Ένας οδηγός για αρχάριους για το Cryptocurrency της ημέρας

συναλλαγές ημέρας

Το Cryptocurrency είναι ψηφιακό χρήμα που γίνεται εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των επενδυτών τα τελευταία χρόνια ως κερδοσκοπικό πλεονέκτημα. Είναι ένα εικονικό και αποκεντρωμένο νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο ανταλλαγής. Πολλά κρυπτονομίσματα έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και έχουν κερδίσει την προσοχή των επενδυτών. Μερικά από αυτά είναι Ethereum, XRP, Litecoin και NEO. Πολλές εταιρείες όπως η IBM, η Microsoft και η Square δέχονται πλέον αυτά τα κρυπτονομίσματα ως μέθοδο πληρωμής. Επιπλέον, άλλες εταιρείες όπως η Tesla σχεδιάζουν επίσης να αποδεχτούν δημοφιλή κρυπτογράφηση, όπως το Bitcoin, ως μέθοδο πληρωμής.

Αυτά τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει αιτία ανησυχίας για την κυβέρνηση λόγω της υψηλής αστάθειας και της αποκεντρωμένης φύσης τους. Ωστόσο, συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο αριθμό επενδυτών κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλοί προφανείς λόγοι πίσω από αυτήν την τεράστια δημοτικότητα του κρυπτονομίσματος και ένας από αυτούς είναι η ασφάλεια. Πολλά πορτοφόλια κρυπτογράφησης που διατίθενται στην αγορά είναι πολύ ασφαλή και κάποιος δεν μπορεί να εισέλθει στον λογαριασμό σας και να κλέψει τα Bitcoin σας.

Γιατί θα έπρεπε να επιλέξετε συναλλαγές εντός της ημέρας?

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα είναι οι ενδοημερήσιες συναλλαγές. Η ενδοημερήσια συναλλαγή αναφέρεται σε μια στρατηγική διαπραγμάτευσης στην οποία οι επενδυτές αγοράζουν και πωλούν τα περιουσιακά στοιχεία την ίδια ημέρα. Αυτός ο τύπος συναλλαγών έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ εμπόρων μετοχών με την έλευση γρήγορων, βολικών και φθηνότερων χρηματιστηρίων στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε ενδοημερήσια συναλλαγή με κρυπτονομίσματα. Η αξία των κρυπτονομισμάτων καθορίζεται με βάση την παγκόσμια ζήτηση και προσφορά. Έτσι, η ενδοημερήσια διαπραγμάτευση μειώνει τον κίνδυνο απώλειας της νύχτας σας από τις ενέργειες της αγοράς των εμπόρων στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Επιπλέον, αυτός ο τύπος συναλλαγών απαιτεί από έναν έμπορο να έχει καλές θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία και την ίδια την αγορά. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η υψηλότερη απόδοση όταν συνδυάζεται με ένα αποτελεσματική εμπορική στρατηγική. Εκτός από αυτό, η αγορά κρυπτονομισμάτων όπως το Ethereum και το Bitcoin θεωρείται ανώριμη. Αν και υπάρχουν πολλοί έμπειροι επενδυτές στην αγορά, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι νεοφερμένοι στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Σε αντίθεση με τις αγορές μετοχών, καθίσταται πολύ πιο δύσκολο να προβλεφθεί η αγορά κρυπτογράφησης λόγω της ανώριμης φύσης της. Ως εκ τούτου, η ενδοημερήσια συναλλαγή επιτρέπει στους εμπόρους να επενδύουν μόνο για μια συγκεκριμένη περίοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας και να πωλούν το απόθεμα μετά την επίτευξη του στόχου.

Πώς να επιλέξετε Cryptocurrency για Intraday Trading?

Η πρώτη ερώτηση για κάθε αρχάριο είναι πώς να επιλέξετε κρυπτογράφηση για ημερήσιες συναλλαγές? Εάν είστε αρχάριος, θα ήταν δύσκολο να επιλέξετε κρυπτογράφηση για ημερήσιες συναλλαγές. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας προτού επιλέξετε ένα κρυπτογράφηση για συναλλαγές. Παρόλο που έχουμε ήδη μερικά από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για ημερήσιες συναλλαγές. Ωστόσο, η κατάσταση της αγοράς τείνει να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και μια κρυπτογράφηση μπορεί επίσης να δει μια πτωτική τάση μετά από μια μακρά ανοδική τάση. Είναι ακόμη πιο σημαντικό να γνωρίζετε για τους εμπόρους της ημέρας, καθώς η τιμή των κρυπτονομισμάτων μπορεί να δει διαφορετικές τάσεις σε διαφορετικές ημέρες.

