Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Τι είναι το “Shitcoin”;

τι είναι ένα shitcoin;

Εισαγωγή

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων που θέλουν να μάθουν τι είναι το shitcoin. Το πρώτο είναι ένα άτομο που ακούει “shitcoin” παντού: “αυτό είναι ένα shitcoin!” και «σταματήστε να ρίχνετε τα σκατά σας», αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει για κάτι να είναι ένα shitcoin. Το άλλο είδος ατόμου παίρνει την ιδέα για το τι είναι ένα shitcoin, αλλά δεν ξέρει ποια κρυπτονομίσματα είναι shitcoins και ποια όχι. Λοιπόν, για όσους σκατά, εδώ είναι ορισμένοι ορισμοί.

Shitcoin

Ο ορισμός του «Shitcoin»

Υπάρχουν πολλοί ορισμοί εκεί έξω:

ο Το Urban Dictionary ορίζει ένα shitcoin ως «ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε χρήματα» και «ένα κρυπτογράφηση χωρίς καμία χρησιμότητα ή μοναδικές δυνατότητες». Με άλλα λόγια, ένα shitcoin είναι ένα κρυπτογράφηση που κάποια μέρα θα είναι εντελώς άχρηστο.

Το Investopia παρέχει έναν λεπτομερή ορισμό, λέγοντας ότι ένα shitcoin είναι «ένας αποτιμητικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα altcoin που έχει γίνει άχρηστο. Η τιμή του Shitcoin μπορεί να εξαφανιστεί επειδή το ενδιαφέρον δεν υλοποιήθηκε, επειδή το ίδιο το altcoin δεν δημιουργήθηκε με καλή πίστη ή επειδή η τιμή βασίστηκε σε εικασίες. ” Αυτό το άρθρο συνεχίζει στη συνέχεια να αναλύει το “shitcoin” περισσότερο με άλλες 500 λέξεις περιγραφής και ανάλυσης.

Μια αφίσα Quora το καλεί Ένα «altcoin» (αυτό) θεωρείται άχρηστο λόγω της έλλειψης… χρήσιμων χαρακτηριστικών για την ανάπτυξη του blockchain του. Ενώ τα shitcoins θεωρούνται άχρηστα, αυτό δεν τους εμποδίζει απαραίτητα να πάνε «στο φεγγάρι» ».

Πήρατε πλέον από αυτά Shitcoins;

Ρούμπεν Σόμσεν, ένα πλήθος του Unhash Podcast, και διοργανωτής του Συναντήσεις Bitcoin στη Σεούλ ήταν αρκετά ευγενικός για να βάλει το μυαλό του να δουλέψει σε έναν σωστό ορισμό «shitcoin»:

Στιγμιότυπο οθόνης Twitter

Ποια νομίσματα είναι τα Shitcoins?

Τίποτα σε αυτό το άρθρο δεν είναι οικονομική συμβουλή. Δεν είμαι οικονομικός σύμβουλος. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία χρηματοοικονομικό σύμβουλο εάν αναζητάτε οικονομικές συμβουλές.

Αγορά Bitcoin

Ωστόσο, ειλικρινά, οι παραπάνω ορισμοί είναι πολύ καλοί. Αλλά στο τέλος, ποια είναι τα νομίσματα «shitcoins» είναι πραγματικά μια άποψη. Όλοι έχουν ένα, σωστά? Αποκρυπτογράφηση ανεβάζει τη λευκή σημαία και απλώς ορίζει ένα shitcoin ως «οποιοδήποτε κρυπτογράφηση που δεν του αρέσει το άτομο που το μιλάει». Και ακόμη και αυτό έχει κάποια αξία. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα τα κρυπτονομίσματα είναι shitcoin.

Νόριελ Ρουμπίνι

Πάρτε τον Noriel Roubini, έναν Αμερικανό οικονομολόγο που διδάσκει στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Τον Οκτώβριο του 2018, ο όρος «shitcoin» μπήκε πραγματικά στη μαρτυρία της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Επιτροπή Τραπεζών, χάρη στην αξιολόγηση 37 σελίδων του Ρουμπίνι με τίτλο «Το Crypto είναι η Μητέρα όλων των απάτων και (τώρα έχει καταστραφεί) Bubbles ενώ το Blockchain είναι η πιο υπερ-Hyped τεχνολογία ποτέ, όχι καλύτερο από ένα υπολογιστικό φύλλο / βάση δεδομένων.

