Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επανεξέταση CoinSwitch | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Αναθεώρηση Coinswitch

Σε αυτήν την κριτική CoinSwitch, εξετάζουμε τα τέλη, την ασφάλεια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και πολλά άλλα στοιχεία αυτού του αθροιστή ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

CoinSwitch Review: Επισκόπηση ανταλλαγής

Το CoinSwitch είναι ένας αθροιστής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με έδρα την Ινδία που ιδρύθηκε το 2017. Η πλατφόρμα δεν εκτελεί τη δική της ανταλλαγή όπως άλλες παραδοσιακές ανταλλαγές. Αντ ‘αυτού, συνδέεται με πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για να δώσει στους πελάτες της την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία.

Πριν ξεκινήσετε με αυτήν την πλατφόρμα, θα πρέπει να διαβάσετε αυτήν την κριτική CoinSwitch για να μάθετε πώς συγκρίνεται με άλλες καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Οι πελάτες του CoinSwitch μπορούν εύκολα να μετατρέψουν οποιοδήποτε διακριτικό εντός του ομίλου του. Επί του παρόντος, το CoinSwitch υποστηρίζει περισσότερα από 45.000 ζεύγη νομισμάτων. Οι έμποροι στην πλατφόρμα δεν έχουν όρια συναλλαγών και μπορούν να διαπραγματεύονται γρήγορα, καθώς ενσωματώνει έναν μεγάλο αριθμό παγκόσμιων χρηματιστηριακών συναλλαγών.

Ένα πλεονέκτημα αυτής της πλατφόρμας είναι ότι εξοικονομεί χρόνο στους χρήστες. Οι έμποροι μπορούν εύκολα να συγκρίνουν τα ποσοστά των ζεύγη κρυπτονομισμάτων τους με εκείνα των κύριων ανταλλαγών. Αυτό συμβαίνει αυτόματα επειδή οι ανταλλαγές βρίσκονται ήδη στο δίκτυο CoinSwitch. Επιπλέον, το CoinSwitch είναι φιλικό προς το χρήστη, διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, ακόμη και για ερασιτέχνες εμπόρους.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Το CoinSwitch exchange υποστηρίζει μια μεγάλη ομάδα ψηφιακών νομισμάτων. Επί του παρόντος, οι έμποροι έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 600 νομίσματα. Αλλά αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, γι ‘αυτό θα πρέπει να διαβάσετε την τελευταία κριτική CoinSwitch για τις πιο σχετικές πληροφορίες.

Τα νομίσματα που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Cardano (ADA), Ethereum Classic (ETC), Ethereum (ETH), Monero (XMR), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Verge (XVG) και VeChain (VET) μεταξύ άλλων.

Το CoinSwitch είναι ένας παγκόσμιος αθροιστής κρυπτογράφησης. Οι έμποροι από τις περισσότερες χώρες του κόσμου μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του. Ωστόσο, ορισμένες χώρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα:

 • Βόρεια Κορέα;
 • Κούβα;
 • Ιράν;
 • Σουδάν;
 • Κριμαία;
 • Αφγανιστάν;
 • Πακιστάν;
 • Συρία;
 • Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τα εδάφη της.

Οι έμποροι πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την υποστήριξη για να μάθουν αν υποστηρίζονται οι χώρες τους. Ορισμένοι έμποροι ενδέχεται να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω VPN, αλλά αυτό είναι επικίνδυνο. Εάν η ανταλλαγή ανακαλύψει, αποκλείουν τον έμπορο. Σε αυτήν την περίπτωση, όλα τα χρήματα κρυπτογράφησης χάνονται.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Το CoinSwitch είναι προσβάσιμο σε όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά – CoinSwitch Kuber, η οποία διατίθεται μόνο στην ινδική αγορά. Η πλατφόρμα είναι μοναδική επειδή, σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, επιτρέπει σε μεμονωμένους εμπόρους ή επιχειρήσεις να δέχονται ψηφιακά νομίσματα και να πληρώνονται σε οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση της επιλογής τους.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν ένα τιμολόγιο σε οποιοδήποτε από τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα. Το σημαντικό είναι ότι το CoinSwitch έχει μια διαισθητική διεπαφή που είναι φιλική ακόμη και σε νέους εμπόρους.

