Ανασκόπηση αθλητικών αζώτου

Κρυπτά

πρόσθετες πληροφορίες

Στόχος αγοράς

  • Παγκόσμια

Κατάθεση

  • Bitcoin

Δώρο

  • Χωρίς μπόνους εγγραφής

Πλεονεκτήματα

  • Άμεσες και ανώνυμες καταθέσεις και αναλήψεις
  • Καλές αποδόσεις και αθλητική κάλυψη
  • Εξαιρετική κοινότητα

Μειονεκτήματα

  • Άμεσες και ανώνυμες καταθέσεις και αναλήψεις

Περίληψη

Το Nitrogen Sports προσφέρει την πιο ενδιαφέρουσα κοινοτική αθλητική εμπειρία στην αγορά. Προσφορές που έχουν σχεδιαστεί για κοινωνική δέσμευση και ένα ενεργό και φιλόξενο κουτί συνομιλίας παρέχει μια ζεστή ατμόσφαιρα για τη στοιχηματική σας δραστηριότητα.

Συνδυάστε το με μια εγγραφή χωρίς email, φανταστική κάλυψη αθλητικών και εκδηλώσεων και μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις στην αγορά και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το Nitrogen Sports είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα bitcoin στην αγορά.

Η έλλειψη στοιχημάτων στο παιχνίδι και οι εκτεταμένοι τύποι στοιχημάτων μπορεί να είναι ένας αποθαρρυντικός παράγοντας για ορισμένους χρήστες, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεστε πάρα πολλά εξωτικά στοιχήματα και είστε εντάξει με στοιχήματα πριν από το παιχνίδι (και ορισμένα τριμηνιαία / στοιχηματικά στοιχήματα), εσείς θα πρέπει να δώσει άζωτο.

Άνοιγμα λογαριασμού

Δεν σας αρέσει η εγγραφή; Το Nitrogen Sports δεν το απαιτεί! Κατά την πρώτη άφιξή σας στο Nitrogen Sports, ειδοποιείτε ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ένας λογαριασμός για εσάς και ότι χρησιμοποιούνται cookies για τη διατήρηση της αυτόματης σύνδεσης. Προσφέρεται ένας ειδικός σύνδεσμος που μπορεί να παρέχει πρόσβαση στον λογαριασμό από διαφορετικούς υπολογιστές.

Η προσθήκη ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης συνιστάται ιδιαίτερα από την άποψη της ασφάλειας και υποστηρίζονται φράσεις πρόσβασης έως και 128 χαρακτήρων. Επιπλέον, στους χρήστες προσφέρεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία της σύνδεσης. Δεν ζητούνται ποτέ στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες είναι γνωστοί μόνο από τον αριθμό, εκτός εάν δίνουν ψευδώνυμο.

Κατάθεση και ανάληψη


Στο επάνω μέρος της σελίδας εμφανίζεται μια γραμμή διευθύνσεων bitcoin. Όταν κάνετε κλικ, δημιουργείται η διεύθυνσή σας. Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση στο αγαπημένο σας πορτοφόλι, μεταφέρετε το επιλεγμένο ποσό bitcoin και θα πρέπει να βρίσκεται εντός του λογαριασμού αζώτου σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι αναλήψεις είναι γενικά στιγμιαίες καθώς και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας που να απαιτούν μη αυτόματη επαλήθευση. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αναλήψεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για 24 ώρες. Οι αναλήψεις δεν μπορούν να γίνουν έως ότου η αρχική κατάθεση λάβει τουλάχιστον μία επιβεβαίωση από το δίκτυο bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα είναι συνήθως διαθέσιμα για ανάληψη εντός 10 λεπτών από την κατάθεση το πολύ.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή μεταφοράς από παίκτη σε παίκτη από το ταμείο. Απλώς εισάγετε το προς μεταφορά ποσό, τον αριθμό χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές, καθώς οι μεταφορές είναι μη αναστρέψιμες.

