Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κριτική CryptoFacilities

Κρυπτά

πρόσθετες πληροφορίες

 • Κατασκευαστής: 0; Λήψη: έως και 0008 Τέλη συναλλαγών
 • Futures, Spot Margin Margin Trading
 • [email protected] Email

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Μόχλευση

 • Έως 50: 1

Πλεονεκτήματα

 • Η μόνη πλατφόρμα συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin που έχει εγκριθεί από την FCA, με ασφαλισμένες καταθέσεις.
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Trade Ripple, Ethereum και παράγωγα Bitcoin έως 50: 1.

Μειονεκτήματα

 • Ο όγκος δεν υπάρχει ακόμη για σοβαρές συναλλαγές.
 • Το KYC εμπλέκεται πολύ περισσότερο από τις εναλλακτικές πλατφόρμες μόνο με κρυπτογράφηση.

Cryptofacilities Bitcoin και Ripple Futures Trading Platform

Το Cryptofacilities είναι μια ανταλλαγή παραγώγων που ρυθμίζεται από την FCA και λειτουργεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Ολόκληρο το χρηματιστήριο τρέχει σε Ripple και Bitcoin, τόσο όσον αφορά τις επιτρεπόμενες καταθέσεις όσο και την εμπορική εξασφάλιση. Υπάρχουν τώρα έξι διαφορετικά μέσα, ένα μέλλον bitcoin-usd, ένα μέλλον ethereum-usd, ένα bitcoin-usd turbo που προσφέρει 50Χ μόχλευση, μέλλον ripple-usd, μέλλον ripple-bitcoin και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό συμβόλαιο litecoin. Υπάρχει ένας αριθμός διάρκειας συμβολαίου σε καθέναν από αυτούς τους τύπους μέσων.

Το Cryptofacilities έχει χαμηλές χρεώσεις και είναι μία από τις λίγες μόνο πλατφόρμες συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin. Η Cryptofacilities συνεργάστηκε πρόσφατα με την Akuna Capital για την παροχή ρευστότητας που απαιτείται για τη διευθέτηση των συμβάσεων.

Ξεκινώντας

Το άνοιγμα λογαριασμού με cryptofacilities είναι ένας μικρόκοσμος της μεγαλύτερης σύγκρουσης μεταξύ crypto και mainstream χρηματοδότησης. Όλες οι συναλλαγές είναι εξασφαλισμένες σε Bitcoin ή Ripple, και επομένως θεωρητικά μια άμεση εγγραφή και κατάθεση θα πρέπει να γίνεται a la BitMEX. από την άλλη πλευρά, έχετε την άδεια cryptofacilities να παρέχετε ρυθμιζόμενες υπηρεσίες και προϊόντα υπό την αιγίδα της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η FCA απαιτεί ελάχιστα πρότυπα μεταξύ εξουσιοδοτημένων προμηθευτών που προορίζονται για την προστασία των καταναλωτών και πολλοί θα βρουν άνεση σε αυτές τις προστασίες. Άλλοι θα απενεργοποιηθούν πλήρως από τις απαιτήσεις KYC – σε αυτήν την τελευταία ομάδα προτείνουμε το bitMEX. Ανεξάρτητα από τη διάθεσή σας, οι κρυπτονομικές δυνατότητες, χάρη στην κανονιστική τους κατάσταση και τις προφυλάξεις ασφαλείας, εξασφάλισε ασφάλεια για την αξία USD όλων των bitcoin που διατηρούνται στα πορτοφόλια της.

Futures Cryptocurrency στο Cryptofacilities

Το Cryptofacilities περιορίζει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους συμβολαίων, που αναφέρονται παρακάτω. Ιδιαίτερη σημείωση είναι ο πίνακας χρεώσεων, ο οποίος είναι ο χαμηλότερος στην αγορά. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η έλλειψη οποιουδήποτε ποσού χρηματοδότησης ή ανταλλαγής. Ναι, πρέπει να περάσετε από ένα KYC, αλλά στην άλλη άκρη του τούνελ είναι η πιο ανταγωνιστική τιμή της πλατφόρμας crypto-futures στην αγορά.

F-XBT: USDT-XBT: USD (Turbo) F-XRP: USDF-XRP: XBT
Μέγεθος συμβολαίου 1 BTC 1 BTC 10.000 XRP 10.000 XRP
Μόχλευση 5: 1 49: 1 7: 1 5: 1
μόχλευση Short 7: 1 51: 1 9: 1 5: 1
Τέλη κατασκευαστή 0 0 0 0
Τέλη λήψης .0008 .0008 8 .00012
Ωριμότητα 1,2W; 1,2,3Q 1,2W 1,2W; 1,2,3Q 1,2W; 1,2,3Q

Οι χρεώσεις καθορίζονται σε bitcoin, ethereum ή Ripple ανάλογα με το συμβόλαιό σας. Ο τερματισμός, η εκκαθάριση ή οι τελικοί διακανονισμοί αντιμετωπίζονται ως συναλλαγές αναλήψεων.

Πώς να ανταλλάσσετε παράγωγα Bitcoin Futures με Cryptofacilities

Τα τέσσερα προσφερόμενα Futures εκτελούνται στο πάνω μέρος της οθόνης και ένα κλικ ανοίγει μια λίστα με τα όργανα, ταξινομημένα κατά την πλησιέστερη ημερομηνία διακανονισμού, που απεικονίζεται σε ημέρες κάτω από το moniker DTM.

