Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κρυπτοστάλη

κριτική cryptosteel

Είναι το πρωτότυπο Cryptosteel αξιόπιστο?

Χρειάζεστε ακόμη και μια τέτοια συσκευή?

Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι όχι, αλλά η απάντηση στο δεύτερο είναι ναι.

Η αρχική ιδέα πίσω από το crypsteel είναι ΠΟΛΥ καλή.

Οι κάτοχοι κρυπτογράφησης χρειάζονται ένα σταθερό βακοκ για προστασία από φωτιά και πλημμύρες.

Αλλά προσφέρει το ίδιο το προϊόν Cryptosteel; Όχι πραγματικά…

Σε αυτήν την διεξοδική κριτική, εξετάζουμε κάθε πτυχή αυτού του προϊόντος και σας βοηθάμε να βρείτε μια εναλλακτική λύση στην οποία αξίζει πραγματικά να επενδύσετε.

(TL: DR ονομάζεται a Μπιλφόντλ.)

Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κρυπτοστάτη

Πλεονεκτήματα

 • Σχεδιασμός ανοιχτού κώδικα
 • Εγγύηση ικανοποίησης διάρκειας ζωής με επιστροφή χρημάτων (αν και η Cryptosteel είναι γνωστή για την κακή εξυπηρέτηση πελατών)

Μειονεκτήματα

 • Τα πλακάκια αναμιγνύονται κατά τη διάρκεια της αποστολής
 • Καμία τυχαιοποίηση δεν σημαίνει ότι τα πλακίδια μπορούν ενδεχομένως να εξαναγκαστούν
 • Απίστευτα υπερτιμημένο
 • Μερικά πλακίδια είναι δυσανάγνωστα
 • Ο δίσκος μπορεί να χυθεί εύκολα
 • Η σφράγιση καθιστά τα πλακίδια στρεβλωμένα (δύσκολο ή αδύνατο να φορτωθούν)

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Σχεδιασμός ανοιχτού κώδικα
 • Τα πλακάκια αναμιγνύονται κατά τη διάρκεια της αποστολής
 • Εγγύηση ικανοποίησης διάρκειας ζωής με επιστροφή χρημάτων (αν και η Cryptosteel είναι γνωστή για την κακή εξυπηρέτηση πελατών)
 • Καμία τυχαιοποίηση δεν σημαίνει ότι τα πλακίδια μπορούν ενδεχομένως να εξαναγκαστούν
 • Απίστευτα υπερτιμημένο
 • Μερικά πλακίδια είναι δυσανάγνωστα
 • Ο δίσκος μπορεί να χυθεί εύκολα
 • Η σφράγιση καθιστά τα πλακίδια στρεβλωμένα (δύσκολο ή αδύνατο να φορτωθούν)

Αλλά προτού πάμε πολύ βαθιά στο καψάκιο, ας δούμε ποιος πρέπει να αποκτήσει μια εφεδρική συσκευή από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ποιος πρέπει να αγοράσει μια εφεδρική συσκευή σπόρου

 • Επενδυτές Crypto με οποιονδήποτε σημαντικό ποσό bitcoin
 • Crypto επενδυτές που θέλουν ψυκτική αποθήκευση και αποκατάσταση πορτοφολιών
 • Οι επενδυτές Crypto που θέλουν τον έλεγχο των δικών τους οικονομικών

Γιατί να αγοράσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σπόρου?

Ενώ HODLers περιμένετε να φτάσει ο κόσμος στη σημασία της ιδέας της ψηφιακής έλλειψης, οι μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο εισάγουν προϊόντα για να διασφαλίσουν ότι τα bitcoin θα παραμείνουν ασφαλή και εκτός σύνδεσης.

Με κρύα αποθήκευση των κερμάτων που είναι μια σημαντική και βασική πρώτη γραμμή άμυνας, ιδιωτικά κλειδιά, BIP39 μνημονικός Τα αντίγραφα ασφαλείας πορτοφολιού και οι φράσεις πρόσβασης χρειάζονταν επίσης μια μέθοδο αποθήκευσης εκτός σύνδεσης.

Ο τρόπος αποθήκευσης αυτών των τύπων πληροφοριών με ασφάλεια και χωρίς εμπλοκή τρίτου ήταν η επόμενη ανάπτυξη που απαιτείται.

Η πρόληψη της καταστροφικής απώλειας δεδομένων που προκλήθηκε από πυρκαγιές, πλημμύρες ή άλλες φυσικές καταστροφές ήταν βασική.

