Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να αγοράσετε Ripple (XRP) στην Ινδία

Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να αγοράσετε INR σε XRP και άλλα κρυπτονομίσματα σε πολλές χώρες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσουμε πώς να αγοράσετε το Ripple στην Ινδία. Το Ripple είναι σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονομίσμα στην αγορά και έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών επενδυτών. 

Η Ινδία είναι επίσης μια από τις πιο ισχυρές χώρες της Γης. Παρ ‘όλα αυτά, η ινδική κυβέρνηση δυσκολεύτηκε να επεκταθεί η αγορά κρυπτογράφησης. Γι ‘αυτό θα επικεντρωθούμε στο να σας ενημερώσουμε πώς να αγοράσετε το Ripple στην Ινδία.

Τι είναι ο κυματισμός?

νόμισμα κυματισμού

Πριν σας πω πώς να αγοράσετε το Ripple στην Ινδία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είναι το Ripple (XRP). Το Ripple δεν είναι μόνο εικονικό νόμισμα αλλά και δίκτυο πληρωμών. Με αυτό, οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορούν να στέλνουν κεφάλαια διασυνοριακά με λίγα λεπτά.

Με τη χρήση του ψηφιακού στοιχείου XRP, είναι δυνατό για τα άτομα να μειώσουν ακόμη περισσότερο τους χρόνους συναλλαγών. Πράγματι, αντί να χρησιμοποιείτε νομίσματα fiat, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το XRP ως πηγή ρευστότητας. Πολλοί διάδρομοι fiat δεν έχουν αρκετή ρευστότητα. Αυτό είναι όπου το Ripple μπορεί να προσθέσει αξία και να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Πώς να αγοράσετε Ripple στην Ινδία

Καθώς η αγορά κρυπτογράφησης XRP / INR προχωρά για άλλη μια φορά, η αγορά αυτού του κρυπτονομίσματος έχει γίνει ένα σημαντικό ερώτημα. Με την πάροδο του χρόνου, η Ripple θα μπορούσε να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τη διασυνοριακή μεταφορά.

Τώρα, θα μοιραστούμε μαζί σας, οι οποίοι είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να αγοράσετε το Ripple στην Ινδία. Σε γενικές γραμμές, ο ευκολότερος τρόπος απόκτησης του Ripple είναι με τη χρήση ενός τοπικού κρυπτονομίσματος. Ωστόσο, οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στη χώρα έχουν επηρεαστεί σοβαρά από τους τοπικούς κανονισμούς. 

Πράγματι, πολλές ανταλλαγές, όπως η BTCXIndia ή η Coindelta, έπρεπε να κλείσουν τις δραστηριότητές τους. Αν και καταφέρατε να αγοράσετε το Ripple χρησιμοποιώντας αυτές τις ανταλλαγές, τώρα δεν λειτουργούν πλέον.

Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να αγοράσετε το Ripple στην Ινδία. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο και απλό όσο μέσω ανταλλαγής.

BuyUCoin

Μία από τις πλατφόρμες που θα σας επέτρεπε να αποκτήσετε το Ripple είναι BuyUCoin. Αυτό το σύστημα εδρεύει στο Δελχί και θα ήταν πολύ χρήσιμο να εισέλθει στην αγορά κρυπτογράφησης. Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν το Ripple χρησιμοποιώντας την Ινδική ρουπία (INR), το τοπικό νόμισμα.

Ταυτόχρονα, αυτό θα σας βοηθούσε να πουλήσετε το Ripple στην Ινδία σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε. Το καλό για το BuyUCoin είναι ότι θα βοηθούσε επίσης τους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν άλλα κρυπτονομίσματα. Εάν είστε επενδυτής κρυπτογράφησης στην Ινδία, αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή και λειτουργική πλατφόρμα.

Εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές μέσω αυτής της πλατφόρμας, λάβετε υπόψη τα spread που μπορεί να είναι κάπως υψηλά. Ταυτόχρονα, έχει υψηλότερες χρεώσεις από τις παραδοσιακές ανταλλαγές κρυπτογράφησης. Τα τέλη κατασκευαστή και λήψης είναι 0,42% και 0,84% – δεν είναι φθηνό να λειτουργούν στην Ινδία.

Παρά τα προαναφερθέντα πράγματα, το BuyUCoin μπορεί να είναι μια καλή λύση για το πώς να αγοράσετε το Ripple στην Ινδία.

Bitbns

Αν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε Ripple στην Ινδία, Bitbns θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση. Αυτό είναι ένα δίκτυο P2P που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Ripple. Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στο Bitbns, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Η πλατφόρμα θα απαιτούσε την κάρτα PAN – η οποία είναι υποχρεωτική για τους Ινδούς χρήστες και πολλά άλλα έγγραφα. Πράγματι, οι χρήστες θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα αναγνωριστικό ψηφοφόρου ή άλλο έγγραφο για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα. Αν και αυτό δεν είναι ιδανικό για την παροχή όλων αυτών των πληροφοριών, η ινδική κυβέρνηση τις απαιτεί.

