Αναθεώρηση Hotbit Exchange | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Ανταλλαγή Hotbit

Η ανταλλαγή Hotbit είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης και ισχυρίζεται ότι έχει πολλά να προσφέρει. Για να αποσαφηνίσουμε τι μας προσφέρει αυτή η ανταλλαγή, θα εξετάσουμε το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του που είναι σημαντικά για τους εμπόρους και τους επενδυτές γενικά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη νέα ανταλλαγή κρυπτογράφησης σεβασμού.

Επισκόπηση Hotbit Exchange

Hotbit ιδρύθηκε το 2018 με την πεποίθηση ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι το μέλλον. Εγγεγραμμένο στο Χονγκ Κονγκ και την Εσθονία, το χρηματιστήριο έχει γραφεία στη Σαγκάη και την Ταϊπέι. Αν και είναι κινεζικής καταγωγής, το Hotbit έχει την αποστολή να είναι ένας παγκόσμιος χώρος για την εμπορία ψηφιακών στοιχείων, οπότε η βασική ομάδα της αποτελείται από μέλη από την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ταϊβάν..

Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης 6 γλώσσες για να διασφαλίσει ότι μια μεγάλη ποικιλία πελατών μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν κινέζικα, αγγλικά, ρωσικά, ταϊλανδικά, κορεατικά και τουρκικά. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένοι χρήστες, το 90% των οποίων δεν είναι Κινέζοι.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Υπάρχουν πάνω από 500 ζεύγη συναλλαγών στο Hotbit exchange με κορυφαία κρυπτονομίσματα και μάρκες DeFi, έτσι ώστε ο καθένας να έχει κάτι που θέλει. Η ανταλλαγή έχει χρήστες από περισσότερες από 170 χώρες.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Το Hotbit έχει μια αρκετά ελκυστική διεπαφή χρήστη αλλά όχι τόσο απλή στην πλοήγηση, κυρίως λόγω των πολλών χαρακτηριστικών που διαθέτει. Στη σελίδα της ανταλλαγής, οι χρήστες μπορούν εύκολα να δουν τα αναφερόμενα στοιχεία, γραφήματα και ιστορικό συναλλαγών. Ωστόσο, στη σελίδα των αγορών υπάρχει μια μεγάλη λίστα με τα υποστηριζόμενα στοιχεία και τα διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών τους, από τα οποία οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές. Δεν είναι το καλύτερο περιβάλλον εργασίας χρήστη αλλά είναι αρκετά καλό για συναλλαγές ή ό, τι επιθυμούν να κάνουν οι χρήστες.

Τρόπος χρήσης του Hotbit Exchange

Δημιουργία λογαριασμού

Για να χρησιμοποιήσετε το Hotbit, οι νέοι χρήστες πρέπει κανω ΕΓΓΡΑΦΗ και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. μόνο με το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε δημιουργώντας έναν κωδικό πρόσβασης. Ένας κωδικός επαλήθευσης θα σταλεί στο email ή στο τηλέφωνό σας και μετά την επιβεβαίωση, θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη πλατφόρμα.

Τρόπος κατάθεσης

Η ανταλλαγή Hotbit έχει επίγνωση της ασφάλειας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων εγκαθιστώντας έναν Επαληθευτή Google και χρησιμοποιώντας τον κωδικό για να μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση. Η διαδικασία είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο δεν μπορεί να καταθέσει ή να πραγματοποιήσει ανάληψη από τον λογαριασμό σας.

Απαιτείται η ίδια διαδικασία για απόσυρση από την ανταλλαγή. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να κάνετε ανάληψη μόνο μετά από 24 ώρες κατάθεσης στην πλατφόρμα εάν είστε νέος χρήστης που μόλις εγγραφήκατε.

Χρεώσεις ανταλλαγής Hotbit


Το Hotbit χρεώνει τα τέλη συναλλαγών Maker και Taker, καθώς και τέλη ανάληψης στα περισσότερα κουπόνια και νομίσματα, αλλά όχι σε όλα.

Τέλη κατάθεσης: Δεν χρεώνονται τέλη για την πραγματοποίηση καταθέσεων.

