Pi Network (PI) Αξία και ανάλυση αγοράς το 2021

Τιμή δικτύου Pi

Το Cry cryptocurrency είναι ένα έργο που στοχεύει να καταστήσει δυνατή την εξόρυξη ψηφιακού νομίσματος στις κινητές συσκευές σας. Η εξόρυξη δημοφιλών κρυπτογράφησης, όπως το Bitcoin, είναι ένα δαπανηρό εγχείρημα, ειδικά με την έλευση των ASIC. Υπάρχει ένα μακροχρόνιο επιχείρημα ότι η εξόρυξη BTC καταναλώνει πολλή ενέργεια, την οποία οι επικριτές του Bitcoin λένε ότι είναι σπατάλη.

Επί του παρόντος υπάρχουν τουλάχιστον 8.000 κρυπτονομίσματα, πολλά από τα οποία έχουν βελτιωθεί σε ορισμένες πτυχές του Bitcoin. Για παράδειγμα, το Bitcoin Cash (BCH), ένα πιρούνι Bitcoin, διαθέτει ταχύτερες και φθηνότερες συναλλαγές, και το Litecoin (LTC). Για το Pi, η βελτίωση είναι από την άποψη της εξόρυξης, προσπαθώντας να κάνει την εξόρυξη κρυπτογράφησης τόσο εύκολη όσο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε εφαρμογή κοινωνικών μέσων.

Επισκόπηση δικτύου Pi

Ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019, το έργο βασίζεται σε τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει την αποτελεσματική εξόρυξη ενέργειας του PiCoin, του αρχικού νομίσματος του δικτύου. Οι λάτρεις των κρυπτογράφων που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορούν εύκολα να κερδίσουν το PiCoin εγκαθιστώντας μια εφαρμογή για κινητά.

Ένα αξιοσημείωτο πράγμα για το δίκτυο Pi είναι ότι είναι τόσο αποτελεσματικό στην εξόρυξη που δεν χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο στον τοίχο για να το ορυχείο. Η διαδικασία είναι πραγματικά ενεργειακά αποδοτική και μπορείτε να την κάνετε χωρίς να εξαντλήσετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας. Επίσης, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας, μπορείτε να ορυχείο το PiCoin εν κινήσει, είτε ταξιδεύετε είτε απλά στο σπίτι. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τα πολυάσχολα προγράμματα που χαρακτηρίζουν τη ζωή ενός μέσου ατόμου σήμερα.

Για να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη, το δίκτυο Pi χρησιμοποιεί το Stellar Consensus Protocol, τον αλγόριθμο συναίνεσης που χρησιμοποιείται από το δίκτυο Stellar για την επαλήθευση συναλλαγών. Ωστόσο, έχει τροποποιηθεί ώστε να επιτρέπει σε άτομα να εξορύσσουν το PiCoin σε κινητές συσκευές και άλλες συσκευές. Σύμφωνα με την Λευκό χαρτί Pi, Ένας από τους λόγους για τη δημιουργία του κρυπτονομίσματος είναι η εξισορρόπηση της έλλειψης και της πρόσβασης σε χρήματα. Έτσι, επιτρέποντας στα άτομα να ανταμειφθούν με την εξόρυξη στα τηλέφωνά τους, κάτι που είναι ένας σημαντικός τρόπος για να το επιτύχουν.

Εκτός από την απλή ενεργοποίηση της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων Pi σε κινητές συσκευές, η αξία του δικτύου Pi περιλαμβάνει έξυπνα συμβόλαια, τα οποία υποστηρίζονται κυρίως από το Ethereum (ETH). Μέσω του δικτύου Pi, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έξυπνα συμβόλαια και να τα χρησιμοποιούν για διαφορετικούς σκοπούς.

Ποιοι είναι οι χρήστες του δικτύου Pi?

Οι χρήστες του δικτύου Pi διανέμονται παγκοσμίως. Συμβάλλουν στην ανάπτυξη του δικτύου εκτελώντας διαφορετικές λειτουργίες για να συνεχίσει το δίκτυο. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες αυτών των χρηστών, συγκεκριμένα:

Πρωτοπόροι: διατηρούν το δίκτυο απασχολημένο απλώς συνδέοντας την εφαρμογή τους σε καθημερινή βάση και επιβεβαιώνοντας ότι δεν είναι ρομπότ.

Συνεισφέροντες: χτίζουν ένα αξιόπιστο δίκτυο παρέχοντας μια λίστα πρωτοπόρων που γνωρίζουν προσωπικά.

