DYP Μεγιστοποίηση των οφελών των πρωτοκόλλων καλλιέργειας απόδοσης

καλλιέργεια απόδοσης

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την επενδυτική σας στρατηγική στο επόμενο επίπεδο, πρέπει να καταλάβετε τη γεωργική απόδοση και ποιες πλατφόρμες προσφέρουν τις καλύτερες ανταμοιβές. Η καλλιέργεια απόδοσης έχει γίνει ένα κοινό χαρακτηριστικό στην αγορά από τα τέλη. Ωστόσο, όπως και με οποιαδήποτε νέα τεχνολογία, πρέπει να DYOR (κάνετε τη δική σας έρευνα) για να ανακαλύψετε ποιες πλατφόρμες προσφέρουν τις καλύτερες ROI.

Τι είναι η γεωργική απόδοση

Μπορείτε να σκεφτείτε καλλιέργεια απόδοσης ως εξέλιξη του στοιχήματος. Κάποτε ήταν ότι οι χρήστες θα ποντάρουν το κρυπτογράφηση τους μόνο όταν επικυρώνουν συναλλαγές σε δίκτυα Proof-of-Stake. Σύντομα, αυτή η στρατηγική εξελίχθηκε σε άλλες μορφές πονταρίσματος, όπως οι ομάδες ρευστότητας και η γεωργία. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για έναν χρήστη να ποντάρει το κρυπτογράφημά του. Ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους είναι η καλλιέργεια απόδοσης.

Yield Farming εναντίον Staking

Συχνά ακούτε τους όρους στοιχηματισμού και καλλιέργειας που χρησιμοποιούνται εναλλακτικά. Αυτό είναι λανθασμένο. Η κρίσιμη διαφορά μεταξύ του στοιχήματος και της καλλιέργειας αποδόσεων είναι το APY και οι περίοδοι κλειδώματος. Η γεωργική απόδοση παράγει χαμηλότερο APY από το να ποντάρει το crypto σας στις περισσότερες πλατφόρμες. Ωστόσο, οι στοιχειώδεις πισίνες απαιτούν πολύ μεγαλύτερο κλείδωμα από ό, τι η καλλιέργεια απόδοσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αγρότες έχουν σύντομες απαιτήσεις κλειδώματος, εάν υπάρχουν. Για αυτόν τον λόγο, είναι σύνηθες για τα πρωτόκολλα εκτροφής να εισάγουν κάποια μορφή πρόωρης ποινής απόσυρσης για να αποτρέψουν τους χρήστες από την άμεση απόρριψη των μαρκών τους.

Πώς λειτουργεί η γεωργική απόδοση

Η απόδοση της γεωργίας λειτουργεί παρόμοια με την κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να συμφωνήσετε με κάποια μορφή κλειδώματος και να καταθέσετε το κρυπτονομίσματός σας σε μια ομάδα αγροκτημάτων. Αυτά τα χρήματα είναι στη συνέχεια διαθέσιμα για νέα έργα ή άλλους χρήστες, ανάλογα με την πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, λαμβάνετε ανταμοιβές για καλλιέργεια σε μάρκες μπιλιάρδου. Οι μάρκες συγκέντρωσης μπορούν να αυξηθούν σε αξία καθώς η ρευστότητα εισέρχεται στο πρωτόκολλο εκτροφής. Κατά συνέπεια, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον ROI όταν συμβεί αυτό.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι πρωτοκόλλων καλλιέργειας απόδοσης στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η πιο δημοφιλής μορφή γεωργίας είναι ο αποκεντρωμένος δανεισμός. Σε αυτό το σενάριο, συμφωνείτε να κλειδώσετε τη χρηματοδότησή σας σε μια ομάδα αγροκτημάτων στην οποία άλλοι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να δανειστούν.

Αυτά τα βραχυπρόθεσμα δάνεια αποπληρώνονται με τόκους. Αυτή η αποπληρωμή επιστρέφει στην ομάδα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη ρευστότητά της. Με τη σειρά τους, τα κέρματα του ομίλου αυξάνονται σε αξία. Έντονα, αυτά τα συστήματα συγχωνεύουν όλα τα κεφάλαια των χρηστών στην ομάδα αγροκτημάτων. Αυτή η στρατηγική εγγυάται ότι οι δανειστές λαμβάνουν την αποπληρωμή του δανείου τους εγκαίρως, ανεξάρτητα από το εάν ο οφειλέτης εκπλήρωσε τις ευθύνες τους.

Οφέλη της καλλιέργειας απόδοσης

Η γεωργική απόδοση είναι τόσο δημοφιλής επειδή εισάγει σημαντικά οφέλη στην αγορά. Για ένα, είναι εύκολο να το κάνουμε. Δεν χρειάζεστε καμία τεχνική κατανόηση στα περισσότερα σενάρια. Για αυτόν τον λόγο, είναι πολύ πιο ασφαλές από το εμπόριο για νέους χρήστες. Εκτός από την έρευνα των πλεονεκτημάτων της πλατφόρμας στην οποία σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, απλά πρέπει να κατανοήσετε την περίοδο κλειδώματος και τις ανταμοιβές.

