Αναθεώρηση Cointree

Κρυπτά

πρόσθετες πληροφορίες

Στόχος αγοράς

  • Αυστραλία

Κατάθεση

  • Μετρητά, POLi

Νομίσματα

  • AUD

Πλεονεκτήματα

  • Τα αυστραλιανά δολάρια μετατράπηκαν αμέσως σε bitcoin τη στιγμή που έφτασε στο CoinTree
  • Η ενοποίηση με το Shapeshift επιτρέπει τη διαπραγμάτευση με δεκάδες altcoins χωρίς επιπλέον χρέωση
  • Πραγματικά ωραίο, καθαρό περιβάλλον εργασίας

Μειονεκτήματα

  • 3% χρέωση λίγο υψηλό, αν και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα – κόστος τραπεζικής μεταφοράς και όλα.

Το Cointree είναι μια αυστραλιανή χρηματιστηριακή bitcoin που κάνει το δρόμο της προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Η διαδικασία επαλήθευσής τους διαρκεί πέντε λεπτά, με την προϋπόθεση ότι έχετε ένα αναγνωριστικό εύχρηστο. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός, καθιστώντας την αγορά και πώληση διαισθητική ακόμη και για τους περισσότερους αρχάριους πελάτες. Αφού επιλέξετε τη μέθοδο κατάθεσής σας, το Cointree μετατρέπει απλώς τα μετρητά σας σε bitcoin όταν φτάσει στους λογαριασμούς τους και το κολλάει στο πορτοφόλι bitcoin του Cointree. Από εκεί, μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμούς με bitcoin, να τα ανταλλάξετε σε altcoins ή να τα μεταφέρετε στο δικό σας ασφαλές πορτοφόλι.     

Για μεγαλύτερες αγορές, το CoinTree πιθανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Η χρέωση 3% είναι πολύ υψηλότερη από την τιμολόγηση σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο, αν και αν έχετε κολλήσει στη χρήση αγορών audbtc, αυτό είναι καλό στην ράμπα.

Άνοιγμα λογαριασμού

Η επαλήθευση λογαριασμού δεν είναι ποτέ μια διασκεδαστική άσκηση. Ωστόσο, το Cointree θα πρέπει να επαινέται για το ότι επιτρέπει στην διαδικτυακή εταιρεία επαλήθευσης Green ID να το χειριστεί για λογαριασμό τους. Πολύ συχνά βλέπουμε ότι οι ανταλλαγές προσπαθούν να χειριστούν το KYC εσωτερικά και αποτυγχάνουν άθλια στην παροχή μιας έγκαιρης και φιλικής προς το χρήστη εμπειρίας. Το πράσινο αναγνωριστικό ενσωματώνεται απρόσκοπτα και η διαδικτυακή επαλήθευση ταξινομείται συνήθως μέσα σε περίπου 5 λεπτά.

Μόλις επαληθευτεί, οι ακόλουθες επιλογές είναι διαθέσιμες για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας.

Χρόνος επεξεργασίας FeeMax
Μετρητά στο τοπικό υποκατάστημα Ελεύθερος 5.000 $ 1-2 ημέρες
ΠΟΛΙ Ελεύθερος 1.000 $ Στιγμή
Internet Banking Ελεύθερος 1.000 $ 1-2 ημέρες

Λάβετε υπόψη ότι το Cointree επιτρέπει αγορές από 20 $. Οι πελάτες περιορίζονται σε συνολικά 10.000 $ σε αγορές ανά ημέρα.

Πλατφόρμα Cointree


Το Cointree είναι μια όμορφη μεσιτεία. Είναι εύκολο και διασκεδαστικό στη χρήση, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας.  

Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο +/- σας μεταφέρει στο δελτίο αγοράς, το οποίο σας παρέχει τις λεπτομέρειες για όλες τις επιλογές κατάθεσης. Σημειώστε ότι το bitcoin που αγοράσατε υπολογίστηκε από τη στιγμή που τα μετρητά φτάνουν πραγματικά στο λογαριασμό του CoinTree. Η τιμή που εμφανίζεται όταν επιλέγετε το ποσό της κατάθεσής σας είναι μια εκτίμηση και δεν είναι κλειδωμένη.

Η Cointree σας παρέχει την καλύτερη τιμή που μπορούν να βρουν και προσθέτει τέλος 3% στην κορυφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η χρέωση καλύπτει όλα τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς κατάθεσης. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, το bitcoin σας μεταφέρεται στο πορτοφόλι Cointree. Θα συνιστούσαμε τη μεταφορά bitcoin που σκοπεύετε να κρατήσετε στο δικό σας πορτοφόλι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούν να γίνουν απευθείας από το Cointree.

Πρώτον, η Cointree ενσωμάτωσε ένα widget Shapeshift που επιτρέπει τη μετατροπή του bitcoin σας σε έναν αριθμό διαφορετικών αλτών. Η Cointree δεν λαμβάνει επιπλέον χρέωση για αυτήν την υπηρεσία. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε altcoins, λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα εξωτερικό πορτοφόλι altcoin. Προτείνουμε το Coinomi για αυτό το σκοπό.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε οποιονδήποτε κοινό λογαριασμό της Αυστραλίας σε bitcoin, εάν θέλετε. Αυτό μπορεί να προσελκύσει όλους τους bitcoin που ζουν εκτός τραπεζικού δικτύου – αν αυτό σας περιγράφει, ίσως ενδιαφέρεστε να ανοίξετε απλά το λογαριασμό σας στο CoinTree και να μεταφέρετε σε κάποιο bitcoin για πληρωμή λογαριασμού.

Ίσως να είναι καλύτερα αλλού εάν:

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα σημαντικό ποσό bitcoin.

Το Cointree είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και στοχεύει νέους αγοραστές bitcoin και όχι βετεράνους της αγοράς. Αυτή η ευκολία χρήσης έρχεται στην τιμή – 3% στην πραγματικότητα, που είναι ένα υψηλό ποσό. Οι πιο ενεργοί έμποροι πιθανότατα θα προτιμήσουν εναλλακτικές λύσεις – ίσως για την αρχική μετατροπή από AUD σε bitcoin, σίγουρα για τακτικές ημερήσιες συναλλαγές.  

Συμπέρασμα

Αναζητάτε έναν εύκολο και άνετο τρόπο ανταλλαγής των Αυστραλιανών σας δολαρίων σε Bitcoin; Το CoinTree είναι μια πολύ απλή λύση, αν και πολλοί θα απενεργοποιηθούν με το τέλος 3%. Όσον αφορά την απλότητα, απλώς μεταφέρετε το AUD σας στο CoinTree και όταν φτάσει, θα πιστωθείτε αμέσως με το κατάλληλο ποσό bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map