Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Kraken vs Coinbase | Σύγκριση ανταλλαγής Crypto 2020

Kraken εναντίον Coinbase Σήμερα, μπορεί κανείς να βρει πλήθος ανταλλαγών κρυπτογράφησης στην αγορά, αλλά οι Kraken και Coinbase θεωρούνται δύο από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες πλατφόρμες συναλλαγών στον χώρο κρυπτογράφησης. Στη σύγκριση Kraken vs Coinbase, θα εξετάσουμε, δίπλα-δίπλα, τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρονται και από τις δύο ανταλλαγές, προκειμένου να προσδιορίσουμε ποια είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τις εμπορικές σας ανάγκες.

Σχετικά με τον Κράκεν 

πλατφόρμα kraken Το Kraken είναι από τα πρώτα χρηματιστήρια που ξεκίνησαν, που ιδρύθηκαν το 2011 και ξεκινούν δημόσια τον Σεπτέμβριο του 2013. Η ανταλλαγή διοικείται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jesse Powell, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Κατά το έτος δραστηριότητάς του, ο Kraken συγκέντρωσε μια ισχυρή κοινότητα γύρω από αυτό και έχει εξεταστεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες συναλλαγών κρυπτογράφησης. Η Kraken έχει σήμερα τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών σε Ευρώ και Bitcoin στον κόσμο. Το 2013, ο Kraken εισήγαγε στα Bloomberg Terminals τα στατιστικά στοιχεία τιμών Bitcoin, που έγινε το πρώτο χρηματιστήριο που το έκανε ποτέ. Επιπλέον, η ανταλλαγή εφάρμοσε, για πρώτη φορά, ένα σύστημα ελέγχου ανταλλαγής που βασίζεται σε επαληθεύσιμη κρυπτογραφική απόδειξη αποθεματικών.

Σχετικά με το Coinbase

Πλατφόρμα Coinbase Νομισματική βάση είναι μια άλλη κορυφαία ανταλλαγή κρυπτογράφησης, η οποία εδρεύει επίσης στο Σαν Φρανσίσκο Από την κυκλοφορία του το 2012, έχει συγκεντρώσει μια βάση χρηστών άνω των 25 εκατομμυρίων ατόμων, και στις υπηρεσίες του μπορεί να προσπελαστούν άτομα από 30 χώρες. Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για να λειτουργεί παρόμοια με το PayPal, διευκολύνοντας τη χρήση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη και οικείου συστήματος πληρωμών. Μετά από μόλις ένα έτος, η ανάπτυξή του προσέλκυσε κορυφαίες συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των Expedia, Dell, Time Inc, PayPal και άλλων αναγνωρισμένων εταιρειών για την υποστήριξη πληρωμών Bitcoin. Το Coinbase επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές σε μια καθορισμένη τιμή με βάση την τρέχουσα αγοραία αξία του κρυπτονομίσματος, πράγμα που σημαίνει ότι τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να αγοραστούν γρηγορότερα, καθώς δεν υπάρχει αναμονή για αντιστοίχιση των παραγγελιών.

Kraken vs Coinbase: Υποστηριζόμενα νομίσματα

Όσον αφορά την ποικιλία νομισμάτων, το Kraken έχει σαφώς περισσότερες επιλογές συναλλαγών. Το Coinbase απαριθμεί σήμερα περισσότερα από 28 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, USDC και Zcash. Και οι δύο πλατφόρμες δέχονται μεγάλα κρυπτονομίσματα, όπως:

 • Κυματισμός (XRP);
 • Bitcoin (BTC);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC);
 • Dash (DASH);
 • Litecoin (LTC).

Το Kraken υποστηρίζει επίσης πέντε νομίσματα fiat: Δολάριο ΗΠΑ, Ευρώ, Στερλίνα Λίρα, Δολάριο Καναδά και Γεν Ιαπωνίας.

Kraken vs Coinbase: Επιλογές πληρωμής 

επιλογές πληρωμήςΤο Coinbase υποστηρίζει τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής:

 • Τραπεζική μεταφορά (καθώς και ACH στις ΗΠΑ και SEPA στην ΕΕ) ·
 • Πιστωτικές κάρτες;
 • Χρεωστικές κάρτες;
 • PayPal (μόνο ανάληψη)
 • Λίστα κρυπτογράφησης;
 • CAD, EUR, GBP, SGD, & Δολ ΗΠΑ.

Ο Kraken δέχεται πληρωμές σε διάφορα fiat και κρυπτονομίσματα, καθώς και SEPA, SWIFT, έμβασμα και εσωτερικές μεταφορές.

