Freewallet Insights, Pandemic Aftermath και 2020 Crypto Trends – μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Solomon Brown

Δωρεάν παλέτα

Αυτή τη φορά είχαμε την ευχαρίστηση να μιλήσουμε με τον Σόλομον Μπράουν, επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων στο Freewallet. Το πιο δημοφιλές προϊόν της εταιρείας είναι το Freewallet: Crypto Wallet, το οποίο υποστηρίζει πάνω από εκατό στοιχεία που μπορούν να αγοραστούν μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, το Freewallet προσφέρει 22 εφαρμογές ενός νομίσματος σε Android και 11 εφαρμογές σε iOS που υποστηρίζουν συνολικά 22 νομίσματα και μάρκες.

Ο Σολομών είναι πεπειραμένος στην προώθηση νεοσύστατων επιχειρήσεων που του επέτρεψαν να ξεκινήσει τη θητεία του Δωρεάν παλέτα το 2018 και προχωρήστε στην τρέχουσα θέση του. Εκτός από το PR, ειδικεύεται στα νομικά πλαίσια γύρω από το crypto που υπάρχουν σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Γεια σου Σολομώντα, χαίρομαι που σε έχουμε μαζί μας. Γνωρίζουμε το Freewallet Family ως πλατφόρμα μιας στάσης για όλα όσα χρειάζεστε στο crypto. Ωστόσο, τα πρόσφατα χαρακτηριστικά που κυκλοφόρησε η εταιρεία έδειξαν ότι υπάρχει πάντα χώρος για ανάπτυξη. Πείτε μας περισσότερα για αυτά.

Εντάξει, προτού φτάσουμε σε αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Coindoo για τη συνέντευξη, ώστε να έχω την ευκαιρία να μοιραστώ την εμπειρία μου και να ενημερώσω το κοινό σας για τα τελευταία μας γεγονότα..

Στις αρχές του 2020 κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση των 16 μονοφωνικών πορτοφολιών μας για να παρέχουμε στους χρήστες μας καλύτερη χρηστικότητα. Χάρη σε μια ενημερωμένη στοίβα και μετατοπίζοντας την κύρια εστίασή μας στην ανάπτυξη backend, καταφέραμε να κάνουμε εκ νέου εγγραφή εφαρμογών Android και iOS για συνολικά 11 νομίσματα και μάρκες και να τα καταστήσουμε πιο βολικά στη χρήση.

Τώρα η πλειονότητα των δυνατοτήτων και των προνομίων είναι διαθέσιμα μέσα στις εφαρμογές. Εκτός αυτού, καθώς δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια παράλληλα με τη σταθερότητα, τα νέα πορτοφόλια προστατεύονται καλά και έχουν γίνει ορισμένες αλλαγές στη σχεδίαση για να διευκολυνθεί ο φόρτος εργασίας και να επιταχυνθούν όλες οι λειτουργίες εντός του συστήματος. Αυτό που θεωρώ προσωπικά το πιο ελκυστικό είναι η τρέχουσα υποστήριξη για ειδοποιήσεις push σε κάθε συσκευή, που σας ενημερώνει τόσο για τις πληρωμές όσο και για τις πληρωμές. Είμαι άντρας του Apple Watch και το ανέκαθεν, οπότε αισθάνομαι πάντα σίγουρος ότι τα δεδομένα μου είναι ασφαλή, επειδή η εφαρμογή αντιδρά ακόμα και όταν είμαι εκτός σύνδεσης ή το back-end πέφτει.