Δεδομένου ότι υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι και συνολική εξάρτηση από τις ενέργειες των επενδυτών, η καλλιέργεια απόδοσης παρέχει πιο συνεπή ανταμοιβή στους επενδυτές έναντι των συναλλαγών. Επιπλέον, η καλλιέργεια απόδοσης έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει υψηλότερη απόδοση επένδυσης για νέους χρήστες σε σύγκριση με τις συναλλαγές. Γιατί να περάσετε εβδομάδες προσπαθώντας να μάθετε στρατηγικές συναλλαγών όταν μπορείτε απλά να καλλιεργήσετε το crypto σας και να αρχίσετε να κερδίζετε ανταμοιβές σήμερα.

Κίνδυνοι της γεωργικής απόδοσης

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η καλλιέργεια απόδοσης δεν είναι τέλεια. Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες προτού συμμετάσχουν σε αυτά τα δίκτυα. Πρώτον, πρέπει να προσέχετε τους απατεώνες που υπόσχονται αδύνατες πληρωμές. Εάν το ROI ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, είναι.


Αντίστροφα, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τα τραβήγματα. Ένα χαλί έλξης συμβαίνει όταν μια εταιρεία αφαιρεί όλη τη ρευστότητά της από μια ομάδα χωρίς να ενημερώσει τους χρήστες πριν. Δυστυχώς, τα χαλιά είναι πολύ συνηθισμένα στην αγορά και αφήνουν τους επενδυτές να κρατούν την τσάντα.

Ο πληθωρισμός είναι η πιο σημαντική πλατφόρμα γεωργικής απόδοσης που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο κίνδυνος. Οι πληθωριστικές απειλές είναι επικείμενες στην αγορά λόγω του τρόπου λειτουργίας των δεξαμενών γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Θυμηθείτε, κάθε φορά που κάποιος προσθέτει ρευστότητα στην ομάδα, εκδίδονται περισσότερα κουπόνια. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτές οι εκδόσεις διακριτικών έχουν αρχίσει να υποβαθμίζουν το ισοζύγιο προσφοράς και ζήτησης. Με τη σειρά τους, αυτές οι εκδόσεις επηρεάζουν αρνητικά την αγοραία αξία αυτών των διακριτικών.

Το DYP εισάγει ένα αποπληθωριστικό πρωτόκολλο DeFi

Πρωτόκολλο απόδοσης DeFi οι προγραμματιστές μπορεί να έχουν βρει τον καλύτερο τρόπο για την καταπολέμηση του μεγαλύτερου εχθρού της γεωργικής απόδοσης με τη νέα αποπληθωριστική δομή διακυβέρνησης. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το DYP ενσωμάτωσε διάφορα αποπληθωριστικά πρωτόκολλα για να διατηρήσει τις τιμές των συμβόλων.

Για παράδειγμα, το δίκτυο μετατρέπει αυτόματα τα διακριτικά DYP σε ETH καθημερινά. Αυτή η στρατηγική μειώνει την προσφορά DYP και ενισχύει την αξία της. Επιπλέον, το DYP είναι η πρώτη πλατφόρμα DeFi που σας επιτρέπει να ποντάρετε μάρκες DeFi και να πληρώνετε τις ανταμοιβές σας στο ETH. Και τα δύο αυτά συστήματα στοχεύουν στη μείωση των κυκλοφοριών DYP και στην ενίσχυση του υποκείμενου blockchain του δικτύου, Ethereum.

DYP Yield Farming

Το DYP υποστηρίζει μια επιλογή από πισίνες καλλιέργειας αυτήν τη στιγμή. Υπάρχουν αυτοματοποιημένες συμβάσεις καλλιέργειας απόδοσης για DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT και DYP / WBTC. Το καλύτερο απ ‘όλα, τα αγροτικά σας έξοδα επιστρέφουν στην κοινότητα επειδή τροφοδοτούνται στις ομάδες ρευστότητας.

Χρήση κουπονιού DYP

Το διακριτικό DYP παίζει ζωτικό ρόλο στο δίκτυο. Αυτό το διακριτικό λειτουργεί ως το κύριο διακριτικό διακυβέρνησης. Οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν για πιέσεις σε θέματα δικτύου όταν κατέχουν διακριτικά DYP. Όσο περισσότερο DYP έχετε, τόσο μεγαλύτερο βάρος έχετε στην έγκριση ή την άρνηση αναβαθμίσεων δικτύου, πρόσθετων ομάδων ή αλλαγών χρεώσεων.

Αληθινή διακυβέρνηση

Κάθε μέρα μετά την ολοκλήρωση του αποπληθωριστικού πρωτοκόλλου του DYP, η κοινότητα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τα μη μετατρεπόμενα DYP tokens. Τα μέλη της κοινότητας ψηφίζουν εάν θα κάψουν αυτά τα διακριτικά ή θα τα αναδιανείμουν μέσω των ομάδων ρευστότητας. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες του DYP έχουν περισσότερα λόγια προς την κατεύθυνση του δικτύου και την αξία του έργου.

DYP – Δεν είναι ισότιμη όλη η γεωργική απόδοση

Το DYP παίρνει το κέικ από την άποψη της ευκολίας χρήσης και της συμμετοχής της κοινότητας. Το αποπληθωριστικό τους μοντέλο διακυβέρνησης είναι το πρώτο στην αγορά. Εάν επιτύχετε, μπορείτε να περιμένετε αυτήν τη μορφή αποπληθωριστικού μοντέλου διακυβέρνησης να δει την ευρεία χρήση να προχωρά. Προς το παρόν, χρήστες DYP Απολαύστε υγιείς ROI χάρη στην ικανότητά τους να προστατεύουν τη διακριτική αξία του έργου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map