Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να αγοράσετε Ripple (XRP) στα ΗΑΕ

Το Ripple (XRP) είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα στην αγορά. Σε αυτόν τον νέο οδηγό, θα μοιραστούμε μαζί σας πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να φαίνεται εύκολο για έμπειρους εμπόρους, δεν είναι τόσο απλό για τους νεοεισερχόμενους.

Ο οδηγός θα εξηγήσει ποια είναι τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για είσοδο στην αγορά στα ΗΑΕ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Ripple είναι ένα πολύ γνωστό crypto σε αυτόν τον χώρο και τώρα είναι το τρίτο μεγαλύτερο εικονικό νόμισμα μετά το Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH).

Υπάρχουν πολλές δικαιοδοσίες που έχουν ρυθμίσει την αγορά κρυπτογράφησης. Τα ΗΑΕ είναι ένα μέρος όπου η τεχνολογία blockchain ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια. Η Ripple επεκτάθηκε επίσης στην αγορά με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΑΕ. Έτσι, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία για τους χρήστες να αποκτήσουν το Ripple.

Στις επόμενες ενότητες, θα σας δείξουμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για το πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ.

Τι είναι ο κυματισμός?

Εξελίξεις XRPcryptopolitan.com

Όπως έχουμε μοιραστεί μαζί σας στο παρελθόν, η Ripple είναι μια σεβαστή και καθιερωμένη εταιρεία στον κλάδο της κρυπτογράφησης. Ο κύριος στόχος της είναι να προσφέρει προηγμένες χρηματοοικονομικές λύσεις για εταιρείες και τράπεζες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, είναι σίγουρα δύσκολο να μεταφέρετε χρήματα από τη μια χώρα στην άλλη. Οι μεταφορές είναι πράγματι δαπανηρές και αργές για ιδιώτες και χρηματοοικονομικές εταιρείες. Ο Ripple προτείνει αρκετές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα και μία από αυτές βασίζεται στο XRP.

Αυτή η λύση On-Demand Liquidity (ODL) παρέχει ρευστότητα σε ένα ευρύ φάσμα ζευγών fiat. Οι εταιρείες μπορούν εύκολα να βελτιώσουν τις μεταφορές τους σε συγκεκριμένους διαδρόμους χρησιμοποιώντας το XRP cryptocurrency. Με αυτό, το κόστος και οι χρόνοι συναλλαγών θα μειωθούν μαζικά.

Προς το παρόν, η Ripple συνεργάζεται με περίπου 300 εταιρείες από διαφορετικές περιοχές. Επιτρέπουν σε αυτές τις εταιρείες να συνδεθούν με το RippleNet, ένα χρηματοοικονομικό δίκτυο. Το RippleNet κάνει τις συνδέσεις μεταξύ χρηματοοικονομικών εταιρειών πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη από ό, τι στο παρελθόν.

Στο μέλλον, η περιοχή της Μέσης Ανατολής και τα ΗΑΕ θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επέκταση του Ripple. Εκτός από αυτό, αυτό θα μπορούσε να γίνει ένας κόμβος για την επέκταση του Ripple σε άλλες περιοχές. Μάθετε πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ μέσω αυτού του σύντομου οδηγού.

Πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ

Εάν θέλετε να είστε μέρος της αγοράς κρυπτογράφησης, μπορείτε να ξεκινήσετε με την αγορά του Ripple. Αυτό το εικονικό νόμισμα έφτασε την υψηλότερη τιμή του τον Ιανουάριο του 2018 όταν διαπραγματεύτηκε στα 3,85 $. Αν και μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες για το μέλλον του, υπάρχουν αρκετοί επενδυτές που θα ήθελαν να εισέλθουν στην αγορά.

Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για την αγορά XRP στα ΗΑΕ. Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι ο καλύτερος τρόπος να αγοράσετε όχι μόνο το XRP αλλά και άλλα εικονικά νομίσματα. Ακόμα κι αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες P2P και μετρητά, οι ανταλλαγές είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη και απλές.

