Τα καλύτερα Cryptocurrencies to Mine το 2019

τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για τη δική μου

Δεδομένου ότι το Bitcoin είναι αρκετά παλιές ειδήσεις στον σημερινό κόσμο, οι περισσότεροι άνθρωποι ήδη γνωρίζουν ότι, όπως και τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, λαμβάνεται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξόρυξη. Η κοινή αντίληψη σχετικά με την εξόρυξη είναι ότι είναι εξαιρετικά ακριβό επειδή απαιτεί τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας και εξαιρετικά εξειδικευμένες εξέδρες που σχεδόν δεν είναι κερδοφόρες.

Παρόλο που μπορεί να είναι αλήθεια ότι η δυσκολία εξόρυξης του Bitcoin είναι πολύ υψηλή και ότι η εξόρυξη Bitcoin είναι σήμερα μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων αφιερωμένη σε μεγάλες συγκεντρωτικές δεξαμενές εξόρυξης με εξειδικευμένους ανθρακωρύχους ASIC, η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων απέχει πολύ από το νεκρό. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που θα εξορύξω το 2019, καθώς και γιατί συμβαίνει αυτό.

Τι είναι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων?

Εν ολίγοις, η εξόρυξη κρυπτογράφησης είναι η διαδικασία ελέγχου συναλλαγών για να προσδιοριστεί εάν τηρούν όλους τους συγκεκριμένους κανόνες του δικτύου, καθιστώντας τις επιλέξιμες για την προσθήκη στο μητρώο blockchain.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός: οι ανθρακωρύχοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον για την επίλυση των απαιτητικών μαθηματικών προβλημάτων που έρχονται με κρυπτογραφικές λειτουργίες κατακερματισμού, χρησιμοποιώντας είτε CPU (αρκετά σπάνια σήμερα), GPU είτε εξοπλισμό ASIC. Οι ανθρακωρύχοι που βρίσκουν πρώτα τη λύση πληρώνονται.

Επιλέγοντας ένα νέο νόμισμα στο δικό μου

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι η εξόρυξη κρυπτογράφησης μειώνεται αργά. Είτε αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι αλήθεια είτε όχι, είναι δύσκολο να πούμε. Ωστόσο, ένα γεγονός παραμένει το ίδιο όπως πριν: η επιλογή νέου νομίσματος στο δικό μου δεν είναι πολύ απλή.

Τα πράγματα έχουν την τάση να αλλάζουν γρήγορα στην κρυπτοσφαιρία. Ως εκ τούτου, η επιλογή νέας κρυπτογράφησης στο δικό μου θα πρέπει να περιλαμβάνει μια εις βάθος ανάλυση σε σχέση με κάθε πτυχή του νομίσματος (τεχνολογία που χρησιμοποιείται, φιλοσοφία, αγοραία αξία, ομάδα, οδικός χάρτης κ.λπ.).

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζετε είναι η δυσκολία εξόρυξης του νομίσματος. Οι πρόσφατες διακυμάνσεις των τιμών, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς και ο αριθμός των περιπτώσεων χρήσης είναι επίσης πολύ σημαντικές πτυχές. Επειδή ο καθορισμός της κερδοφορίας σχετίζεται με μια πληθώρα συνεχώς κυμαινόμενων παραμέτρων, είναι καλύτερο αν χρησιμοποιείτε μια καλή αριθμομηχανή εξόρυξης στο διαδίκτυο.

Εξόρυξη Crypto

Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να το ορυχείο το 2019

Litecoin (LTC)

Το Litecoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και παλαιότερα κρυπτονομίσματα στην αγορά και είναι μια πολύ σταθερή επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την εξόρυξη ενός ήδη εγκατεστημένου νομίσματος. Το Litecoin έχει πολύ γρήγορους χρόνους συναλλαγής, ο χρόνος δημιουργίας μπλοκ περιορίζεται σε δέκα λεπτά και έχει καλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης από τους περισσότερους κρυπτογράφους εκεί έξω.

Αναμφίβολα, ο καλύτερος τρόπος να εξορύξετε το Litecoin είναι με τη βοήθεια των ανθρακωρύχων ASICs, πράγμα που σημαίνει ότι το νόμισμα απαιτεί μια μεγάλη πρόωρη επένδυση. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ένα αξιοπρεπές κέρδος κατά την εξόρυξη της Litecoin είναι να συμμετάσχετε σε μια από τις πολλές δεξαμενές εξόρυξης, όπως Πισίνα Litecoin, Antpool, και LTC. κορυφή.