Twitter Screebshot Rubini

Στην κατάθεσή του, χρησιμοποιεί «shitcoin» και «shitcoins» κάθε φορά προτού κάνει μια μικρή σημείωση συγγνώμης στη γερουσία για αυτό και επικαλούμενη μια αναζήτηση στο Google ως απόδειξη του όρου ως ονοματολογία στον χώρο κρυπτογράφησης.

Η μαρτυρία του Ρουμπίνι

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλήρη μαρτυρία της Γερουσίας παρακάτω:

Επιστρέψτε λοιπόν στην ερώτηση. Ποια κρυπτονομίσματα είναι shitcoins?

Είναι το Bitcoin ένα shitcoin?

Ο Noriel Roubini το πιστεύει. Αλλά σε αυτό το σημείο, είναι το λιγότερο πιθανό νόμισμα να είναι ένα shitcoin.

Είναι το Litecoin ένα shitcoin?

Ο δημιουργός του Litecoin, Charlie Lee, το πιστεύει – το καλύτερο shitcoin εκεί έξω!

Είναι το Ethereum ένα shitcoin?

Το BitMex καλεί τον Ether ως «διψήφιο shitcoin.”Και ναι … είναι.

Για κάθε κρυπτογράφηση, θα υπάρχει συζήτηση σχετικά με το εάν είναι ή όχι ένα shitcoin. Στην πραγματικότητα, ο Father Time θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν κάποιο δεδομένο κρυπτογράφηση είναι ένα shitcoin ή όχι. Και σε πολλές περιπτώσεις, έχει ήδη μιλήσει, καθώς αμέτρητα έργα έχουν ήδη πεθάνει, έχουν φτάσει στο μηδέν ή έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς. Για πολλούς άλλους, οι μέρες είναι αριθμημένες.

Προέλευση του «Shitcoin»

Από πού προέρχεται ο όρος «shitcoin» στον κόσμο της κρυπτογράφησης και όταν έγινε δημοφιλής είναι ένα μυστήριο. Αλλά πιθανότατα ξεκίνησε λίγο μετά τη γέννηση του Bitcoin το 2008-2009. Η παλαιότερη αναφορά του όρου “shitcoin” που γνωρίζουμε είναι στο a Πίνακας συζητήσεων BitcoinTalk με ημερομηνία 02 Νοεμβρίου 2010, 10:21:57 μ.μ..

πρώτη γνωστή χρήση του shitcoin

Οι πρώτες αναφορές του “shitcoin” στο reddit εμφανίστηκαν πριν από 7 χρόνια, το 2011. Και σύμφωνα με το Google Analytics, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για τη λέξη μέχρι το 2017-18 κατά τη διάρκεια της έκρηξης της κρυπτογράφησης.

αναζητήσεις google shitcoin

Σήμερα, η λέξη shitcoin ρίχνεται γύρω από την αναφορά σε κρυπτονομίσματα όπως σκάφη σε έναν ωκεανό. Είναι για πάντα μέρος του χώρου κρυπτογράφησης. Υπάρχει κάτι για αυτό, όπως Ο Eric Lombrozo εξηγεί, η λέξη έχει ακριβώς αυτό το ιογενές δαχτυλίδι που του επιτρέπει να κυριαρχεί.

Η TechCrunch έγραψε πρόσφατα ένα άρθρο ψήσιμο Coinbase για την προσθήκη shitcoins σε ένα άρθρο που φέρει τον τίτλο «Το Coinbase εγκαταλείπει την προσεκτική του προσέγγιση αλλά συνδέεται ως« coinbase-dabbles-in-shitcoins ».

Στιγμιότυπο οθόνης Twitter

Και αν το όνομα Meltem Demirors ακούγεται πολύ γνωστό σε εσάς, ίσως επειδή την παρακολουθήσατε στην εθνική τηλεόραση… μιλώντας στο συνέδριο… εξηγώντας με απόλυτη σοβαρότητα τι είναι το Shitcoin.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν τη μαρτυρία εδώ:

Ας τελειώσουμε λοιπόν αυτήν την εξήγηση για το τι είναι τα shitcoins με λίγη μουσική shitcoin για να μας παίξει – ευχαριστώ που διαβάσατε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me