Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων: Μια λίστα με κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι μια συγκεκριμένη πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν κρυπτογράφηση για άλλα κρυπτονομίσματα ή νομίσματα fiat. Από την έκρηξη της κρυπτογράφησης, ο αριθμός των ανταλλαγών κρυπτογράφησης έχει αυξηθεί σημαντικά και πολλοί αναρωτιούνται ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη ταιριάζει για αυτούς.

Για να διευκολύνουμε τα πράγματα για εσάς, έχουμε συντάξει μια λίστα με μερικές από τις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα καλύτερα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Μπορεί να έχετε ακούσει για τα περισσότερα, αλλά εδώ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι και πώς λειτουργούν.

CoinBox

CoinBox

CoinBox είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή χρηματιστήρια στον κόσμο της κρυπτογράφησης, έχοντας την ευρύτερη επιλογή νομισμάτων κρυπτογράφησης. Εκτός από τα κορυφαία 100 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών, όπως Bitcoin, Ethereum, XRP και άλλα, το CoinBox υποστηρίζει επίσης τυχόν μάρκες ERC20. Συνολικά, ο αριθμός των διαθέσιμων νομισμάτων που οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν τώρα υπερβαίνει τα 1.500.

Το CoinBox τοποθετείται ως εφαρμογή αποθήκευσης και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για φορητές και επιτραπέζιους υπολογιστές που βασίζεται σε σύννεφο με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευκολία. Αυτή η πλατφόρμα δημιουργεί άνετες συνθήκες για τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε λειτουργιών με κρυπτογράφηση και την παρακολούθηση των τιμών όλων των κρυπτονομισμάτων και διακριτικών.

Η υπηρεσία είναι ιδανική για αγορά, πώληση, ανταλλαγή και αποθήκευση νομισμάτων χωρίς περιορισμούς και όρια. Πρόσφατα, υπήρχε η ευκαιρία να πουλήσετε κρυπτογράφηση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω SEPA απευθείας από το πορτοφόλι σας.

Εκτός από το ότι είναι διαθέσιμο σε iOS και Android, οι πελάτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν από το πρόγραμμα περιήγησης. Επίσης, είναι η πρώτη εφαρμογή στον κόσμο που έκανε διαθέσιμες τις συναλλαγές κρυπτογράφησης στο Apple Watch.

Το CoinBox προσφέρει στους χρήστες του εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Ιδιαίτερα ικανό και επαγγελματικό προσωπικό απαντά σε όλα τα email αμέσως και επιλύει γρήγορα προβλήματα.

Η ανταλλαγή έχει ένα μοναδικό πρόγραμμα συνεργατών, το οποίο δίνει την ευκαιρία να λαμβάνετε προμήθεια έως και 45% των συναλλαγών των φίλων του χρήστη. Ο χρήστης πρέπει απλώς να στείλει τον κωδικό παραπομπής του στους φίλους του, ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν κατά την εγγραφή.

Το CoinBox διαθέτει πολυγλωσσία καθώς υποστηρίζει 35 γλώσσες.

CEX.IO

CEX.IO - η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της κρυπτογράφησης και ψάχνετε για μια εύκολη ανταλλαγή για αγορά ή πώληση ψηφιακών στοιχείων, τότε το CEX.IO μπορεί να ονομαστεί το καλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης. Είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έδρα το Λονδίνο και ιδρύθηκε το 2013.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ απλό και κατανοητό. Γι ‘αυτό είναι η τέλεια επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Η ανταλλαγή υποστηρίζει επί του παρόντος 65 κρυπτονομίσματα με διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών.

