Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ένας οδηγός για αρχάριους για την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης Crypto Exchange το 2021

κρυπτο

Τα κρυπτονομίσματα ξεπερνούν σταθερά τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής. Τα ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum άνθισαν το 2017 και αν ήσουν αρκετά έξυπνοι για να επενδύσετε τα χρήματά σας τότε, πιθανότατα κολυμπάτε στον πλούτο σήμερα.

Αλλά το crypto είναι μια ταχέως εξελισσόμενη αγορά και δεν είναι ποτέ πολύ αργά. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι συναρπαστική, αλλά αν θέλετε να παραμείνετε κερδοφόρα ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, θα πρέπει να σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Τα βασικά

# 1 Τι είδους επιχείρηση Crypto Exchange θέλετε να εκτελέσετε?

Οδηγός για την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης Crypto Exchangegoodaudience.com

Πρώτα πράγματα πρώτα – καθορίστε το είδος της επιχείρησης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ασκήσετε. Υπάρχουν τρεις τύποι πλατφορμών ανταλλαγής, δηλαδή, συγκεντρωτική, peer-to-peer και αποκεντρωμένη.

Κεντρική ανταλλαγή (CEX)

Σε μια κεντρική ανταλλαγή, ενεργείτε ως τρίτο μέρος μεσεγγύησης που διευκολύνει τις συναλλαγές μεταξύ των εμπόρων. Αυτό το χρηματικό ποσό χρεώνει μια χρέωση συναλλαγής συνήθως περίπου 0,25%. Η μετάβαση στην κεντρική διαδρομή ανταλλαγής μπορεί να σας προσφέρει σταθερά κέρδη μόνο μέσω των τελών συναλλαγών. Νομίζω Coinbase.com στυλ.

Αποκεντρωμένη ανταλλαγή Peer-to-Peer (P2P DEX)

Το P2P exchange συνδέει τους εμπόρους με άλλους εμπόρους χωρίς κεντρική αρχή να επιβλέπει το εμπόριο. Οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν απευθείας, χωρίς την ανάγκη απόσβεσης χρημάτων και κρυπτονομισμάτων με τρίτο μέρος. Το πλεονέκτημα της διαπραγμάτευσης P2P είναι ότι ταιριάζει με τους αγοραστές και τους πωλητές σε πραγματικό χρόνο σχεδόν αμέσως, διασφαλίζοντας πολύ ταχύτερη διαπραγμάτευση και δεν επιβάλλονται επιπλέον χρεώσεις από το escrow party. Νομίζω Binance.org Στυλ DEX.

Εξωχρηματιστηριακή ανταλλαγή (OTC)

Η ανταλλαγή over-the-counter δεν είναι τόσο μια ανταλλαγή όσο μια πλατφόρμα επενδύσεων, επιτρέποντας σε μεγάλες εταιρείες και επενδυτικούς ομίλους να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε τεράστιες ποσότητες. Όχι πολλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο μπορούν να προσφέρουν ρευστότητα σε επενδυτές εκατομμυρίων δολαρίων με ασφάλεια και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Συνήθως, μια ανταλλαγή εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών λειτουργεί ως μεσίτης επενδύσεων που καθιερώνει τη συμφωνία μεταξύ μεγάλων ανθρακωρύχων και εταιρειών που επιθυμούν να επενδύσουν. Νομίζω Grayscale.co στυλ.

# 2 Ανατρέξτε στους νόμους και κανονισμούς της Crypto

Οδηγός για την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης Crypto Exchangemedium.com

Το Cryptocurrency διαθέτει ασφαλή καταφύγια όπως η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ, η Ιρλανδία και η Εσθονία, ενώ δεν ταιριάζει καλά με ορισμένες χώρες όπως η Ρωσία, η Βολιβία, το Πακιστάν και άλλες. Ανάλογα με το πού σκοπεύετε να ενσωματώσετε την επιχείρηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τους νόμους και τους κανονισμούς σε αυτές τις χώρες. Ακόμα κι αν διευκολύνετε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του Know Your Customer (KYC) FinTech για την πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