Εάν διαπραγματεύεστε ψηφιακά στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε αυτός ο οδηγός θα επεκτείνει τις γνώσεις σας. Εάν είστε απλώς νέος χρήστης, αυτός θα είναι ο καλύτερος οδηγός που θα βρείτε σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Ripple στα ΗΑΕ.

Λάβετε υπόψη ότι οι ανταλλαγές απαιτείται γενικά να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς Know-Your-Customer (KYC). Πρόκειται για νομικές απαιτήσεις που επεκτάθηκαν σε όλο τον κόσμο για την αποφυγή χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων. Παρόλα αυτά, οι ανταλλαγές τείνουν να είναι πολύ χρήσιμες για τους χρήστες κρυπτογράφησης.

BitOasis

Αυτή η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε το 2015 θα ήταν πολύ χρήσιμη για να έχετε πρόσβαση στην αγορά. Αυτό είναι τώρα ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια όχι μόνο στα ΗΑΕ αλλά και στη Μέση Ανατολή.

Η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης ψηφιακών στοιχείων. Ορισμένα από τα εικονικά νομίσματα που περιλαμβάνονται εκτός από το XRP είναι Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) και Ethereum (ETH). Παρ ‘όλα αυτά, υποστηρίζουν επίσης πολλά άλλα ψηφιακά στοιχεία.

Αξίζει να το αναφέρουμε αυτό BitOasis δέχεται καταθέσεις fiat. Αυτό θα σας έκανε πολύ πιο εύκολο να εισέλθετε στην αγορά και να αρχίσετε να χειρίζεστε εικονικά νομίσματα. Δεν έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι ανταλλαγές αυτή η επιλογή. Αν και πολλοί υποστηρίζουν USD και EUR, μόνο μερικοί από αυτούς χειρίζονται XRP / AED.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό τους, το BitOasis προσφέρει υπηρεσίες στην αραβική γλώσσα. Αυτό είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές που ενδέχεται να μην έχουν αυτήν την επιλογή. Εκτός από αυτό, έχουν μια επαγγελματική ανταλλαγή για πιο επαγγελματίες εμπόρους. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από την αστάθεια στην αγορά κρυπτογράφησης, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή πλατφόρμα για εσάς.

Όσον αφορά τα τέλη, έχουν τυπικές χρεώσεις για κάθε εμπορικό χρήστη. Επιπλέον, οι έμποροι που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά θα μπορούν να έχουν έκπτωση στις καταβληθείσες αμοιβές.

Το BitOasis θα είναι σαφώς μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για το πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην σας επιτρέπουν όλες οι τράπεζες να στέλνετε χρήματα στο BitOasis.

CEX.IO

Πρόκειται για μια μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με παγκόσμια παρουσία και με άλλες υπηρεσίες. Αυτή η πλατφόρμα σίγουρα θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ σε λίγα μόνο βήματα. Το CEX.IO υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εικονικών νομισμάτων, παρόμοιο με αυτό που προσφέρει το BitOasis.

Παρ ‘όλα αυτά, το CEX.IO προσφέρει την ευκαιρία στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές με ένα ευρύ φάσμα εικονικών νομισμάτων. Η εταιρεία δέχεται μεταφορές Crypto Capital, Visa, Mastercard και SEPA. Παρ ‘όλα αυτά, ορισμένες καταθέσεις έχουν χρεώσεις, τις οποίες οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν υπόψη κατά την κατάθεση.

Το CEX.IO έχει το πλεονέκτημα της υψηλής ρευστότητας και ενός βιβλίου βαθιάς παραγγελίας. Επιπλέον, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εργαλείων διαπραγμάτευσης που θα διευκολύνουν τους εμπόρους να αγοράζουν κρυπτονομίσματα. Με αυτά τα εργαλεία, οι έμπειροι χρήστες θα έχουν καλύτερη ιδέα για ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης.