Dogecoin (DOGE)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται να επενδύσει στο Dogecoin. Σε τελική ανάλυση, είναι το altcoin με την πιο «φιλανθρωπική» κοινότητα, και εκπληκτικά ή όχι, μπορεί επίσης να εξορύσσεται χρησιμοποιώντας έναν απλό υπολογιστή. Φυσικά, οι χρήστες είναι πιθανότερο να κερδίσουν κέρδος επιλέγοντας λίγο περισσότερη ισχύ εξόρυξης με τη βοήθεια καρτών γραφικών AMD / NVIDIA. Για την εξόρυξη CPU, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν Ορυχείο CPU, ενώ όσοι χρησιμοποιούν GPU μπορούν να επιλέξουν CGminer, CudaMiner, και GUIminer. Μερικές από τις καλύτερες πισίνες εξόρυξης για Dogecoin είναι CoinEx, Prohashing, 1 Κοινόχρηστο, Aikapool, και MultiPool.

Χαμόγελο

Σήμερα κατατάσσεται στην 186η θέση (τη στιγμή της γραφής) στο CoinMarketCap, Γκριμάτσα είναι ένα νόμισμα που αναμένεται να έχει αξιοπρεπή άνοδο το 2019. Είναι χτισμένο πάνω από το πρωτόκολλο MimbleWimble και το ίδιο το έργο βασίζεται στο απόρρητο, την επεκτασιμότητα και τη μειωμένη χωρητικότητα blockchain.

Το Grin μπορεί να εξορύσσεται χρησιμοποιώντας πληθώρα GPU, όπως διάφορα μοντέλα καρτών Nvidia (1070, 1070ti, 1080, 1080ti, 2070, 2080, 2080ti) και κάρτες AMD (570, 580, Vega56, Vega64). Επίσης, μπορεί να εξορύσσεται χρησιμοποιώντας τον επίσημο ανθρακωρύχο του έργου που ονομάζεται GrinGoldMiner (GGM). Μερικές από τις καλύτερες πισίνες περιλαμβάνουν F2Πολύ, Γκριντ, Sparkpool, και Pool.BTC.

Vertcoin (VTC)

Το Vertcoin είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ανθεκτικό στις ASIC. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μεμονωμένη εξόρυξη με CPU ή GPU. Το Vertcoin μπορεί να εξορυχθεί με μια μεγάλη γκάμα καρτών γραφικών AMD και Nvidia και με τη βοήθεια του επίσημου ανθρακωρύχου που ονομάζεται Εξόρυξη με ένα κλικ. Φυσικά, οι GPU πιθανότατα θα αποφέρουν μεγαλύτερα οφέλη, αλλά η αρχική επένδυση είναι μεγαλύτερη.

Monero (XMR)

Το Monero δεν είναι μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα μέχρι σήμερα, αλλά είναι επίσης ένα από τα καλύτερα νομίσματα απορρήτου εκεί έξω. Επί του παρόντος κατατάσσεται 13η στο CoinMarketCap, η Monero χρησιμοποιεί έναν πολύ προηγμένο αλγόριθμο κατακερματισμού Proof-of-Work γνωστός ως CryptoNight ο οποίος είναι επίσης ανθεκτικός σε ASIC.

Αυτό το γεγονός, καθώς και το γεγονός ότι είναι ένα πολύ δημοφιλές νόμισμα απορρήτου, καθιστά το Monero ένα από τα καλύτερα νομίσματα που εξορύσσεται αυτή τη στιγμή. Το Monero μπορεί να εξορύσσεται χρησιμοποιώντας απλώς τη δύναμη επεξεργασίας ενός υπολογιστή. Ωστόσο, για αύξηση των ανταμοιβών, η επιλογή μιας πιο ισχυρής GPU είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. Οι κάρτες γραφικών AMD φαίνεται να είναι οι καλύτερες στην επιχείρηση για την εξόρυξη του Monero, αλλά και αυτές της Nvidia λειτουργούν επίσης. Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες λογισμικού εξόρυξης Monero είναι MultiMiner και GUIminer.

συμπέρασμα

Παρόλο που η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο πριν από δύο, τρία χρόνια, μπορεί να είναι κερδοφόρα με τη σωστή προσέγγιση. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνετε σωστή έρευνα πριν δεσμευτείτε πλήρως σε ένα συγκεκριμένο είδος νομίσματος για να ορυχεία. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός απέδειξε χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για τις μελλοντικές σας προσπάθειες εξόρυξης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map