Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να αγοράσετε το Ripple (XRP) στο Binance

Αγοράστε το Ripple στο Binance

Η Ripple είχε μια φανταστική πέρυσι, με πολλές νέες εξελίξεις, νέες και συναρπαστικές συνεργασίες, και διάφορα άλλα επιτεύγματα, παρά τη φρικτή αγορά αρκούδων. Όλα αυτά είχαν τόσο μεγάλη επίδραση στην αγορά που η XRP, η εγγενής κρυπτογράφηση της Ripple, κατέχει τη δεύτερη θέση CoinMarketCap, «Κλέβει» το μακρόστενο στέμμα από το κεφάλι του Ethereum.

Φαίνεται να υπάρχει μια γενική συμφωνία μεταξύ των εμπειρογνωμόνων της κρυπτογράφησης και των κορυφαίων επενδυτών ότι το XRP θα καταστεί ακόμη πιο επιθυμητό το 2019, μόνο για την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του ως πολύ καυτού νομίσματος. Αν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε το Ripple, τότε το πρώτο βήμα είναι να αγοράσετε κάποιο XRP.

Αγοράστε XRP στο Binance

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης από όπου ο καθένας μπορεί εύκολα να αγοράσει το Ripple με σχεδόν χωρίς προσπάθεια. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, το Binance παραμένει μια από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Παρά το ότι είναι ένα από τα νεότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά, η Binance έχει φτάσει στην κορυφή των διαγραμμάτων δημοτικότητας χάρη στις υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, εντυπωσιακό αριθμό ICO, επαγγελματική στάση, υπηρεσίες και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας ( όπως δύο τρόποι διαπραγμάτευσης – βασικοί και προχωρημένοι), καθώς και χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών.

Παρακάτω, θα βρείτε έναν απλό, αλλά πλήρη οδηγό για το πώς να αγοράσετε το Ripple on Binance.

Βήμα 1 – Εγγραφή λογαριασμού Binance

Για να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο και κάντε κλικ στο “Κανω ΕΓΓΡΑΦΗΕπιλογή από το επάνω δεξί μέρος της οθόνης.

Βήμα 2 – Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας (προαιρετικό)

Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Λάβετε υπόψη ότι δεν απαιτείται η επαλήθευση του λογαριασμού σας εάν δεν σκοπεύετε να κάνετε ανάληψη περισσότερων από 2 BTC καθημερινά (επίπεδο 1). Το επίπεδο 2 επιτρέπει έως και 100 BTC ανά ημέρα, αλλά απαιτεί να ανεβάσετε ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας και να περιμένετε έως ότου η ομάδα εγκρίνει την επαλήθευση.

Βήμα 3 – Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας

Για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας, επισκεφτείτε την ενότητα “Χρηματοδότηση”. Επιλέξτε “Καταθέσεις / Αναλήψεις”, επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να καταθέσετε από το αναπτυσσόμενο μενού. Κάντε κλικ στο κουμπί «Κατάθεση» δίπλα του και χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη διεύθυνση πορτοφολιού για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία στέλνοντας τα χρήματα στην καθορισμένη διεύθυνση. Ο χρόνος επιβεβαίωσης για αυτήν τη διαδικασία ποικίλλει ανάλογα με το νόμισμα που έχετε επιλέξει. Συνήθως, οι χρόνοι επιβεβαίωσης για τα περισσότερα κρυπτονομίσματα είναι ταχύτεροι από το Bitcoin, κάτι που μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Βήμα 4 – Ξεκινήστε τις συναλλαγές

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Binance τόσο αξιόπιστη ανταλλαγή είναι η μοναδική του διεπαφή που διαθέτει δύο τρόπους: βασική και προηγμένη. Δεδομένου ότι υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να είστε αρχάριος έμπορος, θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην πρώτη λειτουργία. Οταν ο Βασική λειτουργία είναι πλήρως φορτωμένο, κατευθυνθείτε πάνω από την επάνω δεξιά πλευρά της διεπαφής και εντοπίστε το ζεύγος κρυπτογράφησης που θέλετε να ανταλλάξετε.

Μόλις επιλέξετε το επιθυμητό νόμισμα, μπορείτε να δείτε τις τιμές που οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν στο πάνω μισό με κόκκινο χρώμα και οι τιμές είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν με πράσινο χρώμα στο κάτω μισό. Ο αριθμός στη μέση δείχνει την τελευταία τιμή πώλησης.

www.binance.com

Χρησιμοποιήστε το κεντρικό πλαίσιο κάτω από το γράφημα για να πραγματοποιήσετε μια εντολή αγοράς και θα πρέπει να δείτε το πλαίσιο αγοράς να επισημαίνεται με πράσινο χρώμα στη δεξιά πλευρά. Μπορείτε να εισαγάγετε μη αυτόματα την τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε ή να κάνετε κλικ σε έναν αριθμό στην αριστερή στήλη.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι να βεβαιωθείτε ότι η καρτέλα “Όριο” είναι ενεργή. Θα βρείτε αυτήν την καρτέλα κάτω από το γράφημα τιμών ζεύγους. Εάν θέλετε να αγοράσετε το XRP στην τρέχουσα τιμή του, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορά” και εισαγάγετε το ποσό του XRP που θέλετε να αγοράσετε. Η παραγγελία θα πρέπει να εκτελεστεί σχεδόν αμέσως.

Μόλις υποβληθεί μια παραγγελία, θα πρέπει να είναι ορατή κάτω από την ενότητα “Ανοιχτές παραγγελίες” έως ότου συμπληρωθεί. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερμάτων που αγοράσατε πρόσφατα από το μενού “Κατάθεση / Αναλήψεις”.

Τέλη Binance

Για να αγοράσετε το Ripple on Binance, ανεξάρτητα από την εμπειρία σας στην κρυπτογράφηση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το σύστημα χρεώσεων της πλατφόρμας. Το Binance χρεώνει ένα μέσο τέλος 0,1% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να πληρώσετε με το Binance Coin (το επίσημο κουπόνι της ανταλλαγής), τότε θα λάβετε έκπτωση 50% σε όλες τις χρεώσεις συναλλαγών. Τα τέλη ανάληψης τείνουν να ποικίλουν για κάθε κρυπτογράφηση. Στην περίπτωση του XRP, το τέλος ανάληψης είναι 0,25 XRP. Περισσότερες πληροφορίες για το αμοιβές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ενότητα.

συμπέρασμα

Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έχουν ειπωθεί, η αγορά του XRP στο Binance είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Παρόλο που το Binance είναι μια σχετικά νέα ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Είναι ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια που βρίσκονται επί του παρόντος (παρά την απόπειρα πειρατείας τον Μάρτιο του 2018), έχει πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις και είναι σε θέση να επεξεργάζεται περίπου 1,4 εκατομμύρια παραγγελίες το δευτερόλεπτο. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτό το άρθρο στο XRPNow σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Ripple από διαφορετικά χρηματιστήρια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me