Άτομα που θέλουν να έχουν εξαιρετική φορητότητα θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για κινητά. Αυτή η εφαρμογή CEX.IO θα είναι χρήσιμη για τον τρόπο αγοράς του Ripple στα ΗΑΕ. Οι χρήστες χωρίς υπολογιστή θα μπορούν να το κάνουν επίσης σε μερικά απλά βήματα.

Τέλος, εάν είστε αρχάριος, οι γρήγορες και εύχρηστες διεπαφές θα είναι πολύ χρήσιμες. Το CEX.IO προσφέρει αυτήν την απλή διεπαφή με σαφείς ενδείξεις για το πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ.

Κάθισμα

Αν και αυτή η ανταλλαγή κρυπτογράφησης ενδέχεται να μην προσφέρει υποστήριξη AED, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες. Το Binance αναπτύσσεται από το 2017. Εάν έχετε ήδη εικονικά νομίσματα, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη πλατφόρμα κρυπτογράφησης για το πώς να αγοράσετε το Ripple στα ΗΑΕ.

Μπορείτε να στείλετε κάποια χρήματα σε αυτήν την πλατφόρμα μόνο από άλλο χρηματιστήριο ή από ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε τα χρήματα για το Ripple. Το Binance, ωστόσο, είναι μια πλατφόρμα crypto πολλαπλών υπηρεσιών. Προσφέρουν κάτι παραπάνω από απλές εμπορικές λύσεις.

Τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Binance για να ποντάρουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ή να επενδύσουν σε λύσεις ορισμένου χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εικονικά νομίσματα και να διαφοροποιήσουν τις επενδύσεις τους.

Το Binance έχει μεγάλο αριθμό ζευγών συναλλαγών με XRP και άλλα εικονικά νομίσματα. Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να έχουν μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων.

Στο μέλλον, ενδέχεται να υπάρχει πιθανότητα η Binance να προσθέσει την υποστήριξη XRP / AED. Αυτό θα μπορούσε να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών στην πλατφόρμα και στην αγορά κρυπτογράφησης.

Πορτοφόλι υλικού λογισμικού

Όλες οι προαναφερθείσες ανταλλαγές έχουν ένα σημείο αποτυχίας που θα μπορούσε να επηρεάσει την οικονομική σας ζωή, καθώς στοχεύονται συνήθως από χάκερ και εισβολείς που θέλουν να κλέψουν χρήματα.

Προκειμένου οι χρήστες να προστατεύσουν το XRP και άλλα εικονικά νομίσματα, θα πρέπει να εξαγάγουν τα κέρματά τους. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε αυτά τα χρήματα είναι μέσω ενός πορτοφολιού υλικού. Ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές πορτοφολιών υλικού στον κόσμο είναι το Ledger.

Το Ledger προσφέρει τώρα δύο κύριες συσκευές: Ledger Nano S και Ledger Nano X. Με αυτά τα δύο πορτοφόλια, οι χρήστες μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι τα χρήματά τους θα προστατεύονται ανά πάσα στιγμή. Το XRP και τα εικονικά νομίσματα δεν θα συνδεθούν στο Διαδίκτυο, μειώνοντας στο μηδέν τις πιθανότητες παραβίασης.

συμπέρασμα

Η διαδικασία αγοράς του Ripple στα ΗΑΕ είναι μια πολύ απλή εργασία αν είστε ειδικός και μακροχρόνιος χρήστης κρυπτογράφησης. Ωστόσο, μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για τους νεοεισερχόμενους. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό στα προαναφερθέντα χρηματιστήρια και να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας.

Στο μέλλον, ενδέχεται να εμφανιστούν νέες λύσεις στην αγορά για άτομα που έχουν πρόσβαση στο Ripple. Προς το παρόν, εάν είστε επενδυτής και κάτοχος κρυπτογράφησης, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τα χρήματά σας σε ένα πορτοφόλι υλικού.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me