Αναθεώρηση CoinSpot

Κρυπτά

πρόσθετες πληροφορίες

 • .25% ανταλλαγή, 1% χρηματιστηριακές χρεώσεις
 • [email protected] Email

Αγορά στόχου

 • Αυστραλία

Κατάθεση

 • Cash, BPay, POLi

Νομίσματα

 • AUD

Πλεονεκτήματα

 • Τόνοι αγορών κρυπτογράφησης / AUD
 • Οι χρεώσεις μεσιτείας 1% δεν είναι κακές – ειδικά σε σκοτεινούς σταυρούς

Μειονεκτήματα

 • Ο όγκος ανταλλαγής είναι πολύ χαμηλός για χρήση
 • Το Exchange προσφέρει μόνο 5 σταυρούς έναντι AUD – κολλήστε με τη μεσιτεία
 • Οι τιμές μεσιτείας μπορούν να αυξηθούν κατά καιρούς

Το Coinspot είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που εξυπηρετεί την αυστραλιανή αγορά. Η υπηρεσία μεσιτείας προσφέρει καλύμματα όπως 100 διαφορετικά altcoins, καθένα από τα οποία μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας δολάρια Αυστραλίας σε τιμές ΟΚ. Υπάρχουν επίσης έξι διαφορετικές αγορές συναλλάγματος, αν και η ρευστότητα τις καθιστά άχρηστες ως επί το πλείστον. Η πλατφόρμα φαίνεται ωραία και η υπηρεσία μεσιτείας AUD / alt δεν είναι πολύ πιο ακριβή από ό, τι μπορεί να προέρχεται από αλλού στην αγορά, καθιστώντας το Coinspot είναι ένα λογικό προϊόν για την Αυστραλιανή κοινότητα altcoin. Εάν είστε ευαίσθητοι στην τιμολόγηση ή εξετάζετε μια δαπανηρή αγορά, θα συνιστούσαμε να αγοράσετε bitcoin σε ένα χρηματιστήριο όπως btcmarkets και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά διεθνή χρηματιστήρια altcoin, τα οποία είναι πολύ φθηνότερα.

Άνοιγμα λογαριασμού

Για να καταθέσετε ή να πραγματοποιήσετε ανάληψη AUD, πρέπει να παρέχετε:

 • Ένα αντίγραφο της μπροστινής και της πίσω πλευράς της άδειας οδήγησης ή του αυστραλιανού διαβατηρίου ή της απόδειξης της κάρτας ηλικίας ή του πιστοποιητικού γέννησης
 • Απόδειξη παραμονής, όπως λογαριασμός κοινής ωφέλειας ή λογαριασμός τηλεφώνου ή ειδοποίηση τιμών ή τραπεζική δήλωση
 • Μια φωτογραφία υψηλής ποιότητας του εαυτού σας που κρατά ένα γραπτό μήνυμα που δηλώνει: «Εγώ [όνομα] υποβάλω αυτήν τη φωτογραφία για να υποβάλω αίτηση για λογαριασμό Coinspot για την ανταλλαγή ψηφιακού νομίσματος και ο κωδικός μου είναι xxx» και μετά υπογράψτε.

Μόλις υποβληθούν επιτυχώς αυτά τα έγγραφα, το Coinspot θα ελέγξει και θα σας καλέσει απευθείας για να διασφαλίσει την ταυτότητά σας.

Μόλις επαληθευτεί, αυτά είναι τα όρια κατάθεσης ανά τύπο πληρωμής:

Τύπος πληρωμής Όριο κατάθεσης 24 ωρών
ΠΟΛΙ Αυξάνει τα 10.000 $ επτά ημέρες μετά τις πρώτες $ 2.000 καταθέσεις
BPAY 10.000 $
Κατάθεση μετρητών 8.000 $

Δεν υπάρχουν όρια για τις αναλήψεις, αλλά παρακαλώ δώστε στο Coinspot λίγα χρήματα αν σχεδιάζετε μια πολύ μεγάλη συναλλαγή.

Ασφάλεια

Πρώτα πράγματα πρώτα – Το Coinspot δεν έχει ποτέ παραβιαστεί και προσφέρουν έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για να ασφαλίσουν το πορτοφόλι σας. Ωστόσο, η ανταλλαγή προσφέρει έναν τόνο κερμάτων προς πώληση, και υπάρχει ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι για όλα αυτά. Και μήπως νομίζετε ότι απλώς ενσωμάτωσαν όλα τα νομίσματα, για παράδειγμα, στο πορτοφόλι Coinomi για να διευκολύνουν τη λειτουργική τους επιβάρυνση – δεν το έκαναν. Πολλά νομίσματα δεν υποστηρίζονται στο Coinomi ή το Jaxx και πολλά δεν είναι ERC 20, πράγμα που σημαίνει ότι η εξασφάλιση όλων είναι μια φιλόδοξη δέσμευση.


