Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ένας οδηγός για αρχάριους στο Dogecoin Mining

Εξόρυξη Dogecoin

Το Dogecoin βρισκόταν στο επίκεντρο της σκηνής από τα κόλπα των τιμών με επικεφαλής τον Elon Musk. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για αυτό το νόμισμα meme. Εάν διαβάζετε αυτό το κομμάτι, είναι πιθανώς επειδή θέλετε και αυτό. Ένας από τους τρόπους για να αποκτήσετε το DOGE είναι να το εξορύξετε. Ευτυχώς για εσάς, αυτή η διαδικασία είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε, και σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να το κάνετε.

Τι είναι το Dogecoin?

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτογράφηση που σχεδιάστηκε για να διασκεδάσει τους ανθρώπους καθώς περιηγούνται στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Δημιουργήθηκε από το Litecoin από έναν σκληρό εργάτη, αλλά διατηρεί τις βασικές ιδιότητες του Bitcoin. Στην πραγματικότητα, οι αναβαθμίσεις Dogecoin βασίζονται στις προτάσεις βελτίωσης του Bitcoin, καθιστώντας το αρκετά ασφαλές καθώς η ασφάλεια του Bitcoin είναι η ισχυρότερη από οποιαδήποτε κρυπτογράφηση.

Αν και το νόμισμα δημιουργήθηκε για διασκέδαση, έχει αυξηθεί η δημοτικότητά του με τα χρόνια. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι ο Elon Musk, ο οποίος έχει κάνει tweet σχετικά με την κρυπτογράφηση, αναφερόμενος σε αυτό ως το αγαπημένο του κρυπτογράφηση.

Ενώ το Dogecoin χρησιμοποιείται κυρίως για ανατροπή δημιουργών περιεχομένου σε κοινωνικά μέσα όπως το Reddit και το Twitter, μπορείτε επίσης να το ανταλλάξετε με άλλα κρυπτονομίσματα, καθώς παρατίθεται σε πολλά κορυφαία χρηματιστήρια, όπως Κάθισμα, Εντάξει, και Huobi Global.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

 • Προμήθεια αγοράς: Άπειρο
 • Τρέχουσα προσφορά: 128.441.150.198 (Φεβρουάριος 2021)
 • Χρόνος αποκλεισμού: 1 λεπτό
 • Ανταμοιβή μπλοκ: 10.000 ανά μπλοκ
 • Ποσοστό πληθωρισμού: 5,2 δισεκατομμύρια DOGE ετησίως.
 • Δυσκολία: 6.213.941.73;
 • Εξόρυξη Αλγόριθμος: DigiShield;
 • Δυσκολία επαναπροσδιορισμού: Μετά από κάθε μπλοκ.
 • Αλγόριθμος συναίνεσης: Scrypt.

Απαιτήσεις για εξόρυξη Dogecoin

Πηγή: news.bitcoin.com

Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν για να κάνετε το Dogecoin με επιτυχία. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κλίμακα της εξόρυξης που θέλετε και από άλλους παράγοντες, αλλά εδώ είναι τα βασικά πράγματα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με την εξόρυξη Dogecoin:

 • Σύνδεση στο Διαδίκτυο: Η εξόρυξη είναι αδύνατη χωρίς αυτό.
 • Ένας προσωπικός υπολογιστής: Οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα Windows, OS X ή Linux ταιριάζει.
 • Λογισμικό εξόρυξης
 • Ένα πλήρες πορτοφόλι Dogecoin, επίσης γνωστό ως Dogecoin Core Wallet.

Dogecoin Solo Mining

Η εξόρυξη Dogecoin μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, ένας από τους οποίους είναι η σόλο εξόρυξη. Αυτή είναι μια κατάσταση όπου ένας ανθρακωρύχος αποφασίζει να ορυχείο μόνος του και παρέχει όλο τον εξοπλισμό και την κατακερματισμένη ισχύ. Έχουν επίσης ολόκληρη την ανταμοιβή μπλοκ για τον εαυτό τους – αν καταλήξουν να εξορύξουν ένα μπλοκ. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι οι πιθανότητες ενός σόλο ανθρακωρύχου να εξορύξει επιτυχώς ένα μπλοκ είναι πολύ μικρές σε σύγκριση με εκείνους που ορυχείο σε πισίνες. Ο λόγος είναι απλός – οι ομάδες έχουν περισσότερη δύναμη κατακερματισμού καθώς κάθε μέλος συνεισφέρει τη δύναμη κατακερματισμού τους, έτσι είναι πιθανό να εξορύξουν περισσότερα μπλοκ από έναν σόλο ανθρακωρύχο.