Μπόνους καλωσορίσματος

Δεν προσφέρεται μπόνους καλωσορίσματος, αν και υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές που περιγράφονται παρακάτω. Πιθανότατα δεν υπάρχει μπόνους επειδή το Nitrogen δεν απαιτεί όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, γεγονός που οδηγεί σε πολλούς χρήστες να προτιμούν να κάνουν ανάληψη και κατάθεση χρημάτων τακτικά. Αυτό θα περιπλέξει τις βέλτιστες πρακτικές απαιτήσεων στοιχηματισμού που σχετίζονται με μπόνους.

Προσφορές

Το Nitrogen έχει κάποια πραγματικά μοναδική και διασκεδαστική αθλητική διαφημιστική δραστηριότητα. Οι προσφορές δημιουργούν πολλή φήμη στη συνομιλία του προγράμματος αναπαραγωγής και στα κοινωνικά μέσα. Kudos to Nitrogen για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής προώθησης που ως υποπροϊόν βοηθά στην προώθηση της αίσθησης της κοινότητας στον ιστότοπο.

Τζάκποτ Parlay

Ένα μικρό ποσό κάθε παρτίδας που τοποθετείται από όλους τους χρήστες του Nitrogen τοποθετείται σε ένα μηνιαίο τζάκποτ, το οποίο καταβάλλεται στους επτά κορυφαίους νικητές του parlay. Σημειώστε ότι η κατάταξη δεν είναι η αθροιστική νίκη, αλλά η μεγαλύτερη νίκη στο single parlay.

Για να μειωθούν τα χτυπήματα από την απλή απώλεια μιας παρτίδας νίκης, τα εισιτήρια που έχασαν τις πληρωμές με ένα παιχνίδι είναι επίσης επιλέξιμα για τον διαγωνισμό.

Αυτόν το μήνα, ο κορυφαίος νικητής φαίνεται έτοιμος να πάρει σπίτι περίπου 7 bitcoin ως έπαθλο τζάκποτ, με τη δεύτερη θέση να παίρνει περίπου 3 bitcoin, 3ο 1,5, μέχρι το 12 bitcoin για έβδομη θέση. Το μέγεθος του συνολικού τζακ ποτ εμφανίζεται στην κορυφή του ιστότοπου, με μπλε χρώμα.

Πηγαίνετε για το χρυσό

Οκτώ διαφορετικές προκλήσεις, καθεμιά από τις οποίες σχετίζεται με ένα γράμμα «Άζωτο», δημοσιεύονται στις αρχές του μήνα. Αυτές οι προκλήσεις συνδέονται γενικά με τη συγκεκριμένη νίκη Ο παίκτης που ολοκληρώνει τις περισσότερες προκλήσεις – αποδεικνύεται με την κοινή χρήση του στοιχήματος στο twitter αζώτου, στο facebook ή στη σελίδα blog, κερδίζει 2 btc. Μόνο τα στοιχήματα με ελάχιστα στοιχήματα ύψους 0,005 bitcoin είναι επιλέξιμα για την προσφορά.

NFL Survivor Pool

Η ομάδα επιζώντων του National Football League τρέχει για όλη τη διάρκεια της σεζόν NFL. Κάθε σεζόν, υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά pools, που κυμαίνονται από ένα δωρεάν pool με ένα έπαθλο 1 bitcoin που συνεισφέρει το Nitrogen, έως ένα pool buyin 10 bitcoin. Κάθε εβδομάδα, οι παίκτες πρέπει να επιλέγουν μια ομάδα που πιστεύουν ότι θα κερδίσει. Μόνο η επιλογή μιας νικητής ομάδας θα επιτρέψει σε έναν παίκτη να επιβιώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο τελευταίος παίκτης που στέκεται – αυτός ή αυτή που κράτησε το μακρύτερο με μόνο σωστές επιλογές, παίρνει σπίτι του ποτ.

Λογισμικό και παιχνίδια

Πρώτον, λατρεύουμε τον καθαρό και φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο Nitrogen. Οι καρτέλες Sportsbook, καζίνο και πόκερ πάνω από την αριστερή πλευρική γραμμή πλοήγησης αλλάζουν ανάλογα το παρακάτω περιεχόμενο. Πληροφορίες προσωπικού λογαριασμού, όπως ταμείο, πληροφορίες λογαριασμού, ιστορικό στοιχημάτων και συναλλαγές βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στην καρτέλα “Άζωτο”.

