Τρόπος εξόρυξης Litecoin (LTC) | Οδηγός για αρχάριους στην εξόρυξη Litecoin

πώς να ορυχείο Litecoin

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, ειδικά μεταξύ νομισμάτων που έχουν φτάσει σε αξιοσημείωτα ύψη τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το άρθρο, θα αναζητήσουμε ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτογράφηση σύμφωνα με το ανώτατο όριο αγοράς, κυρίως το Litecoin. Θα σας εξηγήσουμε πώς να εξορύξετε το Litecoin με έναν κατανοητό τρόπο.

Σχετικά με το Litecoin (LTC)

Το Litecoin είναι μια κρυπτογράφηση peer-to-peer που ξεκίνησε το 2011. Στον χώρο της κρυπτογράφησης, σκοπεύει να είναι το ασήμι του χρυσού του Bitcoin. Η Litecoin διαμορφώθηκε από τον κωδικό Bitcoin από τον πρώην μηχανικό της Google – Τσάρλι Λι. Έτσι, έχει παρόμοιες λειτουργίες με το Bitcoin, αλλά εκτός από αυτό, το Litecoin σχεδιάστηκε για να έχει ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας.

Από την κυκλοφορία του, το Litecoin έχει γίνει ένα από τα υψηλότερα εκτιμημένα altcoins και ένα από τα καλύτερα νομίσματα συναλλαγών. Από τον Ιανουάριο του 2021, η Litecoin είναι από τα πιο ευρέως αποδεκτά κρυπτονομίσματα, με περισσότερους από 2000 εμπόρους να δέχονται LTC σε όλο τον κόσμο.

Επί του παρόντος, το LTC διατίθεται στα 210,10 $, με ανώτατο όριο αγοράς 14.027.401.440 $. Η μέγιστη προσφορά είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το Bitcoin, δηλαδή 84 εκατομμύρια, εκ των οποίων 66.656.740 LTC κυκλοφορούν. Σε αυτόν τον οδηγό, σας παρουσιάζουμε πώς να εξορύξετε το Litecoin και άλλες πτυχές που σχετίζονται με το “Silver” crypto.

Προϋποθέσεις εξόρυξης

Υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ασχοληθείτε με την εξόρυξη και δεν είναι όλα τα άτομα κατάλληλα για να εξορύξετε κρυπτογράφηση.

Η εξόρυξη σήμερα έχει απαιτήσει μεγάλες επενδύσεις από την πλευρά του ανθρακωρύχου. Στην αρχή, ο καθένας θα μπορούσε να έχει εξορύξει μόνο χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό υπολογιστή.

Ωστόσο, καθώς η δυσκολία εξόρυξης αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, και περισσότεροι ανθρακωρύχοι συμμετέχουν για να ανταγωνίζονται για ανταμοιβές μπλοκ, το υλικό που χρησιμοποιείται για την εξόρυξη έχει γίνει απίστευτα αποδοτικό. Όσοι έχουν συσκευές με απόδοση θα ξεπερνούν πάντα τα άτομα που χρησιμοποιούν έναν κανονικό υπολογιστή για να εξορύξουν κρυπτογράφηση.

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκομίσετε κάποια οφέλη από την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να επενδύσετε σε έναν αποτελεσματικό υπολογιστή εξόρυξης και την ηλεκτρική ενέργεια που τον τροφοδοτεί. Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να προσθέσει έως και μεγάλα ποσά σε ορισμένες περιοχές, και αυτό μπορεί να μην καθιστά εφικτή την εξόρυξη ανά πάσα στιγμή.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πόση ημερήσια επιστροφή είναι πιθανό να παράγετε μετά το κόστος ισχύος σας. Εκτός αυτού, πρέπει να γνωρίζετε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ανακτήσετε την επένδυσή σας που δαπανάται στο υλικό.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την εξόρυξη αλλά δεν διαθέτουν τα οικονομικά για να λειτουργήσουν μόνα τους.

