Λούνο

Contents

Εισαγωγή: Τι είναι το Luno?

Η Luno είναι μια υπηρεσία μεσιτείας και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 ως BitX και μετονομάστηκε ως Luno το 2017. Επί του παρόντος, η Luno έχει περισσότερους από 3 εκατομμύρια χρήστες και έχει επεξεργαστεί πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Διατίθενται σε 44 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, αλλά δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας luno.com Αρχική σελίδα Luno

Το Luno υποστηρίζει τέσσερα κρυπτονομίσματα: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και XRP (Ripple). Προσφέρουν λειτουργία φιλική για αρχάριους και απλό τρόπο αγοράς νομισμάτων. Έχουν υποστήριξη σε επτά γλώσσες και μια καλή πύλη γνώσεων. Το κέντρο βοήθειας της Luno διατηρεί απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον λογαριασμό, την επαλήθευση, τις καταθέσεις / αναλήψεις και λεπτομερή γραφήματα των τελών και των ωρών κατάθεσης.

Στιγμιότυπο οθόνης της πύλης εκμάθησης luno.com Πύλη εκμάθησης Luno

Η Luno προσφέρει προσιτές χρεώσεις για κατάθεση / ανάληψη. Δεδομένου ότι η αγορά κρυπτογράφησης δεν ρυθμίζεται, η Luno είναι επίσης μη ρυθμιζόμενη, αλλά είναι υπέρ της ρύθμισης και έχουν εγγραφεί στην Κεντρική Τράπεζα της Μαλαισίας ως οργανισμός αναφοράς για κρυπτονομίσματα.

Αγοράστε νομίσματα στο Luno

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Απλή και εύκολη αγορά / διαπραγμάτευση σε κρυπτονομίσματα
 • Πλατφόρμα φιλική για αρχάριους
 • Χαμηλές χρεώσεις κατάθεσης και ανάληψης, μερικές περιπτώσεις χωρίς καθόλου χρεώσεις
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη και σχεδιασμός
 • Υποστήριξη σε επτά γλώσσες
 • Δέχεται EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN και ZAR

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο σε 44 χώρες
 • Περιορισμένες επιλογές για προχωρημένους εμπόρους
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

 • Απλή και εύκολη αγορά / διαπραγμάτευση σε κρυπτονομίσματα
 • Διατίθεται μόνο σε 44 χώρες
 • Πλατφόρμα φιλική για αρχάριους
 • Περιορισμένες επιλογές για προχωρημένους εμπόρους
 • Χαμηλές χρεώσεις κατάθεσης και ανάληψης, μερικές περιπτώσεις χωρίς καθόλου χρεώσεις
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη και σχεδιασμός
 • Υποστήριξη σε επτά γλώσσες
 • Δέχεται EUR, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN και ZAR

Ιστορικό Luno

Το σύνθημα της Luno είναι ενδιαφέρον και αντικατοπτρίζει την αποστολή της εταιρείας «αναβάθμιση του κόσμου σε ένα καλύτερο χρηματοοικονομικό σύστημα». Αυτή η ανταλλαγή ξεκίνησε την ιστορία της στη Νότια Αφρική το 2013, και έκτοτε μετακόμισε την έδρα της στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά έχει επίσης έδρες στο Κέιπ Τάουν και τη Σιγκαπούρη. Η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες της να αγοράζουν / πωλούν κρυπτονομίσματα και διαθέτει μια υπηρεσία Πορτοφολιού που επιτρέπει την πληρωμή με bitcoin.

Στιγμιότυπο οθόνης του luno.com σχετικά με τη σελίδα Luno Σχετικά με τη σελίδα

Ήταν μέρος του προγράμματος FCA Sandbox το 2016, επιτρέποντας τη δοκιμή χρηματοοικονομικών προϊόντων με ρυθμιστική εποπτεία. Άρχισαν να προσφέρουν την κρυπτογράφηση τους πορτοφόλι το 2017 όταν άρχισαν επίσης να προσφέρουν τις υπηρεσίες της σε όλη την Ευρώπη. Παρουσιάζοντας το Ethereum το 2018, εγγράφηκαν επίσης στην Κεντρική Τράπεζα της Μαλαισίας ως οργανισμός αναφοράς για το ψηφιακό τους νόμισμα και εισήγαγαν το XRP τον Μάρτιο του 2020.

Αυτή τη στιγμή, το Luno υποστηρίζει τέσσερα κρυπτονομίσματα: Bitcoin, Αιθέριο, Bitcoin μετρητά και XRP (κυματισμός), ως τα πιο δημοφιλή cryptos σήμερα και προσφέρει συναλλαγές με 16 ζεύγη. Η Luno έχει μια εικόνα σε πραγματικό χρόνο για την αγορά, αλλά παρατήρησα μια μικρή υστέρηση (αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο). Προσφέρουν υποστήριξη σε επτά γλώσσες, έχουν εφαρμογή για κινητά, προσφέρουν προβολή γραφήματος στην αγορά και έχουν πρόσβαση API.

Είναι Luno ασφαλές?

Έννοια ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Το Luno δεν έχει παραβιαστεί μέχρι τώρα (αν και δεν υποστηρίζουμε κανένα είδος hacking). Αυτή η ανταλλαγή είναι ασφαλής στη χρήση, καθώς διατηρούν τα ψηφιακά στοιχεία κρύα αποθήκευση και έχουν το 2FA ως πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας λογαριασμών χρηστών.


Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ασφαλείας luno.com Πηγή – Luno Security

Η ενότητα βοήθειας διαθέτει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας από απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος, κακόβουλο λογισμικό και απάτες αλληλογραφίας. Υπάρχουν καλές συμβουλές για το πώς να αυξήσετε το επίπεδο ασφάλειας του λογαριασμού σας και αποφύγετε την απάτη.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας ασφαλείας luno.com Πηγή – Luno Security

Ως πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει την επιλογή «αποστολή» στο Πορτοφόλι Luno. Αυτό προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία σε περίπτωση παραβίασης του πορτοφολιού, καθώς η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας απαιτεί επαλήθευση από 2FA και διαρκεί 24 ώρες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinbase

Νομισματική βάση

 • Υψηλά όρια ρευστότητας και αγοράς
 • Εύκολος τρόπος για τους νεοεισερχόμενους να αποκτήσουν bitcoin
 • "Άμεση αγορά" διαθέσιμη επιλογή με χρεωστική κάρτα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Luno

Λούνο

 • Καλή επιλογή για την Ευρώπη, εύχρηστη
 • SEPA & υποστηρίζεται πιστωτική κάρτα
 • ΔΕΝ υποστηρίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Υπηρεσίες

Μεσιτεία

Έννοια πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Το Luno επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα.

Ανταλλαγή

Έννοια ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Η Luno προσφέρει υπηρεσίες ανταλλαγής για ζεύγη crypto και crypt-to-fiat. Υπάρχουν τέσσερα cryptos και 16 ζεύγη διαθέσιμα για διαπραγμάτευση στο Luno.

Υπηρεσίες πονταρίσματος

Διαδικτυακή τραπεζική ή στοιχηματική ιδέα

Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν τα νομίσματά τους στο πορτοφόλι Luno όσο θέλουν.

Εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές

Πάνω από την αντίθετη έννοια απεικόνισης συναλλαγών

Το OTC ήταν διαθέσιμο στο παρελθόν, αλλά η Luno δεν υποστηρίζει πλέον συναλλαγές OTC.

Τρόποι για να κερδίσετε δωρεάν νόμισμα

Αλυσοδεμένο δίκτυο κρυπτονομισμάτων

Το Luno έχει ένα πρόγραμμα ανταμοιβών που λειτουργεί καλώντας τους φίλους σας να συμμετάσχουν στο Luno. Όταν ο φίλος σας αποδέχεται και συμμετέχει στο Luno και αγοράζει το απαραίτητο ποσό Bitcoin, τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας θα λάβετε δωρεάν Bitcoin ως ανταμοιβή. Το ποσό ποικίλλει μεταξύ των νομισμάτων, αλλά για τους χρήστες της ΕΕ, είναι BTC αξίας 15 ευρώ.

Κάρτες δαπανών

Πιστωτική κάρτα συνδεδεμένη με κινητό

Οι χρήστες του Luno χρησιμοποιούν το Πορτοφόλι Luno για τη διατήρηση και τη διαχείριση των ψηφιακών τους στοιχείων.

Αλλες υπηρεσίες

Άλλη έννοια υπηρεσιών

Το Luno Store είναι ένας προορισμός όπου οι χρήστες βλέπουν χρήσιμες εφαρμογές και υπηρεσίες που στοχεύουν ειδικά στις αγορές κρυπτογράφησης. Το Luno API είναι μια υπηρεσία για προγραμματιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών ή την ενοποίηση πληρωμών κρυπτογράφησης.

Υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής και χρεώσεις

Οι κάτοικοι της ΕΕ μπορούν να μεταφέρουν με SEPA και πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, χρήστες από την Ινδονησία, τη Νιγηρία, την Ουγκάντα ​​και τη Ζάμπια μπορούν να χρησιμοποιούν τραπεζική μεταφορά, χρήστες από τη Μαλαισία χρησιμοποιούν άμεση μεταφορά ή Interbank GIRO, άτομα από τη Σιγκαπούρη μπορούν να καταθέσουν μέσω μεταφοράς Xfers και χρήστες από τη Νότια Αφρική μπορεί να καταθέσει μέσω ΗΜΧ.

Στιγμιότυπο οθόνης των μεθόδων πληρωμής luno.com Luno – Τέλη & χαρακτηριστικά

Τα τέλη κατάθεσης εξαρτώνται από την επιλεγμένη μέθοδο κατάθεσης χρημάτων στον λογαριασμό σας Luno. Για καταθέσεις σε ευρώ (EUR), Ringgit Malaysia (MYR), Dollar Singapura (SGD), Shilling Ουγκάντα ​​(UGX) και Zambian Kwacha (ZMW) δεν υπάρχουν χρεώσεις, ενώ οι καταθέσεις σε Rupiah Ινδονησίας (IDR), Naira Νιγηρίας (NGN) και το Rand της Νότιας Αφρικής (ZAR) έχουν διαφορετικές χρεώσεις ανά διαφορετική μέθοδο κατάθεσης. Η κατάθεση χρημάτων κρυπτογράφησης είναι δωρεάν.