Υπάρχει μια λειτουργία συνομιλίας που εκτελείται στο πάνω μέρος του ιστότοπου, η οποία μπορεί να μεγιστοποιηθεί εάν ένας παίκτης θέλει να συμμετάσχει. Ένας συντονιστής είναι πάντα παρών, για να προσφέρει ατομική υποστήριξη, μετριοπαθή παιχνίδια ασήμαντων και για προστασία από συρτή ή οποιαδήποτε άλλη κακή χρήση του κουτιού συνομιλίας. Υπάρχει ένα πνεύμα συντροφικότητας μεταξύ των χρηστών που μπορεί να γίνει αισθητό ενώ παρακολουθείτε ή συμμετέχετε στις τρέχουσες συνομιλίες 24/7. Αυτό πιθανότατα οφείλεται σε μικρό βαθμό στην έμφαση της Nitrogen στην κοινωνική πτυχή του στοιχήματος, που ενισχύεται έντονα από τις προωθήσεις και τη συνεχή μετριοπάθεια υποστήριξης.

Το Sportsbook είναι όμορφα σχεδιασμένο, με αγώνες χωρισμένους σε κατηγορίες «σύντομα ξεκινώντας» και τύπων παιχνιδιού. Κάτω από τον τύπο παιχνιδιού, υπάρχει η επιλογή να επιλέξετε παιχνίδια από το πρωτάθλημά τους ή με βάση την ώρα έναρξης. Μετά την επιλογή μιας συγκεκριμένης κατηγορίας, τα παιχνίδια θα εμφανίζονται χρονολογικά με πολύ μεγάλες αποδόσεις και τύπους στοιχήματος για εύκολη προβολή. Το στοίχημα ακολουθεί τον χρήστη καθώς κάνει κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη και προσφέρει στοιχήματα Straight, Parlay και Teaser (Μόνο για μπάσκετ και ποδόσφαιρο). Η επιλογή Teaser επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τα spread στα στοιχήματα σε ολόκληρο το παιχνίδι του, όπως απαιτείται για να κερδίσουν, σε αντάλλαγμα για χαμηλότερη πιθανή πληρωμή. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των δεκαδικών και των αμερικανικών μορφών αποδόσεων από την καρτέλα ρυθμίσεων που βρίσκεται στο αριστερή πλευρική μπάρα.

Το Nitrogen Sports προσφέρει μια τεράστια γκάμα αμερικανικών και παγκόσμιων σπορ, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών αθλητικών και NCAA σπορ, ποδοσφαίρου, κρίκετ, ράγκμπι, τένις, γκολφ, χάντμπολ, σνούκερ, πινγκ-πονγκ, πολεμικές τέχνες και τα πάντα δημοφιλή (και μοναδικά Nitrogen) e-sports κατηγορία, συμπεριλαμβανομένων των StarCraft, League of Legends, Dota και Dreamhack.

Το άζωτο έχει τη φήμη ότι έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις και τα μέγιστα στοιχήματα είναι γενικά στο εύρος των 10 BTC. Ενώ η κάλυψη εκδηλώσεων της Nitrogen Sports είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη στην αγορά, οι τύποι στοιχημάτων που προσφέρονται καθυστερούν, ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή πλευρά. Τα στοιχήματα που προσφέρονται σε όλα τα αθλήματα φαίνονται απλοποιημένα, με νίκη / ήττα, διαφορετικά spread και πάνω / κάτω από την αμερικανική πλευρά, με την ίδια οργάνωση από την πλευρά του ευρωπαϊκού / παγκόσμιου αθλητισμού, αποδέχονται τρεις τρόπους αντί για straight win / loss Τα στοιχήματα τρίμηνο και ημίχρονο είναι διαθέσιμα μόνο στο μπάσκετ και στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών στοιχημάτων, η οποία θα αποτρέψει ορισμένους παίκτες.

