Πώς να αγοράσετε Ethereum με πιστωτική κάρτα

Αγοράστε Ethereum με πιστωτική κάρτα

Το Ethereum είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο ανταλλαγμένα cryptos στην αγορά. Στον σημερινό οδηγό, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να αγοράσετε το Ethereum με την πιστωτική σας κάρτα.

Αγοράστε Ethereum με Coinbase

Το Coinbase είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια στον κόσμο της κρυπτογράφησης, το οποίο υποστηρίζει επίσης αγορές Ethereum μέσω κάρτας.

Για να αγοράσετε το Ethereum, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για λογαριασμό στο Coinbase. Θα σας ζητηθεί επίσης να παράσχετε το αναγνωριστικό σας για σκοπούς KYC και AML. Μετά την επιβεβαίωσή σας, θα μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο κατάθεσής σας, η οποία στην περίπτωσή μας θα γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Μετά από αυτό, η Coinbase θα επαληθεύσει την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στέλνοντας δύο μικρές δοκιμαστικές πληρωμές και, μετά από αυτό, θα μπορείτε να αγοράσετε το Ethereum με την πιστωτική σας κάρτα.

Η διαδικασία αγοράς ETH από εδώ είναι όπως με οποιοδήποτε άλλο crypto. εισάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξτε “Κάρτα” ως επιλογή πληρωμής. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να πιστώσετε το Ethereum στο λογαριασμό σας σε λίγα λεπτά.

Το Coinbase έχει χρέωση 3,99% για όλες τις αγορές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

αγοράστε το Ethereum στο Coinbase

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Coinbase και κάντε κλικ στο “Εγγραφείτε“;
 2. Δώστε το όνομα και το email σας.
 3. Επιλέξτε μια πιστωτική κάρτα ως επιλογή πληρωμής.
 4. Ανεβάστε φωτογραφία του διαβατηρίου, της ταυτότητάς σας ή της άδειας οδήγησης.
 5. Μεταβείτε στην καρτέλα “Αγορά / Πώληση” και επιλέξτε το Ethereum που θέλετε να αγοράσετε.
 6. Κάντε κλικ στο “αγορά”.

Αγοράστε Ethereum με CEX.io

Το CEX είναι ένα άλλο καθιερωμένο ανταλλακτικό κρυπτογράφησης που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν Ethereum με πιστωτικές κάρτες. Η υπηρεσία έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή σε μορφή επιτραπέζιου και κινητού και είναι διαθέσιμη σε χρήστες από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πολιτειών των ΗΠΑ.

Η εταιρεία διαθέτει και μια υπηρεσία μεσιτείας (αγοράστε απευθείας από το χρηματιστήριο) και μια πλατφόρμα συναλλαγών (κατάλληλη για πιο προχωρημένους χρήστες), αλλά στο πρώτο, τα τέλη θα φαίνονται υψηλότερα καθώς έχουν ήδη ενσωματωθεί στη συναλλαγματική ισοτιμία, ενώ κατά τη διαπραγμάτευση πλατφόρμα θα έχετε καλύτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Αφού εγγραφείτε και επιβεβαίωσε το αναγνωριστικό σας στο CEX, επιλέξτε την πιστωτική σας κάρτα ως επιλογή πληρωμής. Το CEX μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες για να επαληθεύσει την πιστωτική σας κάρτα και μετά από αυτό, μπορείτε να αγοράσετε το Ethereum αμέσως. Για να επιβεβαιώσετε την κάρτα σας, θα πρέπει να δώσετε μια κάρτα selfie, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί για να δώσετε μια κατάλληλη, ή θα πρέπει να πάρετε μια άλλη.

Η CEX εφαρμόζει τέλος 3,5% + 0,25 $ / 0,20 $ έξοδα για καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας με επιτόκιο 3,80 $ / 2,90 £ για αναλήψεις καρτών (επιπλέον 1,2% για αναλήψεις πιστωτικών καρτών). Λάβετε υπόψη ότι το CEX έχει επίσης ένα κόστος διαχείρισης 7% που προστίθεται στη συναλλαγματική ισοτιμία του Ethereum που προσφέρεται στον ιστότοπο. Θα πρέπει να προσέξετε, έτσι ώστε τα τέλη να μην υπερβαίνουν τα περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.