Τέλη ανάληψης: Ακόμα κι αν τα τέλη ανάληψης ποικίλλουν ανάλογα με το δίκτυο, όπως σε οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή, εξαρτάται επίσης από μερικά διακριτικά όπως αναφέρονται παρακάτω:

Τύπος κουπονιού Τέλη ανάληψης Ελάχ. Όγκος ανάληψης
ΡΕΛ 2971666.94 5943333.88
CNNS 3607.51 7215.02
ΣΤΡΟ 1623553.04 3247106.08
GRS 5 10
CVP 4.64 9.28
ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ 3.7 7.4
ΝΕΟ 0 1

Χρεώσεις κατασκευαστή: Οι προμήθειες κατασκευαστή είναι -0,05% για Global Select, -0,15% για Global και -0,05% για Growing.

Τέλη λήψης: Τα τέλη λήψης είναι 0,20% για το Global Select, 0,30% για το Global και 0,65% για το Growing. Οι χρεώσεις φαίνονται αρκετά υψηλές, αλλά δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

μέθοδοι πληρωμής

Όλες οι καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα υποστηρίζονται και δωρεάν. Εκτός από αυτό, η άλλη διαθέσιμη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το ePay, το οποίο απαιτεί να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να καταθέσετε δολάρια ΗΠΑ στο χρηματιστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει χρέωση 1% για κατάθεση χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ανταλλαγή Hotbit φαίνεται αρκετά σοβαρή για την ασφάλεια. Είναι εγγεγραμμένο στο Χονγκ Κονγκ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλήρως ελεγχόμενο. Υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για καταθέσεις και αναλήψεις. Ωστόσο, δεν απαιτείται KYC, επομένως οι χρήστες θα βασίζονται μόνο στους κωδικούς και τους κωδικούς πρόσβασης 2FA.

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης δεν έχει κανένα ιστορικό απώλειας για τους χρήστες και έχει βαθμολογία B + από τις σχετικές αρχές. Επίσης ελέγχεται τακτικά από δύο ελεγκτικά γραφεία, το SlowMist και το Beosin.

Υποστήριξη πελατών

Ο Hotbit ισχυρίζεται ότι προσφέρει στους πελάτες υποστήριξη όλο το 24ωρο μέσω διαφόρων καναλιών, όπως την υποβολή εισιτηρίου υποστήριξης, τον επίσημο κινεζικό όμιλο WeChat του Hotbit, τα επίσημα κινεζικά και αγγλικά τηλεγραφικά κανάλια του Hotbit, τον επίσημο λογαριασμό Twitter του Hotbit, τον επίσημο λογαριασμό Facebook του Hotbit και ούτω καθεξής. Ορισμένοι πελάτες έχουν γράψει κακές κριτικές σχετικά με την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών.

Φήμη ανταλλαγής Hotbit

Η ανταλλαγή δεν υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, οπότε θα μπορούσε να είναι δύσκολο να πει κανείς πώς αποδίδει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σχόλια που υποδηλώνουν ότι το Hotbit δεν είναι αστρική ανταλλαγή, αλλά επίσης δεν είναι πολύ κακό για χρήση για τον βασικό σκοπό της διαπραγμάτευσης.

Ανασκόπηση Hotbit Exchange: Ετυμηγορία

Το Hotbit είναι ένα σχετικά νέο χρηματιστήριο και έχει φιλοδοξίες να γίνει μια μεγάλη παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες του για να το κάνει πιο περιεκτικό για τους χρήστες. Για παράδειγμα, οι επιλογές ανάληψης και κατάθεσης είναι αρκετά περιορισμένες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο για τους χρήστες. Πρέπει επίσης να εργαστούν για την παροχή ρευστότητας, καθώς τα περισσότερα από τα εισηγμένα περιουσιακά στοιχεία είναι χαμηλά όρια, τα οποία συνήθως έχουν προβλήματα ρευστότητας.

Πλεονεκτήματα:

  • Η πλατφόρμα είναι εύκολα προσβάσιμη σε πολλές χώρες παγκοσμίως.
  • Έχει υψηλή απόδοση επένδυσης που είναι δεύτερη μετά τις Binance, OkEx, Huobi και Gate.io.
  • Το χρηματιστήριο έχει μεγάλο αριθμό εισηγμένων περιουσιακών στοιχείων, με πολλά ζεύγη συναλλαγών.

Μειονεκτήματα:

  • Τα τέλη είναι σχετικά υψηλά.
  • Η υποστήριξη πελατών δεν είναι πολύ αποτελεσματική σύμφωνα με τους χρήστες.
  • Τα περισσότερα από τα εισηγμένα διακριτικά έχουν χαμηλή ρευστότητα, γεγονός που αναγκάζει τους χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εμπορία περιουσιακών στοιχείων
  • Περιορισμένες επιλογές κατάθεσης και ανάληψης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map