Kraken vs Coinbase: Υποστηριζόμενες χώρες

Το Kraken υποστηρίζει όλες τις χώρες, εκτός από αυτές που αναφέρονται παρακάτω:

 • Αφγανιστάν;
 • Κούβα;
 • Ιράν;
 • Ιράκ;
 • Ιαπωνία;
 • Βόρεια Κορέα;
 • Τατζικιστάν.

Το Kraken είναι επίσης προσβάσιμο σε εμπόρους των ΗΠΑ, εκτός από τους κατοίκους της πολιτείας της Ουάσιγκτον (WA) και της Νέας Υόρκης. Οι υπηρεσίες της Coinbase είναι προσβάσιμες σε χρήστες από τις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Σιγκαπούρη, Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Νήσος Μαν, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Άγιος Μαρίνος, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία , και το Μεξικό.

Kraken εναντίον Coinbase: Τέλη

Το Kraken διαθέτει ένα σύστημα αμοιβών κατασκευαστή που βασίζεται σε όγκο 30 ημερών.

 • Τέλη συναλλαγών spot: 0,26% – 0,00%;
 • Συναλλαγές Stablecoin: 0,2% – 0%;
 • Τέλη σκοτεινής πισίνας: 0,36% – 0,2%;
 • Τέλη περιθωρίου: 0,002% – 0,001% (τόσο για το άνοιγμα όσο και για τα τέλη ανατροπής 4 ωρών).

Οι χρεώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το ζεύγος νομισμάτων και τον όγκο, αλλά, κατά μέσο όρο, έχει χαμηλότερες χρεώσεις σε σύγκριση με το Coinbase. Αυτό συμβαίνει επειδή το Coinbase παρέχει επιπλέον δυνατότητες από το Kraken, όπως μεταφορά στιγμιαίων καρτών, οι οποίες είναι μάλλον δαπανηρές. Η Coinbase έχει την ακόλουθη δομή τελών:

 • 10 $ και κάτω: 0,99 $
 • 10 έως 25 $: 1,49 $
 • 25 έως 50 $: χρέωση 1,99 $.
 • 50 $ έως 200 $: χρέωση 2,99 $.

Οι αγορές μέσω τραπεζικού εμβάσματος συνήθως πληρώνονται με 1,49%, ενώ οι αγορές με κάρτα έχουν ισχύ 3,99%.

Kraken vs Coinbase: Δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού Coinbase είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Υποβάλλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, email, αριθμό τηλεφώνου και φωτογραφία ταυτότητας. τότε, πρέπει να περιμένετε να επαληθευτεί ο λογαριασμός σας. Λογαριασμός Coinbase Μετά από αυτό, θα πρέπει να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής. Στο Coinbase, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τραπεζικής μεταφοράς και πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Οι επιλογές πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας απαιτούν να ανεβάσετε μια φωτογραφία της κάρτας σας. Οι τραπεζικές μεταφορές είναι λιγότερο δαπανηρές αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και πέντε εργάσιμες ημέρες για την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σας. Οι καταθέσεις μέσω χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας είναι ταχύτερες αλλά ακριβότερες όσον αφορά τις χρεώσεις. Τα όρια συναλλαγών για έναν λογαριασμό Coinbase εξαρτώνται από την κατάσταση επαλήθευσης, τη μέθοδο κατάθεσης και τη χώρα διαμονής. Η εγγραφή Kraken είναι επίσης απλή. Εγγραφείτε με τα στοιχεία σας, περιμένετε το κλειδί ενεργοποίησης λογαριασμού στο email σας και ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας. Λογαριασμός Kraken Το μέρος επαλήθευσης είναι λίγο πιο δύσκολο, καθώς το Kraken είναι μια ανταλλαγή που ασχολείται με διάφορα νομίσματα fiat. Το Kraken διαθέτει πέντε επίπεδα επαλήθευσης. Κάθε επίπεδο διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά από το προηγούμενο όσον αφορά τα όρια και τις συναλλαγές:

 • Βαθμίδα 0: Χωρίς καταθέσεις και αναλήψεις. Απαιτήσεις: Εγγραφείτε.
 • Επίπεδο 1: Δυνατότητα κατάθεσης (χωρίς όρια) και ανάληψη (2,5 χιλιάδες δολάρια καθημερινά & 20.000 $ μηνιαίως) cryptos. Απαιτήσεις: Ονοματεπώνυμο, χώρα διαμονής, DOB, & τηλεφωνικό νούμερο;
 • Βαθμίδα 2: Δυνατότητα κατάθεσης ($ 2k καθημερινά & $ 10k μηνιαίως) και ανάληψη (2k $ ημερησίως & 10k $ μηνιαίως) με νόμισμα fiat. Επιπλέον χαρακτηριστικά: υψηλότερα μηνιαία και ημερήσια όρια, διαπραγμάτευση περιθωρίων. Απαιτήσεις: Επαλήθευση διεύθυνσης επιπέδου 1+.
 • Επίπεδο 3: Υψηλότερα όρια κατάθεσης fiat (25.000 $ ημερησίως & 200.000 $ μηνιαίως) και αναλήψεις (25.000 $ ημερησίως & 200.000 $ μηνιαίως). Το ημερήσιο όριο ανάληψης Crypto γίνεται 50.000 $ και το μηνιαίο όριο είναι 200.000 $. Απαιτήσεις: Αναγνωριστικό επιπέδου 2+, απόδειξη διεύθυνσης, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης (μόνο στις ΗΠΑ), & Φωτογραφία επιβεβαίωσης ταυτότητας;
 • Επίπεδο 4: Για εταιρικούς λογαριασμούς.

Kraken vs Coinbase: Υποστήριξη πελατών

υποστήριξη πελατώνΤο Coinbase’s υποστήριξη πελατών μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email και τηλεφώνου. Οι χρήστες ανέφεραν ότι η ομάδα υποστήριξης έχει αξιοπρεπούς χρόνους απόκρισης, συνήθως απαντώντας εντός 24-48 ωρών για εισιτήρια υποστήριξης. Το Kraken διαθέτει υποστήριξη συνομιλίας 24/7, καθώς και σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Η ανταλλαγή έχει βαθμολογηθεί ως καλή εξυπηρέτηση πελατών, αλλά υπήρξαν κάποια προβλήματα σχετικά με τους χρόνους επαλήθευσης λογαριασμού. Όσον αφορά τις απόψεις των χρηστών σχετικά με το θέμα υποστήριξης πελατών Kraken vs Coinbase, και οι δύο ανταλλαγές προσφέρουν καλές υπηρεσίες πελατών.

Kraken vs Coinbase: Ασφάλεια

ασφάλειαΚαθώς και οι δύο εταιρείες εδρεύουν στις ΗΠΑ, πρέπει να συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους νόμους και κανονισμούς των ΗΠΑ. Επιπλέον, οι Kraken και Coinbase εφαρμόζουν τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο όσον αφορά την αποθήκευση κρυπτογράφησης και fiat. Ο Κράικεν μέχρι στιγμής δεν έχει παραβιαστεί και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος, Τζέσε Πάουελ, είχε εργαστεί στο Mt. Ο Gox και μάλλον εφάρμοσε ό, τι έμαθε από αυτήν την εμπειρία. Τα χρηματιστήρια διατηρούν τα κεφάλαια εταιρειών και χρηστών διαχωρισμένα και τα περισσότερα από τα χρήματα κρυπτογράφησης (98%) αποθηκεύονται σε κρύο πορτοφόλι Άλλες μετρήσεις προστασίας που περιλαμβάνονται και από τις δύο ανταλλαγές είναι ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων και μια περίπλοκη διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας. Η Coinbase προσφέρει ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας, καθώς έχει ασφαλίσει τα διαδικτυακά κρυπτονομίσματά της από μια κοινοπραξία του Lloyd’s of London. Τα πορτοφόλια USD των πελατών των ΗΠΑ είναι ασφαλισμένα από το FDIC για απώλειες έως και 250.000 $.

Kraken vs Coinbase: Ετυμηγορία

Το επιχείρημα Kraken εναντίον Coinbase δεν έχει σαφή απάντηση. Όλα εξαρτώνται κυρίως από τις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις ενός εμπόρου. Ενώ το Coinbase ταιριάζει καλύτερα σε νέους εμπόρους, το Kraken έχει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η διαπραγμάτευση περιθωρίων. Αν ψάχνετε για περισσότερες επιλογές κρυπτογράφησης και χαμηλότερα τέλη, τότε το Kraken είναι η καλύτερη επιλογή. Όσοι θέλουν γρήγορες συναλλαγές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την άμεση αγορά πιστωτικής κάρτας της Coinbase, αλλά να γνωρίζουν ότι έρχεται με μια τεράστια τιμή. Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 26 Ιανουαρίου 2019 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 12 Μαΐου 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me