Λίστα βρύσης Dogecoin: Οι καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε Crypto

Στρόφιγγα Dogecoin

Η βρύση Dogecoin είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν DOGE. Υπάρχουν πολλά από αυτά στο Διαδίκτυο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Ορισμένα από αυτά απαιτούν μόνο να πατήσετε ένα κουμπί ανά διαστήματα, ενώ άλλοι σας ζητούν να εκτελέσετε λίγες εργασίες. Οι ανταμοιβές που λαμβάνονται από αυτές ποικίλλουν επίσης. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις πιο ανταμείβουσες από αυτές τις βρύσες Dogecoin που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε δωρεάν κρυπτογράφηση.

Allcoins.pw Dogecoin Faucet

Allcoins.pw είναι μια από τις πιο βραβευμένες βρύσες. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Dogecoin, Bitcoin, Ethereum και Litecoin. Μπορείτε να διεκδικήσετε DOGE κάθε 6 λεπτά κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί. Μεταξύ των περιστροφών, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα κέρματα παίζοντας παιχνίδια, προσφορές ή χρησιμοποιώντας την αυτόματη βρύση.

Αυτή η βρύση προσφέρει επίσης μια γενναιόδωρη προμήθεια 50% στα κέρδη της παραπομπής σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τους συνδέσμους παραπομπής σας με φίλους και να τους προσκαλέσετε να λάβουν ανταμοιβή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βρύση για να εξορύξετε το Dogecoin εάν θέλετε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα. Μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη του Command Miner και να το αφήσετε να εκτελεστεί στο παρασκήνιο του υπολογιστή. Αυτό εξορύσσει το Dogecoin στο αυτόματο πιλότο ενώ κάνετε άλλα πράγματα. Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε εάν θέλετε να πάρετε μια καλή ποσότητα δωρεάν Dogecoin από μια βρύση με κάποια διασκέδαση.

Fly-Doge Faucet

Αυτό είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά DOGE βρύσες. Έχει καταβάλει πάνω από ένα εκατομμύριο Dogecoin από την έναρξή του. Με αυτήν τη βρύση Dogecoin, μπορείτε να κερδίσετε έως και $ 200 σε DOGE κάθε ώρα. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί και να κάνετε κύλιση. Μπορείτε να κάνετε ρολό μετά από κάθε ώρα για να κερδίσετε περισσότερα. Διαχειρίζονται επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών που σας πληρώνει το 20% του DOGE που κερδίζει η θυγατρική σας. Υπάρχει επίσης ένα παιχνίδι στοιχήματος HI-LO που μπορείτε να παίξετε για να πολλαπλασιάσετε το DOGE σας.

Μπορείτε να αποσύρετε το Dogecoin σας όποτε θέλετε, αλλά η βρύση σας αποφέρει ενδιαφέρον αν το αφήσετε στο πορτοφόλι σας. Οι πληρωμές αποστέλλονται στο fly-mart.com και μετατρέπονται σε μάρκες με τις τρέχουσες ισχύουσες τιμές. Ίσως το πιο ωραίο πράγμα για αυτήν τη βρύση είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε κρυπτονομίσματα μέσω τοπικών τραπεζικών εμβασμάτων. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες βρύσες Dogecoin που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο, οπότε θα πρέπει να τη δοκιμάσετε.

FireFaucet

FireFaucet είναι ένα άλλο μέρος για να αποκτήσετε δωρεάν Dogecoin. Όπως το Allcoins.pw, προσφέρει ανταμοιβές σε άλλα κρυπτονομίσματα. Ένα αξιοσημείωτο πράγμα για αυτήν τη βρύση Dogecoin είναι ότι δεν υπάρχει χρονικό διάστημα μεταξύ των περιστροφών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γυρίσετε όσες φορές θέλετε χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Φυσικά, αυτό αυξάνει σημαντικά το δυναμικό σας για κέρδη.

