Cryptoview | Μία διεπαφή – Όλες οι μεγάλες ανταλλαγές

Cryptoview Cryptoview

Καθώς ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό, έτσι και ο τομέας των υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων. Η ανάγκη για ασφαλή και εύχρηστα εργαλεία συναλλαγών κρυπτογράφησης γέννησε CryptoView – ένας διαχειριστής και ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης, σχεδιασμένο να είναι μια λύση all-in-one για τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών και πορτοφολιών ανταλλαγής.

Το CryptoView επιτρέπει στους χρήστες να μεταπηδούν γρήγορα από την ταλαιπωρία της εναλλαγής μεταξύ πολλών χαρτοφυλακίων, ανταλλαγών ή πορτοφολιών στην αξιοπιστία της χρήσης μιας ενιαίας διεπαφής για την παρακολούθηση όλων των υπολοίπων και ταυτόχρονα τη διαχείριση συναλλαγών σε πολλαπλά χρηματιστήρια.

Εκτός από ένα προηγμένο πρόγραμμα παρακολούθησης χαρτοφυλακίου crypto, CryptoView μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα συναλλαγών, καθώς το λογισμικό διαχείρισης χαρτοφυλακίου συνδέεται με τα κορυφαία χρηματιστήρια παγκοσμίως Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, και Poloniex.

Διεπαφή πολλαπλών χαρτών

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του CryptoView είναι το πλήρως προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας χρήστη, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναδιατάξουν σχεδόν κάθε πτυχή του χώρου εργασίας τους. Η ομάδα πίσω από το CryptoView έχει αναπτύξει μία από τις πιο προηγμένες διεπαφές πολλαπλών χαρτών, ικανές να εμφανίζουν έως και 9 διαγράμματα ανά οθόνη, έως και 5 οθόνες. Υπάρχουν περισσότερα από 25 διαμορφώσεις πλέγματος και 5 προεπιλογές οθόνης.

Όσοι χρησιμοποιούν ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιλογή «οθόνες» για να αποθηκεύσουν μια προκαθορισμένη διαμόρφωση για κάθε οθόνη με συγκεκριμένη διάταξη πλέγματος και ζεύγη συναλλαγών. Κάθε προεπιλογή μπορεί να φορτωθεί σε μια συγκεκριμένη οθόνη με ένα μόνο κλικ, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίζετε το χώρο εργασίας σας κάθε φορά.

Το CryptoView έχει ενσωματωθεί TradingView ™ διαγράμματα που προσφέρουν 85+ εργαλεία διαπραγμάτευσης και πάνω από 75 εργαλεία σχεδίασης τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους.

Διαχείριση υπολοίπου χαρτοφυλακίου

Ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης παρέχει στους χρήστες μια λεπτομερή ανάλυση των υπολοίπων περιουσιακών στοιχείων που συγκεντρώνονται από όλα τα συνδεδεμένα χρηματιστήρια, πορτοφόλια, ακόμη και ψυχρή αποθήκευση. Ο πίνακας ισορροπίας παρέχει επίσης πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες τιμές, τις αλλαγές τιμών και τις τάσεις για κάθε κρυπτογράφηση. Οι καταχωρήσεις ψυχρής αποθήκευσης εισάγονται χειροκίνητα δημιουργώντας μια καταχώριση του υπολοίπου σε κάθε κρύο πορτοφόλι.

Ανάλυση απόδοσης & Πολλαπλές συναλλαγές

Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο είναι το ιστόγραμμα χαρτοφυλακίου CryptoView που δείχνει στατιστικά στοιχεία χαρτοφυλακίου. Κάθε μέρα, το CryptoView λαμβάνει ένα στιγμιότυπο όλων των χαρτοφυλακίων και τα τοποθετεί σε ένα λεπτομερές ιστογράμμα. Υπάρχουν επίσης γραφήματα πίτας διανομής περιουσιακών στοιχείων / χαρτοφυλακίου. Όσοι προτιμούν να εργάζονται με ανεπεξέργαστα δεδομένα μπορούν να κάνουν εξαγωγή και στα δύο XML και CSV μορφές αρχείων.

