Κορυφαίοι χρήσιμοι ιστότοποι για τους λάτρεις του Cryptocurrency

Λάτρεις του Cryptocurrency

Πολλά έχουν αλλάξει από το 2008, τη χρονιά που ο Satoshi Nakamoto έφερε επανάσταση στην οικονομική κατάσταση του κόσμου με την εισαγωγή των σημαντικότερων εφευρέσεων της γενιάς μας: το Bitcoin και η υποκείμενη τεχνολογία του, το blockchain.

Γρήγορα προς τα εμπρός 11 χρόνια, τα κρυπτονομίσματα και τα blockchain δεν είναι μόνο στα χείλη όλων τώρα, αλλά βρίσκονται επίσης στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας παράλληλα με τεχνολογίες, όπως το AI και το IoT. Παρόλο που έχουν περάσει για περισσότερο από μια δεκαετία, υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για εξέλιξη και τόσο η αγορά όσο και η τεχνολογία δεν έχουν φτάσει ακόμη στην ωριμότητα.

Η εκκίνηση με κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι μια εξαιρετικά τρομακτική εργασία για κάθε νεοφερμένο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πολύ σχετικοί διαδικτυακοί πόροι που μπορούν να προσφέρουν τις ενδιαφέρουσες και καλές γνώσεις της τεχνολογίας πίσω από τα cryptos, για την αγορά και, τελικά, ακόμη και για το τι θα έρθει.

Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε τους πιο χρήσιμους ιστότοπους (και διαδικτυακούς πόρους) για κάθε λάτρη της κρυπτογράφησης. Τα παρακάτω είναι μερικοί πολύτιμοι διαδικτυακοί πόροι που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε αρχάριος κρυπτογράφηση για να εξοικειωθεί περισσότερο με τον κόσμο της κρυπτογράφησης και με όλα τα σημεία της.

CoinMarketCap

CoinMarketCap.com είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης κρυπτογράφησης σε ολόκληρη την κρυπτοσφαίρα. Είναι το ιδανικό μέρος για κάθε λάτρη της κρυπτογράφησης που θέλει να ελέγξει οτιδήποτε από λίστες κερμάτων, παρακολούθηση τιμών και πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Όλες οι πληροφορίες του ιστότοπου ενημερώνονται μία φορά κάθε δύο λεπτά. Η πλατφόρμα είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να επενδύσουν στην αγορά. Το CoinMarketCap εμφανίζει επίσης προηγμένη ανάλυση σε πράγματα όπως ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες αξίες συναλλαγών, καθώς και αλλαγές τιμών περιόδου. Στους χρήστες παρέχεται η δυνατότητα φιλτραρίσματος έργων κυκλοφορώντας την προσφορά, τη συνολική προσφορά, καθώς και άλλες παραμέτρους, και με μια ολοκληρωμένη λίστα ανταλλαγών.

Το CoinMarketCap δεν είναι ο μόνος ιστότοπος αυτού του είδους. Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν πλατφόρμες όπως OnChainFX, CoinCodex, CryptoCompare, BitInfoCharts, CoinCheckup, CoinGecko, CoinCap, Coinlib.

Finder.com

Ευρίσκων είναι ένας διάσημος παγκόσμιος ιστότοπος σύγκρισης χρηματοοικονομικών που υποστηρίζεται από μια πολύ παθιασμένη ομάδα που παρέχει σχετικούς ερευνητικούς οδηγούς, ανάλυση αγοράς, κριτικές, οικονομικές συγκρίσεις, συνεντεύξεις, ειδήσεις, ακόμη και podcast. Είναι επίσης ένας από τους πιο αξιόπιστους πόρους στον τομέα για ανάγνωση έργων κρυπτογράφησης, τεχνολογίας blockchain, ακόμη και έρευνας ανταλλαγών.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών εκπομπών, podcast, συνεντεύξεων και οδηγών βίντεο YouTube, Τηλεγράφημα, Facebook, Κελάδημα, Τράβηγμα, ή Crypto Finder TV.

BitMap.org

Εφαρμογή ATM Bitcoin είναι μια εφαρμογή για κινητά, διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android, που σας επιτρέπει να βρείτε τοποθεσίες κρυπτογράφησης ATM και διάφορα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων σε μετρητά στην περιοχή σας. Η πλατφόρμα είναι πολύ καλά μελετημένη, καθώς περιλαμβάνει την τοποθεσία ακόμη και των πιο πρόσφατα εγκατεστημένων ATM και Bitcoin, καθώς και φωτογραφίες αυτών και των ωρών εργασίας τους.

