Τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Cryptos σας

Πορτοφόλια υλικού

Το 2016, ο κόσμος κατάλαβε ότι υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επένδυσης σε Bitcoin (BTC). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν το έχει ανταλλάξει από τότε. Μετά το ετήσιο μισό, είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί η τιμή του Bitcoin. Εκτός από αυτό, δεν εμποδίζεται ενεργά ένας μικρός αριθμός ανθρώπων. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχετε ένα ασφαλές ψηφιακό πορτοφόλι για να διατηρήσετε τα στοιχεία σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό εξαρτάται από τη χρήση. Ωστόσο, για μέγιστη ασφάλεια, συνιστάται πάντα να διατηρείτε το ψηφιακό πορτοφόλι σας σε μια συσκευή ψυχρής αποθήκευσης. Αντί για ένα αντίχειρα, τώρα έχουμε πολλά πορτοφόλια υλικού που επιτρέπουν ακριβώς αυτό. Έρχονται με προσαρμοσμένο υλικολογισμικό και προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες ασφαλείας. Εδώ θα εξετάσουμε γρήγορα 10 από τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού για να αποθηκεύσουμε τα cryptos σας.

Τρέζορ

Η σειρά πορτοφολιών υλικού από τα μοντέλα Treosor της SatoshiLabs γίνεται αρκετά δημοφιλής. Αυτή η εταιρεία θεωρείται ότι είναι μία από τις λίγες που έχουν επιλεγεί να έχουν αναμφισβήτητα τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού στην αγορά.

Μοντέλο Ένα

Όπως και με άλλες καθιερωμένες εταιρείες, η Trezor έχει τα παλαιότερα αλλά ακόμα πολύ χρήσιμα πορτοφόλια υλικού και τα αναβαθμισμένα. Το Μοντέλο Ένα βγήκε το 2014 και αναπτύχθηκε από την SatoshiLabs. Παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, αυτή η συσκευή προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας εκτός από μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και υποστήριξη για μεγάλους τύπους κρυπτογράφησης – όλα αυτά σε σχετικά χαμηλή τιμή.

Μοντέλο Τ

Trezor Model T είναι το Ledger Nano X για το Nano S. Πρόκειται για μια νεότερη έκδοση της ίδιας συσκευής, αλλά με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και γενική αναθεώρηση του σχεδιασμού. Τώρα διαθέτει οθόνη αφής για βοήθεια, τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις υλικολογισμικού και ασφάλειας. Ο σχεδιασμός έχει γίνει πιο «κλειδί αυτοκινήτου», το οποίο δεν ξεχωρίζει τόσο πολύ.

Καθολικό

Η πρώτη εταιρεία που θα αγωνιστεί θα είναι η Ledger. Πρόκειται για μια μακροχρόνια εταιρεία που εργάζεται για παρόμοια τεχνολογία εδώ και αρκετό καιρό. Στην αρχή της λίστας, θα έχουμε τρεις καταχωρίσεις:

Νάνο S

Το μοντέλο Nano S του Ledger είναι ένα από τα πιο διάσημα πορτοφόλια υλικού εκεί έξω. Αν και είναι λίγο ξεπερασμένο, εξακολουθεί να παρέχει έναν άνετο τρόπο μεταφοράς των κρυπτονομισμάτων σας με ασφάλεια. Το Ledger Nano S μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε από τα πάνω από 1.000 διαφορετικά κρυπτογράφηση που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να ανταλλάξετε.

Νάνο Χ

Το Ledger Nano X είναι μια αναβάθμιση στο προηγούμενο μοντέλο Nano S. Ενώ τεχνικά είναι το ίδιο παλιό Nano, αλλά καλύτερα χάρη στο Bluetooth, βελτιωμένη μνήμη και, γενικά, καλύτερη σχεδίαση.


Μπλε

Αυτή είναι μια προσπάθεια να έχουμε ένα πορτοφόλι με γνώμονα την προσβασιμότητα. Το μπλε του καθολικού Το μοντέλο διαθέτει μεγάλη οθόνη για εύκολη πλοήγηση και απλή χρήση. Όπως και άλλα προϊόντα, προσφέρει ασφάλεια υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε ότι όταν βγήκε, αυτή η συσκευή δεν ήταν διαθέσιμη. Αυτό συνέβαλε σε μια γενική έλλειψη δημοτικότητας για αυτό το στοιχείο. Τώρα απευθύνεται σε άτομα που απαιτούν μόνο απλές εργασίες.