# 3 Διεξαγωγή έρευνας αγοράς Crypto

Καμία επιχείρηση δεν πρέπει να ξεκινήσει χωρίς πρώτα να διεξαγάγει εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Ποιες τάσεις κρυπτονομισμάτων κυριάρχησαν το έτος; Ποια είναι η αναμενόμενη τιμή των κυριότερων κρυπτονομισμάτων για το επόμενο έτος; Η κατανόηση της αγοράς θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια κρυπτονομίσματα πρέπει να καταχωρίσετε στο χρηματιστήριο σας. Εκτός από αυτό, εξετάστε ποια χαρακτηριστικά απαιτούνται περισσότερο από τους εμπόρους κρυπτογράφησης. Αυτό θα βοηθήσει την ανταλλαγή κρυπτογράφησης να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και να κερδίσει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

# 4 Συνεργαστείτε με έναν επεξεργαστή πληρωμών που είναι φιλικός προς την κρυπτογράφηση

Πρέπει να συνεργαστείτε με έναν τρίτο επεξεργαστή πληρωμών, έτσι ώστε η ανταλλαγή σας να δέχεται χρηματικά χρήματα που εκδίδονται από την κυβέρνηση, όπως το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ. Επιλέξτε μια αξιόπιστη τράπεζα που δεν τρελαίνεται όταν λέτε “Crypto” και που διαθέτει ασφαλείς διαδικτυακές εγκαταστάσεις. Αυτό μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί σε χώρες του τρίτου κόσμου όπου οι διαδικτυακές συναλλαγές είναι σπάνιες. Τα κύρια πράγματα που πρέπει να εξετάσετε είναι η φιλικότητα προς την κρυπτογράφηση και η διευκόλυνση των γρήγορων συναλλαγών κατάθεσης και ανάληψης για την επιχείρηση και τους πελάτες σας. Σήμερα, κανείς στο μυαλό του δεν θέλει να περιμένει πέντε εργάσιμες ημέρες μόνο για την επεξεργασία χρημάτων.

# 5 Προσδιορίστε τις δυνατότητες που θέλετε στο Exchange σας

tradersdna.com

Βεβαιωθείτε ότι η ανταλλαγή σας καλύπτει τρία βασικά στοιχεία χρηστικότητας: ασφαλή, γρήγορη και απλή στη χρήση. Οι δυνατότητες που ενσωματώνετε στην πλατφόρμα σας θα ενθαρρύνουν τους εμπόρους να χρησιμοποιούν την ανταλλαγή σας.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Οπτικά ευχάριστο και απλό στη χρήση περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI / UX).
  • Ασφαλής αποθήκευση κρυπτονομισμάτων.
  • Πολυγλωσσική υποστήριξη εάν πηγαίνετε παγκοσμίως.
  • Επαλήθευση KYC / AML.
  • Πρωτόκολλα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων (SSL / HTTPS, Έλεγχος ταυτότητας 2FA, Κρυπτογράφηση δεδομένων κ.λπ.).

Ο σύντροφος σου εταιρεία ανάπτυξης blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε αυτές τις δυνατότητες στην πλατφόρμα ανταλλαγών σας. Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καθίσετε με την τεχνική ομάδα για να εξερευνήσετε κάθε στοιχείο – οι έμπειροι μηχανικοί λογισμικού blockchain μπορεί να έχουν τεχνολογικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της πλατφόρμας σας, διατηρώντας ταυτόχρονα εύκολη τη χρήση.

# 6 Εργαστείτε με έναν προγραμματιστή λογισμικού ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Η επιλογή ανάπτυξης για την πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης θα καθορίσει πόσο γρήγορα μπορείτε να πάτε για να κατακτήσετε την αγορά. Αφιερώνοντας λίγα χρόνια για την ανάπτυξη του λογισμικού blockchain σας εσωτερικά ενώ η αγορά κινείται γρήγορα προς τα εμπρός μπορεί να σας κάνει να τρέχετε ενάντια στον άνεμο. Είναι μια λογική προσέγγιση για να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας και να επιταχύνετε το χρόνο σας στην αγορά, συνεργαζόμενοι με έναν προγραμματιστή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για την πρώτη τεχνολογία. Δεδομένου ότι οι βασικές δυνατότητες (UI / UX, υποδομή διακομιστή cloud, μηχανή συναλλαγών κ.λπ.) είναι έτοιμες, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνια ανάπτυξης και χιλιάδες δολάρια, επειδή δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Συνεργαστείτε με ένα αξιόπιστη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού ανταλλαγής κρυπτογράφησης όπως το Openware, το οποίο μπορεί να προσαρμόσει το λογισμικό τους στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες και ιδέες σας.

