Οι καλύτερες ανταλλαγές Crypto για χρήστες της Νότιας Κορέας

Κορεάτικες ανταλλαγές

Η Νότια Κορέα φιλοξενεί μεγάλο αριθμό αξιόπιστων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων. Παρά τα τρέχοντα εμπόδια που δημιουργούνται από την κυβέρνηση και τις τράπεζες, η Κορέα εξακολουθεί να είναι μία από τις χώρες που έχουν αναπτύξει μια αγορά ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε μερικά από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης για χρήστες της Νότιας Κορέας το 2019.

UPbit

Το UPbit είναι ένα από τα μεγαλύτερα κορεάτικα κρυπτονομίσματα με ημερήσιο όγκο συναλλαγών. Η ανταλλαγή ιδρύθηκε το 2017 από τον Song Chi-Hyung, έναν από τους πλουσιότερους άντρες στη Νότια Κορέα.

Ενώ το 2018, ο ιδρυτής του UPbit και δύο άλλα ανώτερα μέλη κατηγορήθηκαν ότι δημιούργησαν ψεύτικους λογαριασμούς για να αυξήσουν τον όγκο των συναλλαγών τους, οι ισχυρισμοί απορρίφθηκαν από την εταιρεία και η ανταλλαγή εξακολουθεί να βρίσκεται στις κορυφαίες προτιμήσεις της Κορέας.

Το UPbit έχει βάση χρηστών σχεδόν 1,2 εκατομμυρίων και ημερήσιο όγκο συναλλαγών στα 192.422.573 USD.

Το χρηματιστήριο υποστηρίζει το νότιο κορεατικό γουόν, το οποίο είναι ιδανικό για τοπικούς χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το νόμισμα fiat για να αγοράσουν κρυπτογράφηση. Οι καταθέσεις Fiat μπορούν να γίνουν εντός και εκτός των τραπεζικών λογαριασμών της Νότιας Κορέας.

Μέσω της συνεργασίας της στο Bittrex, το UPbit είναι σε θέση να απαριθμήσει μια μεγάλη ποικιλία νομισμάτων και μαρκών κρυπτογράφησης. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν συναλλαγές με όλα τα 100 κορυφαία κρυπτονομίσματα με ανώτατο όριο αγοράς, καθώς και με κάποια εξωτικά altcoin.

Καθώς η ανταλλαγή υποστηρίζεται από τον γίγαντα της fintech Kakao, τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται για τα χρήματα χρηστών UPbit είναι κορυφαία. Η ασφάλεια του Πορτοφολιού προσφέρεται από το BitGo, έναν παγκόσμιο πάροχο πορτοφολιών πολλαπλών υπογραφών που χρησιμοποιείται από πολλά μεγάλα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια.

Bithumb

Η Bithumb ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο στην Κορέα, με όγκο συναλλαγών $ 627.306.115 USD. Οι χρήστες είναι σε θέση να ανταλλάσσουν περίπου 90 είδη κρυπτονομισμάτων έναντι του νοτίου Κορέας (KRW). Η ανταλλαγή ανήκει στην εταιρεία BTC Korea.com Co. Ltd..

Το 2017, ο Bithumb δέχθηκε hacked δύο φορές, χάνοντας την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων 30.000 πελατών. Ένα άλλο χάκερ σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2018, με απώλεια 30 εκατομμυρίων δολαρίων κρυπτογράφησης στο περιστατικό. Τον Μάρτιο του 2019, άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφησης έχουν κλαπεί από το χρηματιστήριο σε μια επίθεση ασφαλείας.

Λόγω της συχνότητας των παραβιάσεων, η ανταλλαγή συνεργάστηκε με το KISA (Κορεατικό Διαδίκτυο & Υπηρεσία ασφαλείας) για να προσπαθήσουμε και να ανακτήσουμε τις απώλειές τους. Από το hack των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Bithumb κατάφερε να πάρει πίσω 14 εκατομμύρια δολάρια.


Η Bithumb προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τα τέλη της, 0,15% για να είμαστε πιο ακριβείς, δηλαδή κάτω από τον μέσο όρο της αγοράς 0,25%.

Ο Bithumb αποκάλυψε ότι έχουν σχέδια εγκατάστασης περιπτέρων σε εστιατόρια και καφετέριες σε ολόκληρη τη Νότια Κορέα, όπου οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Επίσης, ανέπτυξαν Touchpad, Touchbone και Bithumb Cache για να διευκολύνουν τη χρήση κρυπτονομισμάτων για τους πελάτες τους.

Κόρμπιτ

Η Korbit ήταν το πρώτο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στη χώρα που προσέφερε συναλλαγές έναντι του κορεατικού γουόν. Η πλατφόρμα συναλλαγών θεωρείται ως το 3ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην Κορέα. Το χρηματιστήριο κατέχει το 6% του μεριδίου αγοράς της Κορέας.

Το Korbit υποστηρίζει περίπου 30 cryptos, συμπεριλαμβανομένων των bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, XRP, Bitcoin Cash, ακόμη και Qtum και Zilliqa, τα οποία μπορούν να ανταλλαχθούν έναντι KRW.

Το σύστημα αμοιβών είναι πιο συμφέρουσα για εκείνους που ανταλλάσσουν υψηλότερους όγκους, καθώς το ποσοστό που χρεώνεται μειώνεται ανάλογα με το ποσό που διαπραγματεύεται. Οι χρήστες μπορούν να χρηματοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους με KRW είτε μέσω πιστωτικής είτε χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος.