Τα νομίσματα Fiat περιλαμβάνουν USD, EUR, GBP και RUB. Το CEX.IO είναι ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια παγκοσμίως. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο στις ΗΠΑ και είναι εγγεγραμμένο στο FinCEN, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων και των κεφαλαίων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους κατά τη διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης, θα πρέπει πιθανώς να επιλέξουν μια ανταλλαγή που δεν επιβάλλει την αναγνώριση KYC. Μπορείτε να δείτε αυτό χωρίς λίστα ανταλλαγών KYC για να βρείτε πολλές κατάλληλες επιλογές.

Κάθισμα

Binance - καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Το Binance είναι κυριολεκτικά η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με βάση όγκο συναλλαγών. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, ο 24ωρος όγκος συναλλαγών υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από το ότι είναι ο μεγαλύτερος ημερήσιος όγκος, το Binance είναι επίσης ένα από τα ταχύτερα χρηματιστήρια. Το 2018, σύμφωνα με πληροφορίες είχε την ικανότητα να επεξεργάζεται 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτός ο αριθμός μπορεί να έχει αυξηθεί με τον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Το Binance είναι επίσης κορυφαίο όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή, με τόσο μεγάλο όγκο συναλλαγών, τα χρήματα των πελατών πρέπει να είναι ασφαλή, επομένως το χρηματιστήριο επενδύει πολύ στην ασφάλεια. Παρόλο που έχει παραβιαστεί δύο φορές, παραμένει ένα από τα πιο ασφαλή, με αναβαθμίσεις μετά από κάθε hack για να διασφαλιστεί ότι παρόμοιο hack δεν θα ξανασυμβεί ξανά. Το Binance υποστηρίζει μεγάλο αριθμό ζευγών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με 9 νομίσματα fiat.

eToro

eToro - καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Το eToro είναι μια κοινωνική πλατφόρμα συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπει στους νέους εμπόρους να μάθουν από έμπειρους αντιγράφοντας πραγματικά τις συναλλαγές τους μέσω αντιγράφου ή καθρέφτη. Είναι το πιο διακεκριμένο ανταλλακτικό κρυπτογράφησης με αυτό το χαρακτηριστικό στον κόσμο. Το ισραηλινό χρηματιστήριο υποστηρίζει τη διαπραγμάτευση άλλων περιουσιακών στοιχείων εκτός από την κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένων CFD, μετοχών, εμπορευμάτων, forex, ETF και δεικτών.

Η ανταλλαγή μπορεί να είναι φιλική προς το χρήστη με πελάτες από περισσότερες από 140 χώρες με υποστήριξη διαφορετικών γλωσσών. Γι ‘αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά χρηματιστήρια εκεί έξω. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και έχει ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθιστώντας το πολύ αξιόπιστο.

Νομισματική βάση

Coinbase - η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Το Coinbase είναι ένα γνωστό και αξιόπιστο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, το οποίο εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η πλατφόρμα είχε 35 εκατομμύρια χρήστες. Αν και είναι βασικά μια ανταλλαγή, η Coinbase θέλει να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στους χρήστες της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ταχέως αναπτυσσόμενος αριθμός χρηστών στην πλατφόρμα.

Πρόσφατα, η πλατφόρμα ξεκίνησε μια πλατφόρμα έκδοσης περιουσιακών στοιχείων που θα επιτρέπει στους εκδότες να εκδίδουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με ελάχιστη συμμετοχή της ίδιας της Coinbase. Οι πελάτες της Coinbase διαμαρτύρονται επανειλημμένα για υψηλά τέλη συναλλαγής, αλλά το χρηματιστήριο έχει πολύ υψηλή κατάταξη ασφαλείας και ρυθμίζεται πλήρως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BitMEX

BitMex - καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Το BitMEX έχει διακριθεί ως μια πλατφόρμα συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης, ένας ρόλος που δεν εμφανίζεται συνήθως στο χώρο. Δυστυχώς, είναι μια ανταλλαγή για προχωρημένους εμπόρους, καθώς η μόχλευση (που προσφέρει) είναι αρκετά επικίνδυνη. Το BitMEX προσφέρει μόχλευση έως 100x για συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων. Ενώ αυτό αυξάνει τα κέρδη από τις συναλλαγές, αυξάνει επίσης τους κινδύνους που οι νέοι έμποροι δεν μπορούν να μετριάσουν.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το BitMEX είναι ένα από τα πιο ασφαλή ανταλλακτικά, καθώς δεν έχει ποτέ παραβιαστεί. Εάν είστε ένας έμπειρος έμπορος που μπορεί να χειριστεί τις συναλλαγές μόχλευσης, τότε πρόκειται για ανταλλαγή που μπορείτε να δείτε.