Ελεύθερος Ευρώ (EUR) Λίρα Αγγλίας (GBP) Ρινγκίτ Μαλαισίας (MYR) Δολάριο Σιγκαπούρης (SGD) Σελίνι Ουγκάντας (UGX) Ζάμπια Kwacha (ZMW)
Χρεώσεις ανά διαφορετική μέθοδο κατάθεσης Ρουπία Ινδονησίας (IDR) Νιγηρία Naira (NGN) Ραντ Νοτίου Αφρικής (ZAR)

Τέλη ανάληψης

Έννοια απεικόνισης σε απευθείας σύνδεση πληρωμής

Η Luno χρεώνει μικρές χρεώσεις ανάληψης που ποικίλλουν ανά επιλεγμένο νόμισμα. Εάν κάνετε ανάληψη ευρώ μέσω μεταφοράς SEPA, πρέπει να πληρώσετε 0,3 ευρώ. σε IDR η χρέωση είναι 6,500 IDR, σε MYR 0,1 MYR, για NGN είναι 200 ​​NGN, δεν υπάρχει χρέωση για SGD, για UGX η χρέωση είναι 2.000 UGX, για ZAR είναι 8,5 ZAR και εάν κάνετε ανάληψη σε ZMW, χρειάζεστε για να πληρώσετε ένα τέλος 10 ZMW.

Στιγμιότυπο οθόνης των τελών ανάληψης του luno.com Luno – Τέλη & χαρακτηριστικά

Εάν αποφασίσετε να αποσύρετε κρυπτογράφηση, οι χρεώσεις διαφέρουν. Απόσυρση Bitcoin, Bitcoin μετρητά, και Αιθέριο έχουν δυναμικές χρεώσεις που ποικίλλουν ανάλογα με την κίνηση του δικτύου. Είναι δωρεάν να στείλετε το Bitcoin σας σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και εάν κάνετε ανάληψη XRP (κυματισμός) θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος 0,03%.

Στιγμιότυπο οθόνης του τέλους αποστολής crypto luno.com Luno – Τέλη & χαρακτηριστικά

Υποστηριζόμενες χώρες

Παγκόσμιο χάρτη έννοια

Το Luno θεωρήθηκε ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εξυπηρετεί τις λιγότερο δημοφιλείς αγορές στις αναπτυσσόμενες χώρες. Εισήχθη για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική και αργότερα διέδωσε τις υπηρεσίες της σε άτομα από την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Νιγηρία, τη Σιγκαπούρη, την Ουγκάντα, τη Ζάμπια, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία Ισλανδία, Νήσος Μαν, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Υποστηριζόμενη απεικόνιση κρυπτονομισμάτων

Η Luno υποστηρίζει την αγορά / πώληση και διαπραγμάτευση με μόνο Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και XRP (Ripple). Αυτά είναι τα τέσσερα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα σήμερα. Αυτά υποστηρίζονται επίσης από το Luno Wallet.

Όρια και ρευστότητα

Γράφημα συναλλαγών αγοράς συναλλάγματος

Το Luno Exchange δεν έχει όρια στο ποσό των κρυπτονομισμάτων που αγοράζετε ή πουλάτε μέσω της ανταλλαγής. Τα μόνα όρια είναι όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή άμεσης αγοράς / πώλησης και εξαρτάται από τη συναλλαγή και τη χώρα διαμονής.

Το Luno Exchange χρησιμοποιεί ένα μοντέλο κατασκευαστή που αυξάνει τη ρευστότητα της ανταλλαγής. Το μόνο τέλος που πληρώνεται είναι το τέλος αγοράς 0,25%.

Διεπαφή χρήστη

Απεικόνιση των χρηστών στο φορητό υπολογιστή και το tablet

Επιφάνεια εργασίας

Η Luno διαθέτει έναν πολύ όμορφα σχεδιασμένο ιστότοπο για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το εταιρικό σύνθημά τους στοχεύοντας στη Σελήνη εμφανίζεται με ενδιαφέροντα γραφικά και ο ιστότοπος έχει έναν πολύ κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό με ένα ευχάριστο μπλε και άσπρο θέμα. Η ανταλλαγή έχει μια διαισθητική σχεδίαση με όλες τις σημαντικές πληροφορίες που εμφανίζονται ακριβώς μπροστά σας. Το ίδιο ισχύει και για το Πορτοφόλι Luno και η πλοήγηση μέσα από αυτό είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη.

Στιγμιότυπο οθόνης του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη desktop luno Luno – Ανταλλαγή

Ο ιστότοπος διαθέτει ένα εκτεταμένο κέντρο βοήθειας με πολλά σχετικά δεδομένα με εξαιρετική οργάνωση. Εάν ένας χρήστης έχει μια ερώτηση, μπορεί να ρωτήσει μέσω email. Η Luno έχει μια μακρά διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού, την οποία πολλοί χρήστες θεωρούν ενοχλητική.

Πλεονεκτήματα

 • Απλό στη χρήση με μια διαισθητική διεπαφή
 • Μια καλή επισκόπηση της ανταλλαγής
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Τα γραφήματα εμφανίζουν τις τάσεις της αγοράς
 • Εκπαιδευτική πύλη με πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα και συναλλαγές

Μειονεκτήματα

 • Οι χρήστες παραπονιούνται για αργή επαλήθευση λογαριασμού
 • Αργή κατάθεση χρημάτων – μεταξύ 1-2 εργάσιμων ημερών

Εφαρμογή για κινητό

Η Luno διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τον ιστότοπό τους ή το Google Play και το App Store. Η εφαρμογή έχει το ίδιο συνδυασμό χρωμάτων με την έκδοση του επιτραπέζιου υπολογιστή, με ένα ευχάριστο μπλε και λευκό χρώμα θέμα.