Εξόρυξη LitecoinΠηγή: Pixabay.com

Πώς να ορυχείο Litecoin


Πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη Litecoin, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα πορτοφόλι στο οποίο θα αποθηκεύσετε το Litecoin. Η καλύτερη επιλογή για εξόρυξη θα ήταν το βασικό πορτοφόλι Litecoin, το οποίο δημιουργήθηκε και εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την ομάδα ανάπτυξης Litecoin.

Στη συνέχεια, πρέπει να πάρετε το υλικό σας. Μπορείτε είτε να συναρμολογήσετε μια εξέδρα εξόρυξης μόνοι σας, ή μπορείτε να αγοράσετε έναν ειδικά κατασκευασμένο ανθρακωρύχο. Αυτή είναι μια σημαντική απαίτηση που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να μάθετε πώς να ορυχεία σωστά το Litecoin.

Bitmain είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού εξόρυξης, ο οποίος πωλεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων στον ιστότοπό του. Το Antminer L3 + του Bitmain είναι ένας πολύ ισχυρός ανθρακωρύχος ASIC, ο οποίος χρησιμοποιεί το Scrypt για να εξορύξει το Litecoin.

Το L3 + εμφανίστηκε στην αγορά το 2017 και ήταν πολύ κερδοφόρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρχικά, κατάφερε να αποφέρει κέρδη 20 έως 30 $ την ημέρα, παρά τις αυξανόμενες δυσκολίες και τα ποσοστά κατακερματισμού δικτύου.

Εάν έχετε κάποια τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιώντας τρία κύρια στοιχεία:

  • Μία ή περισσότερες προηγμένες μονάδες επεξεργασίας γραφικών (GPU).
  • Μια μονάδα ψύξης ή ρύθμιση ανεμιστήρα (για την αποφυγή υπερθέρμανσης των μηχανών).
  • Ένας τύπος λογισμικού εξόρυξης Scrypt.

Πώς να ρυθμίσετε τον ανθρακωρύχο σας

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Συνδέστε όλες τις χορδές:

  • 9 συνδέσεις PCI-e (2 σε καθεμία από τις 4 πλακέτες κατακερματισμού και 1 στον ελεγκτή).
  • Το καλώδιο Ethernet (από το L3 + στο δρομολογητή σας).
  • Το καλώδιο τροφοδοσίας.

2. Αποκτήστε πρόσβαση στη διεπαφή του ανθρακωρύχου και συνδεθείτε.

3. Κατεβάστε το δωρεάν εργαλείο σαρωτή IP (Angry IP Scanner).

4. Εγκαταστήστε και εκτελέστε το Angry IP Scanner.

5. Κάντε κλικ στο “Έναρξη” για σάρωση και εύρεση συσκευών στο τοπικό σας δίκτυο.

6. Μεταβείτε στην επάνω γραμμή μενού και κάντε κλικ στο «Μετάβαση» και μετά κάντε κλικ στο «Επόμενο ζωντανό κεντρικό υπολογιστή».

7. Κάντε δεξί κλικ στο “Antminer” από τη στήλη Όνομα κεντρικού υπολογιστή και επιλέξτε “Αντιγραφή IP”. Επικολλήστε την IP στη γραμμή URL του προγράμματος περιήγησής σας.

8. Συνδεθείτε με το “root” ως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να ενημερώνεστε σχετικά με τις εξελίξεις στον εξορυκτικό κλάδο. Ο κόσμος της κρυπτογράφησης, καθώς και της εξόρυξης κρυπτογράφησης, εξελίσσεται συνεχώς και αλλάζει, και οι ανθρακωρύχοι πρέπει επίσης να συμβαδίζουν με αυτούς.

Νέα τεχνολογία εμφανίζεται στην αγορά μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, καθιστώντας τα παλαιότερα μηχανήματα άχρηστα. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια ενημέρωση που έγινε στο δίκτυο Litecoin, το οποίο μπορεί να αλλάξει τον αλγόριθμο εξόρυξης και, επομένως, τον τρόπο εκτέλεσης του υλικού εξόρυξης.

