Εβδομαδιαίο Digest News: Ο εκδότης Crypto Card Χάνει Δισεκατομμύριο, Binance Plans UK Exchange, Kraken ανοίγει στην Αυστραλία

ειδήσεις crypto

Αν θέλετε να μάθετε τα πιο πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στον κόσμο της κρυπτογράφησης, αλλά δεν μπορείτε να ενοχληθείτε να κοιτάξετε σε όλους τους ιστότοπους ειδήσεων, ακολουθεί η εβδομαδιαία περίληψη ειδήσεων:

Η Wirecard έκδοσης κάρτας Crypto χάνει 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια μετρητά

Πηγή: Börse Online

Μεγάλος γερμανικός επεξεργαστής πληρωμών Κάρτα καλωδίων έχει χάσει περίπου 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ (2,13 δισεκατομμύρια δολάρια) μετρητά από τους λογαριασμούς εμπιστοσύνης της και η εταιρεία δεν μπορεί ακόμη να δικαιολογήσει την εξαφάνιση των χρημάτων.

Σύμφωνα με δήλωση που έγινε την Πέμπτη, ο πάροχος χρεωστικών καρτών κρυπτογράφησης ανέφερε ότι φταίνε τα «πλαστά» ταμειακά υπόλοιπα από τρίτους καθώς προσπαθούν να εξαπατήσουν τον ελεγκτή, τον Ernst και τον Young, οι οποίοι έπεσαν στο ζήτημα κατά τη διεξαγωγή ενός τακτικού ελέγχου.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν παρασχεθεί πλαστές επιβεβαιώσεις υπολοίπου από την πλευρά του διαχειριστή… προκειμένου να εξαπατηθεί ο ελεγκτής και να δημιουργηθεί λανθασμένη αντίληψη για την ύπαρξη τέτοιων ταμειακών υπολοίπων ή την τήρηση λογαριασμών προς όφελος των εταιρειών του ομίλου Wirecard , “Διαβάστε τη δήλωση.

Η Wirecard είναι ένας σημαντικός εκδότης πληρωμών κρυπτογράφησης, επεξεργασίας πληρωμών με κάρτες για πλατφόρμες όπως το Crypto.com και το Wirex. Επί του παρόντος, η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τον ελεγκτή για τη διερεύνηση του ελλείποντος ποσού, το οποίο αντιπροσωπεύει το 25% των κεφαλαίων από τον ισολογισμό τους.

Εξαιτίας αυτού του θέματος, η Wirecard ανέβαλε την κυκλοφορία της ετήσιας έκθεσης και των οικονομικών καταστάσεων της για το 2019, η οποία αρχικά είχε οριστεί να εκδοθεί στις 4 Αυγούστου..

«Εάν δεν είναι δυνατή η διάθεση πιστοποιημένων ετήσιων και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων έως τις 19 Ιουνίου 2020, μπορούν να τερματιστούν τα δάνεια προς την Wirecard AG ύψους περίπου 2 δισεκατομμυρίων ευρώ», δήλωσε η εταιρεία..

Οι μετοχές της Wirecard σημείωσαν επίσης πτώση 62% ή 65 ευρώ σε 40 ευρώ στη Φρανκφούρτη όταν δημοσιοποιήθηκαν τα νέα για τα χρήματα που λείπουν.

Το Ίδρυμα Ethereum έκανε τη δεύτερη δωρεά του στη UNICEF

Πηγή: Επιχειρηματικό περιοδικό CECCAR

Το Ίδρυμα Ethereum έκανε μια άλλη δωρεά κρυπτογράφησης στο Ταμείο Παιδιών των Ηνωμένων Εθνών (UNICEF) αυτήν την εβδομάδα. Η πρώτη δωρεά έγινε το 2019.

Το ταμείο δέχεται τώρα αιτήσεις από νεοσύστατες εταιρείες σε αναπτυσσόμενες αγορές για να λάβει επενδύσεις μέσω αυτής της δεύτερης δωρεάς, η οποία εκτιμάται σε 1.125 Ether (ETH), ή 262.000 $ σε τρέχουσες τιμές, αποκάλυψε η Cecilia Chapiro, διαχειριστής χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων της UNICEF.


«Εξακολουθούμε να ψάχνουμε μεγάλους δωρητές… επίσης από την άποψη της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, ταιριάζουμε πάντα τις νεοσύστατες εταιρείες μας με μέντορες στο χώρο. Δεν έχουμε λάβει άλλο bitcoin, πέρα ​​από αυτό που έχουμε από το Ίδρυμα Ethereum [το 2019] »- – δήλωσε η Christina Lomazzo, επικεφαλής blockchain της UNICEF.

Ο Chapiro εκτιμά ότι θα είναι σε θέση να βρει μεταξύ πέντε έως 10 πιθανών νεοσύστατων επιχειρήσεων για επενδύσεις χωρίς μετοχές αξίας 100.000 $ η καθεμία. Το ταμείο δήλωσε επίσης ότι συζητούν με άλλους πιθανούς δωρητές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί ονόματα.

«Όταν βιώνουμε μια παγκόσμια κρίση, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν νέο γύρο επενδύσεων για να μετριάσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης COVID-19. Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μια κλήση για εφαρμογές όπου χρηματοδοτούμε τόσο σε δολάρια ΗΠΑ όσο και σε κρυπτογράφηση. ” – είπε ο Τσαπίρο.