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας ανταλλαγής luno.com Luno – Ανταλλαγή

Η εφαρμογή για κινητά προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, μόνο για να ταιριάζει στην οθόνη μιας κινητής συσκευής. Έχει τον διαισθητικό σχεδιασμό ως έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, με όλες τις δυνατότητες, καθώς και ευκολότερη πρόσβαση στο Πορτοφόλι Luno στο κρυπτογράφηση που προτιμάτε. Μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Luno και να κάνετε συναλλαγές εν κινήσει με την εφαρμογή για κινητά.

Πλεονεκτήματα

 • Μοντέρνος σχεδιασμός και εύχρηστη διεπαφή
 • Σύνδεση με την κρυπτογράφηση σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει
 • Αγορά / πώληση, εμπόριο και αποθήκευση κρυπτογράφησης εύκολα
 • Βελτιστοποιημένη για το newbie-trader
 • Επισκόπηση γραφικών και ιστορικό συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Σημειώσεις ζητημάτων ειδοποιήσεων τιμών
 • Αργή διαδικασία απόσυρσης

Ώρα κατάθεσης

Ξυπνητήρι πάνω από στοίβες κερμάτων

Η Luno δέχεται καταθέσεις σε διάφορα νομίσματα fiat και ανάλογα με το νόμισμα, οι χρόνοι κατάθεσης διαφέρουν. Εάν καταθέτετε IDR, NGN και MYR, ο χρόνος αναμονής είναι έως και 24 ώρες. Για καταθέσεις σε EUR, ZAR και ZMW μπορεί να χρειαστούν περίπου δύο εργάσιμες ημέρες. Οι καταθέσεις σε SGD διαρκούν περίπου 5 λεπτά και οι καταθέσεις σε Bitcoin χρειάζονται τρεις επιβεβαιώσεις από το blockchain.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinbase

Νομισματική βάση

 • Υψηλά όρια ρευστότητας και αγοράς
 • Εύκολος τρόπος για τους νεοεισερχόμενους να αποκτήσουν bitcoin
 • "Άμεση αγορά" διαθέσιμη επιλογή με χρεωστική κάρτα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Luno

Λούνο

 • Καλή επιλογή για την Ευρώπη, εύχρηστη
 • SEPA & υποστηρίζεται πιστωτική κάρτα
 • ΔΕΝ υποστηρίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Πόσο γρήγορα στέλνει η Luno τα νομίσματά σας?

Bitcoin με φώτα ταχύτητας εικονογράφηση

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό σας στο Luno μόνο εάν είναι στο όνομά σας. Για ανάληψη νομίσματος fiat, οι χρόνοι αναμονής εξαρτώνται από το νόμισμα που αποσύρετε. Υπάρχει λεπτομερές πρόγραμμα κατάθεσης και ανάληψης στο κέντρο βοήθειας Luno και δηλώνουν ότι οι πράκτορές τους θα προσπαθήσουν να επεξεργαστούν κάθε ανάληψη εντός της ίδιας εργάσιμης ημέρας.

Στιγμιότυπο οθόνης των ωρών ανάληψης του luno.com Luno – Κέντρο βοήθειας

Σε περίπτωση αποστολής κρυπτογράφησης από το Πορτοφόλι Luno, μπορείτε να τα στείλετε σε μια διεύθυνση πορτοφολιού. στείλτε το Bitcoin μόνο σε διεύθυνση email ή αριθμό κινητού τηλεφώνου και μέσω σάρωσης κωδικού QR.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή Luno. επιλέξτε το Πορτοφόλι από το οποίο θα στέλνετε τα νομίσματα. Βρείτε την επιλογή “Αποστολή”. εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ή το email στο οποίο θα στείλετε τα νομίσματα και επιλέξτε το ποσό που θέλετε να στείλετε. Η Luno επεξεργάζεται συνήθως κάθε συναλλαγή κρυπτογράφησης αμέσως και υπάρχουν τέσσερις χρόνοι αποκοπής για μεγαλύτερες συναλλαγές.

Στιγμιότυπο οθόνης του luno.com στέλνει χρόνους κρυπτογράφησης Luno – Κέντρο βοήθειας

Όλες οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων πρέπει να επιβεβαιωθούν από το blockchain, το οποίο είναι εκτός ελέγχου της Luno. Εάν κάποιος βιάζεται, μπορεί να πληρώσει υψηλότερο τέλος συναλλαγής και επιταχύνετε τη διαδικασία.

Υποστήριξη πελατών

Εικονογράφηση υποστήριξη πελατών

Το Luno έχει ένα καλό κέντρο υποστήριξης όπου απαριθμεί όλες τις συνήθεις ερωτήσεις που σχετίζονται με τους λογαριασμούς τους. Κάποιος μπορεί να βρει όλα τα σχετικά δεδομένα σχετικά με την επαλήθευση ταυτότητας, την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων, την αγορά / πώληση κρυπτογράφησης, τη χρήση κρυπτογράφησης και να μάθει τα πάντα για τα μέτρα ασφαλείας της Luno.

