Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αρχικών προσφορών νομισμάτων

Με την Κίνα και τη Νότια Κορέα να απαγορεύουν τις Αρχικές Προσφορές Νομισμάτων (ICOs), πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί μια τέτοια κίνηση έγινε από χώρες που απολαμβάνουν όλα τα πράγματα κρυπτογράφηση. Όσον αφορά τις ΗΠΑ και άλλες χώρες που δεν έχουν παραιτηθεί από αυτές τις προσφορές, είναι περίεργο γιατί η Κίνα και η Νότια Κορέα δεν έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις. Έτσι, θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ICO και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί είναι τόσο αμφιλεγόμενα.

Πρώτον, θα ξεκινήσουμε με το Πλεονεκτήματα

1. Υπάρχουν βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ICO είναι τόσο ευεργετικοί για το οικοσύστημα κρυπτογράφησης Πρώτα απ ‘όλα, είναι πραγματικά επωφελείς για τις νεοσύστατες εταιρείες, καθώς είναι μια ουσιαστική πηγή χρημάτων που χρειάζονται για να κάνει την μπάλα να κυλήσει ότι χωρίς, οι περισσότεροι οργανισμοί θα αποτύχουν. Οι άγγελοι επενδυτές και οι επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων είναι λιγοστοί, και ο μόνος τρόπος με τον οποίο μια νεοσύστατη εταιρεία θα φτάσει ποτέ θα ήταν μέσω ενός ICO.

Αυτή η χαμηλή ευκαιρία για φρούτα επιτρέπει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους επενδυτές που έχουν τα χρήματα που χρειάζονται για να ξεφύγουν από το έδαφος όπου αλλιώς θα αποκλείονταν η πορεία τους. Επιτρέπει σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τις γεωγραφικές τοποθεσίες, τις πολιτικές απόψεις, τις εθνικότητες ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις να συγκεντρώσει κεφάλαια. Αυτό εκδημοκρατίζει τον χώρο και επιτρέπει σε οποιονδήποτε (θεωρητικά) με τη θέληση και τον τρόπο να δημιουργήσει τη δική του κρυπτογράφηση.

2. Ο χρόνος είναι πάντα ενάντια σε οποιονδήποτε στη λειτουργία εκκίνησης και αν δεν έχετε αρκετή ορμή, θα πεθάνετε γρήγορα. Οι ICO προσφέρουν ταχύτητα επειδή το μόνο που χρειάζεται είναι μια λευκή βίβλος για να ξεκινήσετε τα πράγματα. Η νομική γραφική εργασία που απαιτείται για τη σύσταση μιας εταιρείας, ή ενός λογαριασμού διακράτησης, ή ένα φύλλο όρων είναι πολύ ακριβό, και η διαδικασία να δοθεί στους επενδυτές να διαβάσουν όλο αυτό το υλικό πριν συνδεθούν είναι συνήθως αρκετά χρονοβόρα. Με τους ICO υπάρχουν όρια σε αυτές τις ανάγκες και ο χρόνος και τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των πραγμάτων είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν..

3. Οι ICO χτίζουν επίσης κοινότητες προτού ακόμη έχουν ένα προϊόν για να επενδύσουν, και αυτό είναι σημαντικό επειδή φέρνει μαζί του κίνητρα για τους επενδυτές να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του διακριτικού.

Τώρα θα μπει στο Μειονεκτήματα:

1. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες στο χώρο που έχουν χρησιμοποιήσει ICO για να απάτη πολλούς ανθρώπους από χρήματα. Οτιδήποτε μπορεί να φαίνεται καλό στα χαρτιά και όταν το μόνο που χρειάζονται είναι μια ελκυστική λευκή βίβλος για να κάνει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να διακινδυνεύσουν τα χρήματά τους, δεν είναι δύσκολο να δούμε γιατί οι απατεώνες εκμεταλλεύονται αυτά τα εύκολα λεία. Τα φανταχτερά ονόματα, οι πολλαπλοί «συμβουλευτικοί πίνακες» και οι επαγγελματικοί ιστότοποι που αναζητούν μπορούν να απορροφήσουν τον απρόσεκτο επενδυτή και να τους αιμορραγούν εάν το επιτρέψουν.