Θα ήθελα επίσης να επιστήσω την προσοχή στην ενισχυμένη συνεργασία μας με την Changelly, η οποία στοχεύει να μετακινήσει συναλλαγές για περισσότερα από 50 ψηφιακά στοιχεία εκτός του blockchain. Σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε αυτήν τη λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η παγκόσμια αναταραχή Covid-19 επιτάχυνε τις κοινές μας προσπάθειες. Έτσι, οι χρήστες είχαν την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα χωρίς συναλλαγές που είναι δυνατές εντός του Δωρεάν παλέτα οικοσύστημα, και να επωφεληθούν από καλύτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες που είναι ίσες με εκείνες στο Changelly. Η ταχύτερη εκτέλεση ανταλλαγής (μόνο 1-2 λεπτά) και η αυξημένη ανωνυμία είναι άλλα βασικά πλεονεκτήματα, ειδικά σε περιόδους ακραίας ευπάθειας στην αγορά, καθώς οι μεταφορές σας δεν θα εμποδίζονται με μεγάλους χρόνους επιβεβαίωσης και δεν μεταδίδονται δημόσια.

Το Freewallet παρέχει υπηρεσίες φύλαξης στους χρήστες του. Μιλώντας με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ζητήματα ασφάλειας, μπορείτε να σχολιάσετε δραματικά θέματα στο Twitter, στο Reddit και σε άλλα κανάλια κοινωνικών μέσων που εκφράζουν έλλειψη εμπιστοσύνης στα φιλοξενούμενα πορτοφόλια; Και ποια οφέλη προσφέρουν τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης?

Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση για πορτοφόλια εθελοντικής έναντι μη στερητικής φύσης έχει νόημα όσο και η βίαιη σύγκρουση μεταξύ Big-endians και Little-endians από τον Jonathan Swift’s Gulliver’s Travels. Ναι, τα ιδιωτικά κλειδιά των πελατών διατηρούνται από το Freewallet, αλλά με υπηρεσίες φύλαξης, εάν ένας χρήστης χάσει την πρόσβαση στα δεδομένα του, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει τα χρήματά του. Ο λογαριασμός του μπορεί να ανακτηθεί εύκολα μέσω email.

Εάν μιλάμε για σφάλματα συναλλαγών, αισθάνομαι έντονα ότι τα περισσότερα από αυτά μπορούν να αποφευχθούν και να μην σχετίζονται καθόλου με τον πάροχο πορτοφολιών. Επιπλέον, αυτά τα λάθη συνήθως επιδιορθώνονται από την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πορτοφολιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το είδος κρυπτογραφικού πορτοφολιού φαίνεται ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους. Με την ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και αντιμετωπίζοντας κάθε είδους ζητήματα, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας υποστηρίξουμε. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση εάν, κατά λάθος, πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας σε μια σύνθετη διεύθυνση χωρίς αναφορές στο αναγνωριστικό πορτοφολιού. Εξαργυρώνουμε συνεχώς παρόμοιες λάθος συναλλαγές και πραγματοποιούμε επιστροφές χρημάτων. Φυσικά, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα να συμβεί με ένα δάχτυλο. Υπάρχουν λιγότερο συχνές καταστάσεις που απαιτούν χρόνο, προσπάθεια και πόρους, αλλά είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε το χέρι στους χρήστες μας.

Τέλος πάντων, πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες από περισσότερες από 100 χώρες έχουν ήδη επιλέξει το Freewallet. Από πού προέρχεται το κύριο κοινό σας; Ποιες αγορές πιστεύετε ότι είναι πιο ευνοϊκές για να δείτε την εταιρεία σας να επεκτείνει τη διεθνή πελατειακή της βάση το 2020?

Όπως είπατε, έχουμε έναν τεράστιο αριθμό χρηστών σε όλο τον κόσμο. Η λίστα των 10 κορυφαίων χωρών μας, μετρούμενη από τον αριθμό των επισκέψεων, περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, γεγονός που μας κάνει περήφανους. Προχωρώντας πιο ανατολικά, με όλα όσα συμβαίνουν στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα κρυπτογράφησης της Ασίας εξαιτίας του coronavirus, αναμένουμε περισσότερους Κινέζους χρήστες να ενταχθούν στην Οικογένεια Freewallet, καθώς η αγορά του Μεσαίου Βασιλείου φαίνεται να είναι η πιο ελπιδοφόρα αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά την πανδημία, πώς άλλαξε η συμπεριφορά των καταναλωτών στο Freewallet?