Εάν ένας πελάτης έχει ένα συγκεκριμένο ζήτημα, μπορεί να επικοινωνήσει με το κέντρο υποστήριξης και να υποβάλει ένα εισιτήριο. Υπάρχει σύνδεσμος προς το κέντρο επαφών στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του κέντρου υποστήριξης.

Κοινή γνώμη

Στιγμιότυπο οθόνης του blog luno.com Πηγή – Luno Blog

Είναι η ανταλλαγή δημόσια φωνή σε θέματα κρυπτο-πολιτικής?

Το Luno έχει μια καλή ενότητα ιστολογίου με πολλά άρθρα αφιερωμένα στην κρυπτογράφηση και μια καλή βάση γνώσεων που σχετίζεται με τις συναλλαγές με την κρυπτογράφηση.

Η ανταλλαγή έχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας?

Η Luno δεν διαθέτει διπλώματα ευρεσιτεχνίας αυτήν τη στιγμή.

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας σελίδας luno.com Ιστοσελίδα Luno

Έχει αποκτήσει ή δημιουργήσει αμφιλεγόμενα εργαλεία η ανταλλαγή?

Το Luno δεν έχει συνδεθεί με διαμάχες, ούτε παρέχει αμφιλεγόμενα εργαλεία ή υπηρεσίες.

Παρακολουθεί η ανταλλαγή από την οποία στέλνετε και λαμβάνετε κέρματα από?

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων μπορεί να παρακολουθείται, και η Luno παρακολουθεί τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, καθώς είναι συμβατή με KYC / AML.

Ασφάλεια

Ασπίδα με ασφαλή πινακίδα εικονογράφηση

Ιστορία χακαρισμών και διαρροών

Κίνδυνοι διατήρησης κερμάτων στην ανταλλαγή

Το Luno επιτρέπει στους χρήστες του να αποθηκεύουν τα νομίσματά τους στο χρηματιστήριο ή να τα διατηρούν στο Πορτοφόλι τους.

Παγωμένοι λογαριασμοί

Χακς

Το Luno δεν έχει παραβιαστεί από τον Απρίλιο του 2020.

Αφερέγγυες ανταλλαγές

Ασφάλιση FDIC

Η Luno δεν είναι ασφαλισμένη από την FDIC.

Ανταλλαγή διακοπής λειτουργίας

Το Luno είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, επομένως η εμπορική αγορά δεν κλείνει ποτέ.

Μυστικότητα

Η ανταλλαγή σέβεται το απόρρητο των πελατών της?

Πράσινο κουμπί κοινής χρήσης στο μαύρο πληκτρολόγιο

Το Luno συλλέγει πολλές προσωπικές πληροφορίες για τους χρήστες του. Συλλέγουν δεδομένα όταν τα παρέχουν οι χρήστες κατά την εγγραφή, την επικοινωνία και όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες. Συλλέγουν επίσης πληροφορίες από τρίτα μέρη σχετικά με τους χρήστες του, όπως τράπεζες, υπηρεσίες επαλήθευσης, υπηρεσίες αναφοράς πίστωσης και ρυθμιστικούς / εκτελεστικούς οργανισμούς.

Δηλώνουν ότι σέβονται το απόρρητο των χρηστών, αλλά μοιράζονται πολλά από αυτά τα προσωπικά δεδομένα με διάφορες οντότητες όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υπηρεσίες μάρκετινγκ, υπαλλήλους, συμβούλους και πολλά άλλα. Αυτή είναι μια τακτική πρακτική με ιδρύματα όπως αυτό και αποδεικνύεται ότι τα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιούνται πρόθυμα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση παροχών.

Απαιτείται συμμόρφωση με KYC και AML; Εάν ναι, σε ποιο επίπεδο?

Πράσινο κουμπί υποβολής στο μαύρο πληκτρολόγιο

Το Luno συμμορφώνεται με το KYC και ζητούν πολλές προσωπικές πληροφορίες για την επαλήθευση ενός λογαριασμού. Θα αποθηκεύσουν τυχόν προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται από τους κανονισμούς της KYC για την ελάχιστη καθορισμένη περίοδο. Υπάρχουν καλές πολιτικές AML και σε περίπτωση ύποπτης συμπεριφοράς, η Luno έχει το δικαίωμα να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση των κεφαλαίων και να αναφέρει οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου..

Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε οποιοδήποτε ποσό αξίας χωρίς KYC ή AML?

Πράσινο κουμπί γραφήματος στο μαύρο πληκτρολόγιο

Η Luno δεν επιτρέπει συναλλαγές χωρίς να επαληθεύει τον λογαριασμό σας. Η διαδικασία επαλήθευσης είναι μακρά και είναι πλήρως συμβατή με KYC και AML. Οποιοσδήποτε μη επαληθευμένος χρήστης λογαριασμού μπορεί μόνο να περιηγηθεί και να εξερευνήσει το Luno αλλά δεν μπορεί να πραγματοποιήσει συναλλαγές με κρυπτονομίσματα.

