Μπιλφόντλ

αναθεώρηση billfodl

Βρείτε το σωστό αντίγραφο ασφαλείας για το δικό σας πορτοφόλι crypto είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη διασφάλιση των κερμάτων σας.

Λάβετε λάθος και θα μπορούσατε να χάσετε τα πάντα.

Αποκτήστε το σωστό και θα μπορούσατε να κοιμηθείτε εύκολα τη νύχτα.

Κατά τη γνώμη μας, κανείς δεν το κάνει σωστά όπως ο Billfodl. Σοβαρά… κανένα άλλο αντίγραφο ασφαλείας δεν πλησιάζει.

Πλεονεκτήματα

 • Το καλύτερο αντίγραφο ασφαλείας πορτοφολιού στην αγορά
 • Ανεξάρτητες επιστημονικές δοκιμές
 • Εύκολη εγκατάσταση και ανάγνωση πλακιδίων
 • Καταπληκτική υποστήριξη
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 125%

Μειονεκτήματα

 • Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια πιο κομψή σχεδίαση
 • Μπορεί να είναι δύσκολο να ανοίξετε την πρώτη φορά

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Καλύτερο αντίγραφο ασφαλείας πορτοφολιού στην αγορά
 • Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια πιο κομψή σχεδίαση
 • Εύκολη εγκατάσταση και ανάγνωση πλακιδίων
 • Καταπληκτική υποστήριξη
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 125%

Ποιος πρέπει να αγοράσει μια εφεδρική συσκευή σπόρου

 • Αποθήκευση επενδυτών Crypto ενοικίαση / υποθήκη άνω του 1 μήνα σε bitcoin
 • Οι επενδυτές Crypto που απαιτούν αποκατάσταση πορτοφολιού ή αξιόπιστη ψυκτική αποθήκευση
 • Οι επενδυτές Crypto που προτιμούν ελέγχουν πλήρως τα δικά τους οικονομικά

Γιατί να αγοράσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σπόρου?

Το Bitcoin δεν είναι μόνο το πρώτο πραγματικά σπάνιο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο, αλλά επιτυγχάνεται με ψηφιακά μέσα και πλήρως επαληθεύσιμο. Μόλις το bitcoin ασφαλιστεί μέσα σε ένα πορτοφόλι, ωστόσο, ένα μη ψηφιακό (αλλά ασφαλές και ανθεκτικό στην καταστροφή) αντίγραφο ασφαλείας καθίσταται άμεσα απαραίτητο. Η αποθήκευση των λέξεων σπόρων εκτός σύνδεσης είναι ένα ουσιαστικό βήμα.

Με την Σύμβαση λέξεων σπόρων BIP-39 mnemonic, η ευκολία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενός πορτοφολιού εκτός σύνδεσης έγινε εξαιρετικά εύκολο να επιτευχθεί, αλλά δεν προστατεύθηκε από τις απειλές πλημμύρας, πυρκαγιάς, σύνθλιψης και γενικής φθοράς του μέσου στο οποίο είναι αποθηκευμένο.

Μεταξύ των καλύτερων λύσεων που άρχισαν να εμφανίζονται στα χέρια του HODLers ήταν η μορφή κασέτας και πλακιδίου ανοιχτού κώδικα.

Αυτή η μέθοδος παρέχει μια ανώτερη επιλογή τόσο για το απόρρητο όσο και για την ασφάλεια. Οι κρύοι, ανεξίτηλοι μεταλλικοί χαρακτήρες δεσμεύονται χωρίς λόγια στη συσκευή με την κρίσιμη σειρά τους και κρύβονται για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, ενώ το μυαλό του ιδιοκτήτη του πορτοφολιού είναι ελεύθερο να παρακολουθεί άλλα θέματα.

Η Billfodl επέλεξε να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα αυτού του σχεδιασμού ανοιχτού κώδικα και να ενσωματώσει υλικά και μεθόδους υψηλής ποιότητας για να φέρει αυτή τη μέθοδο σε βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

Βασικά στοιχεία του Billfodl

Το Billfodl είναι σε θέση να αποθηκεύει μια ποικιλία σπόρων και βασικών μορφών όπως δεκαεξαδικό, BIP-39, αλφαριθμητικό και άλλα.

Το σετ πλακιδίων που περιλαμβάνεται σε κάθε Billfodl είναι αρκετό για να το πράξει και ακόμη και να αποσταλεί με τυχαιοποιημένη ποσότητα, ώστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας να μην είναι πιθανό να αναστραφούν από τους υπόλοιπους χαρακτήρες που δεν χρησιμοποιούνται.


Τα ανταγωνιστικά προϊόντα απαιτούν σύνολα επέκτασης για τα απαιτούμενα πλακίδια χαρακτήρων για διαφορετικά αντίγραφα ασφαλείας, γεγονός που καθιστά την επιλογή του Billfodl μη εγκεφάλου.

Αυτή η ευελιξία σχεδιασμού και πλακιδίων σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε είτε ένα 24 λέξεων είτε δύο 12 λέξεων Ιεραρχική ντετερμινιστική αντίγραφα ασφαλείας.

Τιμή

Με την επιτυχία του Billfodl να ανταποκρίνεται σε υψηλότερο επίπεδο ζήτησης ποιότητας για τους καταναλωτές, το κόστος μειώθηκε σε 99 $.

Αποσύνδεση & Εντυπώσεις

Το Billfold διατίθεται σε ένα απλό εξωτερικό ταχυδρομικό πακέτο για να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη προσοχή στον παραλήπτη. Μέσα στο ανώνυμο και σκόπιμα βαρετό πακέτο υπάρχει ένα έξυπνο και ελκυστικό πακέτο προϊόντων που φέρει το λογότυπο και το συνδυασμό χρωμάτων Billfodl.

