Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επανεξέταση CoinMate

Κρυπτά

πρόσθετες πληροφορίες

Στόχος αγοράς

  • Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Γερμανία, Ολλανδία

Κατάθεση

  • Bank Wire, SEPA, Sofort, MoneyPolo

Νομίσματα

  • EUR, CZK

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη ποικιλία επιλογών πληρωμής
  • Άμεσες και δωρεάν καταθέσεις από την Πολωνία και την Τσεχική
  • Καλές αμοιβές

Μειονεκτήματα

  • Η ρευστότητα δεν είναι μεγάλη

Περίληψη

Το Coinmate είναι μια καινοτόμος στολή που κατάφερε να χαράξει τη μικρή της θέση στην αγορά παρά την άφιξή της αργά στη σκηνή. Έχουν πολύ καλές αγορές czk σε bitcoin και litecoin. Το Sofort έχει οριστεί για ορισμένους πελάτες της ΕΕ και μέσω της ενοποίησης του MoneyPolo, έχουν αξιοποιήσει ένα τεράστιο δίκτυο τοπικών σημείων καταθέσεων μετρητών σε ολόκληρο τον κόσμο. Απαιτείται ελάχιστο KYC για λογαριασμούς κατάθεσης MoneyPolo.

Από την πλευρά του moneypolo, εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή κατάθεσης μετρητών – και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει η επιλογή – θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας μόνο στο τούβλο και το κονίαμα, το οποίο θα πρέπει να είναι πιο βολικό ανάλογα με τη συγκεκριμένη τοποθεσία σας.

Με χαμηλές χρεώσεις και πολλούς πολύ τοπικούς τρόπους για να εισπράξετε χρήματα σε λογαριασμούς, το Coinmate είναι μια εξαιρετική επιλογή για εμπόρους που βρίσκονται σε αγορές χωρίς υπηρεσίες. Ο όγκος καθυστερεί λίγο, αλλά για μικρές παραγγελίες λίγων νομισμάτων ή λιγότερο, η αγορά και η πώληση δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα.

Ασφάλεια

Από την πλευρά του πελάτη, όλοι οι λογαριασμοί προστατεύονται με 2fa και οι κωδικοί πρόσβασης κατακερματιστούν πριν από την αποθήκευση στην υπηρεσία coinmate. Προφανώς, όλα τα μετρητά και τα bitcoin διατηρούνται χωριστά από τους λογαριασμούς λειτουργίας coinmate και το 95% του νομίσματος πελατών διατηρείται εκτός σύνδεσης και διανέμεται σε πολλές τοποθεσίες – μέσα σε θυρίδες ασφαλείας. Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ανεξάρτητα αυτές τις αξιώσεις.

Άνοιγμα λογαριασμού

Εισαγάγετε και επαληθεύστε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα. Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Βρείτε παρακάτω τα επίπεδα επαλήθευσης και τα αντίστοιχα προνόμια λογαριασμού.

Απαιτήσεις Όρια κατάθεσης / ανάληψης (ημέρα / μήνα) Επιλογές κατάθεσης / ανάληψης
Εγγεγραμμένος Email και κωδικός πρόσβασης 20/100 btc Μόνο Bitcoin
Βασικός Όνομα, DOB, τηλέφωνο 1.000 € / 5.000 OkCoin, MoneyPolo, Κουπόνια
Επαληθεύτηκε Απόδειξη ταυτοποίησης (κυβερνητική ταυτότητα), απόδειξη διαμονής (λογαριασμός κοινής ωφελείας, δελτίο πληρωμής κ.λπ.), Κατάσταση τράπεζας. Για επαγγελματικούς λογαριασμούς, καταστατικά 5.000 € / 20.000 Προσθέστε καλώδια SEPA, Sofort και standard
πολύ σπουδαίο πρόσωπο Συμπληρώστε επιπλέον ερωτηματολόγιο 12.500 € / 100.000 € (για υψηλότερα όρια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη) Ίδιο με επαληθευμένο

