Shrimpy κριτική | Κοινωνική πλατφόρμα συναλλαγών

Shrimpy κριτική

Γαρίδες είναι μια πλατφόρμα κοινωνικών συναλλαγών κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις συναλλαγές σας. Αυτό βελτιώνει σημαντικά τον τρόπο διαχείρισης του χαρτοφυλακίου σας. Οι πλατφόρμες κοινωνικών συναλλαγών, όπως αυτή, διευκολύνουν την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων επιτρέποντας ακόμη και στους αρχάριους να αντιγράψουν τις συναλλαγές πιο έμπειρων εμπόρων και να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειές τους, ενώ μαθαίνουν στη δουλειά.

Σε αυτήν την κριτική Shrimpy, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που την καθιστούν μοναδική και τα γενικά μειονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης της πλατφόρμας για κοινωνικές συναλλαγές.

Shrimpy Review: Επισκόπηση πλατφόρμας

Το Shrimpy είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών συναλλαγών στον κόσμο. Το κοινωνικό εμπόριο περιλαμβάνει τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, που σημαίνει ότι οι έμποροι όπως το Shrimpy βοηθούν στη διαχείριση των χρημάτων των χρηστών. Οι έμποροι Crypto μπορούν να θέσουν το χαρτοφυλάκιό τους σε αυτόματο πιλότο και να κερδίσουν με αυτήν την πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις διακυμάνσεις της αγοράς και άλλους παράγοντες που πρέπει να έχουν κατά νου οι τυπικοί επενδυτές.

Η Shrimpy έχει μέχρι στιγμής όγκο άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περισσότερες από 300.000 συναλλαγές την ημέρα. Λειτουργεί με διαφορετικές κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, όπως Binance, Coinbase Pro, Gemini, Kraken, KuCoin, OkEx, Koinly και άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε πλατφόρμα συναλλαγών μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Επομένως, η συνεργασία με τέτοιες αξιόπιστες ανταλλαγές δείχνει την αξιοπιστία της πλατφόρμας για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Πώς λειτουργεί το Shrimpy?

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε με ένα καθολικό API ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης ανεξάρτητα από το σχεδιασμό. Οι χρήστες ενοποιημένων ανταλλαγών όπως αναφέρονται παραπάνω μπορούν να συνδέσουν απρόσκοπτα το Shrimpy με οποιονδήποτε αριθμό λογαριασμών ανταλλαγής τους. Στη συνέχεια, μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις εμπορικές τους στρατηγικές, αυξάνοντας έτσι την απόδοση και μειώνοντας σημαντικά τους μακροπρόθεσμους κινδύνους τους.

Συνδέοντας τους λογαριασμούς ανταλλαγής τους, μπορούν επίσης να αντιγράψουν κορυφαίους εμπόρους στο χώρο. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τη μείωση των κινδύνων και τη βελτίωση των κερδών. Αν και αυτό σημαίνει ότι χάνουν όταν χάνει ο έμπορος που αντιγράφουν, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας από ό, τι όταν οι αρχάριοι επιχειρούν να διαπραγματευτούν μόνοι τους.

Υπάρχει ένας μεγάλος πίνακας κατάταξης, με μια μεγάλη λίστα κορυφαίων εμπόρων ως ηγέτες που μπορούν να ακολουθήσουν νέοι. Οι συναλλαγές βασίζονται σε διαφορετικές στρατηγικές, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν πάντα έμποροι με κατάλληλες στρατηγικές για όλους.

Όχι μόνο αυτό, υπάρχει μια αυξανόμενη κοινότητα εμπόρων με διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων. Με την εγγραφή, οι νέοι έμποροι μπορούν να γίνουν μέρος αυτής της κοινότητας και να μάθουν από τις εμπειρίες άλλων για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις συναλλαγές και να αναπτυχθούν.

Shrimpy Review: Κύρια χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στο Shrimpy. Ωστόσο, θα καλύψουμε μόνο τα ακόλουθα λίγα σε αυτήν την κριτική Shrimpy.