CryptoPanic.com


Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν πολλοί χρήσιμοι και καλοί διαδικτυακοί πόροι, έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες των λάτρεις της κρυπτογράφησης από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η παρακολούθηση περισσότερων από δύο ή τριών μπορεί να γίνει ταλαιπωρία και πόνος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αθροιστές ειδήσεων κρυπτογράφησης είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για χρήση εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα είστε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία γεγονότα.

CryptoPanic είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συλλογής ειδήσεων στον τομέα. Μια εξειδικευμένη ομάδα επιμελείται όλα όσα εμφανίζονται από την πλατφόρμα. Στους χρήστες παρέχονται διάφοροι τρόποι για να φιλτράρετε το περιεχόμενο και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες με ιστότοπους που είναι σημαντικοί για αυτούς. Οι χρήστες Premium διαθέτουν μια σειρά αποκλειστικών δυνατοτήτων, όπως η δυνατότητα διαμόρφωσης άμεσων ειδοποιήσεων και δημιουργίας προσαρμοσμένων ροών RSS / Atom.

Airdrops.io

Airdrops.io είναι ένας ιστότοπος που ειδικεύεται στη συγκέντρωση όλων των πιο σχετικών κινήσεων κρυπτογράφησης. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή με μοντέρνα διάταξη και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε διάφορες ενότητες όπως Exclusive Airdrops, Hot Airdrops, Latest Airdrops και ούτω καθεξής. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτήν την πλατφόρμα είναι το γεγονός ότι διαθέτει επίσης διάφορα ενημερωτικά άρθρα, κριτικές και συγκρίσεις.

CryptoCompare.com

CryptoCompare είναι μια άλλη πλατφόρμα που φέρνει στατιστικές λεπτομέρειες και τιμές συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Παρέχει στους χρήστες μια λεπτομερή επισκόπηση ψηφιακών νομισμάτων, παρόχων πορτοφολιών, ανταλλαγών και κάθε είδους χρήσιμων πληροφοριών εξόρυξης (όπως υπολογιστές εξόρυξης). Ακριβώς όπως κάθε πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα, το CryptoCompare προσφέρει επίσης στους χρήστες μια ειδική ενότητα οδηγών.

TradingView.com

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, TradingView είναι μια πλατφόρμα που απευθύνεται κυρίως σε επενδυτές κρυπτογράφησης. Είναι ένα εργαλείο χαρτογράφησης και κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε σύννεφο και έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει τόσο τους προχωρημένους όσο και τους αρχάριους χρήστες. Η πλατφόρμα είναι μοναδική υπό την έννοια ότι παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται και να συνεργάζονται με άλλους ενεργούς εμπόρους στο διαδίκτυο, καθώς και να προσαρμόζουν γραφήματα και δείκτες.

Έθλανς

Έθλανς είναι πιθανώς μια από τις πιο ελκυστικές πλατφόρμες που σχετίζονται με το Ethereum. Εν ολίγοις, το Ethlance.com είναι ένας εντελώς νέος και επαναστατικός ιστότοπος στην αγορά εργασίας που λειτουργεί στο δίκτυο Ethereum. Είναι σχετικά παρόμοιο με άλλες πλατφόρμες freelance, όπως το Freelancer.com ή το Upwork, αλλά δεν απαιτεί καμία χρέωση. Επιπλέον, οι χρήστες πληρώνονται για τις υπηρεσίες και τις συνεισφορές τους στο Ethereum.

BitcoinWiki.org

BitcoinWiki είναι μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες της μια εντυπωσιακή συλλογή άρθρων κρυπτογράφησης. Η συλλογή έχει κάπου μεταξύ 5.500 και 6.000 άρθρα στα Αγγλικά και περιλαμβάνει τα πάντα, από την ιστορία του Bitcoin μέχρι όλα τα είδη ειδήσεων και άλλους εξειδικευμένους οδηγούς.

Τελικές λέξεις

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άλλοι εξαιρετικοί διαδικτυακοί πόροι στο Διαδίκτυο. Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης, αλλά αρκεί για έναν αρχάριο που θέλει να μάθει περισσότερα για την κρυπτοσφαιρία γενικά.

Προτεινόμενη εικόνα: namecoinnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map