Λοιπόν, μια εβδομάδα μετά την περιβόητη κατάρρευση της αγοράς κρυπτογράφησης που συνέβη στις 13 Μαρτίου, οι αγορές Bitcoin αυξήθηκαν κατά 30%, όπως και ο αριθμός των συνολικών αιτημάτων αγοράς. Αυτό που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον είναι ότι είδαμε ακριβώς την ίδια αύξηση στον αριθμό των χρηστών που κατάφεραν να αγοράσουν κρυπτογράφηση, η οποία αποδείχθηκε η υψηλότερη ποτέ, καθώς και οι νέοι και οι παλιοί πελάτες έχουν εντείνει τη δραστηριότητά τους ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, καταγράψαμε επίσης μια καλή αύξηση του όγκου συναλλαγών κατά 45%.


Δωρεάν παλέτα

Χρειάστηκε να αναδιοργανώσετε την επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Αντιμετωπίσατε τυχόν προκλήσεις και πώς τις έχετε αντιμετωπίσει?

Χάρη στις ιδιαιτερότητες της βιομηχανίας μας, δομικά, η ομάδα του Freewallet είναι αποκεντρωμένη, ενώνοντας περίπου εκατό υπαλλήλους από όλο τον κόσμο με κοινό στόχο. Έτσι, ευτυχώς, η επιβολή μέτρων αυτο-απομόνωσης δεν είχε καμία επίδραση στις διαδικασίες εργασίας μας και η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι ακόμα διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.

Αλλά το σκληρό συναισθηματικό περιβάλλον είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Η στάση στην ακτή της αβεβαιότητας είναι καταθλιπτική, καθώς κανείς δεν μπορεί να διευκρινίσει πώς θα ξεδιπλωθεί η τρέχουσα υγεία και η οικονομική κρίση. Και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η εργασία σας μπορεί να γίνει το καταφύγιο σας. Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και ήταν πολύ απογοητευτικό που πρέπει να αποδεχτώ μια πραγματικότητα στην οποία πρέπει να μείνω σπίτι και να ονειρευτώ μόνο μια ευκαιρία να πάω στο εξωτερικό για άλλη μια φορά. Αλλά έχω ήδη μια λύση και η σειρά Crypto Geography, η οποία μου επιτρέπει να ταξιδεύω όπου θέλω – στο σπίτι – με βοήθησε να ανακουφίσω την πλήξη μου. Αλλά αυτό το είδος ταξιδιού είναι επίσης πιο εύκολο στον προϋπολογισμό σας.

Ναι, έχω διαβάσει τα άρθρα σας Crypto Geography που καλύπτουν τη χρήση και τους κανονισμούς κρυπτογράφησης σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την άποψή σας, ποια χώρα μπορεί να ονομαστεί η πρωτεύουσα ολόκληρης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης?  

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, αλλά μπορώ μόνο να υποθέσω. Με τη θετική της στάση απέναντι στην κρυπτογράφηση και το σχετικό υποστηρικτικό πλαίσιο, η κυβέρνηση της Μάλτας, για παράδειγμα, είναι πιθανό να μετατρέψει τη μικροσκοπική χώρα τους σε έναν ακμάζοντα κόμβο blockchain. Λένε, τα μικρά περιστέρια μπορούν να μεταφέρουν υπέροχα μηνύματα, και αυτό φαίνεται να ισχύει για τη Μάλτα. Οι ανταλλαγές που βασίζονται σε αυτό το νησί blockchain και μόνο διαθέτουν ένα μεγάλο μερίδιο του όγκου συναλλαγών, ενώ ορισμένοι ηγέτες του κλάδου σχεδιάζουν να μετακινήσουν τα κεντρικά τους γραφεία εκεί. Εάν παραμείνει η ίδια τάση με την πάροδο του χρόνου, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι περισσότεροι επιχειρηματίες κρυπτογράφησης θα συμβάλουν στην ευημερία της Μάλτας.

