Τα καλύτερα πορτοφόλια NEO (NEO) για το 2019

Στο άρθρο μας για σήμερα, θα παραθέσουμε μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια NEO. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιο είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

Σχετικά με το NEO

Η NEO, παλαιότερα γνωστή ως AntShares, είναι μια πλατφόρμα blockchain που αναπτύχθηκε στην Κίνα και τροφοδοτείται από δύο εγγενείς μάρκες κρυπτογράφησης – NEO και GAS. Η πλατφόρμα της επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων και την ανάπτυξη, παρόμοια με το Ethereum.

Ενώ το NEO έχει αυξηθεί σημαντικά από την κυκλοφορία του, δεν έχει ακόμα πολλές επιλογές πορτοφολιού όπως άλλα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, εάν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε NEO, υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας για να μάθετε τα καλύτερα πορτοφόλια NEO που είναι τα πιο κατάλληλα για εσάς.

Ατομικό πορτοφόλι

neo_coin_crypto_wallet

Ατομικό πορτοφόλι είναι μια επιλογή αποθήκευσης κρυπτογράφησης πολλαπλών κρυπτονομισμάτων, η οποία υποστηρίζει NEO, Bitcoin και πολλά άλλα altcoins. Οι χρήστες του NEO μπορούν να αποθηκεύουν, να στέλνουν, να λαμβάνουν και ακόμη και να ανταλλάσσουν το νόμισμα με άλλα στοιχεία από ένα μέρος.

Δεν υπάρχουν προσωπικά κλειδιά και κωδικοί πρόσβασης στο προσωπικό του Atomic Wallet και μόνο εσείς έχετε τον έλεγχο της χρήσης τους. Όσον αφορά τις εγγραφές σύνδεσης και συναλλαγών σας, τέτοια δεδομένα κρυπτογραφούνται μέσω του αλγορίθμου AES και αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη ανταλλαγή του πορτοφολιού για να ανταλλάξετε οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα 300 νομίσματα σε άλλα περιουσιακά στοιχεία. Εάν δεν έχετε κρυπτογράφηση, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε νέα νομίσματα χρησιμοποιώντας τον πιστωτικό σας λογαριασμό.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν Windows, macOS, Ubuntu, Debian και Fedora στην επιφάνεια εργασίας τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι. Οι χρήστες Android ή iOS για κινητά μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν τις αντίστοιχες εφαρμογές πορτοφολιού τους.

Πορτοφόλι ΝΕΟΝ

ΝΕΟ είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών πλατφορμών που δημιουργήθηκε από την πόλη της Zion και εγκρίθηκε από την NEO, το οποίο λειτουργεί γρήγορα και επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται εύκολα τα NEO, GAS και άλλα διακριτικά NEP5. Το NEON Wallet έχει μια απλή ρύθμιση και είναι εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για όσους μόλις εισήλθαν στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Αυτό το ελαφρύ πορτοφόλι είναι εύκολο στη λήψη και την εγκατάσταση και διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux – τα ιδιωτικά κλειδιά δεν διατηρούνται στους διακομιστές της NEON.

Πορτοφόλι Guarda


Γκουάρντα είναι ένα πορτοφόλι λεύκας γνωστό για την προσφορά μιας ολοκληρωμένης λύσης πολλαπλών πλατφορμών για υπηρεσίες αποθήκευσης και αγοράς κρυπτογράφησης. Η λίστα υποστήριξής της περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή cryptos στην αγορά, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε τα πάντα, από NEO έως Bitcoin.

Το Guarda είναι ένα ελαφρύ πορτοφόλι, που σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα πορτοφόλια NEO πλήρους κόμβου, δεν χρειάζεται να περιμένετε μεγάλα χρονικά διαστήματα για να συγχρονιστεί το πορτοφόλι με το blockchain. Οι χρήστες παραμένουν στον έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών ανά πάσα στιγμή, καθώς δεν αφήνουν ποτέ τις προσωπικές τους συσκευές. Για λόγους ασφαλείας, το πορτοφόλι προστατεύεται με PIN και όλα τα κλειδιά και τα οφέλη δεδομένων αποτελούν κρυπτογράφηση AES.

Η Guarda συνεργάζεται με την Changelly που της επιτρέπει να προσφέρει άμεσες και βολικές υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το πορτοφόλι διαθέτει ενσωματωμένες υπηρεσίες πληρωμής fiat που σας επιτρέπουν να αγοράζετε κρυπτογράφηση απευθείας με την τραπεζική σας κάρτα.

Το πορτοφόλι είναι συμβατό με Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux και Chrome.

Καθολικό Nano S

Για την αποθήκευση NEO για μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, τότε το πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το Ledger Nano S πρόσθεσε υποστήριξη για το NEO το τελευταίο τρίμηνο του 2017 και είναι επίσης συμβατό με το πορτοφόλι NEON. Μπορείτε να διεκδικήσετε το GAS χρησιμοποιώντας το Ledger Nano S σε συνδυασμό με το NEON, το οποίο δεν απαιτεί να εισαγάγετε το ιδιωτικό κλειδί ή να το διατηρήσετε στον υπολογιστή σας.

Η συσκευή διαθέτει κουμπιά και οθόνη OLED που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε και να επαληθεύσετε χειροκίνητα κάθε συναλλαγή. Τα ιδιωτικά σας κλειδιά προστατεύονται με κωδικό PIN, έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, καθώς και αντίγραφα ασφαλείας των λογαριασμών σας σε ένα φύλλο ανάκτησης. Η διαδικασία ρύθμισης για το Nano S είναι αρκετά απλή. Εκτός από το NEO, υποστηρίζει επίσης Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) και μια σειρά άλλων κρυπτογράφησης.