Κράκεν

Κράκεν

Το Kraken είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων. Αν και δεν είναι πουθενά κοντά σε κορυφαίες ανταλλαγές όπως το Binance, είναι η μόνη ανταλλαγή της οποίας η ασφάλεια δεν παραβιάστηκε ποτέ σε καμία μορφή.

Επιπλέον, έχει υψηλή ρευστότητα, με προμήθειες μόλις 0% σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της. Ωστόσο, πρόκειται για ανταλλαγή μη στερητικών της ελευθερίας (δεν αποθηκεύει χρήματα χρηστών). Η διεπαφή χρήστη είναι αρκετά περίπλοκη και, ως εκ τούτου, δεν είναι κατάλληλη για αρχάριους.

Δίδυμοι

Ανταλλαγή Δίδυμων

Ο Δίδυμος είναι μία από τις πιο πρόσφατες ανταλλαγές. Ιδρύθηκε το 2014 από τα δίδυμα Winklevoss και έχει πρόσφατα εξελιχθεί. Σε αντίθεση με το Kraken, το Gemini δεν διευκολύνει μόνο την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, αλλά παρέχει επίσης ένα πορτοφόλι και υπηρεσίες πληρωμών. Όσον αφορά την ασφάλεια, η ανταλλαγή έχει στρατιωτικά τυπικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, κάτι που είναι αξιοσημείωτο.

Τσανγκλι

Τσανγκλι

Το Changelly είναι μια πραγματικά εξαιρετική πλατφόρμα που μπορεί να ονομαστεί η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Πρώτον, είναι η μόνη ανταλλαγή που δεν απαιτεί KYC από πελάτες κατά την εγγραφή. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό, δεδομένου ότι ορισμένοι έμποροι θα προτιμούσαν να παραμείνουν ανώνυμοι, αλλά τα περισσότερα χρηματιστήρια δεν το επιτρέπουν. Επίσης, έχει μεγαλύτερο αριθμό υποστηριζόμενων στοιχείων από τα περισσότερα χρηματιστήρια και είναι γρήγορο. Η πλατφόρμα έχει χαμηλές χρεώσεις, καθιστώντας την μια θέση για ημερήσιες συναλλαγές λιανικών επενδυτών.

Bitfinex

Bitfinex

Το Bitfinex είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η πλατφόρμα είναι πολύ δημοφιλής λόγω της χαμηλής ελάχιστης αγοράς της, η οποία είναι μόλις 5 $. Επίσης, η ανταλλαγή δεν απαιτεί επαλήθευση πελατών για καταθέσεις κρυπτογράφησης εκτός από καταθέσεις fiat. Επιπλέον, έχει χαμηλές χρεώσεις, οι οποίες είναι 0,1% για τους κατασκευαστές και 0,2% για τους κατασκευαστές.

συμπέρασμα

Αυτή ήταν η λίστα μας με μερικές από τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να κάνετε τη δική σας διεξοδική έρευνα για να βρείτε την ανταλλαγή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στο εύρος τιμών. Ένας από τους ιστότοπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας μπορεί να είναι CryptoZink, καθώς υπάρχει μια λίστα ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων που ταξινομούνται κατά 24ωρο όγκο συναλλαγών.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 21 Ιανουαρίου 2020 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Προτεινόμενη εικόνα: hackernoon.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me