Υποστήριξη κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων στο Πορτοφόλι Exodus

υποστηριζόμενα από την έξοδο νομίσματα

Εισαγωγή

Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ασφάλειά τους καθώς πλησιάζει μια άλλη bull bull. Καθώς οι επενδυτές δημιουργούν το χαρτοφυλάκιό τους, θα πρέπει να πάρουν ένα πορτοφόλι υλικού για να διατηρήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να τα διατηρήσουν ασφαλή. Για να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερα, θα πρέπει να βρουν ένα κατάλληλο πορτοφόλι που προσφέρει υποστήριξη σε όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια στην αγορά, καλύπτοντας τις ανάγκες διαφόρων ομάδων ανθρώπων. Τα πορτοφόλια διαφέρουν ως προς την υποστήριξη διαφορετικών στοιχείων. Αυτό μπορεί να κάνει τους πιθανούς πελάτες αναποφάσιστοι στην επιλογή του πορτοφολιού που τους ταιριάζει. Αυτό το άρθρο έχει σκοπό να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για εσάς με βάση τα στοιχεία που έχετε και πρέπει να αποθηκεύσετε.

Σχετικά με το Έξοδο Πορτοφόλι

Το Exodus είναι ένα πορτοφόλι και ανταλλαγή πολλαπλών νομισμάτων που συν-ιδρύθηκε από τον Daniel Castagnoli και τον JP Richardson και κυκλοφόρησε επίσημα τον Ιούλιο του 2016. Το Exodus λειτουργεί ως πορτοφόλι λογισμικού πολλαπλών νομισμάτων, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν, να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν τα χαρτοφυλάκιά τους σε κρυπτογράφηση καθώς και για την ανταλλαγή των ψηφιακών στοιχείων μεταξύ τους στην πλατφόρμα. Το πορτοφόλι Exodus αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία:

 • Ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων
 • Ένας ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου
 • Μια ενσωματωμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Η έξοδος υποστηρίζει κρυπτονομίσματα

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι παρόλο που το Exodus δεν είναι πορτοφόλι υλικού, είναι πλήρως συμβατό με το πορτοφόλι Trezor.

Ψηφιακά στοιχεία που υποστηρίζονται από το πορτοφόλι Exodus

Το Exodus είναι συμβατό με πολλαπλές πλατφόρμες και προσφέρει υποστήριξη για μια σειρά ψηφιακών στοιχείων – ο συνολικός αριθμός των οποίων ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα στην οποία χρησιμοποιείτε.

Ψηφιακά στοιχεία που υποστηρίζονται από το Exodus

Δείτε ολόκληρη τη λίστα των υποστηριζόμενων νομισμάτων

Η εταιρεία επιλέγει προσεκτικά περιουσιακά στοιχεία για υποστήριξη. Το Exodus υποστηρίζει κρυπτονομίσματα με υψηλή βαθμολογία, που σημαίνει κέρματα με μεγαλύτερο όγκο, κεφαλαιοποίηση αγοράς και δημοτικότητα, και η λίστα επεκτείνεται συνεχώς.

Προς το παρόν, ο πελάτης της επιφάνειας εργασίας Exodus υποστηρίζει εγγενώς 70 κρυπτονομίσματα και 33 μάρκες ERC20.

Ο πελάτης κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζει μόνο 35 κρυπτονομίσματα και δεν προσφέρει υποστήριξη σε διακριτικά ERC20.


Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Exodus στο Trezor σας, όπου όλα τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το Trezor υποστηρίζονται επίσης από το Exodus.

Τα ακόλουθα νομίσματα υποστηρίζονται σε όλους τους πελάτες:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Κυματισμός (XRP)
 • Tether (USDT)
 • Stellar (XLM)
 • Παύλα (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Zcash (ZEC)
 • Κατασκευαστής (MKR)
 • Qtum (QTUM)
 • Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT)
 • OmiseGo (OMG)
 • Περισσότερο!

Δείτε ολόκληρη τη λίστα των υποστηριζόμενων νομισμάτων

Υποστήριξη Ethereum και ERC20 Token

Τα διακριτικά ERC20 είναι κρυπτονομίσματα που γίνονται στο πρωτόκολλο Ethereum. Αυτά τα διακριτικά ακολουθούν τους κανόνες ERC20 για να είναι συμβατά με το πρωτόκολλο. Η αποστολή οποιουδήποτε διακριτικού ERC20 σε άλλο πορτοφόλι απαιτεί από τον αποστολέα να έχει αρκετό Ether για να καλύψει το τέλη συναλλαγής. Αυτό το τέλος, γνωστό ως Gas, εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της συναλλαγής.