Πρεσβευτές: χρησιμοποιούν το δίκτυο Pi και επίσης εισάγουν άλλους χρήστες μέσω παραπομπών. Με άλλα λόγια, είναι οικοδόμοι ομάδας.

Κόμβος: Ένας χρήστης που συνδυάζει τους ρόλους των δύο πρώτων και λειτουργεί έναν κόμβο δικτύου Pi. Αυτή η κατηγορία χρηστών δικτύου βοηθά στην επικύρωση του δικτύου και διατηρεί την ακεραιότητά του εκτός από το να παίζει άλλους ρόλους. Όλοι όσοι παίζουν οποιονδήποτε από τους παραπάνω ρόλους μπορούν να κερδίσουν νέα κέρματα Pi για τους ρόλους τους στη διατήρηση του δικτύου.


Ο σχεδιασμός του δικτύου Pi το καθιστά πολύ βολικό στη χρήση και, για αυτό, οι χρήστες έχουν μετακινηθεί σε αυτό. Μέσα σε δύο μήνες από την κυκλοφορία του, το δίκτυο είχε ήδη έχει καταγραφεί πάνω από 200.000 ενεργοί χρήστες. Στις αρχές Φεβρουαρίου 2021, το δίκτυο είχε τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ανθρακωρύχους που εξορύσσουν την κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας διαφορετικές συσκευές και περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες σε όλους.

Ακόμη και με τέτοια πρόοδο, το δίκτυο Pi βρίσκεται ακόμη στην πρώτη από τις τρεις φάσεις του έργου. Το Pi crypto θα είναι διαθέσιμο σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο τέλος της τρίτης φάσης. Σε αυτό το στάδιο, όσοι εξορύσσουν τώρα θα μπορούν να ανταλλάσσουν την κρυπτογράφηση Pi για άλλα νομίσματα. Το έργο βρίσκεται ακόμη σε φάση beta και οι νέοι ανθρακωρύχοι μπορούν να προστεθούν αυστηρά κατόπιν πρόσκλησης. Η εξόρυξη του Pi θα συνεχιστεί έως ότου το δίκτυο φτάσει τα 10 εκατομμύρια αφοσιωμένους πρωτοπόρους (ανθρακωρύχους). Αυτό είναι το σημείο όπου η ανταμοιβή εξόρυξης θα μειωθεί στο μηδέν.

Με τόσο περιορισμένη εξόρυξη νέων νομισμάτων, το νόμισμα του δικτύου θα μπορούσε πιθανώς να γίνει πολύ σπάνιο και έτσι θα μπορούσε να είναι πιο πολύτιμο, καθώς η κυκλοφορία θα είναι σταθερή, όπως και το Bitcoin.

Pi Δίκτυο Τιμή και Πρόβλεψη Τιμής

Καθώς το Pi βρίσκεται ακόμη στη φάση Beta, είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθεί η τιμή του δικτύου Pi. Οι ανθρακωρύχοι έχουν εκφράσει αισιοδοξία για τη μελλοντική αξία του λόγω της αποτελεσματικότητας και της ευκολίας χρήσης των μεταλλείων.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη σε χρηματιστήρια και έτσι δεν έχει πραγματική αξία, προς το παρόν, η ανταλλαγή κρυπτογράφησης Changelly έχει δώσει κάποιες προβλέψεις τιμών. Η ανταλλαγή προέβλεπε ότι η τιμή του δικτύου Pi θα είναι 0,16 $ στις αρχές του 2020. Αυτό δεν συνέβη και η τιμή αυτή τη στιγμή είναι 0,00 $.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους νέους ανθρακωρύχους να μπουν στο έργο και να ξεκινήσουν την εξόρυξη. Για να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο το crypto πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση. Ο Changelly προβλέπει επίσης ότι η τιμή μπορεί να αυξηθεί στα 5 $ έως το 2025 και όσοι έχουν ήδη τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να κερδίσουν σημαντικά έως τότε.

συμπέρασμα

Η τιμή του δικτύου Pi είναι πιθανό να αυξηθεί όταν καταλήξει τελικά σε ανταλλαγές. Η ομάδα του δικτύου Pi σχεδιάζει να κάνει το Pi crypto το πιο δημοφιλές στο μέλλον. Μερικοί άνθρωποι το αποκαλούν ήδη «το μελλοντικό Bitcoin». Εάν επιθυμείτε να είστε μέρος αυτού του επαναστατικού έργου κρυπτογράφησης και να ορίσετε κρυπτογράφηση στις κινητές συσκευές σας, μπορείτε να το κάνετε τώρα και να είστε μέρος του μέλλοντος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map