SafePal S1

businesswire.com

Το Binance, ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, χρηματοδότησε τη δημιουργία του SafePal S1. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η αναβαθμισμένη ασφάλειά της, δεδομένου ότι δεν διαθέτει κανένα μέσο σύνδεσης με οτιδήποτε. Δεν διαθέτει USB, Wi-Fi, Bluetooth ή οτιδήποτε άλλο.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι να έχετε μια οθόνη στην κορυφή με έναν κωδικό και έναν τρόπο προβολής και διαχείρισης των αποθηκευμένων κρυπτονομισμάτων. Η μετάβαση των πληροφοριών πραγματοποιείται μέσω σάρωσης κώδικα QR που συνοδεύει την εφαρμογή smartphone. Το SafePal S1 είναι μια φθηνή και υπέροχη ψυκτική συσκευή αποθήκευσης.

Έλληπ

hardware-wallets.ne

Έλληπ είναι μια από τις εταιρείες που αποφάσισαν ότι η μέγιστη ασφάλεια πρέπει να έρθει ακόμη και σε βάρος της άνεσης. Το Ellipal είναι μια προσπάθεια δημιουργίας ενός πραγματικού κρύου πορτοφολιού. Μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματη ή ενσύρματη κατάσταση. Δεν έχει Bluetooth, δεν υπάρχει Wi-Fi, τίποτα. Παρόμοια με το SafePal 1, αυτή η έκδοση σαρώνει επίσης τον κωδικό QR πριν από την απόκτηση πληροφοριών.

Παρόλο που η Ellipal έχει αποδείξει με αυτήν τη συσκευή ότι μπορούν να κάνουν φανταστικά προϊόντα, δεν είναι ακόμη καλά εδραιωμένα στην αγορά. Έτσι, τα πραγματικά επίπεδα ασφάλειας θα πρέπει να δοκιμαστούν τα επόμενα χρόνια.

Μπιτσί

Δημιουργήθηκε και ανήκει σε έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους ανθρώπους στο Διαδίκτυο, τον John Mcafee, Μπιτσί ήταν ένα από τα άθραυστα πορτοφόλια Bitcoin της εποχής του. Ωστόσο, μετά από υπερβολική υπερηφάνεια από τον ίδιο τον John, οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες ασφαλείας άρχισαν να βρίσκουν ελαττώματα σε αυτήν τη συσκευή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι βιώσιμη επιλογή. Προσφέρει ακόμη υψηλά επίπεδα ασφάλειας στους χρήστες.

KeepKey

Για άτομα που δεν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο από το πορτοφόλι υλικού τους, KeepKey έχει κάτι να προσφέρει. Αυτή η συσκευή επιτρέπει δυνατότητες ψυχρής αποθήκευσης. Η μετάβαση των πληροφοριών συμβαίνει λόγω της δυνατότητας ShapeShift. Όσοι δεν χρειάζονται το πιο τεχνολογικά προηγμένο πορτοφόλι υλικού, αυτή η συσκευή είναι μια εξαιρετική λύση, καθώς είναι φθηνή και καλά προστατευμένη.

CoolWallet S

CoolWallet έχει δημιουργήσει κάτι πολύ διαφορετικό από άλλα κομμάτια υλικού σε αυτήν τη λίστα. Έχουν σχεδιάσει ένα πορτοφόλι υλικού που μπορεί να χωρέσει στο πορτοφόλι σας, σαν την κανονική πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Εκτός αυτού, είναι μια αδιάβροχη συσκευή. Η επικοινωνία με τη συσκευή συμβαίνει χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη συσκευή Bluetooth. Οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να λειτουργήσει με αυτό το πορτοφόλι.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, υπάρχουν αρκετά πορτοφόλια υλικού στο Διαδίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία συσκευή δεν μπορεί να περιλαμβάνει όλα. Αυτό σημαίνει ότι όπου υπάρχει η μεγαλύτερη άνεση, πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας πρέπει να θυσιάζονται. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να διατηρήσετε τα χρήματά σας είναι στις συσκευές ψυχρής αποθήκευσης που δεν συνδέονται με τίποτα και απλώς ενημερώνονται από το blockchain.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 19 Ιανουαρίου 2018 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 25 Οκτωβρίου 2020.

Προτεινόμενη εικόνα: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map