2. Τα εννοιολογικά προϊόντα που δεν έχουν αξία χωρίς κερδοσκοπία δίνουν μεγάλη δύναμη στις ιδιότροπες απόψεις εκείνων που μπορεί ή δεν έχουν έννομο συμφέρον να δουν το έργο να πετύχει ή να αποτύχει. Η σύγκρουση συμφερόντων είναι πάντα κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν δοθεί αξία σε κάθε κερδοσκοπία. 3. Οι άνθρωποι με τα περισσότερα χρήματα στο χώρο τείνουν να το χειραγωγούν όπως κάνουν σε άλλες αγορές. Αυτοί οι άνθρωποι, γνωστοί ως «φάλαινες», μπορούν να ωθήσουν την αγορά με bots, GAS και σενάρια που ρυθμίζουν τα πράγματα προς όφελός τους. Μπορούν να πληρώσουν περισσότερα σε τέλη συναλλαγής για να προχωρήσουν μπροστά σας και να αγοράσουν τα κουπόνια εντός του ICO.

4. Οργανισμοί που προσφέρουν ICO που δεν έχουν αληθινή ηγεσία (όπως θα είχε μια κανονική εταιρεία), και που δεν καταλαβαίνουν πώς να δημιουργήσουν μια σωστή, βιώσιμη εταιρεία που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές με τη συμμετοχή νέων επιχειρήσεων, επειδή οι ομάδες τους είναι αποκεντρωμένες, αόριστες και χρειάζονται έξυπνους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που μπορούν να οδηγήσουν την εταιρεία σε μια επιτυχημένη ύπαρξη.

5. Η ψυχρή, σκληρή πραγματικότητα είναι ότι το 90% αυτών των ICO θα αποτύχει, για οποιονδήποτε λόγο, και ο αριθμός των αποτυχιών έναντι του αριθμού των επιτυχιών καθιστά δύσκολη τη νομιμοποίηση των ICO για όσους κάνουν τη δέουσα επιμέλεια τους. Ωστόσο; οι περισσότεροι άνθρωποι επενδύουν σε ICO με blinders. Δεν μαθαίνουν πώς να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση ο σωστός τρόπος. Αντ ‘αυτού, σπεύδουν και επενδύουν το κεφάλαιό τους χωρίς να γνωρίζουν όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ICO, και ελπίζουν να το χτυπήσουν μεγάλο σαν να παίζουν τη λαχειοφόρο αγορά.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα οφέλη είναι σχεδόν πάντα στα χέρια αυτών των νεοσύστατων επιχειρήσεων και των επενδυτών με τα περισσότερα χρήματα, ενώ οι δυσφημιστές προορίζονται για τους μικρούς επενδυτές που ξοδεύουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους ελπίζοντας να τα χτυπήσουν πλούσια. Το έκαναν οι άνθρωποι πλούσιοι επενδύσεις σε ICO; Ναί. Αυτό σημαίνει ότι θα το κάνετε; Κάποιος μπορεί να υποθέσει, αλλά για τον μικρό επενδυτή που δεν χρησιμοποιεί καλή λογική και εξασκεί τη δέουσα επιμέλεια, οι πιθανότητες απώλειας είναι πάντα υψηλότερες από τις πιθανότητες νίκης.

=== Συγγραφέας Bio ===


Chris Douthit @chris_douthit

Ο Chris Douthit είναι αναλυτής χρηματιστηρίου και κρυπτονομισμάτων που εργάζεται τόσο στη χρηματοδότηση όσο και στην τεχνολογία για σχεδόν 20 χρόνια. Με τη διορατικότητα και την τεχνική του ανάλυση, πέτυχε πάνω από 2000% απόδοση στον χώρο κρυπτογράφησης το 2017. Σήμερα, το κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας του, CryptoInvestingInsider.com γίνεται γρήγορα ο ιστότοπος για επενδυτές που θέλουν να παρακολουθήσουν γρήγορα την επιτυχία τους.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map