Το CoinMate Exchange

Το Coinmate προσφέρει δύο ξεχωριστές εμπορικές διεπαφές – μια «γρήγορη αγορά / πώληση», η οποία είναι ουσιαστικά μια διεπαφή εντολών αγοράς που εμφανίζει την καλύτερη διαθέσιμη τιμή από το βιβλίο παραγγελιών σε μια μεγάλη μπλε φούσκα. Οι χρήστες πρέπει απλώς να εισάγουν το ποσό που επιθυμούν να αγοράσουν / πουλήσουν και να πατήσουν επιβεβαίωση – ένα κλικ! – να πιστωθεί ο λογαριασμός τους με το αντίστοιχο bitcoin. Φυσικά, ανάλογα με το επιθυμητό ποσό, η τιμή θα αλλάξει ανάλογα με την προσφορά στο βιβλίο παραγγελιών. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι παραγγελίες επιβαρύνονται αυτόματα με χρέωση ανάληψης.

Η καρτέλα συναλλαγών ανοίγει μια πιο εμπλεκόμενη διεπαφή που επιτρέπει την οριακή παραγγελία. Υπάρχει μια απλή μικρή δυνατότητα χαρτογράφησης που προσφέρει τιμές Coinmate σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, ιστορικό παραγγελιών και κουτί συνομιλίας εμπόρου. Το πραγματικό βιβλίο παραγγελιών εμφανίζεται κάτω από το δελτίο συναλλαγών. Το Coinmate είναι μια κορυφαία ανταλλαγή 8 BTC / EUR, αλλά ο όγκος μπορεί να είναι λίγο ελαφρύς και για να γεμίσετε παραγγελίες πάνω από λίγα bitcoin πιθανότατα θα έχετε μια μέση κατανομή περίπου ΕΕ 3 περίπου.

Αμοιβές συναλλαγών

MakerTaker
Πρότυπο 0,05% 0,35%
Οι 10 κορυφαίοι έμποροι 0 0,1%

 Τέλη κατάθεσης και ανάληψης

Είδος Πληρωμής Κατάθεση Με Κατάργηση
SEPA 1 € 1 €
Sofort 1,5% ελάχ. 2 € ΝΑ
Οικιακή Τσεχική 0 1 €
Εγχώρια Πολωνία 0 1 €
Εντάξει 0,5% 1,5% ελάχ. 1 €
MoneyPolo 1 € 0,5% ελάχ. 1 €
Εγγυητής 0,0 0,1%

Εάν οι μεταφορές αποστέλλονται σε ονομαστικές αξίες εκτός ευρώ, οι ανταλλαγές θα γίνονται σύμφωνα με τα επιτόκια χρηματοδότησης yahoo + 0,5%.

Κινητό

Το Coinmate έχει σχεδιαστεί με απόκριση και μπορεί απλά να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες φορητές συσκευές.

Ίσως είναι καλύτερο να κοιτάξετε αλλού εάν:

Έχετε άλλες επιλογές

Το Coinmate είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή για Τσέχους κατοίκους ή χρήστες Sofort, αλλά μας φαίνεται κάτι ανταλλαγής τελευταίας λύσης για όσους ζουν αλλού. Αυτό δεν είναι λίγο εναντίον του Coinmate – είναι απλώς ότι αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το MoneyPolo είναι πιθανό ότι δεν έχετε άλλη επιλογή. Εάν έχετε άλλη επιλογή, ίσως καλύτερα να δείτε τις καλύτερες ανταλλαγές bitcoin και να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση.

Συμπέρασμα

Το Coinmate προσφέρει στους παγκόσμιους χρήστες τοπικές και σχετικά φθηνές μεθόδους για τη λήψη μετρητών στην οικονομία του bitcoin. Οι υπηρεσίες ανταλλαγής είναι επαρκείς, με εντάξει τέλη και αρκετά καλή ρευστότητα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me