Ταυτόχρονα, το πρόσφατα δημιουργημένο ρυθμιστικό περιβάλλον στη Γερμανία ανοίγει νέους ορίζοντες για μαζική υιοθέτηση κρυπτογράφησης σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποδεχόμενοι κρυπτονομίσματα ως ψηφιακή αναπαράσταση της αξίας και νομιμοποιώντας υπηρεσίες και λειτουργίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Φέτος, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ακολουθούν επίσης τις διαδικασίες αποσαφήνισης για όλα τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ως ένα σημαντικό ορόσημο στην αμερικανική νομοθεσία κρυπτογράφησης. Εάν θεωρήσουμε το προηγούμενο της Crypto Valley που διοργανώνει μεγάλες βιομηχανικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και αυτά τα συναρπαστικά προγράμματα κρυπτογράφησης που λειτουργούν στις ΗΠΑ, φαίνεται ότι οι τελευταίες προσπάθειες από τοπικούς νομοθέτες θα οδηγήσουν σε ουσιαστική πρόοδο στην ανάπτυξη κρυπτογράφησης και την υιοθέτηση.

Θα ήθελα απλώς να αναφερθώ σε μια ακόμη σειρά Crypto Geography για την Κίνα. Καθώς το ψηφιακό γιουάν κερδίζει δυναμική, συμφωνείτε με τον πρώην πρόεδρο της Τράπεζας της Κίνας, Λι Λιχούι, ότι το κινεζικό εθνικό κρυπτογράφηση έχει την ευκαιρία να αντικαταστήσει μετρητά?

Ο συνδυασμός των καλύτερων κρυπτογράφησης και fiat μπορεί να προσφέρει μια πολύ ισχυρή υποστήριξη για το ψηφιακό γουάν σε εθνική κλίμακα, καθώς το κράτος θα του προσφέρει σταθερές εγγυήσεις ρευστότητας. Παρ ‘όλα αυτά, δεν θα πήγαινα σε μεγάλα συμπεράσματα, λαμβάνοντας υπόψη τον κεντρικό χαρακτήρα του κρατικού κρυπτονομίσματος που έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του κλάδου. Η δυνητική βάση χρηστών είναι εξαιρετικά μεγάλη, αλλά πιθανότατα θα μεταφραστεί στη μαζική υιοθέτηση των εποπτευόμενων ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά όχι των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων γενικά, και παραμένει ένα ερώτημα εάν αυτή η προσέγγιση θα χρησιμεύσει για την προώθηση της αγοράς κρυπτογράφησης.

Στην Κίνα, η χρήση κρυπτογράφησης χωρίς υποστήριξη απαγορεύεται αυστηρά, πράγμα που σημαίνει ότι οι τοπικές αρχές δεν αισθάνονται σίγουροι για τη λειτουργικότητα της κρυπτογράφησης. Έτσι, ακόμα κι αν λάβουμε υπόψη όλα τα οφέλη του ψηφιακού γιουάν, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως παιχνίδι αλλαγής, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του κινεζικού πληθυσμού εξακολουθεί να επιλέγει μετρητά ως την προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής τους.

Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική τάση στη δύναμη συγκέντρωσης της αγοράς κρυπτογράφησης – η αποκεντρωμένη αναγεννησιακή χρηματοδότηση του 2020. Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για τα έργα DeFi που γεμίζουν τον χώρο κρυπτογράφησης?