Θα διαγράψουν τα προσωπικά σας δεδομένα εάν τα ζητήσετε

Κόκκινο κουμπί διαγραφής στο μαύρο πληκτρολόγιο

Όχι ακριβώς, αλλά εάν ζείτε σε μια χώρα με αυστηρότερους νόμους περί απορρήτου, μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα εισιτήριο και να ζητήσετε τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να το κάνετε, μπορείτε να χάσετε την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες Luno.

Luno Walkthrough: πώς να αγοράσετε bitcoin στο Luno

Δημιουργήστε infographic λογαριασμού Luno

Δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού στο Luno είναι απλή και απλή: κάντε κλικ στο “Εγγραφείτε” κουμπί, εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας, επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Δεν είμαι ρομπότ” και κάντε κλικ στο “Εγγραφείτε” κουμπί. Τόσο απλό.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας εγγραφής luno.com Luno – Σελίδα εγγραφής

Επιβεβαιώστε τον Λογαριασμό

Το Luno επιτρέπει τρία επίπεδα επαλήθευσης με διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικά όρια κατάθεσης και ανάληψης. Επίπεδο 1 απαιτεί μόνο επιβεβαίωση αριθμού κινητού και βασικά προσωπικά στοιχεία. Επίπεδο 2 χρειάζεται μια επιπλέον φωτογραφία / σάρωση ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και φωτογραφία selfie. Επίπεδο 3 απαιτεί απόδειξη διεύθυνσης κατοικίας.

Στιγμιότυπο οθόνης των επιπέδων λογαριασμού luno.com Luno – Κέντρο βοήθειας

Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας Luno, πρέπει να συνδεθείτε, να εισέλθετε στη σελίδα ρυθμίσεων και να κάνετε κλικ στην Αναβάθμιση. Αρχικά, πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται ανά επίπεδο επαλήθευσης για το οποίο υποβάλλετε αίτηση.

Ασφαλίστε τον λογαριασμό σας με το Two Factor

Η Luno προτρέπει κάθε πελάτη να ενεργοποιήσει το 2FA ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Luno. Από το Κύριο μενού, βρείτε το Προφίλ και στη συνέχεια το μενού Ασφάλεια. Από εκεί επιλέξτε το Authy ή Επαληθευτής Google, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Στιγμιότυπο οθόνης του luno.com πώς να ενεργοποιήσετε δύο παράγοντες Ιστολόγιο Luno – Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Λογαριασμός ταμείου

Για να μπορείτε να αγοράσετε crypto s στο Luno, πρέπει πρώτα να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας.

Οδηγός βήμα προς βήμα για την Προσθήκη μεθόδων πληρωμής

Εφόσον ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας Luno ευρώ, MYR, SGD, UGX, ZMW, IDR, NGN, και ΖΑΡ.

Προσθήκη πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Διατίθεται μόνο για χρήστες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Luno, επιλέξτε Πορτοφόλι > Κατάθεση > Προσθήκη πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Εδώ πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, κάντε κλικ στην Προσθήκη κάρτας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το ποσό που θέλετε να προσθέσετε και θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσετε την κατάθεσή σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του ταμείου luno.com με κάρτα Luno – Κέντρο βοήθειας

Προσθήκη πληροφοριών τραπεζικού λογαριασμού

Αυτή είναι η κύρια μέθοδος προσθήκης χρημάτων στον λογαριασμό σας Luno.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Luno, επιλέξτε Πορτοφόλι > Κατάθεση > Τραπεζική μεταφορά > το τοπικό σας νόμισμα. Το επόμενο βήμα διαφέρει για τα διαφορετικά νομίσματα και θα δείτε έναν αναλυτικό οδηγό για το τοπικό σας νόμισμα.

Στιγμιότυπο οθόνης του τραπεζικού λογαριασμού συνδέσμου luno.com Luno – Κέντρο βοήθειας

Λογαριασμός χρηματοδότησης με κρυπτογράφηση

Το Luno λειτουργεί μόνο με Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethrereum και XRP (Ripple).

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Luno, επιλέξτε Πορτοφόλι και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να καταθέσετε και θα εμφανιστεί η διεύθυνση λήψης του πορτοφολιού σας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για τη χρήση ενός κωδικού QR αντί για μια διεύθυνση λήψης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Στιγμιότυπο οθόνης του πορτοφολιού luno.com Luno – Πορτοφόλι

Αγορά νομισμάτων

Η αγορά νομισμάτων στο Luno είναι δυνατή απευθείας από το πορτοφόλι Luno. Αφού χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με χρήματα, απλώς μεταβείτε στο Πορτοφόλι Luno όπου θα δείτε έναν απλό οδηγό αγοράς. Αρχικά, επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε σε κέρματα και θα λάβετε το ακριβές ποσό των κρυπτονομισμάτων που θα λάβετε. Κάντε κλικ στην αγορά και είστε έτοιμοι. Τα νομίσματα θα φτάσουν στο πορτοφόλι σας ανάλογα με το blockchain.

Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας πορτοφολιού luno.com Luno – Πορτοφόλι

Πώληση νομισμάτων

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε πώληση των νομισμάτων σας, υπάρχει ένα απλό κουμπί πώλησης στο Πορτοφόλι Luno. Απλώς επιλέξτε τον αριθμό των κερμάτων κρυπτογράφησης που θέλετε να πουλήσετε και η θέση σας θα αλλάξει στο χρηματιστήριο.