Η αγορά P2P άρχισε να λειτουργεί στα τέλη του 2017. Εκείνη την εποχή, η αγορά κρυπτογράφησης έφτασε στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αγοράσουν, να πουλήσουν και να κρατήσουν κρυπτονομίσματα. Όπως και με την προηγούμενη πλατφόρμα, η Bitbns θα σας επέτρεπε να αγοράζετε και να πουλάτε άλλα ψηφιακά στοιχεία στην αγορά. Ορισμένα από αυτά τα εικονικά νομίσματα περιλαμβάνουν Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ή Ethereum (ETH), μεταξύ άλλων.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν να χειρίζονται ψηφιακά στοιχεία μέσω αυτής της πλατφόρμας χρησιμοποιώντας το INR τους. Πολλές πλατφόρμες υποστηρίζουν μόνο λύσεις crypto-to-crypto. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Bitbns θα μπορούσαν να είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε το Ripple στην Ινδία.

Κάθισμα

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Η πλατφόρμα έχει εισέλθει στην ινδική αγορά για να προσφέρει λύσεις σε εμπόρους. Πράγματι, αυτή ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη πρωτοβουλία, δεδομένου ότι οι ρυθμιστικές αρχές της Ινδίας έχουν λάβει σκληρά μέτρα για τα cryptos.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Binance ανακοίνωσε ότι απέκτησε το Βαζιράχ ανταλλαγή. Αυτή η πλατφόρμα λειτουργούσε στη χώρα, αλλά έπρεπε να κλείσει τις δραστηριότητές της. Αυτό επηρέασε μεγαλύτερο αριθμό χρηστών στη χώρα που ήθελαν να αγοράσουν το Ripple ως επένδυση.

Με το Binance, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν εύκολα το Ripple χρησιμοποιώντας INR. Τα άτομα θα λάβουν USDT που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την αγορά Ripple ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμποροι θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WazirX για την εκτέλεση των συναλλαγών. Το Binance παρέχει την απαραίτητη υποδομή για τους χρήστες να αγοράσουν USDT χρησιμοποιώντας τοπικό νόμισμα.

Στο βιβλίο παραγγελιών P2P, θα πρέπει να κάνετε μια παραγγελία αγοράς. Μετά από αυτό, θα ταιριάζει με έναν αγοραστή ή έναν πωλητή. Αυτό θα ολοκληρώσει εύκολα τη συναλλαγή INR και Ripple.

Τώρα, οι έμποροι μπορούν να μεταφέρουν άμεσα χρήματα μεταξύ των λογαριασμών Binance και WazirX. Επιπλέον, θα συνδεθούν στο WazirX χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς Binance. Επιπλέον, οι χρήστες του Binance μπορούν επίσης να αγοράζουν και να πωλούν USDT χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συναλλαγών P2P του WazirX στο Binance.

Ένα από τα κύρια οφέλη του Binance σχετίζεται με το γεγονός ότι έχει μεγάλη ρευστότητα. Επιπλέον, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράζουν και να πωλούν άλλα ψηφιακά στοιχεία. Όπως φαίνεται, η Binance προσφέρει λύσεις σε μια πολύ δύσκολη αγορά.

Αποθηκεύστε τον κυματισμό σας με το πορτοφόλι καθολικών

Το Ledger είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παρόχους πορτοφολιών υλικού στον κόσμο. Χάρη σε αυτό, οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύουν τα εικονικά τους νομίσματα με ασφάλεια. Αν και αυτό δεν σχετίζεται με τον τρόπο αγοράς του Ripple στην Ινδία, θα βοηθήσει τους χρήστες να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα ψηφιακά τους στοιχεία.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε εικονικά νομίσματα. Πράγματι, είναι πολύ ανασφαλές να διατηρείτε κεφάλαια σε ανταλλαγές. Αυτό συμβαίνει επειδή στοχεύονται από εισβολείς και χάκερ ανά πάσα στιγμή. Εάν μια κακόβουλη οντότητα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα της ανταλλαγής, οι χρήστες σίγουρα θα χάσουν το κεφάλαιό τους.

Το Ledger παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα χρήματά τους. Αυτό θα τους επέτρεπε να κρατήσουν μεγάλες ποσότητες κυματισμού χωρίς να ανησυχούν για επίθεση. Οι πιο δημοφιλείς λύσεις που παρέχονται από το Ledger είναι τα Ledger Nano S και το Ledger Nano X. Αυτά τα δύο πορτοφόλια υλικού είναι τα πιο δημοφιλή στην αγορά.

Εκτός από αυτό, η Ledger προσφέρει επίσης πιο προηγμένες λύσεις σε μεγαλύτερους επενδυτές και εταιρείες. Τόσο το Ledger Nano X όσο και το Ledger Nano S είναι χρήσιμα για μικρούς και μεγάλους εμπόρους.

συμπέρασμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ripple συνεχίζει να αναπτύσσεται και μπορεί να προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες σε διαφορετικές αγορές. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για να κατανοήσετε πώς να χειρίζεστε καλύτερα τα ψηφιακά στοιχεία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me