NEO GUI

Αυτό επίσημο πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις εκπτώσεις NEO σας χρησιμοποιώντας ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη (GUI). Αυτό είναι ένα συγχρονισμένο πορτοφόλι, που σημαίνει ότι πρέπει να κατεβάσετε ολόκληρο το blockchain στον υπολογιστή σας. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο και απαιτεί επίσης σημαντική ποσότητα μνήμης στον υπολογιστή σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για την προστασία του πορτοφολιού σας και, στη συνέχεια, να κρυπτογραφήσετε το ιδιωτικό κλειδί για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού σας. Το πορτοφόλι σάς επιτρέπει να στέλνετε ή να λαμβάνετε NEO ή να αποθηκεύετε τα διακριτικά σας για μάρκες που δημιουργούνται από το GAS. Το NEO GUI προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, αλλά οι χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και τα cryptos ενδέχεται να δυσκολεύονται στη χρήση.

Πορτοφόλι NEO

Αυτό το διαδικτυακό πορτοφόλι αναπτύχθηκε και συντηρήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης της κοινότητας NEO. ο Πορτοφόλι NEO είναι επίσημα ένα πορτοφόλι «εκτός σύνδεσης», που σημαίνει ότι τα αρχεία πορτοφολιών ή τα ιδιωτικά κλειδιά δεν φορτώνονται στον διακομιστή πορτοφολιών NEO. Χρησιμοποιεί μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) που κρυπτογραφεί όλα τα μηνύματα πριν από την αποστολή τους.

Αυτό το πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν, να στέλνουν και να λαμβάνουν και τα δύο διακριτικά της NEO – GAS και NEO, καθώς και να τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα GAS για την κατοχή των διακριτικών NEO. Μπορείτε να κατεβάσετε το πορτοφόλι NEO μέσω των προγραμμάτων περιήγησης Διαδικτύου Chrome και Edge και διατίθεται στα Αγγλικά και στα Κινέζικα.

Πορτοφόλι παρακολούθησης NEO

Πορτοφόλι παρακολούθησης NEO είναι ένα διαδικτυακό πορτοφόλι που έχει αναπτυχθεί ανεξάρτητα από τη NEO. Είναι γραμμένο σε Javascript και επιτρέπει στους κατόχους NEO να αλληλεπιδράσουν και να εξερευνήσουν το blockchain NEO μέσω του διαδικτύου.

Το NEO Tracker λειτουργεί ως πορτοφόλι χωρίς σύνδεση, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web για τη δημιουργία των απαραίτητων δεδομένων και δεν διατηρούνται κλειδιά ή δεδομένα στους διακομιστές του NEO Tracker. Είστε σε θέση να αποθηκεύσετε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές τόσο του NEO όσο και του GAS token, καθώς και να διεκδικήσετε οποιοδήποτε GAS δημιουργείται από το στοίχημα NEO.

Το πορτοφόλι NEO Tracker δεν είναι έργο προγραμματιστών NEO. Ωστόσο, εφαρμόζει ισχυρή ασφάλεια για τα χρήματα των χρηστών. Καθώς δημιουργείται ένα πορτοφόλι NEO, θα λάβετε ένα αρχείο keystore για λήψη. Τα κλειδιά αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένη μορφή σε αυτό το αρχείο. Μπορείτε να κατεβάσετε το πορτοφόλι NEO Tracker μέσω των προγραμμάτων περιήγησης Διαδικτύου Chrome και Edge.

NEO CLI

Αυτό Πορτοφόλι ΝΕΟ είναι επίσης δημιουργία της επίσημης ομάδας ανάπτυξης του NEO. Σε αντίθεση με το πορτοφόλι NEO GUI, αυτό είναι ένα πορτοφόλι CLI, που σημαίνει ότι μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με τη χρήση εντολών γραμμής εντολών.

Το NEO CLI διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση για αρχάριους. Αυτό το πορτοφόλι εξυπηρετεί πιο προχωρημένους χρήστες που γνωρίζουν κάποια γλώσσα CLI. Το πορτοφόλι υποστηρίζει συναλλαγές τόσο με το NEO όσο και με το GAS, και επιτρέπει επίσης στους κατόχους NEO να διεκδικήσουν τα GAS tokens τους – είναι συμβατό με συστήματα Linux και Windows και διατίθεται μόνο στα Αγγλικά.

Πορτοφόλι O3

ο Πορτοφόλι O3 είναι ένα κινητό πορτοφόλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα Android και iOS. Η εφαρμογή διαθέτει έναν απλοϊκό σχεδιασμό, που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τα διακριτικά NEO εν κινήσει.

Δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιείται μόνο για NEO, αυτό το ελαφρύ πορτοφόλι, μήπως διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας NEO σε πραγματικό χρόνο. Σας επιτρέπει να διαιρέσετε τα χρήματά σας σε δύο πορτοφόλια – ένα ζεστό πορτοφόλι για καθημερινή χρήση και ένα κρύο πορτοφόλι για τη διατήρηση χρημάτων για το GAS. Αυτό το δωρεάν πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα είναι εύκολο στη χρήση, αλλά λάβετε υπόψη ότι δεν είναι τόσο ασφαλές όσο ένα πορτοφόλι υλικού.

Καλύτερα πορτοφόλια NEO: Συμπέρασμα

Αυτό ήταν το άρθρο μας με τα καλύτερα πορτοφόλια για την αποθήκευση NEO και GAS. Ελπίζουμε ότι αυτό σας βοήθησε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποιο πορτοφόλι είναι πιο κατάλληλο για τις ανάγκες αποθήκευσής σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map