Αυτό το εσωτερικό πακέτο έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάζει το προϊόν με τακτοποιημένο, ελκυστικό και λειτουργικό τρόπο. Αυτό έχει τη μορφή ενός κουτιού από χαρτόνι που λειτουργεί ως μανίκι για τη συσκευή και τα πάνελ αποθήκευσης πλακιδίων που είναι τοποθετημένα μαζί για να αποφευχθούν ακούσιες ζημιές πριν από τη χρήση.

Περιλαμβάνεται επίσης ένας οδηγός εκκίνησης μίας σελίδας που περιγράφει πώς να ασφαλίζετε τα δεδομένα σας.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές τους, η Billfodl έχει ασφαλίσει τα πλακάκια σε σαφώς ξεχωριστές και επισημασμένες θήκες που σφραγίζονται πίσω από χαρτί. Αυτό εμποδίζει τα πλακίδια να χαλαρώσουν και να αναμιχθούν σε μια απογοητευτική μάζα χαρακτήρων.

Συσκευασία Billfodl

Περιγραφή Billfodl

Το Billfodl έχει μέγεθος 2,25 x 4 ίντσες και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316, στρατιωτικό υλικό με αξιοσημείωτη αντοχή στη διάβρωση.

Με πάχος περίπου 2,25 x 4 ίντσες και ¼ “, το Billfodl είναι κατασκευασμένο από σχεδιασμό ανοιχτού κώδικα. Η κασέτα περιστρέφεται για να αποκαλύψει τις υποδοχές δεδομένων, τη βίδα ασφάλισης και άλλες λειτουργικές πτυχές. Παρόλο που μοιάζει με άλλα προϊόντα με την πρώτη ματιά, το Billfodl διαφοροποιείται τοποθετώντας το λογότυπό του στη συσκευή.

Μπιλφόντλ

Πλακάκια

Μια άλλη επιλογή που το Billfodl έχει εφαρμόσει για να βελτιώσει τον σχεδιασμό ανοιχτού κώδικα είναι μέσα στα πλακίδια. Ενώ άλλα προϊόντα έχουν επιλέξει να σφραγίσουν τα πλακίδια (προκαλώντας στρέβλωση, πιθανή απώλεια δεδομένων ή δυσανάγνωστη), το Billfodl’s είναι χαραγμένο με λέιζερ.

Το αποτέλεσμα είναι μια ανεξίτηλη απόδοση κάθε χαρακτήρα χωρίς αλλαγή της γεωμετρίας του ίδιου του πλακιδίου. Αυτό αυξάνει την ακεραιότητα των δεδομένων και βελτιώνει την ευκολία εγκατάστασης.

Πλακάκια Billfodl

Ρύθμιση συσκευής

Το Billfodl ρυθμίζεται εύκολα τοποθετώντας απλώς κάθε πλακίδιο στην υποδοχή και μετακινώντας το προς τα αριστερά. Κάθε διαδοχικό πλακίδιο μετακινεί ολόκληρη τη φράση μέχρι να γεμίσει η σειρά. Οι κουλοχέρηδες έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν τα πρώτα τέσσερα γράμματα κάθε λέξης BIP-39 (ολόκληρη η λέξη δεν είναι απαραίτητη για αντιγράφων ασφαλείαςΜόλις προσθέσετε όλες τις πληροφορίες, το μόνο που μένει είναι να κλείσετε τη γλωττίδα ασφάλισης, να σφίξετε τη βίδα και να περιστρέψετε τα πάνελ πίσω σε παράλληλη θέση. Αποθηκεύστε το Billfodl σε όποια τοποθεσία θέλετε (το πιο σημαντικό ότι δεν μπορεί να βρεθεί από ανεπιθύμητα μέρη), καθώς είναι πλέον προστατευμένο από πυρκαγιά ή πλημμύρα.

Βαθμολογία: 9.3 / 10

Το Billfodl έχει σχεδιαστεί για βέλτιστο χρόνο ρύθμισης και απλή εμπειρία. Η μεγάλη ικανοποίηση οδηγεί στην εξασφάλιση της εφεδρικής φράσης ή του ιδιωτικού κλειδιού σας με μια εμπειρία προϊόντος που ενημερώνεται με προσεκτική εξέταση κάθε πτυχής.

Οι χρήστες του Billfodl μπορούν να γνωρίζουν ότι οι πληροφορίες τους είναι αδιαπέραστες από καταστροφή από νερό ή φλόγα και ότι οι δυνάμεις διάβρωσης δεν απειλούν το αντίγραφο ασφαλείας σας.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 125% δεν είναι πουθενά αλλού και δείχνει παράλογη εμπιστοσύνη στο προϊόν.

Δίνουμε στο Billfodl σκορ 9.3 στα 10!

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλές το Billfodl?

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316, το οποίο θεωρείται ευρέως ως το πιο ιδανικό για την περίπτωση χρήσης αντιγράφων φράσεων σπόρου. Το Billfodl είναι επίσης το μόνο ανεξάρτητα επιστημονικά ελεγμένο αντίγραφο ασφαλείας πορτοφολιού στην αγορά αποδείχθηκε ασφαλές.

Ποιο είναι το καλύτερο – Billfodl, Cryptosteel ή Cobo Tablet?

Μπιλφόντλ θεωρείται ευρέως το χρυσό πρότυπο για αντίγραφα ασφαλείας πορτοφολιών από ανοξείδωτο χάλυβα. Τούτου λεχθέντος, το Cobo είναι φθηνότερο. Το Cryptosteel είναι λιγότερο ασφαλές από το Billfodl και το Cobo Tablet και είναι πιο ακριβό. Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε μερικά επιπλέον δολάρια, το Billfodl είναι ασφαλέστερο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map