Η εντυπωσιακή πρόοδος του DeFi είναι προφανώς μια κρίσιμη εξελικτική στιγμή και μία από τις πιο σημαντικές ενισχύσεις για τη σφαίρα κρυπτογράφησης. Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση αντιπροσωπεύει ένα σύστημα που οραματίζεται πολλοί cypherpunks, πρώτοι υιοθετημένοι blockchain και ο ίδιος ο Satoshi Nakamoto. Το Bitcoin ήταν απλώς ένα σημείο εκκίνησης για να δείξει στους ανθρώπους έναν καλύτερο κόσμο που είναι απαλλαγμένος από οποιαδήποτε οικονομική καταπίεση και ο τομέας DeFi ακολουθεί το δρόμο προσφέροντας ακόμη πιο συναρπαστικές ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας χρηματοοικονομικής βιομηχανίας.

Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι η πρόσφατη αύξηση στη χρήση των DeFi stablecoins. Τόσο τα ήδη υπάρχοντα όσο και τα μελλοντικά έργα μετακινούν αργά αλλά σταθερά την ψηφιακή οικονομία προς την αποκέντρωση εκδημοκρατισμού και μεσοδιάσπασης χρηματοοικονομικών πράξεων. Αυξάνουν επίσης την αξιοπιστία της κρυπτογράφησης στα μάτια του μαζικού κοινού, το οποίο συρρέει σε σταθερά περιουσιακά στοιχεία για να προστατεύσει τα κεφάλαιά τους από πιθανές αναταραχές της αγοράς. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν η άνοδος των έργων DeFi θα προσθέσει στην ευρύτερη υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος, αλλά η χρήση σταθερών νομισμάτων όπως το Dai, για παράδειγμα, είναι αρκετά ασφαλής τρόπος για τους ανθρώπους να μπουν στο σύστημα και να εξερευνήσουν πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ.

Και καταλήγοντας στο θέμα των αξιοσημείωτων εκδηλώσεων κρυπτογράφησης του 2020, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το τρίτο Bitcoin στο μισό που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου. Οι συζητήσεις σχετικά με περαιτέρω κινήσεις τιμών BTC συνεχίζουν να σιγοβράζουν στην κοινότητα. Τι περιμένετε προσωπικά από τη συμπεριφορά του Bitcoin μετά το μισό?

Λαμβάνοντας υπόψη τον πρόσφατο πολλαπλασιασμό της αγοράς stablecoin, θα έλεγα ότι τα μελλοντικά κέρδη Bitcoin είναι μια ξεχωριστή πιθανότητα. Υπάρχει ήδη μια χούφτα ισχυρών ανοδικών σημείων, συμπεριλαμβανομένης της θετικής συσχέτισης μεταξύ της ταχέως αναπτυσσόμενης κεφαλαιοποίησης της αγοράς του Tether και της τιμής του Bitcoin, καθιστώντας αυτήν τη σχέση προσοδοφόρα βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Μέσα στην πανδημία Covid-19, το τελευταίο μισό προσέλκυσε ρεκόρ από τα κέντρα κρυπτογράφησης περίεργα για το πώς η επόμενη μείωση ανταμοιβής θα επηρεάσει την τύχη του κυρίαρχου κρυπτονομίσματος. Υποθέτω ότι αυτό ήταν μεταξύ των κύριων σκανδαλιστών που οδήγησαν στην ορατή αύξηση του συνολικού κύκλου εργασιών και του αριθμού των αγορών Bitcoin στο μισό επακόλουθο, καθώς οι άνθρωποι βρήκαν ένα άλλο μεγάλο γεγονός της αγοράς που κρύβεται πίσω από πολλά πρωτοσέλιδα. Στο Δωρεάν παλέτα, Και οι δύο αυτές τιμές αυξήθηκαν κατά 22% και 27% σχετικά, ενώ ο αριθμός των χρηστών που αγοράζουν Bitcoin αυξήθηκε κατά 25%. Και σίγουρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε το αυξανόμενο θεσμικό ενδιαφέρον και τι σημαίνει για ένα πιθανό ράλι τιμών Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map