Τι σημαίνει «Hodl»;

Το «Hodl» είναι το πιο εμβληματικό meme που υπάρχει στο Bitcoin σήμερα. Είναι τόσο διαχρονικό, αγαπημένο και απαιτεί εκτίμηση από όλους τους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους αληθινούς εραστές και υποστηρικτές ενός νομίσματος. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει εκείνους που είναι χτυπημένοι από τους ξυλοδαρμούς μιας αγοράς αρκούδων. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει το ισχυρό από το αδύναμο.

Είναι μια ενσάρκωση όλων των πραγμάτων crypto.

Χοντλ!

Νομισματοκοπία

Το Hodl ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2013, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της δεύτερης μεγάλης αντλίας ιστορίας Bitcoin όταν η τιμή ξεπέρασε τα 1.000 δολάρια ΗΠΑ για πρώτη φορά. Στο bitcointalk.org, ένας απογοητευμένος έμπορος με το ψευδώνυμο “GameKyuubi” ξεκίνησε ένα Νήμα με τίτλο «ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΣ». Η θέση του έχει ως εξής:

ΕΓΓΡΑΦΩ το στιγμιότυπο οθόνης ανάρτησης

Είναι προφανές ότι μεθυσμένος όταν το έγραψε και δεν μπόρεσε να συλλαβίσει σωστά. Ωστόσο, λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς του στην κατανάλωση αλκοόλ, είμαστε προικισμένοι με hodl. Από εδώ, το hodl έχει εξαπλωθεί σε όλες τις πτυχές του crypto και είναι το μοναδικό πιο εικονικό meme. Ο δημιουργός του, GameKyuubi, εξακολουθεί να ζει και δημοσιεύει στο bitcointalk.org μέχρι σήμερα.

Ορισμός

Ενώ αρχικά το “hodl” προοριζόταν μόνο για το Bitcoin, ο όρος έχει εξαπλωθεί από τότε που δημιουργήθηκε. Το GamerKyuubi έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη “hodl” ως παρόν participle με τη μορφή “hodling”. Ωστόσο, από την ίδρυσή του, έχει πλέον προέλθει από «hodlers» και «hodl» και χρησιμοποιείται ως ουσιαστικό και ως ρήμα.

Λέξη Χοντλ

Το «Hodler» χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν σταθερό πιστό ότι το νόμισμα της επιλογής του θα αυξηθεί στην τιμή. Θα κρατήσουν την επένδυσή τους και θα περιμένουν την τιμή να ανεβεί, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεται. Χρησιμοποιήθηκε επίσης ως υπερηφάνεια, για να δείξει ότι είστε ένας από τους πρώτους πιστούς. Το “Hodl” έχει χρησιμοποιηθεί ως εντολή, συνήθως ως ενθάρρυνση για τους άλλους να κρατήσουν τα νομίσματα ακόμη και αν η τιμή πέσει. Χρησιμοποιείται επίσης ως στρατηγική για όσους δεν είναι καλοί στο εμπόριο αλλά θέλουν να συμμετάσχουν στην κερδοσκοπία.

Έμπορος επιχειρηματιών που κοιτάζει στο lap-top και το tablet,

Hodl στα μέσα ενημέρωσης

Ο Hodl έχει γίνει εικονικός στο σημείο που έχει χρησιμοποιηθεί σε mainstream μέσα όπως το Forbes, το The Guardian και πολλά άλλα. Ορίστηκε ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός Επιτροπή Γερουσίας Τραπεζών, όπου ο J. Christopher Giancarlo κατέθεσε και κοινοποίησε στη Γερουσία των ΗΠΑ.

Εδώ χαρακτήρισε το hodl ως το βασικό «Hold On for Dear Life». Καθώς η δημοτικότητα της λέξης “hodl” έγινε ολοένα και πιο δημοφιλής, το meme μετέφερε επίσης αυτόν τον ορισμό. Ωστόσο, η λέξη έχει τις ρίζες της στο λάθος ορθογραφικό λάθος ενός χρήστη bitcointalk το 2013 και θα παραμείνει έτσι προς τα εμπρός.


Ένας youtuber με την ονομασία Chris Record Vlogs έχει κάνει ένα τραγούδι ραπ για όλα τα hodling.

Το Hodl είχε επίσης το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα απόψε με τον John Oliver.

Και e-Toro έχει διασκεδάσει στο hodl με τις ομοιότητές του με τον Hodor από την τηλεοπτική εκπομπή Game of Thrones.