Ως αποτέλεσμα, το μοντέλο κασέτας ανοιχτού κώδικα για την αποθήκευση εφεδρικών φράσεων σπόρων άρχισε να κυκλοφορεί στην αγορά. Μεταξύ αυτών που πρέπει να προσθέσετε στην προσφορά ήταν η Cryptosteel.

Βασικά στοιχεία Cryptosteel

Η Cryptosteel είναι μια επιχείρηση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά να πωλεί το μοντέλο με βάση τις κασέτες το 2015.

Από τότε έχουν αναδιαμορφώσει τη συσκευή σε μια νέα μορφή, δηλαδή το Cryptosteel Capsule που εκκρεμεί.

Λίγα κέρδισαν από αυτή η επανάληψη όπως μπορείτε εύκολα να δείτε, και η σύνδεση με το σχεδιασμό ανοιχτού κώδικα έχει χαθεί.

ΕναςΙεραρχική ντετερμινιστική Η φράση σπόρου 24 λέξεων θα ταιριάζει στην κάψουλα καθώς και σε άλλα δεδομένα, όπως ένα ιδιωτικό κλειδί, ανάλογα με το σετ πλακιδίων που θα επιλέξετε.

Τιμή

Η αρχική εφεδρική συσκευή Cryptosteel ξεκινά από 92-185 $ λόγω του εύρους των διαφορετικών επιλογών πλακιδίων που πρέπει να διαλέξετε.

Υπάρχουν τέσσερις επιλογές: το 24-word mnemonic seed set, η επιλογή «anykey» με ειδικούς χαρακτήρες και η επιλογή «mix» που έχει περισσότερα πλακίδια σε ένα μείγμα από τα δύο προηγούμενα σετ και τέλος το δεκαεξαδικό σύνολο.

Αποσύνδεση & Εντυπώσεις

Η κασέτα Cryptosteel διατίθεται σε μια λεπτή συσκευασία που περιέχει ένα ορθογώνιο ένθετο που ταιριάζει, έτσι ώστε η βαρύτητα της κασέτας να μην υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Δυστυχώς, μόνο ένα λεπτό κομμάτι χαρτί τοποθετείται μεταξύ αυτού και του χώρου αποθήκευσης των πλακιδίων που γλιστρούν εύκολα και πέφτουν σε λάθος μέρη.

Ακόμη χειρότερα, ανέκδοτες εμπειρίες αναφέρουν ότι λόγω της κάμψης κατά τη μεταφορά επιτρέπει σε όλα αυτά να αναμιχθούν με αποτέλεσμα ένα μεγάλο δοχείο πλακιδίων να ταξινομηθούν.

Η συσκευασία σάς προειδοποιεί ακόμη και με έναν μη συγκεκριμένο τρόπο ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, γεγονός που υποδηλώνει τη γνώση τους για το πρόβλημα.

Συσκευασία Cryptosteel

Περιγραφή κασέτας

Σε πάχος περίπου 2,25 x 4 ίντσες και μόνο ¼ “, η έκδοση της κασέτας από ανοξείδωτο ατσάλι της Cryptosteel δεν διακρίνεται από άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν το σχεδιασμό ανοιχτού κώδικα.

Μόλις εξεταστούν οι λεπτομέρειες, ωστόσο, οι απογοητεύσεις αρχίζουν να συσσωρεύονται.

Κασέτα Cryptosteel

Πλακάκια

Υπάρχουν πολλές επιλογές για μόνιμη σήμανση των πλακιδίων με χαρακτήρες, ωστόσο η Cryptosteel επέλεξε ίσως το πιο προβληματικό: φυσική σφράγιση των χαρακτήρων.

Αυτό δημιουργεί δύο ζητήματα, το πρώτο από τα οποία είναι η στρέβλωση στο ίδιο το πλακίδιο μετά την πραγματοποίηση της διαδικασίας σφράγισης.

Ακόμα και όταν ολοκληρώνεται με το ίδιο υλικό και μηχανήματα παραγωγής, δεν υπάρχουν δύο λειτουργίες σφράγισης.

Επομένως, τα πλακίδια δεν είναι ομοιόμορφα και μερικά είναι πιο δύσκολο (ή ακόμη και αδύνατο) να φορτωθούν στην υποδοχή από άλλα, καθιστώντας τη διαδικασία εγκατάστασης πιο απογοητευτική και χρονοβόρα..

