Επτά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το Cryptocurrency

κρυπτονόμισμα

Εάν είστε νέοι στο κρυπτογράφηση, μην ανησυχείτε γιατί η έννοια της αγοράς ή πώλησης αγαθών και υπηρεσιών μέσω αυτής της μεθόδου πληρωμής είναι απλούστερη από ό, τι νομίζετε. Το Cryptocurrency είναι ένα σύστημα νομισμάτων ή διακριτικών που εμπορεύεστε σε αντάλλαγμα για αυτό το αγαθό ή την υπηρεσία. Σε αυτές τις μέρες της εικονικής κλοπής και ακόμη και της κλοπής ταυτότητας, η χρήση bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων είναι μακράν ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους αγοράς και πώλησης. Η εκμάθηση του τρόπου αγοράς bitcoin και άλλων νομισμάτων απαιτεί μόνο λίγη γνώση. Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν ξεκινήσετε.

1. Ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων μπορεί να σας εκπλήξει

Σήμερα, υπάρχουν περισσότεροι από 6700 τύποι κρυπτονομισμάτων που αποτελούν αντικείμενο δημόσιας διαπραγμάτευσης και περιλαμβάνουν κάτι περισσότερο από τα γνωστά νομίσματα όπως το bitcoin, το Ethereum, το Tether και το Chainlink. Ακόμα καλύτερα, περισσότερα κρυπτονομίσματα φαίνεται να εμφανίζονται συνεχώς, συμβάλλοντας στην καθαρή αξία άνω των 370 δισεκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζονται τώρα. Και αν το bitcoin είναι το μόνο κρυπτογράφηση που γνωρίζετε, υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό – από αυτά τα 370 δισεκατομμύρια δολάρια, περίπου 210 δισεκατομμύρια δολάρια ανήκουν στο bitcoin.

2. Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσετε

Πηγή: cryptopress.news

Όσον αφορά τη χρήση των κρυπτονομισμάτων ως εργαλείο επένδυσης, υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Αν και τα κρυπτονομίσματα τείνουν να αυξάνονται σε αξία, κάποιος άλλος θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα από ό, τι κάνατε για το νόμισμα, προκειμένου να δείτε την απόδοση της επένδυσής σας. Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι όπως και με τα πραγματικά νομίσματα, τα ίδια τα κρυπτονομίσματα δεν δημιουργούν ταμειακές ροές. Υποτίθεται ότι η αξία των κρυπτονομισμάτων θα αυξηθεί στο μέλλον, αλλά αυτό ακριβώς είναι, μια κερδοσκοπία, οπότε η επένδυση με κρυπτονομίσματα πρέπει να γίνεται με προσοχή.

3. Η αγορά κρυπτονομισμάτων γίνεται διαφορετικά από άλλα νομίσματα

Πηγή: quoteinspector.com

Αν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, οι κανόνες είναι λίγο διαφορετικοί από αυτούς για το κανονικό νόμισμα. Κατά γενικό κανόνα, πρέπει να αγοράσετε κρυπτογράφηση είτε με δολάρια ΗΠΑ είτε με άλλο κρυπτογράφηση, όπως bitcoin ή Ethereum. Δημιουργείτε έναν διαδικτυακό λογαριασμό και λαμβάνετε ένα «πορτοφόλι» στο οποίο μεταφέρετε πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε το κρυπτογράφηση σας. Ιστότοποι όπως το Coinbase διευκολύνουν την ολοκλήρωση αυτών των συναλλαγών και είναι πραγματικά πολύ λιγότερο περίπλοκο από ό, τι ακούγεται.

4. Η προστασία του εαυτού σας είναι σημαντική

Όπως και με οποιαδήποτε χρηματοοικονομική συναλλαγή, η αγορά κρυπτονομισμάτων σε ICO μπορεί να είναι δύσκολη ή ακόμη και επικίνδυνη, αν και η τελευταία είναι συνήθως μια μικρή ανησυχία, επειδή αυτές οι εταιρείες τείνουν να είναι πολύ αξιόπιστες. Ωστόσο, προτού αγοράσετε το κρυπτογράφηση σας, ρίξτε μια ματιά στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας. Μάθετε ποιος είναι κάτοχος της εταιρείας, εάν θα έχετε μερίδιο στην εταιρεία ή μόνο νόμισμα ή μάρκες και εάν το νόμισμα έχει ήδη αναπτυχθεί. Θα μπορούσε να είναι ότι η εταιρεία βρίσκεται στα αρχικά στάδια και ψάχνει μόνο χρήματα για να αναπτύξει το νόμισμα. Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε το κρυπτογράφηση σας.

5. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη νομιμότητα των κρυπτονομισμάτων

Πηγή: CoinDesk

Τα κρυπτονομίσματα είναι πράγματι νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες επίσης. Η νομιμότητά τους ποικίλλει από τη μια χώρα στην άλλη. Για παράδειγμα, απαγορεύονται ουσιαστικά στην Κίνα. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι κανόνες που διέπουν αυτά τα κρυπτονομίσματα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τη μια τοποθεσία στην άλλη, είναι καλή ιδέα να εξοικειωθείτε με τους κανόνες και τους νόμους στη χώρα σας. Και όπως πάντα, προσέξτε ανθρώπους που θέλουν να μαζέψουν επενδυτές. Η χρήση της κοινής λογικής και η έρευνα των κανόνων όπου ζείτε είναι τα καλύτερα εργαλεία για να το κάνετε αυτό.

6. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη δημοτικότητά τους

Εάν εξακολουθείτε να έχετε λίγο ενδιαφέρον για την αγορά κρυπτογράφησης, απλώς λάβετε υπόψη μερικούς από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλείς αυτές τις μέρες. Πρώτα απ ‘όλα, δεν υπάρχει κεντρική τράπεζα που να διαχειρίζεται την προσφορά χρήματος. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι το νόμισμα θα αυξηθεί σε αξία. Στη συνέχεια, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στη διαχείριση του κρυπτονομίσματος ονομάζεται blockchain και καθιστά κάθε συναλλαγή πιο ασφαλή από τα τυπικά συστήματα πληρωμών. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, αλλά αυτά τα δύο φαίνεται να είναι σημαντικά για πολλά άτομα που χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο πληρωμής.

7. Είναι εύκολο να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε


Είτε θέλετε να μάθετε πώς να αγοράζετε bitcoin ή οποιοδήποτε άλλο από τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα, μπορείτε να ξεκινήσετε σε πολλά μέρη. Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε το κρυπτογράφηση σας και αυτό περιλαμβάνει μέρη όπως το Coinbase, το Robinhood, το Coinmama, το Square Cash και πολλά άλλα. Πράγματι, λόγω της τεράστιας δημοτικότητας των κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin και το Ethereum, μπορείτε να ξεκινήσετε να αγοράζετε τα κέρματά σας με διάφορους τρόπους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ερευνήσετε στο διαδίκτυο για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε πρώτα.

Προτεινόμενη εικόνα: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map