Αν και δεν έχει ρυθμιστεί επίσημα, η Korbit είναι από τις πρώτες ανταλλαγές που προσπαθούν να ακολουθήσουν όλους τους κανονισμούς που έθεσε η κορεατική κυβέρνηση.

Η Korbit έχει καλή φήμη στην κοινότητα κρυπτογράφησης, καθώς θεωρείται αξιόπιστη και αξιόπιστη ανταλλαγή.

Κοινόνη

Το Coinone είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στη Νότια Κορέα, με 24ωρο όγκο συναλλαγών 49.744.290 USD. Ενώ η ανταλλαγή σχεδιάζει να επεκταθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, ειδικά στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών στη μητρική της Νότια Κορέα.

Το Coinone είναι επίσης μια ανταλλαγή πύλης καθώς υποστηρίζει συναλλαγές σε κορεατικά κέρδη έναντι ορισμένων κρυπτογράφησης. Οι καταθέσεις Crypto γίνονται επίσης αποδεκτές. Η επιλογή κρυπτογράφησης που προσφέρει η Coinone περιλαμβάνει σχεδόν 50 ψηφιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, EOS, XRP, OmiseGo, Tron, IOTA, Stellar και πολλά άλλα.

Η δομή των τελών βασίζεται επίσης στον όγκο συναλλαγών και οι χρήστες μπορούν να μειώσουν τα τέλη κατασκευαστή και λήψης σε 0,02% και 0,06% αντίστοιχα.

Η Coinone Transfer είναι θυγατρική της εταιρείας ανταλλαγής που διαχειρίζεται πληρωμές που είναι υπεύθυνες για την έναρξη της πρώτης εφαρμογής για εμβάσματα Blockchain για κινητά στη χώρα. Η εφαρμογή Cross Remittance βασίζεται στο xCurrent του Ripple που επιτρέπει γρήγορη διασυνοριακή συναλλαγή.

Huobi Κορέα

Η Huobi Korea είναι μία από τις θυγατρικές που διαχειρίζεται η Huobi, μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που λειτουργεί από το 2013 και έχει άλλα υποκαταστήματα στην Ασία. Έχουν γραφεία στη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, καθώς και στις ΗΠΑ. Το Huobi είναι το 5ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης σε παγκόσμια κλίμακα με προσαρμοσμένο όγκο.

Το χρηματιστήριο απαριθμεί περισσότερα από 100 νομίσματα και 208 αγορές, από τις οποίες 19 διαπραγματεύονται έναντι της κορεατικής νίκης. Για λόγους ασφαλείας, το 98% των χρημάτων του πελάτη διατηρούνται σε κρύα πορτοφόλια για να αποφευχθούν οι απόπειρες εισβολής.

Η Huobi Korea ενίσχυσε πρόσφατα τις διαδικασίες κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, παρακολουθώντας όλες τις ύποπτες συναλλαγές στην πλατφόρμα τους και επανεξετάζοντας τις διαδικασίες ανάληψης και κατάθεσης.

OKCoin Κορέα

Μια άλλη θυγατρική μιας δημοφιλούς ανταλλαγής κρυπτογράφησης είναι η OKCoin Korea, το υποκατάστημα της κινεζικής εταιρείας κρυπτογράφησης Εντάξει.

Η ανταλλαγή υποστηρίζει περισσότερα από 60 ψηφιακά νομίσματα σε συνδυασμό με το κορεάτικο γουόν. Ωστόσο, η OKCoin Korea επιπλήχθηκε επειδή δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της. Έλαβαν επίσης κυρώσεις για τις διαδικασίες κλεισίματος λογαριασμού επειδή ήταν πολύ περίπλοκες.

Το OKCoin εφαρμόζει κρυπτογράφηση ασφαλείας SSL σε τραπεζικό επίπεδο, ψυχρή αποθήκευση για κρυπτονομίσματα, GSLB και κατανεμημένους διακομιστές και παρακολούθηση καταθέσεων και ανάληψης σε πραγματικό χρόνο.

Το OKCoin διαχειρίζεται η ίδια εταιρεία που εδρεύει στη Μάλτα και κατέχει το κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο OKEx.

GOPAX

Το GOPAX, συντομογραφία από το Global Online Professional Assets Exchange, είναι το 5ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο Bitcoin της Νότιας Κορέας.

Το χρηματιστήριο υποστηρίζει περισσότερα από 40 κρυπτονομίσματα και το κορεατικό γουόν είναι το μόνο νόμισμα fiat σε συνδυασμό με τα ψηφιακά στοιχεία. Τα άλλα βασικά νομίσματα είναι το Bitcoin και το Ethereum.

Τα τέλη διαπραγμάτευσης είναι πολύ χαμηλά λαμβάνοντας υπόψη τον μέσο όρο της αγοράς, με προμήθεια κατασκευαστή 0,040% με βάση τον όγκο των 30 ημερών.

Είναι πολύ εύκολο να εγγραφείτε για λογαριασμό στο GOPAX. Είναι η μόνη ανταλλαγή που λαμβάνει την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) από την KISA.

Έχουν επίσης ξεκινήσει μια πλατφόρμα συναλλαγών για τους ξένους χρήστες τους, αλλά οι διακομιστές της Κορέας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές από τη Νότια Κορέα που υποστηρίζουν συναλλαγές κρυπτογράφησης. Ελπίζουμε ότι η λίστα μας θα βοηθήσει τους χρήστες της Νότιας Κορέας να βρουν την πιο βολική πλατφόρμα συναλλαγών για αυτούς.

Προτεινόμενη εικόνα: αγορές CCN

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map