Ασφάλεια

Η Shrimpy μπορεί να υπερηφανεύεται για την απόλυτη προτεραιότητα της ασφάλειας των χρηστών της. Τα κλειδιά API κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και αποθηκεύονται επικυρωμένες μονάδες ασφαλείας υλικού FIPS 140-2. Αυτό διασφαλίζει ότι διατηρείται η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα των κλειδιών API ανταλλαγής. Έχουν επίσης έναν έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων που ενθαρρύνουν τους χρήστες να ενεργοποιήσουν προκειμένου να διασφαλίσουν περαιτέρω ότι τα χρήματα είναι ασφαλή.

Τιμολόγηση

Το Shrimpy προσφέρει επιλογές τιμολόγησης για να διασφαλίσει ότι συμπεριλαμβάνεται ο καθένας. Υπάρχουν βασικά δύο σχέδια, τα σχέδια «HODLER» και «PROFESSIONAL». Το πρώτο είναι δωρεάν χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το PROFESSIONAL έχει τρία σχέδια χρέωσης. μηνιαία, 6 μήνες και ετήσια. Το φάσμα των υπηρεσιών είναι, φυσικά, διαφορετικό, και εκείνες του επαγγελματικού σχεδίου απολαμβάνουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από το πρόγραμμα HODLER.

Πρόγραμμα συνεργατών

Το Shrimpy έχει ένα πρόγραμμα παραπομπής για χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των HODLERS. Θα κερδίσουν προμήθεια 50% στις πληρωμές των παραπομπών τους στην πλατφόρμα για τους πρώτους τρεις μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος να ανταμείψετε τους πελάτες του για την υποστήριξή τους και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.

Έμπειροι έμποροι μπορούν επίσης να εγγραφούν για να γίνουν κοινωνικοί ηγέτες. Απλώς πρέπει να εγγραφούν και να επιλέξουν να γίνουν κοινωνικοί ηγέτες στην καρτέλα ηγέτης. Στη συνέχεια, μπορούν να ξεκινήσουν συναλλαγές με οποιαδήποτε στρατηγική και να δημιουργήσουν μια ομάδα οπαδών. Στη συνέχεια, θα πληρώνονται $ 4 ανά μήνα για κάθε ακόλουθο που αντιγράφει τα μοτίβα συναλλαγών του.

Shrimpy Review: Ετυμηγορία

Αυτή η κριτική Shrimpy δείχνει ότι η πλατφόρμα είναι ένα αρκετά σύγχρονο μέρος για κοινωνικές συναλλαγές που επιτρέπει στους νέους εμπόρους να αξιοποιήσουν τις εμπειρίες άλλων εμπόρων για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επενδύσεις και τις συναλλαγές τους. Η διαφορετική κοινότητα τους δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες για ανάπτυξη, και έτσι είναι ένα καλό μέρος για τους αρχάριους εμπόρους για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Πλεονεκτήματα:

  • Μια περιεκτική πλατφόρμα: Το Shrimpy παρέχει την ευκαιρία σε όλους να γίνουν καλύτεροι έμποροι. Αυτό γίνεται εφικτό μέσω του δωρεάν προγράμματος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να συμμετάσχει και να πειραματιστεί με τις κοινωνικές συναλλαγές.
  • Ευκαιρίες ανάπτυξης: Οι νέοι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Shrimpy για να αναπτυχθούν γρήγορα παρατηρώντας και ακολουθώντας τα σχέδια και τις στρατηγικές συναλλαγών τους.
  • Ανταμοιβή για όλους: Όλοι στο Shrimpy κερδίζονται. Οι ηγέτες ανταμείβονται για τους οπαδούς τους, ενώ οι οπαδοί ανταμείβονται γενναιόδωρα για την προσθήκη νέων χρηστών στην πλατφόρμα.
  • Υψηλή ασφάλεια: Το Shrimpy λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των χρηστών του, γι ‘αυτό έχει ισχυρή προστασία για το API του και για τους χρήστες του.

Μειονεκτήματα:

  • Το δωρεάν πρόγραμμα HODLER έχει πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες σε σύγκριση με το πληρωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map