Σε γενικές γραμμές, η σόλο εξόρυξη Dogecoin δεν είναι κερδοφόρα σε μικρή κλίμακα, πράγμα που σημαίνει είτε πηγαίνετε μεγάλα είτε πηγαίνετε στο σπίτι. Όπως ισχύει, είναι πολύ πιο κερδοφόρο να εξορύξω το Litecoin από το να εξορύξω μόνο το Dogecoin, καθώς το ποσοστό κατακερματισμού είναι τόσο υψηλό, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε από αυτό.

Εξόρυξη Πισίνας Dogecoin

Εδώ είναι η δεύτερη μέθοδος εξόρυξης Dogecoin. Αυτό περιλαμβάνει μια συλλογική προσπάθεια και είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχει. Αυτό οφείλεται στη συλλογή ισχύος κατακερματισμού από όλα τα μέλη της ομάδας, γεγονός που καθιστά την πισίνα ισχυρότερη από αυτήν ενός σόλο ανθρακωρύχου. Ωστόσο, καθώς εμπλέκονται πολλοί ανθρακωρύχοι, οι ανταμοιβές μπλοκ μοιράζονται επίσης ανάλογα με το πόση ισχύ κατακερματισμού συνεισφέρει κάθε μέλος της ομάδας.

Αυτή είναι η συνιστώμενη μέθοδος εξόρυξης για όσους ταξιδεύουν στην εξόρυξη Dogecoin για πρώτη φορά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα λάβουν υψηλότερη απόδοση επένδυσης και θα τους διατηρήσει αρκετά κίνητρα για να συνεχίσουν.

Εξοπλισμός εξόρυξης Dogecoin

Πηγή: medium.com

Το Mining Dogecoin απαιτεί κάποιο υλικό, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

CPU υπολογιστή: Εάν διαθέτετε έναν υπολογιστή που είναι πλήρως ξεπερασμένος ή σχεδόν νεκρός, πιθανότατα η CPU μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη του Dogecoin. Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν θέλετε να αυξήσετε την ισχύ εξόρυξης, πρέπει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, καθώς η εξόρυξη με την CPU μπορεί να τον προκαλέσει ζημιά λόγω υπερθέρμανσης. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε μια GPU, η οποία είναι πολύ πιο ισχυρή και θα αυξήσει τις πιθανότητες εξόρυξης αρκετά.

Ένας ανθρακωρύχος Scrypt ASIC: Αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός εξοπλισμός για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με τον αλγόριθμο Scrypt. Είναι επίσης αρκετά ακριβό υλικό, οπότε είναι μια επένδυση. Παραδείγματα αυτού του υλικού περιλαμβάνουν:

 • Τερματιστής Innosilicon A2;
 • Bitmain Antminer L3;
 • BW L21 Scrypt Miner.

Λογισμικό εξόρυξης Dogecoin

Ακριβώς όπως απαιτείται υλικό για την εξόρυξη Dogecoin, υπάρχει επίσης λογισμικό που απαιτείται για την εργασία. Η επιλογή του λογισμικού που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τον τύπο του υλικού που χρησιμοποιείτε (CPU, GPU ή Scrypt ASIC Miners). Οι τύποι λογισμικού περιλαμβάνουν:

Για CPU: Υπάρχει ένα δωρεάν λογισμικό που ονομάζεται CPUminer, το οποίο μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Για GPU: Υπάρχει μια ποικιλία λογισμικού GPU για να διαλέξετε, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας και άλλους παράγοντες. Συνήθως, οι GPU χρησιμοποιούν CGminer, αλλά υπάρχει το Easy Miner, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για αρχάριους που χρησιμοποιούν GPU.

Ανιχνευτές Scrypt ASIC: Αυτό είναι το ιδανικό λογισμικό για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων που βασίζονται σε σενάρια, όπως το Dogecoin και το Litecoin. Οι Scrypt ASIC Miners χρησιμοποιούν επίσης CGminers και Easyminers.

Αποδοτικότητα εξόρυξης Dogecoin

Η κερδοφορία της εξόρυξης Dogecoin έχει αυξηθεί σημαντικά σε σύγκριση με πριν από λίγα χρόνια, καθώς η τιμή του DOGE αυξήθηκε. Ωστόσο, εάν θέλετε να το εξορύξετε, είναι πιο σοφό να κολλήσετε σε μια πισίνα, ειδικά εάν μόλις ξεκινήσετε. Εκτός αυτού, η συγχώνευση εξόρυξης Dogecoin και Litecoin δίνει καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε πραγματικά κέρδη, οπότε ίσως θελήσετε να το δοκιμάσετε αντί να κάνετε δική σας Dogecoin.

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε ως ανθρακωρύχος Dogecoin. Εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές που περιγράφονται, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα αυξηθούν σημαντικά. Τούτου λεχθέντος, καλή τύχη με την περιπέτεια εξόρυξης και ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες χρήσιμες.

Προτεινόμενη εικόνα: Ο κρυπτογράφος

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 22 Φεβρουαρίου 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me