Ανάληψη χρημάτων

Εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας Luno, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μετά να μεταβείτε στο Μενού > Πορτοφόλι > Αποσύρω. Επιλέξτε το νόμισμα στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε την ανάληψη. Πρέπει να επιβεβαιώσετε εισάγοντας το PIN της εφαρμογής Luno και είστε έτοιμοι. Το ποσό πρέπει να φτάσει στον λογαριασμό σας εντός 48 ωρών, ανάλογα με το χρόνο επεξεργασίας από την τράπεζά σας.

Στιγμιότυπο οθόνης του προγράμματος απόσυρσης του luno.com Luno – Κέντρο βοήθειας

Κοινές απάτες Luno που πρέπει να αποφεύγετε

Χάκερ με δυαδικό υπόβαθρο

Δεδομένου ότι η αγορά κρυπτογράφησης εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανώμαλο έδαφος, πολλές φορές οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πέσουν θύματα απατεώνων. Το Luno προειδοποιεί τους χρήστες του για τις πιο κοινές απάτες όπως απάτες κοινωνικών μέσων, απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος, εμπορικές απάτες και σχήματα Ponzi / πυραμίδων.

Στιγμιότυπο οθόνης Twitter

Καθώς η Luno στοχεύει σε μια διαφανή σχέση με τους πελάτες της, έχει μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αναγνώρισης των απατεώνων. Για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα άτομο μπορεί να παρουσιαστεί ως «σύμβουλος Luno» και μπορεί να ζητήσει χρήματα εκ των προτέρων για πράγματα όπως τέλη επαλήθευσης, τέλη διαβούλευσης, φορολογικά τέλη ή τέλη έκδοσης κερδών. Υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα απόπειρων απάτης και επαρκών συμβουλών σχετικά με τον τρόπο προστασίας του λογαριασμού σας, το οποίο μπορείτε να δείτε στο κέντρο βοήθειας του Luno.

Σύγκριση με άλλες ανταλλαγές

Luno εναντίον Coinbase

Εικονογράφηση Luno έναντι Coinbase

Τόσο το Luno όσο και το Νομισματική βάση Προσφέρετε υπηρεσίες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και πορτοφολιών. Η Luno ιδρύθηκε το 2013 ως BitX και μετονομάστηκε σε Luno το 2017 όταν είδε μια σημαντική αύξηση των συναλλαγών. Η Coinbase ιδρύθηκε το 2012 και ξεκίνησε για πρώτη φορά ως χρηματιστηριακή εταιρεία και αργότερα πρόσθεσε άλλες υπηρεσίες που βασίζονται σε κρυπτογράφηση. Η Luno προσφέρει υπηρεσίες άμεσης αγοράς / πώλησης, ανταλλαγής και πορτοφολιού, ενώ η Coinbase διαθέτει υπηρεσίες πορτοφολιού, Αγορά / πώληση κρυπτογράφησης, Coinbase Pro και Prime, υπηρεσίες Κέρδωσης Coinbase, υπηρεσίες φύλαξης και σταθερών νομισμάτων.

Ενώ το Luno είναι διαθέσιμο σε 44 χώρες, κυρίως από τον αναπτυσσόμενο κόσμο, και υποστηρίζει τέσσερα νομίσματα, το Coinbase είναι διαθέσιμο σε 102 χώρες και υποστηρίζει 28 νομίσματα. Και οι δύο εταιρείες έχουν παρόμοια κέντρα υποστήριξης και έχουν μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια. Παρόλο που δεν υπάρχει σαφής απόδειξη, φαίνεται ότι το Coinbase έχει υποφέρει επίθεση με hack, ενώ δεν έχουμε ακούσει για ένα Luno hack.

Luno εναντίον Kraken

Luno εναντίον του Kraken

Κράκεν είναι ένα από τα πιο προηγμένα κρυπτονομίσματα στον κόσμο σήμερα. Κυκλοφόρησε το 2011 ως χρηματιστήριο κρυπτογράφησης και ξεκίνησε τις συναλλαγές κρυπτογράφησης το 2013. Η Luno ιδρύθηκε το 2013 ως BitX και μετονομάστηκε το 2017 όταν είδε μια άνοδο στις συναλλαγές. Ενώ το Kraken είναι μια παγκόσμια επιχείρηση διαθέσιμη σε πολλές χώρες, το Luno είναι διαθέσιμο μόνο σε 44 νομούς.

Οι υπηρεσίες του Kraken στοχεύουν σε πιο προηγμένες συναλλαγές, ενώ η Luno έχει έναν διαισθητικό σχεδιασμό που είναι πολύ φιλικός προς τους αρχάριους. Η Kraken έχει υψηλή ρευστότητα και έχει δηλώσει ότι κατέχει αποθεματικό ταμείο, ενώ η Luno έχει σχετικά χαμηλότερη ρευστότητα και δεν κατέχει αποθεματικά. Και οι δύο έχουν υψηλή ασφάλεια, με ψυχρή αποθήκευση των περισσότερων ψηφιακών στοιχείων και επίπεδο ασφάλειας λογαριασμών χρηστών 2FA.