Δεύτερον, η παρατυπία έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ελαττωμάτων κατά τη σφράγιση, γεγονός που προκαλεί δυσανάγνωστα ορισμένα από τα πλακίδια.

Πλακάκια Cryptosteel

Χαρακτηριστικά

Η κασέτα Cryptosteel επιτρέπει την αποθήκευση μακριά από διαδικτυακές απειλές, καθώς και ζημιές σε πραγματικό κόσμο από φωτιά ή νερό.

Ενώ η πρόθεση είναι καλή εδώ, η έλλειψη ποιότητας και πρόβλεψης είναι λίγο προσβλητική για τους bitcoin που παίρνουν την ασφάλεια και την κυριαρχία τους αρκετά σοβαρά.

Μορφές πληροφοριών Storable

Λόγω της ανάγκης επιλογής του κατάλληλου σετ πλακιδίων, η παρεχόμενη κασέτα κινδυνεύει να είναι άχρηστη αν φτάσει στην πόρτα σας ένας ανεπαρκής αριθμός πλακιδίων ή τύπων χαρακτήρων.

Η μετατόπιση του βάρους των απαιτούμενων πληροφοριών στον χρήστη είναι μια σύγχυση επιλογή και αποδεικνύει τον άκαμπτο χαρακτήρα της επιλογής λήψης της συσκευής σας από το Cryptosteel.

Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να συμπεριλάβουμε το ελάχιστο σετ πλακιδίων που μπορεί να αποθηκεύσει κάθε πιθανή μορφή δεδομένων.

Φυσικά η Cryptosteel είναι πρόθυμη να σας πουλήσει επιπλέον σύνολα μετά το γεγονός, εάν πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε γνώμη.

Ρύθμιση συσκευής

Αν και με τις παραπάνω προειδοποιήσεις, η ρύθμιση είναι σχετικά απλή και κατανοητή.

Ανοίξτε το μηχανισμό κλειδώματος σε δύο απλά βήματα με ένα κατσαβίδι, τοποθετήστε τα πλακίδια, κλείστε και κλειδώστε ξανά τη συσκευή την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αποθηκεύσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος που δεν θα ξεχαστεί.

Βαθμολογία: 3.8 / 10

Η κασέτα Cryptosteel είναι μια δίκαιη προσπάθεια, αλλά όχι η καλύτερη συσκευή αποθήκευσης λέξεων χωρίς σπόρους. Είναι απίστευτα υπερτιμημένο για ό, τι παίρνετε με άλλες επιλογές εκεί έξω προσφέροντας καλύτερη προστασία σε πολύ πιο δίκαιη τιμή. Από την παραγγελία έως τη ρύθμιση της συσκευής (και κάθε βήμα μεταξύ), η εμπειρία ήταν ελαττωματική.

Δίνουμε στο Cryptosteel σκορ 3,8 στα 10!

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και πάρτε ένα Μπιλφόντλ αντι αυτου. Είναι σταθερά η κορυφαία επιλογή μας για εφεδρικά προϊόντα πορτοφολιών κάθε χρόνο!

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Cryptosteel ασφαλές?

Ο σχεδιασμός ανοιχτού κώδικα Cryptosteel είναι πολύ στιβαρός, ωστόσο, η εκτέλεση του Cryptosteel δεν είναι αξιόπιστη. Χρησιμοποιούν ανοξείδωτο ατσάλι 304 που δεν είναι ιδανικό για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κρυπτογράφησης. Άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν τον ίδιο σχεδιασμό με ανοξείδωτο ατσάλι 316, όπως το Billfodl, θεωρούνται πολύ πιο αξιόπιστα.

Τι είδους χάλυβα χρησιμοποιεί η Cryptosteel?

Η Cryptosteel χρησιμοποιεί ανοξείδωτο ατσάλι 304. Το 304 θεωρείται ευρέως κατώτερο από το 316 για περιπτώσεις χρήσης όπως τα εφεδρικά αντίγραφα κρυπτογράφησης και έτσι άλλα προϊόντα, όπως το Billfodl, τείνουν να ξεπερνούν το κρυπτοστάτη σε ανεξάρτητες δοκιμές.

Ποιο είναι το καλύτερο – cryptosteel, billfodl ή cryptotag?

Το Cryptotag έχει το υψηλότερο σημείο τήξης αφού είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, ωστόσο δεν έχει δοκιμαστεί ανεξάρτητα όπως έχει το Billfodl, οπότε είναι δύσκολο να πούμε πώς θα μπορούσε να αντέξει σε μια πραγματική δοκιμή.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me