Το Hodl έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα δημοφιλές ψευδώνυμο μεταξύ των Bitcoin με τόσο δημοφιλείς λογαριασμούς στο twitter όπως @MrHodl και @hodlonaut χρησιμοποιώντας τον όρο στα ψευδώνυμα τους. Ο όρος είναι τόσο εικονικός σε σημείο που μια ανταλλαγή HodlHodl, το χρησιμοποίησε στο όνομά τους.

Άλλα μιμίδια

Υπάρχουν άλλα μιμίδια που υπάρχουν στο cryptovere εκτός από το τόσο διάσημο Hodl. Υπάρχει το “When Moon”, μια φράση που χρησιμοποιείται για να ρωτήσει πότε η τιμή του νομίσματος που κατέχουν ή θέλουν να κρατήσουν θα αυξηθεί στην τιμή. Υπάρχει επίσης το “When Lambo”, που επίσης ρωτούσε πότε θα ανέβει η τιμή, ανεβεί αρκετά για να αγοράσει μια Lamborghini, ένα πολυτελές όχημα που χρησιμοποιείται για να δηλώσει τον πλούτο κάποιου.

Διάγραμμα Bitcoin και αγοράς

Υπάρχει μια άλλη φράση που δημιουργήθηκε λόγω τυπογραφικού λάθους, αυτή τη φορά που προέρχεται από το Reddit σε r / bitcoinmarkets. Στις 11 Νοεμβρίου 2014, ένας χρήστης του Reddit με το όνομα “qwsazxcde1” το δημοσίευσε.

Στιγμιότυπο οθόνης Reddit

Προφανώς είχε την πρόθεση να πει «Αυτό είναι κύριοι», αλλά εν μέσω του ενθουσιασμού του πάνω από το 1D EMA που διασχίζει, έκανε λάμψη πάνω από το «αυτό». Δυστυχώς για το “qwsazxcde1”, η αγορά αρκούδων δεν τελείωσε και η τιμή μειώθηκε και η αγορά ταύρων δεν ξεκίνησε ξανά μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Υπάρχει το αγαπημένο μνημείο του Μάξριξ όλων των Μορφέων που λέει στον Neo ότι δεν θα έπρεπε να πουλήσει τα Bitcoin του όταν φεγγάρι.

Υπόμνημα Matrix

Υπάρχει το πάντα τόσο κλασικό meme του Reddit wizard που καλύπτεται φανταστικά σε αυτό μεσαίο άρθρο.

Στιγμιότυπο οθόνης του medium.com Medium.com – Πώς μια διαφήμιση Reddit έκανε το Bitcoin να κερδίζει

Παρόλο που υπήρχαν άλλα meme και δημιουργούνται ακόμη περισσότερα memes καθημερινά, δεν υπάρχει ένα κλασικό, πολύ αγαπητό και νόημα meme όπως το hodl. Είναι αγαπητό από όλους, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoiners, των εραστών του Ethereum, των Ripplers και ακόμη και των Bcash. Είναι όλα τα πράγματα κρυπτο και θα συνεχίσει να είναι η καθοριστική λέξη για τον καθένα από εμάς. Χοντλ.

Το Billfodl λύνει αυτό το πρόβλημα παρέχοντας μια εύκολη, ασφαλή και επαναχρησιμοποιήσιμη λύση για να διατηρήσετε το μνημονικό σας ασφαλές από πυρκαγιά και ζημιά στο νερό. Προετοιμαστείτε για την επόμενη φορά που το χαρτοφυλάκιό σας φεγγάρια και επενδύστε σε ένα Billfodl σήμερα και γίνετε αληθινός.

Αγοράστε ένα Billfodl

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Bitcoin?

Το Bitcoin θεωρείται κρυπτογράφηση. Μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε Bitcoin μέσω του Διαδικτύου, χωρίς να συνδεθείτε με μια πραγματική ταυτότητα.

Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση?

Αν ψάχνετε για βραχυπρόθεσμα κέρδη, το Bitcoin είναι μια μεγάλη επένδυση. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση, λόγω της υψηλής ζήτησης στην αγορά.

Ποιος έκανε τα περισσότερα χρήματα από το Bitcoin?

Ο Satoshi Nakamoto έκανε τα περισσότερα χρήματα από το Bitcoin, καθώς είναι ο εφευρέτης του πρώτου αποκεντρωμένου ψηφιακού νομίσματος. Επίσης, εφάρμοσε το πρώτο blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map