Η βρύση πληρώνει επίσης στους χρήστες προμήθεια 20% όταν παραπέμπουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τη βρύση. Έχουν δικαίωμα στην προμήθεια για τη ζωή όσο οι παραπομπές συνεχίζουν να κερδίζουν. Υπάρχουν πολλά μπόνους και πολλοί άλλοι τρόποι για να κερδίσετε περισσότερα Dogecoin. Αυτές περιλαμβάνουν τις καθημερινές ανταμοιβές κατάταξης, τα καθημερινά επιτεύγματα και τα επίπεδα. Η πληρωμή αποστέλλεται απευθείας στο ιδιωτικό πορτοφόλι σας κατόπιν αιτήματος όταν επιτευχθεί ένα ελάχιστο όριο. Συνολικά υποστηρίζονται 9 κρυπτονομίσματα, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση που θέλετε εκτός από το Dogecoin. Δοκιμάστε το για να κερδίσετε DOGE και άλλα αγαπημένα ψηφιακά στοιχεία.

ESFaucet

ESFaucet είναι μια άλλη απίστευτη βρύση Dogecoin. Η ομάδα πίσω της θέλει να βάλει κρυπτογράφηση στα χέρια όλων με αυτήν τη βρύση. Δεν υπάρχει λοιπόν περίεργο ότι είναι τόσο γενναιόδωρο. Με αυτό, μπορείτε να κερδίσετε το Dogecoin κάθε 5 λεπτά. Το ποσό των κρυπτογραφημένων προϊόντων εξαντλείται με την πάροδο του χρόνου, αλλά υπάρχουν τρόποι αντιστάθμισης. Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συλλέγοντας κέρματα ES τα οποία είναι εξαργυρώσιμα για το Dogecoin ή οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη κρυπτογράφηση.

Υπάρχουν επίσης καθημερινά μπόνους για νίκη, συν προμήθεια 20%. Για όλους όσους αναφέρεστε στη βρύση με τον σύνδεσμό σας, κερδίζετε το 20% των κερδών τους. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της βρύσης είναι ότι διαθέτει μια εφαρμογή Android που μπορείτε να κατεβάσετε και να διεκδικήσετε δωρεάν Dogecoin εν κινήσει. Μια εφαρμογή iOS είναι ακόμη υπό ανάπτυξη για να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία όπου κι αν βρίσκονται. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τη μη λήψη δωρεάν Dogecoin με το ESFaucet.

Faucetcrypto


Faucetcrypto είναι η τελευταία βρύση Dogecoin που θα εξετάσουμε. Αυτή είναι μια άλλη βρύση πολλαπλών κρυπτογράφησης που δίνει και άλλα στοιχεία εκτός από το Dogecoin. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε από αυτήν τη βρύση. Μπορείτε να διεκδικήσετε δωρεάν κρυπτογράφηση κάθε 40 λεπτά, που είναι ο ευκολότερος τρόπος. Για να αυξήσετε τα κέρδη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις, να συμμετάσχετε σε έρευνες και προσφορές.

Το Faucetcrypto προσφέρει επίσης προμήθεια 25% όταν παραπέμπεις φίλους στον ιστότοπο. Αυτός είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος για να κερδίσετε πιο παθητικά. Όταν κερδίζετε αρκετά, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα και το crypto σας θα σταλεί απευθείας στο προσωπικό σας πορτοφόλι. Άλλες διαθέσιμες βρύσες περιλαμβάνουν Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin και πολλά άλλα. Μπείτε στο Faucetcrypto και αρχίστε να κερδίζετε δωρεάν Dogecoin. Υπάρχουν ήδη σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη βρύση καθημερινά και μπορείτε να είστε ένας από αυτούς.

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι πιο καυτές βρύσες Dogecoin εκεί έξω. Το Dogecoin έχει γίνει ένα αγαπημένο κρυπτογράφηση και όλοι θέλουν κάποια, ειδικά λόγω των αλλαγών στις τιμές DOGE τους τελευταίους μήνες. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις βρύσες ή ακόμα και όλες αυτές να έχουν κάποια ροή Dogecoin και άλλα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας. Καλή τύχη και διασκεδάστε συλλέγοντας κρυπτογραφικά στοιχεία για το μέλλον.

Προτεινόμενη εικόνα: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map