Η δήλωση τύπου ανέφερε ότι το ταμείο έχει έντονο ενδιαφέρον για τη χρηματοδότηση έργων που «επιτρέπουν την αποκεντρωμένη διαπραγμάτευση, για παράδειγμα μέσω αποκεντρωμένων αγορών», «επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν, να κερδίζουν και να διατηρούν κρυπτονομίσματα» ή «συλλογή, συγκέντρωση και επικύρωση συνόλων δεδομένων για oracle blockchain. “

Η Binance ανοίγει πόρτες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πηγή: Binance

Κορυφαία ανταλλαγή κρυπτογράφησης Η Binance λανσάρει μια νέα πλατφόρμα ανταλλαγής στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου οι θεσμικοί και λιανικοί χρήστες από τη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη θα μπορούν να χρησιμοποιούν το fiat για το εμπόριο και την αγορά κρυπτογράφησης.

Σύμφωνα με μια έκθεση που έγινε την Τετάρτη, η εταιρεία κρυπτογράφησης ανακοίνωσε ότι το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παρέχει επιλογές αγοράς fiat σε λίρες στερλίνες και ευρώ. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει περίπου 65 cryptos. Αυτή είναι η νεότερη πλατφόρμα fiat-to-crypto που ξεκίνησε η Binance, ενώνοντας την Binance Uganda, την Binance Singapore και την Binance US.

Το Binance UK θα ρυθμίζεται από την κύρια χρηματοοικονομική αρχή της χώρας, την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) και θα εξυπηρετεί μια παραδοσιακή βάση χρηστών και η πλατφόρμα θα υποστηρίζει μόνο συναλλαγές spot. Η Teana Baker-Taylor, νέα διευθύντρια του Binance UK, άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία πριν από ένα μήνα και ο ρόλος της είναι η οργάνωση της ευρωπαϊκής επέκτασης της ανταλλαγής.

«Το Binance UK θα εξυπηρετήσει επίσης Ευρωπαίους πελάτες. Η πλατφόρμα εξυπηρετεί τόσο τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και της Ευρώπης. “- δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η νέα πλατφόρμα του Ηνωμένου Βασιλείου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Καθώς οι υπηρεσίες κρυπτογράφησης ωριμάζουν και εξελίσσονται, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε νέες επιλογές για να προσελκύσουμε και να προσελκύσουμε ενδιαφέρον από ένα ευρύτερο κοινό με ποικίλες ορέξεις κινδύνου, όπως προϊόντα που αποφέρουν απόδοση για συμμετοχή, όπως στοιχηματισμός και παθητική εξοικονόμηση», Baker-Taylor δηλωθείς.

Μια άλλη πλατφόρμα fiat to crypto που ιδρύθηκε από την Binance λειτουργεί στο Channel Jersey, βρετανική εξάρτηση, από τον Ιανουάριο του 2019. Η πλατφόρμα Jersey θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα ακόμη και μετά την κυκλοφορία του Binance UK.

Το Kraken εγκαινιάζει το χρηματιστήριο στην Αυστραλία

Πηγή: Ειδήσεις Bitcoin

Ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια στον κόσμο, το Kraken, θα ανοίξει τις πόρτες της ανταλλαγής του στην Αυστραλία.

Η εταιρεία αποκάλυψε την Τετάρτη ότι θα ξεκινήσει μια νέα θυγατρική στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δολάρια Αυστραλίας (AUD) για να αγοράσουν κρυπτογράφηση. Η ανταλλαγή θα επιτρέψει άμεσες καταθέσεις μέσω τραπεζικών λογαριασμών Okso και PayID Αυστραλίας.

Το δολάριο Αυστραλίας είναι το πιο πρόσφατο fiat που συμμετέχει στη λίστα των νομισμάτων fiat που υποστηρίζονται από τον Kraken: το δολάριο ΗΠΑ (USD), το δολάριο Καναδά (CAD), το ελβετικό φράγκο (CHF), το ευρώ (EUR), η βρετανική λίρα (GBP) και Ιαπωνικά γεν (JPY).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε σήμερα το Kraken Australia σε μια εποχή που οι Αυστραλοί επενδυτές στρέφονται όλο και περισσότερο προς τα κρυπτονομίσματα για να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Kraken Australia, Jonathon Miller..

Οι χρήστες του Kraken Australia θα μπορούν να εκτελούν συναλλαγές σε AUD έναντι δημοφιλών κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP (XRP), Bitcoin Cash (BCH) και το Tether (USDT) stablecoin . Οι γενικοί χρήστες που εδρεύουν εκτός ΗΠΑ θα μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν AUD έναντι USD, EUR και JPY.

Τα πιο μακροχρόνια χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας, το Bit Trade, εξαγοράστηκαν από τον Kraken τον Ιανουάριο του 2020, με τον Miller να διορίζεται επικεφαλής των συναλλαγών στη χώρα.

Ο Μίλερ σημείωσε ότι το ενδιαφέρον για την κρυπτογράφηση αυξάνεται, με ρεκόρ αριθμό εγγραφών στο Kraken από τον Μάρτιο, ωθώντας την εταιρεία να προσλάβει 200 ​​νέους υπαλλήλους για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών.

Προτεινόμενη εικόνα: healthbeat.cz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map