Σημειώστε το ποσοστό ασφαλίστρου, το οποίο είναι απλώς το κόστος της τιμής μελλοντικής εκπλήρωσης έναντι της τιμής spot που ετησίως ετησίως, ανάλογα με τις υπόλοιπες ημέρες έως τον διακανονισμό. Στα απλά αγγλικά, εάν το μέσο XBT: USD διαπραγματεύεται με αρνητικό ασφάλιστρο, σημαίνει ότι η αγορά, τουλάχιστον εκφραζόμενη από cryptofacilities, αναμένει την πτώση της τιμής spot του bitcoin.

Μετά την επιλογή ενός μέσου, το όριο και οι εντολές αγοράς μπορούν να τοποθετηθούν από το παρακάτω δελτίο συναλλαγών.

Οι παραγγελίες αγοράς δεν θα καλυφθούν περισσότερο από 10% από την τρέχουσα μέση τιμή και, επομένως, οι έμποροι ενδέχεται να βιώσουν μερικές χρεώσεις. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν οδηγίες διακοπής απώλειας κατά την εκτέλεση ή σε μελλοντική ώρα.

Οι εντολές Stop loss έχουν δύο συνιστώσες, την τιμή διακοπής και την οριακή τιμή. Η τιμή διακοπής ενεργοποιεί την παραγγελία σας, ενώ η οριακή τιμή είναι η χειρότερη τιμή στην οποία η θέση σας μπορεί να ρευστοποιηθεί. Αυτό απαιτείται επειδή το βάθος του βιβλίου παραγγελιών μπορεί να έχει μεγάλο κενό μεταξύ των τιμών σε συγκεκριμένες στιγμές και αυτό αποτρέπει την τεχνητή συμπίεση της εκκαθάρισης.

Απαίτηση περιθωρίου Cryptofacilities

Οι χρήστες έχουν ρυθμιστεί με λογαριασμούς μετρητών σε bitcoin ή κυματισμούς και πρέπει να γίνουν εσωτερικές μεταφορές σε κάθε συγκεκριμένο μέσο για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Κάθε όργανο λειτουργεί με περιφραγμένο τρόπο. Η αποτυχία διατήρησης του περιθωρίου σε ένα μέσο δεν θα επηρεάσει άλλο, ούτε το λογαριασμό μετρητών, αλλά ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση απαιτήσεων περιθωρίου σε κάθε συγκεκριμένο λογαριασμό μέσου. Δείτε παρακάτω τις απαιτήσεις περιθωρίου.

XBT: Futures USD XRP: XBT Futures
Περιθώριο Μακρύς Μικρός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Μακρύς Μικρός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Απαιτείται .2 .1429 16,7% .0204 .0196 2%
Συντήρηση .15 .1071 12,5% .0179 .0172 1,75%
Εκκαθάριση .09 .0643 7,5% .0153 .0147 1,5%
Λήξη .06 .0429 5% .0051 .0049 .5%

XRP: Future USD XRP: XBT Futures
Περιθώριο Μακρύς Μικρός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Μακρύς Μικρός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Απαίτηση 1.429 1.111 12,5% .03 .03 20%
Συντήρηση 1.027 883 9,4% .0224 .0224 15%
Εκκαθάριση 643 500 5,6% .0135 .0135 9%
Λήξη 429 333 3,8% .009 .009 6%

Το ποσοστό προστασίας δείχνει τη μεταβολή της τιμής, σε αντίθεση με τη θέση σας, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα τη συνολική απώλεια της επένδυσης, αγνοώντας το γεγονός ότι η θέση θα εκκαθαριστεί πριν από ένα τέτοιο συμβάν.

Ίσως να είναι καλύτερα αλλού εάν:

Χρειάζεστε σοβαρούς τόμους.

Η Cryptofacilities έχει αναπτύξει ένα καλό προϊόν, αλλά δεν έχει προσελκύσει ακόμη την κρίσιμη μάζα που απαιτείται για μια ισχυρή εμπειρία συναλλαγών. Αυτή τη στιγμή βρίσκουμε λίγους λόγους για να προτείνουμε κρυπτοσυχνότητες BitMex, η οποία έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία ανταλλαγή κρυπτο-παραγώγων κατ ‘όγκο.

Συμπέρασμα

Το CryptoFacilities είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες παραγώγων κρυπτογράφησης στην αγορά και η μόνη που ρυθμίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ επιτρέπεται η ασφάλιση χρημάτων, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να περάσουν από μια πραγματική διαδικασία KYC, λίγο ενοχλητικό δεδομένου ότι η πλατφόρμα δέχεται μόνο κρυπτογράφηση. Ωστόσο, θα φανταζόμασταν ότι πολλοί χρήστες θα προτιμούσαν τη ρύθμιση FCA μαζί με το KYC έναντι της απουσίας και των δύο.

Μετά την ολοκλήρωση του KYC, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες της αγοράς, με τις χαμηλότερες χρεώσεις και τη μεγαλύτερη ποικιλία ημερομηνιών λήξης. Και για αυτό το αρκετά μεγάλο Ripple-holding, το παράγωγο-διαπραγμάτευση, πρέπει να έχει μια θέση λειτουργίας με άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις βρήκατε τη Μέκκα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me