Τρόπος χρήσης του CoinSwitch Exchange

Σε αυτήν την κριτική CoinSwitch, θα σας δείξουμε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε μια υπέροχη εμπειρία στη χρήση της πλατφόρμας.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να ξεκινήσετε με το CoinSwitch, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στην πλατφόρμα. Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και οδηγεί έναν χρήστη στα ακόλουθα βήματα:

 • Στον επίσημο ιστότοπο του CoinSwitch, κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμός”.
 • Κάντε κλικ στο “Εγγραφή”.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας στα παρεχόμενα πεδία.
 • Αφού συμφωνήσετε με τους όρους, δώστε προσωπικά στοιχεία: το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, τη χώρα διαμονής και τον αριθμό τηλεφώνου.
 • Περιμένετε μέχρι το σύστημα να επαληθεύσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Μόλις λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Χρήση του λογαριασμού σας

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στο CoinSwitch για να μετατρέψουν χρήματα από ένα crypto σε άλλο ή να αγοράσουν ψηφιακά νομίσματα με μια κάρτα.

Μετατροπή Crypto σε Crypto

 • Επιλέξτε ένα ψηφιακό νόμισμα στο αναπτυσσόμενο μενού “Εσείς στέλνετε”, ας πάρουμε το BTC ως παράδειγμα.
 • Επιλέξτε άλλο κρυπτογράφηση της επιλογής σας στο αναπτυσσόμενο μενού “Λαμβάνετε”, ας υποθέσουμε ότι θέλουμε ETH.
 • Επιλέξτε το ποσό ETH που θέλετε να μετατρέψετε. Αυτό θα σας δώσει το ποσό του δεύτερου κρυπτονομίσματος που θα λάβετε με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Προβολή όλων των προσφορών” για να δείτε όλες τις προσφορές από άλλες ανταλλαγές.
 • Επιλέξτε την πιο βολική ανταλλαγή για τη μετατροπή των κρυπτονομισμάτων σας.
 • Καταχωρίστε τη διεύθυνση πορτοφολιού ETH σας.
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Επόμενο” και εισαγάγετε τη διεύθυνση BTC της προτιμώμενης ανταλλαγής σας.
 • Στείλτε BTC από το πορτοφόλι BTC στη διεύθυνση.
 • Μόλις καταθέσετε το BTC, ξεκινά η διαδικασία μετατροπής ETH.

Αγορά Cryptos με κάρτα

Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν στοιχεία κρυπτογράφησης με μια κάρτα στο CoinSwitch. Η διαδικασία έχει ως εξής:

 • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Αποστολή” και επιλέξτε ένα νόμισμα fiat από το αναπτυσσόμενο μενού.
 • Επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού “Λαμβάνετε”.
 • Εισαγάγετε το ποσό USD για να αγοράσετε κρυπτογράφηση και επιλέξτε την ανταλλαγή με την καλύτερη προσφορά.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση κρυπτογραφικού πορτοφολιού σας.
 • Πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.
 • Μόλις πληρώσετε, λαμβάνετε το crypto στο ψηφιακό πορτοφόλι σας μέσω της διεύθυνσης που δώσατε.

Ακολουθεί ένα αναλυτικό σεμινάριο για να κατανοήσετε καλύτερα πώς να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

CoinSwitch Exchange: Τέλη

Η ανταλλαγή CoinSwitch χρεώνει τα τέλη της με βάση την ανταλλαγή που επέλεξαν οι χρήστες για τις συναλλαγές τους. Αυτό προστίθεται στα τέλη που χρεώνονται από τη συγκεκριμένη ανταλλαγή που επιλέγει ένας έμπορος.

Ωστόσο, οι έμποροι που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα Changelly, BlockTrades, ShapeShift, Changer ή Evercoin δεν επιβαρύνονται με χρεώσεις από το CoinSwitch. Ετσι δουλευει:

 • Changelly: χρέωση 0%.
 • Evercoin: χρέωση 0%.
 • Changer: 0% χρέωση;
 • Shapeshift: χρέωση 0%;
 • KuCoin: 0,25% – 0,59% χρέωση.
 • Bittrex: 0,25% – 0,98% χρέωση;
 • Άλλα: 0,25% – 0,98%.