Ορυχεία Litecoin

Πηγαίνουν οι μέρες που καταφέρατε να δημιουργήσετε μια μικρή επιχείρηση εξόρυξης στο σπίτι σας και να κερδίσετε πραγματικά κάποιο κέρδος. Τώρα οι μεμονωμένοι ανθρακωρύχοι πρέπει να ανταγωνιστούν με μεγάλους μεταλλευτικούς οργανισμούς ή εκμεταλλεύσεις εξόρυξης. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις για εκείνους που δεν διαθέτουν τους πόρους για να δημιουργήσουν μια επιχείρηση σε εμπορικό επίπεδο.

Μια πιθανότητα είναι να συμμετάσχετε σε μια πισίνα εξόρυξης Litecoin. Μια ομάδα είναι όπου οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν τη συλλογική τους δύναμη υπολογισμού για να βοηθήσουν στην επίλυση των μαθηματικών προβλημάτων και, στη συνέχεια, να κερδίσουν μπλοκ ανταμοιβές. Παρόλο που οι ανταμοιβές μοιράζονται μεταξύ κάθε μέρους, καθιστώντας την απόδοση χαμηλότερη, επιτρέπει στα άτομα να εξορύξουν με πολύ χαμηλότερη επένδυση.

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι η επένδυση σε μετοχές σε επιχείρηση εξόρυξης. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες που λειτουργούν τις εξέδρες εξόρυξης να δημιουργήσουν μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές εγκαταστάσεις, δημιουργώντας υψηλότερη απόδοση.

Οι τελευταίες εξελίξεις της Litecoin

LitecoinΠηγή: Pixabay.com

Μέχρι στιγμής, η Litecoin έχει παραμείνει ένα από τα 20 κορυφαία κρυπτονομίσματα με αξιοσημείωτες θετικές αλλαγές στο πρόσφατο παρελθόν. Πρόσφατα, η PayPal και η Google Finance πρόσθεσαν LTC στην ομάδα κρυπτονομισμάτων τους, ενώ η Grayscale αγόρασε επίσης έως και το 80% του συνόλου της Litecoin που εξορύσσεται τον Φεβρουάριο.

Ο διαχειριστής κρυπτογράφησης διαθέτει σήμερα Litecoin αξίας 244 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κλίμακα του γκρι είναι ένας από τους λίγους οργανισμούς στις ΗΠΑ, που επιτρέπει σε διαπιστευμένους και θεσμικούς επενδυτές να αγοράζουν κρυπτονομίσματα.

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι ανθρακωρύχοι Litecoin παρήγαγαν περισσότερα από 201.600 LTC. Αλλά ακόμη και όταν η προσφορά αυξήθηκε, οι πελάτες του Grayscale ήταν εξίσου απασχολημένοι με την αγορά των περισσότερων από τα μεταλλευμένα νομίσματα.

Σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης εξόρυξης LitecoinBlockHalf, Οι ανθρακωρύχοι Litecoin επιλύουν ένα μόνο «μπλοκ» LTC κάθε 2,5 λεπτά. Ωστόσο, οι ανθρακωρύχοι πωλούν την πλειονότητα των ανταμοιβών τους στην ανοιχτή αγορά για να καλύψουν το κόστος εξόρυξης και να κερδίσουν επίσης κέρδος.

συμπέρασμα

Επί του παρόντος, η εξόρυξη Bitcoin δεν είναι πλέον μια επικερδή προσπάθεια, εκτός εάν το κάνετε σε επίπεδο μεγάλης κλίμακας. Ακόμα και αν η εξόρυξη Litecoin φαίνεται να έχει την ίδια τροχιά, είναι πολύ πιο βιώσιμο να εκτελείται μια επιχείρηση εξόρυξης ξεχωριστά. Αυτός ο οδηγός σχετικά με τον τρόπο εξόρυξης του Litecoin μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Προτεινόμενη εικόνα: Pixabay.com

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 15 Μαρτίου 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map