αγοράστε Ethereum με CEX.io

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Παω σε CEX.io και ανοίξτε έναν λογαριασμό.
 2. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής της πιστωτικής κάρτας.
 3. Δώστε τα στοιχεία της κάρτας σας.
 4. Ανεβάστε 2 φωτογραφίες για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας: ένα selfie με την τραπεζική σας κάρτα και μια φωτογραφία της τραπεζικής σας κάρτας και ταυτότητας.
 5. Μεταβείτε στο “Αγορά / Πώληση” και κάντε κλικ στο Ethereum.
 6. Επιλέξτε το ποσό ETH που θέλετε να αγοράσετε.
 7. Κάντε κλικ στην αγορά.

Αγοράστε το Ethereum με το eToro

Το eToro είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που επιτρέπει εύκολη αγορά. Μπορείτε να αγοράσετε το Ethereum με την πιστωτική σας κάρτα σε λίγα λεπτά, όπως το διαδικασία εγγραφής στο eToro είναι εύκολο και γρήγορο. Οι χρήστες που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα, επομένως ελέγξτε πρώτα εάν η χώρα σας υποστηρίζεται από την υπηρεσία.

Για να μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές στο eToro θα πρέπει να συμπληρώσετε τις σύντομες απαιτήσεις Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC) και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML). Θα πρέπει να δώσετε μερικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ταυτότητά σας. Οι καταθέσεις Ether μέσω πιστωτικής κάρτας χωρίς να συμπληρωθούν τα KYC και AML είναι δυνατές, αλλά όταν θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την ταυτότητά σας κατά την ανάληψη.

Κατά τη διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να ορίσετε όρια όπως “stop loss” και “take profit”, τα οποία σας επιτρέπουν να ορίσετε σε ποια τιμή πρέπει να κλείσει το εμπόριο.

Το eToro δεν χρεώνει στους χρήστες χρεώσεις όταν αγοράζουν Ethereum με πιστωτική κάρτα.

eToro

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

 1. Μεταβείτε στη σελίδα eToro και εγγραφείτε για λογαριασμό.
 2. Καταθέστε τα χρήματά σας με την πιστωτική σας κάρτα μεταβαίνοντας στο κουμπί στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
 3. Επιλέξτε πόσα θέλετε να καταθέσετε και σε ποιο νόμισμα.
 4. Αφού γίνει η κατάθεσή σας, θα έχετε την πίστωση χρημάτων στον λογαριασμό σας σε μια στιγμή.
 5. Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε και κάντε κλικ στο “ανοιχτό εμπόριο” στο κάτω μέρος.
 6. Επιλέξτε πόσο ETH θέλετε να αγοράσετε.
 7. Αγορά ETH.

Ανάληψη του Ethereum στο Πορτοφόλι σας

ethwallet

Βεβαιωθείτε ότι μετά την αγορά του Ethereum με την πιστωτική σας κάρτα για να μεταφέρετε αμέσως τα χρήματα στο δικό σας πορτοφόλι. Αν αφήσετε τα νομίσματα στο πορτοφόλι ανταλλαγής, τα καθιστά ευάλωτα σε εισβολές ή μπορεί να τα χάσετε εάν τερματίσει ξαφνικά η ανταλλαγή.

Θα πρέπει να στείλετε τα διακριτικά σας στη διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum. Υπάρχουν πολλοί τύποι πορτοφολιών που υποστηρίζουν το Ethereum, είτε πρόκειται για επιτραπέζιο, κινητό, υλικό κ.λπ. Μπορείτε να δείτε το άρθρο μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πορτοφόλια Ethereum. Η διεύθυνσή σας μοιάζει με μια μεγάλη σειρά γραμμάτων και αριθμών που μπορείτε να δημιουργήσετε από το πορτοφόλι Ethereum.

Απόσυρση Ethereum

 1. Μεταβείτε στον λογαριασμό ανταλλαγής και μεταβείτε στην ενότητα Ανάληψη.
 2. Επιλέξτε το πορτοφόλι από το οποίο θα αποσύρετε (σε αυτήν την περίπτωση το πορτοφόλι ETH σας).
 3. Επιλέξτε για ανάληψη στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.
 4. Δώστε τη διεύθυνση πορτοφολιού ETH.
 5. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη (κατά προτίμηση ολόκληρο το ποσό).
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί απόσυρσης.
 7. Περιμένετε να πιστωθούν τα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

συμπέρασμα

Αυτός ήταν ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Ethereum με πιστωτική κάρτα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τις προτεινόμενες ανταλλαγές μας για να αγοράσετε ETH, αλλά η συνολική διαδικασία είναι η ίδια εάν πρέπει να επιλέξετε άλλες πλατφόρμες συναλλαγών.

Προτεινόμενη εικόνα: congtienao.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map