Το DeFi Yield Protocol (DYP) εξαλείφει τους κινδύνους παρεμβολών φαλαινών

Πρωτόκολλο απόδοσης DeFi

Το DeFi Yield Protocol (DYP) είναι ένας νέος τύπος πλατφόρμας DeFi που επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο που κερδίζετε μέσω ρευστότητας με έξυπνα συμβόλαια Ethereum. Έντονα, οι προγραμματιστές πίσω από αυτήν την πλατφόρμα επόμενης γενιάς παρουσιάζω πολλά χαρακτηριστικά αντι-χειραγώγησης για την εξάλειψη του κινδύνου πειρατείας φαλαινών στο δίκτυο. Αυτά τα συστήματα διασφαλίζουν ότι οι ανταμοιβές που κερδίζονται από τη ρευστότητα του δικτύου κατανέμονται δίκαια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οφέλη του πρωτοκόλλου απόδοσης DeFi (DYP)

Η DYP εισάγει μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων στον τομέα που βοηθούν τους νέους και έμπειρους επενδυτές να εξασφαλίσουν υψηλότερες ROI. Εδώ είναι τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα προσελκύσουν επενδυτές.

Αντι Χειρισμός

Στον πυρήνα του DYP είναι η επιθυμία να παρέχει σε όλους τους χρήστες του δικτύου μια δίκαιη ευκαιρία να κερδίσουν ανταμοιβές. Δεν είναι μυστικό ότι οι φάλαινες μπορούν να καταστρέψουν την αγορά. Ένα τέλειο παράδειγμα πρόσφατων παρεμβολών φαλαινών είναι το Fiasco ανταλλαγής σούσι. Δυστυχώς, ο ιδρυτής έκανε ανταλλαγή όλων των μαρκών του για το Ethereum και κατέστρεψε την αξία του έργου σε δευτερόλεπτα. Αυτό ακριβώς το σενάριο προσπαθεί να εξαλείψει το DYP.

Στην προσπάθειά του να εξαλείψει αυτές τις ανησυχίες, οι προγραμματιστές δημιούργησαν ένα σύστημα που διασφαλίζει τα ίδια κεφάλαια στον έλεγχο των κεφαλαίων στην πλατφόρμα. Εντυπωσιακά, αυτό το πρωτόκολλο χρησιμεύει τόσο ως μηχανισμός σταθερότητας τιμών όσο και ως ενοποίηση χαρακτηριστικό κατά της χειραγώγησης.

Κερδίστε Vault

Η DYP εισάγει το πρωτόκολλο Earn Vault που διανέμει το 75% των κερδών σε παρόχους ρευστότητας. Το υπόλοιπο 25% πηγαίνει σε ένα σύστημα εξαγοράς διακριτικών που έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει ρευστότητα και να διατηρεί τη σταθερότητα των τιμών των συμβόλων. Κάθε μέρα στις 00:00 UTC, το έξυπνο συμβόλαιο επιχειρεί αυτόματα να μετατρέψει 276.480 DYP σε ETH.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο, αυτό δεν είναι δυνατό επειδή η τιμή του DYP επηρεάζεται από περισσότερο από -2,5, το σύστημα θα προχωρήσει στην ανταλλαγή του μέγιστου ποσού DYP για να μην πέσει η αξία του διακριτικού. Από εκεί το υπόλοιπο διανέμεται τις επόμενες ημέρες.

Διαφάνεια

Οι ανταμοιβές DYP διανέμονται αυτόματα σε παρόχους ρευστότητας. Η πλατφόρμα αφαιρεί κάθε ανθρώπινη παρέμβαση. Οι έξυπνες συμβάσεις DYP παρέχουν μια δίκαιη και διαφανή διανομή για τους συμμετέχοντες στο δίκτυο. Επιπλέον, ολόκληρο το δίκτυο βασίζεται στην αποκέντρωση. Οι χρήστες αποκτούν τη δυνατότητα ψήφου για σημαντικές ενημερώσεις μέσω ενός συστήματος διακυβέρνησης.

Μέγιστη ασφάλεια

Το DYP δίνει έμφαση στην ψηφιακή ασφάλεια. Η πλατφόρμα εγγυάται τη σταθερότητα της κωδικοποίησής της έναντι των χάκερ μέσω τακτικών ελέγχων των έξυπνων συμβάσεων και των πρωτοκόλλων συστήματος. Η ελαττωματική κωδικοποίηση έχει ήδη κοστίσει εκατομμύρια επενδυτές DeFi. Οι χρήστες του DYP αποκτούν ένα επιπλέον επίπεδο εμπιστοσύνης λόγω αυτών των ελέγχων.

Πώς λειτουργεί το DeFi Yield Protocol (DYP)?


Το DYP είναι ένα δίκτυο DeFi που είναι χτισμένο πάνω στο blockchain Ethereum. Το Ethereum είναι το κορυφαίο blockchain DeFi στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Οι προγραμματιστές αξιοποίησαν πλήρως τις δυνατότητες του Ethereum. Συγκεκριμένα, το DYP κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού, όπως HTML5, CSS3, Bootstrap και Solidity.

Ορυχεία DYP

Εντυπωσιακά, οι συμμετέχοντες στην ομάδα εξόρυξης DYP λαμβάνουν μπόνους 10% από το μηνιαίο εισόδημα ETH που κερδίζει η ομάδα. Οι προγραμματιστές σκοπεύουν να ξεκινήσουν αυτήν την ομάδα με πέντε εκατομμύρια μάρκες DYP. Αυτά τα διακριτικά πρέπει να διανεμηθούν σε ανθρακωρύχους ως κίνητρο για να συμμετάσχουν στην ομάδα μετά την έναρξη της πλατφόρμας.