συμπέρασμα

Το Luno είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Νοτίου Αφρικής με γραφεία στο Κέιπ Τάουν, τη Σιγκαπούρη και το Λονδίνο. Ιδρύθηκε για να παρέχει μια υπηρεσία στους ανθρώπους από τις αναπτυσσόμενες χώρες και αργότερα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη. Αυτή η εταιρεία προσφέρει προς το παρόν αγορά / πώληση και διαπραγμάτευση με τέσσερα κρυπτονομίσματα: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και XRP (Ripple). Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Luno, έχουν 3 εκατομμύρια χρήστες, έχουν επεξεργαστεί πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι διαθέσιμα σε 44 χώρες.

Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Luno, αλλά υπάρχουν κάποιες κρίσεις για να περάσετε κατά τη διαδικασία επαλήθευσης, καθώς οποιοσδήποτε μη επαληθευμένος λογαριασμός δεν είναι σε θέση να καταθέσει χρήματα και να εισέλθει σε συναλλαγές. Η πλατφόρμα έχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και απευθύνεται σε περισσότερους αρχάριους εμπόρους, καθώς προσφέρει πολύ λίγες προηγμένες επιλογές συναλλαγών. Μόλις αποκτήσετε έναν λογαριασμό Luno, είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε κρυπτογράφηση.

Η προσέγγιση για αρχάριους είναι κατανοητή, καθώς αυτή είναι μια ανταλλαγή για το μέσο άτομο που θέλει να κάνει συναλλαγές σε κρυπτογράφηση. Υπάρχει ένα Luno Wallet και μια εφαρμογή για κινητά για Android και iOS και μπορείτε εύκολα να στείλετε / λάβετε και να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση εν κινήσει.

Αγοράστε νομίσματα στο Luno

Εκτίμηση:

Τελική ετυμηγορία

Η βαθμολογία μας

7.0

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Exchange FDIC ασφαλισμένο?

Όχι, η Luno δεν είναι ασφαλισμένη από την FDIC. Ωστόσο, είναι εγγεγραμμένα στην Κεντρική Τράπεζα της Μαλαισίας.

Πώς βγάζω τα χρήματά μου από το Luno?

Το Luno επιτρέπει στους χρήστες του να αποσύρουν τα χρήματά τους μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή στέλνοντας τα κέρματά τους σε άλλο πορτοφόλι / διεύθυνση / αριθμό κινητού. Υπάρχει μια λεπτομερής εξήγηση για κάθε διαδικασία στο κέντρο βοήθειας του Luno.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την απόσυρση από αυτήν την ανταλλαγή?

Η Luno επεξεργάζεται τους λογαριασμούς ανάληψης με δύο αποκοπές φορές την ημέρα. Η απόσυρση κρυπτονομισμάτων εξαρτάται από το δίκτυο και το blockchain, ενώ οι τραπεζικές μεταφορές εξαρτώνται από την πραγματική τράπεζα και τον τόπο κατοικίας του χρήστη.

Πρέπει να διατηρήσω τα νομίσματά μου σε αυτήν την ανταλλαγή?

Το Luno επιτρέπει στους χρήστες του να διατηρούν τα νομίσματά τους στο χρηματιστήριο ή να τα διατηρούν στο Πορτοφόλι Luno. Τα πορτοφόλια φυλάσσονται σε αποθηκευτικό χώρο “deep freeze”, σε διάφορα θησαυροφυλάκια τραπεζών με ασφάλεια δύο κλειδιών και κανένα άτομο δεν έχει πρόσβαση και στα δύο κλειδιά.

Τι είναι η ανταλλαγή Luno?

Η Luno, παλαιότερα γνωστή ως BitX είναι μια εταιρεία που σχετίζεται με bitcoin με έδρα το Λονδίνο. Αυτή η εταιρεία επιτρέπει την αποθήκευση bitcoin, συναλλαγές bitcoin όπως αγορά, πώληση και πληρωμή μέσω των υπηρεσιών Luno Wallet. Υποστηρίζουν επίσης την ανταλλαγή μεταξύ fiat και κρυπτονομισμάτων.

Είναι το Luno διαθέσιμο στη Γερμανία?

Όχι, αυτή τη στιγμή το Luno δεν είναι διαθέσιμο στη Γερμανία.

Μπορώ να βγάλω λεφτά από το Luno?

Η Luno προσφέρει συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα, οπότε ανάλογα με τη στιγμή που αγοράζετε ή πουλάτε το crypto (Bitcoin και Ethereum), θα μπορούσατε να αποκομίσετε κέρδος από το Luno.

Μπορεί να εμπιστευτεί ο Luno?

Ο διευθύνων σύμβουλος της Luno, Marcus Swanepoel δήλωσε ότι η Luno, όπως και άλλες παρόμοιες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες αγοράς / πώλησης κρυπτονομισμάτων, αλλά ποτέ δεν λένε στους χρήστες εάν θα βγάλουν λεφτά από αυτό. Η Luno έχει μια διαφανή πολιτική απορρήτου και μια καλή πρακτική εργασίας.

Είναι νόμιμο το Luno?

Η αγορά κρυπτονομισμάτων δεν ρυθμίζεται. Στις περισσότερες χώρες, τα νομίσματα κρυπτογράφησης δεν θεωρούνται νόμιμα και δεν υποστηρίζονται από μια κυβέρνηση. Η Luno έχει δημιουργήσει ρυθμίσεις επιχειρησιακής συνέχειας για να εξασφαλίσει τον ελάχιστο αντίκτυπο στους πελάτες, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τη λειτουργία του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map