Ακολουθήστε τους δείκτες: Οι δείκτες αγοράς βοηθούν τους εμπόρους να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Ένας ενδοημερήσιος έμπορος πρέπει να είναι σε θέση να παρακολουθεί και να κάνει την ανάλυση των βραχυπρόθεσμων μεταβολών των τιμών.

Ακολουθήστε τα νέα: Οι ειδήσεις μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στη συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων. Τα καλά νέα σχετικά με την κρυπτογράφηση μπορούν να αυξήσουν την αξία κατά πολλές φορές. Τα άσχημα νέα, από την άλλη πλευρά, μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την τιμή κρυπτογράφησης. Ένα από τα πρόσφατα παραδείγματα είναι τα πρόσφατα νέα σχετικά με την εταιρεία Tesla που επενδύει 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια σε Bitcoin και σχεδιάζει να το αποδεχτεί ως τρόπο πληρωμής. Ο Elon musk υποστήριξε επίσης την ιδέα της επένδυσης σε κρυπτογράφηση για να νικήσει τον πληθωρισμό αντί να κρατήσει μετρητά. Αυτό οδήγησε σε αύξηση της αξίας των Bitcoin που αγγίζουν τα 56000 USD όλων των εποχών.

Ρευστότητα: Η ρευστότητα αναφέρεται στο πόσο γρήγορα μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε την κρυπτογράφηση για νομικά χρήματα ή χρήματα. Η ρευστότητα είναι ένας άλλος μεγάλος παράγοντας που πρέπει να θυμάστε πριν επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Η υψηλή ρευστότητα διασφαλίζει ότι μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρυπτονομίσματα ανά πάσα στιγμή. Ένα υψηλό ρευστό κρυπτογράφηση σημαίνει επίσης ότι αγοράζεται και πωλείται σε όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα χωρίς να επηρεάσετε την τιμή.

Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σε Cryptocurrency

εμπορίαΠηγή: AdmiralMarkets

Οι χρηματιστηριακές αγορές ρυθμίζονται από ρυθμιστικό φορέα σε πολλές χώρες του κόσμου. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τα κρυπτονομίσματα. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα στην αγορά ρυθμίζονται χαλαρά ή δεν έχουν καθόλου κανονισμούς. Ως εκ τούτου, είναι πιο εύκολο για τους νεοεισερχόμενους να εισέλθουν στην αγορά και να ξεκινήσουν τις συναλλαγές τους. Γίνεται ευκολότερο για έναν έμπορο να αρχίσει να επενδύει στο χρηματιστήριο για ενδοημερήσιους εμπόρους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε να κάνετε συναλλαγές σε Bitcoin είναι να κάνετε μια θεμελιώδη και τεχνική ανάλυση της αγοράς. Η θεμελιώδης ανάλυση αναφέρεται στην αξιολόγηση και εξοικείωση με την κρυπτογράφηση και την ίδια την αγορά.

Από την άλλη πλευρά, η τεχνική ανάλυση αναφέρεται στην αξιολόγηση του περιουσιακού στοιχείου και της αγοράς χρησιμοποιώντας μαθηματικούς και στατιστικούς παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν ιστορικές τιμές του κρυπτονομίσματος, πρόσφατες τάσεις στην αγορά και μοτίβα στην εξέλιξη των τιμών. Η δημιουργία λογαριασμού σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές Bitcoin.

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην αγορά όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Μερικά από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων είναι τα Binance, Coinbase, Cex.io, Kraken κ.λπ. Αφού τελειώσουμε με τη θεμελιώδη και τεχνική ανάλυσή μας και δημιουργήσαμε έναν λογαριασμό σε μια ανταλλαγή Bitcoin, μπορούμε να ξεκινήσουμε με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.


συμπέρασμα

Τα κρυπτονομίσματα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κερδοσκοπικά περιουσιακά στοιχεία της σημερινής εποχής. Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin κατέληξαν να υπερδιπλασιάσουν την αξία τους σε λιγότερο από 6 μήνες, κερδίζοντας την προσοχή επενδυτών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε βασικές γνώσεις σχετικά με την αγορά blockchain πριν ξεκινήσετε την ημέρα διαπραγμάτευσης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να θυμάστε πριν επιλέξετε κρυπτονομίσματα για ημερήσιες συναλλαγές. Αυτοί οι παράγοντες είναι η ανάλυση τάσεων, μετά τα νέα, και η επένδυση σε ρευστό απόθεμα. Με μια αποτελεσματική στρατηγική, η ημερήσια διαπραγμάτευση μπορεί να δώσει υψηλότερη απόδοση από άλλες μορφές επενδύσεων.

Προτεινόμενη εικόνα: InvestInBlockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map