Συνολικά, οι χρήστες του CoinSwitch μπορούν να επιλέξουν την ανταλλαγή με τις πιο φιλικές προς το χρήστη τιμές. Αυτό τους επιτρέπει να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα επειδή η πλατφόρμα συλλέγει και φιλτράρει τα δεδομένα για λογαριασμό τους.

μέθοδοι πληρωμής

Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν και να πραγματοποιήσουν ανάληψη στο CoinSwitch μέσω των διαθέσιμων επιλογών crypto και fiat. Επί του παρόντος, το χρηματιστήριο υποστηρίζει EUR, USD, RUB και JPY. Εκτός αυτού, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν το fiat μόνο μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών τους. Η πλατφόρμα υποστηρίζει μόνο κάρτες Visa και MasterCard.

Χρόνοι συναλλαγών

Η διάρκεια συναλλαγής στο CoinSwitch ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και την χωρητικότητα blockchain. Ωστόσο, ο χρόνος επεξεργασίας κυμαίνεται από 15 έως 30 λεπτά.

Όσον αφορά τα όρια μεταφοράς, το CoinSwitch δεν προσφέρει ελάχιστα ή μέγιστα όρια. Ωστόσο, σε περίπτωση που το ανταλλασσόμενο ποσό είναι χαμηλότερο από το τέλος δικτύου του blockchain του νομίσματος, το σύστημα ενδέχεται να μην αποδεχτεί τη συναλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης θα πρέπει να προσαρμόσει το ποσό για να φτάσει το ελάχιστο τέλος.

Είναι εξίσου σημαντικό να σημειωθεί ότι με βάση την επιλεγμένη ανταλλαγή, ένας έμπορος ενδέχεται να πρέπει να φέρει ένα μέγιστο όριο στις συναλλαγές σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανταλλαγή. Οι αγορές Fiat προσελκύουν συχνά ένα ελάχιστο ποσό συναλλαγής 50 $ και ένα μέγιστο ποσό 10.000 $. Ισχύει επίσης μηνιαίο όριο 50.000 $.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Όσον αφορά τις δυνατότητες ασφαλείας, το CoinSwitch έχει ελάχιστες πληροφορίες στον ιστότοπό του ή σε άλλα καταστήματα. Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος να εκτιμηθεί εάν η πλατφόρμα είναι ασφαλής στη χρήση.

Υποστήριξη πελατών και φήμη

Το CoinSwitch διαθέτει μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης πελατών, μέσω της οποίας οι πελάτες τους μπορούν να φτάσουν στο χρηματιστήριο. Οι πελάτες με ανησυχίες μπορούν απλά να στείλουν ένα e-mail στο [προστασία μέσω email]. Ο χρόνος απόκρισης είναι συχνά εντός 12 ωρών.

Επιπλέον, η ανταλλαγή έχει μια ενότητα συχνών ερωτήσεων και έναν ηλεκτρονικό οδηγό ανταλλαγών στον ιστότοπό τους. Διαχειρίζονται επίσης μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να αλληλεπιδρούν απευθείας με το προσωπικό της εταιρείας.

CoinSwitch Exchange Review: Ετυμηγορία

Ως αθροιστής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, το CoinSwitch συλλέγει και αναλύει αυτόματα ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης από mainstream ανταλλαγές. Αυτή είναι η μεγαλύτερη θετική ψήφος για την πλατφόρμα. Ωστόσο, οι πελάτες που αναζητούν μια πιο διαφανή υπηρεσία ενδέχεται να αναφέρουν το ζήτημα της ασφάλειας. Συνολικά, η πλατφόρμα προσφέρει τις καλύτερες φιλικές προς το χρήστη συναλλαγματικές ισοτιμίες κρυπτογράφησης. Αυτή η κριτική CoinSwitch θα σας βοηθήσει να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

CoinSwitch Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο στη χρήση με βάση τη διαισθητική διεπαφή.
 • Πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα κρυπτονομισμάτων και ζευγών νομισμάτων.
 • Χωρίς όρια συναλλαγής.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν και να βρουν την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία.
 • Ταχύτερη και βολική.

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σταθερά τέλη συναλλαγής, καθώς διαφέρουν μεταξύ ανταλλαγών.
 • Δεν δέχεται καταθέσεις fiat.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 9 Μαρτίου 2019 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 11 Μαρτίου 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me