# 7 Προωθήστε την επιχείρησή σας Crypto Exchange

Πώς θα σας βρουν οι άνθρωποι εκτός αν κάνετε κάποιο θόρυβο; Πρέπει να προωθήσετε τη νέα σας επιχείρηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας καινοτόμες και αποδεδειγμένες στρατηγικές μάρκετινγκ όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), μάρκετινγκ email, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων σε πλατφόρμες όπως Instagram, Facebook και Twitter, διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ με την Google και το Bing (ΔΕΗ) και πολλά άλλα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσλάβετε μια ομάδα μάρκετινγκ για να χειριστείτε αυτόν τον τομέα ανάπτυξης επιχειρήσεων, εάν θέλετε να εστιάσετε σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας.

unsplash.com

Ποιος θα χρειαστείτε στην ομάδα σας

# 1 Ηγεσία

Σκεφτείτε για τις φάλαινες που μεταφέρουν το έργο σας μπροστά με την ενέργεια και την εμπειρία τους. Χρειάζεστε έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο (Chief Executive Officer) για την επισκόπηση του έργου, έναν CFO (Chief Financial Officer) για τη διαχείριση όλων των οικονομικών πραγμάτων και έναν CTO (Chief Technical Officer) για τη φροντίδα του τεχνικού τμήματος πληροφορικής. Εάν σκοπεύετε να είστε όλα αυτά ταυτόχρονα, θα απλώσετε πολύ λεπτό και πιθανότατα θα πάρετε ξηρούς καρπούς για ένα χρόνο.

# 2 Υποστήριξη πελατών

Ενώ η πρόσληψη μιας ομάδας υποστήριξης πελατών γίνεται συνήθως στο τέλος της δημιουργίας μιας επιχείρησης ανταλλαγής κρυπτογράφησης, αυτό είναι ένα βήμα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη. Η απόκριση μιας ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε την επιτυχία σας. Θα είναι αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, θα αντιμετωπίζουν παράπονα πελατών και άλλα τεχνικά ζητήματα – συνήθως 24/7.

Νο 3 Νομικός Σύμβουλος

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά τη σημασία της σωστής νομικής συμβουλευτικής σε οικονομικά έργα. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε κανονισμούς στη δικαιοδοσία σας και σε ξένες δικαιοδοσίες που διαπραγματεύονται οι πελάτες σας. Δεδομένου ότι οι νόμοι κρυπτογράφησης εξελίσσονται συνεχώς, χρειάζεστε μια νομική ομάδα εσωτερικής ή εξωτερικής ανάθεσης για να ελέγχετε τις δραστηριότητές σας. Θα διασφαλίσουν ότι η επιχείρησή σας συμμορφώνεται με τους κανόνες SEC και CFTC, αλλιώς θα διατρέχετε κίνδυνο κατηγοριών για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

# 3 Ομάδα μάρκετινγκ

Πριν ξεκινήσετε την επιχείρηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης, πρέπει να έχετε μια σωστή στρατηγική μάρκετινγκ για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Παρόλο που είναι δυνατή η αυτοδιαχείριση της πτυχής μάρκετινγκ, είναι καλύτερο να το αφήσετε στα χέρια των ειδικών του ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς το διαδικτυακό σημείο είναι όπου βρίσκονται οι πιθανοί πελάτες σας. Αποφασίστε εάν τα χρήματά σας είναι αρκετά για τη δημιουργία μιας εσωτερικής ομάδας μάρκετινγκ ή εάν είναι πιο οικονομικά αποδοτικό να αναθέτετε την εργασία σε μια εταιρεία. Το CMO (Chief Marketing Officer) είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον κορυφαίο πίνακα κάθε επιχείρησης.

Τυλίγοντας

Η επιχείρηση κρυπτονομισμάτων είναι μια σχετικά νέα μορφή διαδικτυακής επιχείρησης που αναμένουμε να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, ειδικά με τις αλλαγές που επέφερε η πανδημία COVID-19. Ο παραπάνω οδηγός παρέχει μια εξαιρετική αφετηρία για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αλλά τελικά, το πώς αποφασίζετε να κάνετε τις λειτουργίες σας εξαρτάται από εσάς.

Εάν σας ενδιαφέρει να εμβαθύνετε στη βιομηχανία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Openware έχει το λογισμικό ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και λύσεις για να βοηθήσετε την πλατφόρμα σας να λειτουργεί χωρίς χρόνο. Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε με μια τεχνική διαβούλευση χωρίς υποχρεώσεις για να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες και πώς μπορεί να διαμορφωθεί η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me