Σας συνιστούμε να μεταφέρετε το κέρμα σας σε ένα πορτοφόλι τρίτου μέρους μετά την αγορά.

Η πλατφόρμα Coinspot

Το Coinspot είναι όμορφα σχεδιασμένο, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και από εμπειρίας χρήστη. Ο πίνακας ελέγχου παρέχει ένα στιγμιότυπο των χρημάτων σας τόσο σε AUD όσο και σε κάθε συγκεκριμένο πορτοφόλι κρυπτογράφησης και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή και ταχύτερα κινούμενα κρυπτογράφηση.

Ένα κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες κρυπτογράφησης θα σας μεταφέρει στη διεπαφή μεσίτη Coinspot. Το Coinspot χρεώνει 1% χρέωση για τη διαχείριση αυτών των εντολών μεσιτείας, αλλά οι τιμές spot που αναφέρονται είναι γενικά γύρω από την τιμή αγοράς του USD.

Ο επιτόπιος έλεγχος μας, ακόμη και σε μερικά από τα πιο ασαφή αλτσ, έδειξε όλα σε προμήθειες περίπου 1%. Δείτε παρακάτω, τη διαφορά μεταξύ της παραγγελίας αγοράς και πώλησης, το μεσαίο σημείο είναι λίγο περισσότερο από 1%.

Δεν υπάρχει απλώς ανώτερη εναλλακτική λύση για αγορά και πώληση με AUD οποιοδήποτε από τα 100+ cryptos που προσφέρει η Coinspot. Και αν θέλετε να ανταλλάξετε συναλλαγές μεταξύ κρυπτογράφησης, αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη και μια χρέωση 1% είναι ακριβώς γύρω από την τιμή που αναμένεται να πληρώσετε από το Changelly ή το Shapeshift.

Ωστόσο, το Coinspot προσφέρει χρηματιστηριακές αγορές σε btc, eth, ltc, doge, neo και powr. Οι χρηματιστηριακές αγορές προσφέρουν χαμηλότερο τέλος διαπραγμάτευσης κατά 25%, αλλά η ρευστότητα είναι ένα ζήτημα και έτσι μπορεί να είναι πιο δύσκολο να γεμίσετε τις συναλλαγές σας.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη απόσταση μεταξύ των παραγγελιών αγοράς και πώλησης. Οι έμποροι θα πρέπει να πληρώσουν ένα καλό ασφάλιστρο για οποιαδήποτε σημαντική παραγγελία.

Υπάρχει μια «επιλογή παραγγελιών παραγγελιών που σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι η παραγγελία της αγοράς σας δεν θα γεμίζει σε τιμές πολύ έξω από τη μέση τιμή της αγοράς.

Απλώς διαμορφώστε το ποσοστό που θέλετε να αγοράσετε ή πουλήσετε πάνω και κάτω από τη μέση τιμή αγοράς και το Coinspot θα ταιριάζει με την παραγγελία σας όσο έρχεται.

Αμοιβές

Κόστος υπηρεσίας
Καταθέσεις POLi Χωρίς χρέωση
BPay 0,9%
Καταθέσεις μετρητών 2%
Άμεση αγορά και πώληση 1%
Παραγγελίες αγοράς 0,25%

Κινητό

Το Coinspot δεν διαθέτει ακόμη εφαρμογή για κινητά, αλλά η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εξαιρετικά καλά στην κινητή συσκευή σας.

Συμπέρασμα

Το Coinspot είναι ένα αξιοπρεπές χρηματιστήριο altcoin στην αυστραλιανή αγορά. Δεν θα συνιστούσαμε τη χρήση της ανταλλαγής που πάσχει από σχεδόν πλήρη έλλειψη ρευστότητας, αλλά η χρέωση μεσιτείας 1% τους είναι μια χαρά, αν και η τιμολόγηση μπορεί να αυξηθεί λίγο. Αυτό θα πρέπει ίσως να αναμένεται λαμβάνοντας υπόψη τις αγορές AUD έναντι δεκάδων κρυπτογράφησης. Φυσικά, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική τιμολόγηση εάν ανταλλάξετε συναλλαγές μέσω btcmarkets και έπειτα μεταφέρετε στο Binance για τις συναλλαγές altcoin ή απλά ανταλλάξτε το AUD σε USD και διαλέξτε τις καλύτερες ανταλλαγές, αλλά αυτό που κερδίζετε στην τιμολόγηση, εσείς χάνουν ευκολία.

Το βλέπουμε αυτό ως μια εξαιρετική αρχή εκκίνησης για την κοινότητα bitcoin της Αυστραλίας, αν και οι πιο σοβαροί έμποροι αναμφίβολα θα προτιμήσουν περισσότερο ρευστό, παγκόσμιο χρηματιστήριο για συναλλαγές ημέρας. Όπως πάντα, θα συνιστούσαμε να προμηθευτείτε εναλλακτικά πορτοφόλια για να κρατήσετε τις αγορές σας σε κρυπτογράφηση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map