Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Εβδομαδιαίο Digest News: Κάρτα VISA με πόντους BTC, εταιρείες Crypto που χτυπήθηκαν με συλλογική αγωγή, συνιδρυτής Coinbase υποστηρίζει το έργο BTC-ETH Link Project

κρυπτο

Ψάχνετε για το τελευταίο που συμβαίνει στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στην εβδομαδιαία περίληψη ειδήσεων για να ενημερωθείτε.

Fold Προσθέτει BTC στις ανταμοιβές καρτών VISA

Πηγή: Tradesilvania

Πτυχή, μια εφαρμογή crypto cashback κυκλοφόρησε μια νέα κάρτα Visa που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν Bitcoin ανταμοιβές αντί για κανονικούς πόντους ή μετρητά. Καθώς το Fold συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα Fintech Fast Track της Visa, αυτό επιτρέπει στην εκκίνηση της κρυπτογράφησης να εκδίδει μια ταυτόχρονη κάρτα Visa.

Όταν οι χρήστες της νέας κάρτας Fold κάνουν μια αγορά μαζί της, θα κερδίζουν Bitcoin σε κάθε χρήση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fold, Will Reeves, πιστεύει ότι με την ενσωμάτωση της επιλογής δημιουργίας και κράτησης του Bitcoin, η κάρτα θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν τις συνήθειες των καρτών τους.

«Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να ξοδέψουν το Bitcoin αυτή τη στιγμή, αλλά ενδιαφέρονται να το συσσωρεύσουν. Εάν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το Bitcoin ως χρήματα ακόμα, σίγουρα θα το καταλάβουν ως καλύτερη ανταμοιβή. “

Ο Reeves συνεχίζει να εξηγεί ότι οι πελάτες της Fold θα έχουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τη συγκέντρωση Bitcoin αντί για μίλια αεροπορικών εταιρειών, πόντους επιβράβευσης και άλλες ανταμοιβές.

«Δεδομένου ότι το Bitcoin δεν έχει ημερομηνία λήξης, οι ανταμοιβές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιστάθμιση του κόστους της επόμενης αγοράς, αποθήκευσης ή ανάληψης ενός καταναλωτή – δίνοντας στους καταναλωτές ελευθερία και ευελιξία. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ξοδέψουν από τις ανταμοιβές τους στο Bitcoin αγοράζοντας δωροκάρτες σε λιανοπωλητές στην εφαρμογή Fold για να τις χρησιμοποιήσουν στην επόμενη αγορά τους ή να επιτρέψουν τη συσσώρευση της αξίας όπως θα έκαναν σε λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Το δίκτυο Fold περιλαμβάνει μεγάλες εταιρείες και μάρκες λιανικής, όπως Amazon, Airbnb, Delta Airlines, Uber, Nike, Starbucks, Nintendo eShop, L.L. Bean, Domino’s και Burger King.

Binance, Bitmex, Kucoin και άλλες εταιρείες Crypto που χτυπήθηκαν με 11 αγωγές

35 αγωγές συνδυάζονται κατά την ανάκληση τροφής για σκύλους βιταμίνης D της Hill ...

Πηγή; Βιομηχανία ζωοτροφών

Ένας αριθμός ανταλλαγών κρυπτογράφησης και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Binance και BitMEX, έχουν υποβληθεί σε 11 καταγγελίες για αγωγή κατηγορίας σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μανχάταν.

Νομικές εταιρείες, Roche Cyrulnik Freedman και Selendy & Η Gay PLLC, υπέβαλε εκ μέρους των επενδυτών κρυπτογράφησης τη συλλογική αγωγή εναντίον 42 κατηγορουμένων με τουλάχιστον 10 καταγγελίες που κατατέθηκαν στη Νότια Περιοχή της Νέας Υόρκης στις 3 Απριλίου. Μερικές από αυτές τις εταιρείες ήταν η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance και ο χειριστής BitMEX HDR Global Trading, και έργα blockchain όπως Tron, Civic, Block.One, Kyber Network, Status, Bibox, Quantstamp, Bancor και Kucoin, και κατηγορήθηκαν για την πώληση κρυπτογραφικών μαρκών σε επενδυτές των ΗΠΑ, παρόλο που ήταν μη εγγεγραμμένοι τίτλοι.

Η νομική αγωγή αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι παραβίασαν τους ομοσπονδιακούς νόμους περί κινητών αξιών μέσω της διανομής μη εγγεγραμμένων περιουσιακών στοιχείων.