Ποικιλία πισινών

Ως μέρος της ολοκληρωμένης στρατηγικής τους, το DYP εισάγει υποστήριξη για μια ποικιλία στοιχημάτων όπως DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT και DYP / WBTC POOL. Αυτή η επιλογή διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν πάντα πρόσβαση σε πολύτιμη ρευστότητα όταν επιθυμούν να ανταλλάξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οι έξυπνοι επενδυτές μπορούν ακόμη και να συμμετάσχουν σε πολλαπλές ομάδες για να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους στην πλατφόρμα.

Γεωργία απόδοσης

Οι χρήστες του DYP μπορούν να ποντάρουν τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης για να κερδίσουν DYP μέσω ενός αυτοματοποιημένου συμβολαίου γεωργικής απόδοσης. Το Yield farming είναι ένα άλλο δημοφιλές πρωτόκολλο DeFi που συνεχίζει να βρίσκει το δρόμο του στις περισσότερες κορυφαίες πλατφόρμες. Η γεωργική απόδοση αφαιρεί τις τράπεζες από την εξίσωση δανεισμού και τις αντικαθιστά με ένα αποκεντρωμένο δίκτυο χρηστών.

Όταν αποδίδετε στην κρυπτογράφηση σας, συμφωνείτε να κλειδώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε έξυπνα συμβόλαια που ονομάζονται επίσης ομάδες ρευστότητας. Ο κύριος σκοπός αυτών των ομάδων είναι να επιτρέπεται σε άλλους χρήστες κρυπτογράφησης να λαμβάνουν βραχυπρόθεσμα δάνεια. Οι οφειλέτες στη συνέχεια αποπληρώνουν τα δάνεια συν τους τόκους Όλα τα κέρδη ανατροφοδοτούν στην ομάδα ρευστότητας που κερδίζει τόκους. Με τη σειρά του, αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερα κέρδη.

Ένα από τα καλύτερα μέρη του Yield Farming είναι ότι δεν έχει σημασία όταν αποπληρώνεται το δάνειο σας. Το αποθεματικό ρευστότητας κερδίζει τόσο μεγάλο κέρδος που εξοφλείτε εγκαίρως ανεξάρτητα από το πότε αποπληρώνεται το δάνειο σας. Άλλα κέρδη και νέα ρευστότητα χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί η έγκαιρη αποπληρωμή σας.

Κουπόνι DYP

Το διακριτικό DYP είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που βασίζεται σε ERC-20 και λειτουργεί ως το κύριο διακριτικό διακυβέρνησης και χρησιμότητας για το δίκτυο. Το διακριτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή τελών, το ποντάρισμα σε ομάδες, την αποστολή και λήψη πληρωμών και την ψηφοφορία για ζωτικές αναβαθμίσεις δικτύου. Επιπλέον, όλες οι ανταμοιβές καταβάλλονται σε μάρκες DYP.

Τα διακριτικά ERC-20 απολαμβάνουν το ευρύτερο φάσμα διαλειτουργικότητας στον τομέα κρυπτογράφησης. Αυτοί οι χρήστες διακριτικών έχουν μια ποικιλία από πορτοφόλια, ανταλλαγές, παιχνίδια και άλλα μοναδικά οικονομικά εργαλεία στη διάθεσή τους. Υπάρχουν πάνω από 200.000 μάρκες ERC-20 σε κυκλοφορία σήμερα, ενώ περισσότερα εισέρχονται εβδομαδιαίως.

Διακυβέρνηση

Το DYP διαθέτει ένα αποκεντρωμένο σύστημα διακυβέρνησης που επιτρέπει στους τακτικούς χρήστες να συμμετέχουν στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της πλατφόρμας. Ενημερώσεις, νέες προσθήκες διακριτικών και αν θα διανεμηθούν ή θα διαγραφούν οι ανταμοιβές διακριτικών DYP είναι όλα θέματα που ψηφίζουν οι χρήστες.

DeFi Yield Protocol (DYP) Presale και Token Sale

ο Πώληση διακριτικών DYP είναι σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα πούλησε ήδη 570.000 μάρκες DYP (2.821.71 ETH) κατά τη διάρκεια της λίστας επιτρεπόμενων & Προπώληση γύρου. Αυτό το επίπεδο πρώιμης συμμετοχής σηματοδοτεί μεγάλα ενδιαφέροντα στην αγορά. Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο crowdsale της DYP είναι 0,5 ETH και η μέγιστη συνεισφορά είναι 100 ETH.

Πρωτόκολλο απόδοσης DeFi (DYP) – Τηρώντας τις αρχές του DeFi

Η εισαγωγή των πρωτοκόλλων αντι-χειραγώγησης της DYP συμβάλλει στην προώθηση του συνολικού στόχου της DeFi, στην άρση των κεντρικών εξουσιών από τη χρηματοδότηση και, αντίθετα, την κατανομή των κερδών μεταξύ των χρηστών. DYP επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο με το καινοτόμο σύστημα διανομής ανταμοιβών και σταθερότητας συμβόλων. Για αυτούς τους λόγους, η DYP είναι βέβαιο ότι θα δει περισσότερη υιοθέτηση τους επόμενους μήνες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map