Η πλατφόρμα συναλλαγών πολλαπλών ανταλλαγών all-in-one δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν παραγγελίες όπως «όριο», «αγορά», «όριο διακοπής» και «στάση αγοράς» ταυτόχρονα σε κάθε συνδεδεμένο χρηματιστήριο. Επιπλέον, κάθε ζεύγος συναλλαγών έχει ιστορικό συναλλαγών, βιβλίο παραγγελιών, βάθος αγοράς και πίνακες τελευταίων συναλλαγών.

Cryptoview

Ενσωματώσεις δεδομένων


Μεταξύ των διαφόρων εργαλείων συναλλαγών κρυπτογράφησης που είναι ενσωματωμένα στην πλατφόρμα, υπάρχει ένας ενσωματωμένος αθροιστής ειδήσεων κρυπτογράφησης πολλαπλών πηγών (20+ κορυφαίες πηγές ειδήσεων), ροή ημερολογίου εκδηλώσεων στο CoinMarketCal, άμεση ροή δεδομένων στο CoinMarketCap και άλλα εργαλεία όπως η τιμή SMS ειδοποιήσεις και αυτόματες αναφορές υπολοίπου email.

Εύκολη εγγραφή και συνδρομή

Εγγραφείτε δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά λεπτά και στους χρήστες δίνεται ένα 30 ημέρες δωρεάν πλήρως λειτουργική δοκιμή. Προγράμματα συνδρομής κυμαίνεται από 19 $ έως 13 $ μήνα ανάλογα με το πακέτο συνδρομής.

Διαχειριστές κεφαλαίων

Ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου all-in-one cryptocurrency είναι επίσης κατάλληλος για διαχειριστές κεφαλαίων που μπορούν να επωφεληθούν από τις λειτουργίες «multi-portfolio» και «sharing sharing».

Κάθε λογαριασμός μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί έως 5 ξεχωριστά χαρτοφυλάκια κρυπτογράφησης και συνδέστε διαφορετικά ανταλλακτικά ή πορτοφόλια σε κάθε ένα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες είτε να χωρίσουν το χαρτοφυλάκιό τους σε ξεχωριστά μικρότερα χαρτοφυλάκια είτε να διαχειριστούν ξεχωριστά χαρτοφυλάκια για πελάτες ή φίλους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται τον πίνακα ισορροπίας και το ιστόγραμμα απόδοσης για κάθε χαρτοφυλάκιο με έναν σύνδεσμο «μόνο προβολή». Αυτό επιτρέπει στους πελάτες ή τους συνεργάτες να παρακολουθούν την απόδοση ενός κοινόχρηστου χαρτοφυλακίου χωρίς να μπορούν να αλληλεπιδρούν απευθείας και να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια στο CryptoView λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, καθώς η πλατφόρμα λειτουργεί με αρχιτεκτονική που βασίζεται σε σύννεφο με κρυπτογραφημένες συνδέσεις, ισχυρή κρυπτογράφηση κλειδιών API, προστασία DoS, 2FA (Two Factor Authentication), καθώς και όλα τα γενικά πρότυπα ασφαλείας του κλάδου. Για την προστασία των χρηστών από παράνομες δραστηριότητες, η ανάληψη ή οποιεσδήποτε μεταφορές χρημάτων περιορίζονται μόνο στη διεπαφή της ανταλλαγής.

Προγράμματα θυγατρικών και παραπομπών

Εκτός από τις συναλλαγές και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, Το CryptoView προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών, από την οποία μπορείτε να κερδίσετε 20 $ στο Bitcoin για κάθε συνδρομητή που πληρώνεται μέσω του συνδέσμου συνεργατών σας. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής που δίνει 2 δωρεάν μήνες για κάθε νέο αναφερόμενο πελάτη που αγόρασε μια συνδρομή μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

CryptoView, One Interface, Χωρίς περιορισμούς

Το CryptoView είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους εμπόρους, παρέχοντας μια ισχυρή λίστα με τα καλύτερα εργαλεία διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης. Το CryptoView εκμεταλλεύεται τον αναπτυσσόμενο τοπικό τομέα πληροφορικής, ο οποίος παράγει μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές και σχεδιαστές στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CryptoView, επισκεφθείτεhttps://www.cryptoview.com/

Ακολουθήστε το CryptoView στο Twitterhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Βρείτε το CryptoView στο Facebookhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Στοιχεία επικοινωνίας πολυμέσων

Ονομα επαφής: Ομάδα μάρκετινγκ CryptoView

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

Προτεινόμενη εικόνα: cryptwerk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map