«Η Binance και οι Εκδότες έκαναν λανθασμένα σε εκατομμύρια συναλλαγές – συμπεριλαμβανομένης της πρόσκλησης, της προσφοράς και της πώλησης κινητών αξιών – χωρίς να εγγραφούν τα Διακριτικά ως κινητές αξίες και χωρίς η Binance να εγγραφεί στην SEC ως χρηματιστήριο ή μεσίτης. Ως αποτέλεσμα, οι επενδυτές δεν ενημερώθηκαν για τους σημαντικούς κινδύνους που ενυπάρχουν σε αυτές τις επενδύσεις, όπως απαιτούν οι ομοσπονδιακοί και κρατικοί νόμοι περί κινητών αξιών. “

«Σε αντίθεση με την κρίση ενυπόθηκων δανείων που οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση, το φερόμενο μοτίβο κακής συμπεριφοράς από τις ανταλλαγές και τους εκδότες απέδωσε δισεκατομμύρια κέρδη για τους παραβάτες μέσω μιας βασικής προδοσίας της δημόσιας εμπιστοσύνης», συνέταιρος της δικηγορικής εταιρείας Selendy & Ο Gay, Philippe Selendy, δήλωσε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι κανονισμοί των ΗΠΑ αναμένουν ότι τα κρυπτονομίσματα και τα διακριτικά που εκδίδονται μέσω ICO εμπίπτουν στην κατηγορία κινητών αξιών. Για αυτούς τους λόγους, οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι εκδότες όπως το Block.one και το Tron, και τα χρηματιστήρια όπως η Binance και το BitMEX λειτουργούν ενάντια στους νόμους των ΗΠΑ επειδή προσέφεραν μάρκες που ήταν, στην πραγματικότητα, τίτλοι.

Οι πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων που προσφέρουν κινητές αξίες πρέπει να εγγραφούν ως εθνικό χρηματιστήριο, ως εναλλακτικό σύστημα συναλλαγών ή ως μεσίτης-έμπορος με τη SEC.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πολλές πλατφόρμες ταιριάζουν στον όρο «ανταλλαγές» και έχουν τα δικά τους κριτήρια καταχώρισης για νέα κρυπτονομίσματα. Αυτό μπορεί να παραπλανήσει τους επενδυτές να πιστεύουν ότι είναι ρυθμισμένοι ή πληρούν τα κανονιστικά πρότυπα όταν, στην πραγματικότητα, η SEC δεν συμμετέχει σε αυτήν τη διαδικασία και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια αυτών των επενδύσεων.

«Γνωρίζουμε τις ευκαιριακές καταγγελίες που κατατέθηκαν εναντίον αρκετών εταιρειών blockchain και cryptocurrency. Δεν μας έχουν δοθεί αξιώσεις, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε μπορεί να προκύψει », δήλωσε ο Block.one σε ένα email στο Reuters.

Η Roche Cyrulnik Freedman, μία από τις δικηγορικές εταιρείες που εκπροσωπούν τους κρυπτογράφους επενδυτές στη δίκη, έχει συμμετάσχει σε δύο άλλες αγωγές κρυπτογράφησης υψηλού προφίλ, μία εναντίον του Tether και η άλλη κατά της δικαστικής υπόθεσης του Craig Wright.

Ο συνιδρυτής Coinbase υποστηρίζει το Bitcoin και το Ethereum Bridging Project

Το RSK βελτιώνει τη διαλειτουργικότητα Blockchain με το Bitcoin-Ethereum Bridge

Ο συνιδρυτής της Coinbase Fred Ehrsam επένδυσε ανεξάρτητα αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε ένα έργο που θα δημιουργήσει μια αποκεντρωμένη γέφυρα μεταξύ Bitcoin και Ethereum.

Το δίκτυο Keep έλαβε 7,7 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο ιδιωτικής χρηματοδότησης, όπου συμμετείχαν τα Κινεζικά ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Fenbushi Capital και η εταιρεία τεχνολογίας VC Collaborative Fund, και πολλές άλλες εταιρείες. Ο γύρος διοργανώθηκε από την Paradigm Capital, η οποία είναι ανεξάρτητος έμπορος επενδύσεων με επικεφαλής τον συνιδρυτή της Coinbase.

Το Keep Network επιτρέπει την αποθήκευση των Bitcoin σε ένα πορτοφόλι και στη συνέχεια τη μετατροπή τους σε ένα διακριτικό συμβατό με Ethereum. Στη συνέχεια, οι κάτοχοι Bitcoin μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διακριτικά για να αποκτήσουν πρόσβαση στα πολλά dapps που τρέχουν στο blockchain Ethereum. Το νέο διακριτικό ονομάζεται “tBTC” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές DeFi ως ασφάλεια για δάνεια ή συναλλαγές στο περιθώριο. Ο ισχυρισμός ότι τα tokens επιστρέφουν στο Bitcoin, πρέπει απλώς να μετατρέψουν το tBTC τους για BTC μέσω του Keep Network.

Ο ιδρυτής του Keep Network, Matt Luongo, πιστεύει ότι το tBTC συγκεντρώνει το καλύτερο μέρος των Ethereum και Bitcoin.

«Ο στόχος είναι να δώσουμε στο Bitcoin τις υπερδυνάμεις που έχουν τα έξυπνα συμβόλαια στο Ethereum, και, επίσης, να φέρει το Bitcoin ως ασφάλεια σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση».

Δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα κυκλοφορήσει το tBTC.

Χαρακτηριστικά εικόνας: Το Coin Radar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me