Παιχνίδια με άζωτο

Υπάρχουν μερικά δευτερεύοντα παιχνίδια που προσφέρονται για να βοηθήσουν τους παίκτες να περάσουν το χρόνο του παιχνιδιού. Η Nitrogen Sports ξεκίνησε έναν πελάτη πόκερ HTML5 τον Σεπτέμβριο. Τρέχει στην Cubeia, μια εταιρεία πόκερ bitcoin με έδρα τη Σουηδία, αλλά δεν μοιράζεται ρευστότητα με κανένα άλλο δωμάτιο. Αυτό διατηρεί το δωμάτιο γεμάτο κυρίως με παίκτες sportsbook, το οποίο τείνει να προσφέρει ένα σχετικά μαλακό επίπεδο ανταγωνισμού.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το άζωτο δεν κάθεται σε ένα δίκτυο υπονομεύει επίσης σοβαρά την ένταση του παίκτη. Απομένει να δούμε αν το κενό του πόκερ που προκλήθηκε από το πρόσφατο κλείσιμο των sealswithclubs προσελκύει παίκτες στο Nitrogen poker. Όπως ισχύει σήμερα, δεν υπάρχει αρκετή δράση για τον πελάτη πόκερ που συνιστάται από μόνος του – αλλά απλώς ως μια διασκεδαστική προσθήκη στον αθλητικό πελάτη. Υπάρχουν δύο ωριαία freerolls, το πρώτο freeroll ενός mBTC, το δεύτερο ένας νικητής παίρνει και τα 10 mBTC. Τα εγγυημένα τουρνουά έχουν σχεδόν πάντα επικάλυψη. Μπορεί να υπάρχουν μερικοί παίκτες που κρέμονται γύρω από τα τραπέζια μετρητών χωρίς όριο, αν είστε τόσο διατεθειμένοι.

Το Nitrogen προσφέρει επίσης ένα κατάστρωμα και οκτώ καταστρώματα που αποδεικνύεται δίκαιο μπλάκτζακ. Οι χρήστες μπορούν να στοιχηματίσουν μεταξύ.001 και 1 BTC ανά χέρι.

Κινητό

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με υπευθυνότητα και φαίνεται εξαιρετικός σε όλες τις φορητές συσκευές. Όλες οι αθλητικές λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω κινητού και tablet, όπως και το blackjack.

Ασφάλεια

Η εξουσιοδότηση δύο παραγόντων είναι διαθέσιμη και συνιστάται για πρόσβαση στον λογαριασμό. Αυτό απαιτεί τη ρύθμιση ενός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Κάτω από τις ρυθμίσεις, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ενημερωθούν μέσω email για τυχόν αλλαγές ταμίας ή στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί, κάτι που φυσικά απαιτεί την εισαγωγή μιας διεύθυνσης email. Δεν κοινοποιούνται πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αποθήκευσης κερμάτων και, όπως πάντα, συνιστούμε να κρατάτε κέρμα σε ασφαλή πορτοφόλια τρίτων όταν δεν σχεδιάζετε να παίξετε στο εγγύς μέλλον.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι πραγματικά τέλεια. Και η υποστήριξη δεν υπάρχει για απλή αντίδραση εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους πελάτες. Συμμετέχουν ενεργά μέσω της συνομιλίας και βοηθούν στην οικοδόμηση μιας αίσθησης κοινότητας. Υπάρχει μια υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων μέσω του ιστότοπου και οι απαντήσεις λαμβάνονται γενικά μέσα σε λίγες ώρες.

Συμπέρασμα

Το Nitrogen Sports προσφέρει μια διασκεδαστική και ανώνυμη λύση στοιχημάτων. Απαιτείται μηδενική προσωπική πληροφορία για εγγραφή και κατάθεση και δέχεται παίκτες σε όλο τον κόσμο. Οι προωθήσεις και οι δυνατότητες συνομιλίας είναι αρκετοί λόγοι για τους κοινωνικά διατεθειμένους να επιλέξουν το άζωτο. Για όσους προτιμούν να στοιχηματίζουν ιδιωτικά, η διεπαφή χρήστη, οι αποδόσεις και η κάλυψη γεγονότων είναι από τις κορυφαίες στην αγορά.

Πετάξτε σε άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις και διασκεδαστικά παιχνίδια καζίνο και πόκερ και έχετε τον εαυτό σας ένα φανταστικό προϊόν. Συνιστούμε ολόψυχα το Nitrogen Sports, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσετε να παίζετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map