Εάν χρησιμοποιείτε τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τον πελάτη Trezor, το πορτοφόλι Exodus προσφέρει υποστήριξη σε μάρκες ERC20, ωστόσο οι χρήστες κινητών δεν θα μπορούν να αποθηκεύσουν αυτά τα διακριτικά στο πορτοφόλι Exodus. Επιπλέον, οι χρήστες δεν μπορούν να ανταλλάξουν μάρκες ERC20 στο ενσωματωμένο Exchange.

Εγγενής ανταλλαγή

Προκειμένου να κάνει τα πράγματα πιο βολικά για τους χρήστες του, το Exodus έχει ενσωματώσει την ανταλλαγή του στο πορτοφόλι. Παρόλο που τα τέλη είναι υψηλότερα από ό, τι στις κανονικές ανταλλαγές, είναι πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες να ανταλλάσσουν τα κρυπτονομίσματά τους στο χρηματιστήριο.

Ανταλλαγή εξόδου

Ενώ όλα τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται εγγενώς από το Exodus μπορούν να ανταλλάσσονται στην ανταλλαγή του, τα διακριτικά ERC20 δεν μπορούν. Τα διακριτικά ERC20 μπορούν να αποθηκευτούν, να σταλούν και να ληφθούν μόνο, αλλά δεν υποστηρίζονται από την ανταλλαγή.

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα

Μπορείς Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το Exodus Wallet σε διάφορες πλατφόρμες Για πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών, όπως OS X, Windows και Linux, μπορείτε να κατεβάσετε το πορτοφόλι εδώ. Για κινητές συσκευές με Android ή iOS, κάντε λήψη του Exodus εδώ. Και, τέλος, πιάστε το συμβατό πορτοφόλι Trezor εδώ.

Το Exodus Wallet είναι συμβατό με αυτά τα λειτουργικά συστήματα:

 • Android

 • iOS

 • OS X

 • Παράθυρα

 • Linux

 • Τρέζορ

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πορτοφολιού

Το Exodus επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των πορτοφολιών τους χρησιμοποιώντας ένα σπόρο 12 λέξεων (μνημονική) φράση. Σύμφωνα με τον τρόπο σελίδας της Έξοδος, “Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του πορτοφολιού σας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων blockchain και σας επιτρέπει να ανακτήσετε την πρόσβαση στα χρήματά σας σε άλλη συσκευή σε περίπτωση συμβάντων όπως αστοχία, κλοπή ή απώλεια συσκευής.”

Κανονικά, οι χρήστες θα έγραφαν αυτή τη φράση 12 λέξεων σε ένα κομμάτι χαρτί, ωστόσο το χαρτί είναι ευάλωτο σε πράξεις του Θεού όπως φωτιά και πλημμύρα. Το Billfodl είναι το το πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό αντίγραφο ασφαλείας των σπόρων ανάκτησης για πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά σήμερα, που περιέχει μια μονάδα κοπής λέιζερ από ανοξείδωτο ατσάλι 316 και ένα σύνολο πλακιδίων με διάφορους χαραγμένους αριθμούς και γράμματα. Χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα πλακίδια, αναδημιουργείτε τον σπόρο που σας δόθηκε κατά τη δημιουργία του πορτοφολιού σας και, στη συνέχεια, κρύψτε τη μονάδα κάπου ασφαλής μέχρι να χρειαστεί. Ελέγξτε το Billfodl και κοιμηθείτε σαν ένα μωρό γνωρίζοντας ότι οι κρυπτογραφικές σας εκμεταλλεύσεις είναι ασφαλείς.

Περίληψη

Το Exodus είναι ένας καλός συνδυασμός χαρακτηριστικών ασφαλείας και αποθηκευτικών / εμπορικών χαρακτηριστικών. Προσφέρει υποστήριξη σε πάνω από 100 κρυπτονομίσματα, καθώς και πολλά διακριτικά ERC20, κάτι που είναι ιδανικό για όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Επιπλέον, μπορεί να ενσωματωθεί στη συσκευή υλικού Trezor προκειμένου να επιτευχθεί μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Η προσβασιμότητα και η ευκολία χρήσης της ανταλλαγής του το καθιστούν ένα καταπληκτικό πορτοφόλι. Ωστόσο, τα τέλη συναλλαγής ανταλλαγής μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά απότομα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map