Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επανεξέταση Coinfloor

Κρυπτά

πρόσθετες πληροφορίες

  • Κατασκευαστής: 0,1-0,15%; Λήψη: 0,3-0,38% Προμήθειες συναλλαγών
  • [email protected] Email

Στόχος αγοράς

  • Ηνωμένο Βασίλειο

Κατάθεση

  • Τραπεζικό έμβασμα

Νομίσματα

  • GBP

Πλεονεκτήματα

  • Κορυφαία ανταλλαγή μόνο GBP στην αγορά
  • Η υπηρεσία μεσιτείας επιτρέπει εγχώριες τραπεζικές μεταφορές
  • Ο μηνιαίος έλεγχος φερεγγυότητας δείχνει 100% στρατηγική αποθεματικών

Μειονεκτήματα

  • Ακόμα πρέπει να πληρώσετε διεθνή τέλη μεταφοράς και μετατροπής για να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή.
  • Σκουπίδια κινητό

Περίληψη

Η συναλλαγή bitcoin GBP είναι προβληματική. Λόγω της στάσης των τραπεζών του Ηνωμένου Βασιλείου στο bitcoin, οι εγχώριες συναλλαγές έχουν λάβει τη μορφή αγοράς peer to peer όπου αγοραστές και πωλητές είτε συνδέονται μεταξύ τους απευθείας είτε μέσω διαδικτυακής διεπαφής ή αναγκάζονται να διαπραγματευτούν μεσίτες που διαπραγματεύονται οι ίδιοι σε μεγάλες διεθνείς ανταλλαγές.

Το Coinfloor προσφέρει τόσο την πιο ρευστή ανταλλαγή GBP στην αγορά, όσο και μια πλατφόρμα που συνδέει τους τελικούς χρήστες με επαγγελματίες μεσίτες bitcoin, οι οποίοι πραγματοποιούν συναλλαγές στο Coinfloor exchange για λογαριασμό ενός πελάτη. Οι έμποροι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να κάνουν συναλλαγές απευθείας στο Coinfloor exchange, όπου θα απολαμβάνουν την απαράμιλλη ρευστότητα BTC / GBP και πολύ ελκυστικές χρεώσεις συναλλαγών. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να κάνουν συναλλαγές μέσω του δικτύου μεσιτών της Coinfloor, οι οποίοι μεταβιβάζουν τις συναλλαγές για λογαριασμό των πελατών τους στο χρηματιστήριο, έναντι αμοιβής. Ενώ αυτό εξοικονομεί στους χρήστες την ταλαιπωρία της μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό και των σχετικών χρεώσεων κατάθεσης και κατάθεσης, υπάρχει ένα βαρύ ασφάλιστρο – επί του παρόντος περίπου 6% – που χρεώνεται από τους μεσίτες για την υπηρεσία.

Ασφάλεια Coinfloor

Η Coinfloor διατηρεί το 100% του bitcoin πελάτη σε ψυκτική αποθήκευση πολλαπλών υπογραφών. Τα ιδιωτικά κλειδιά διανέμονται σε πολλά υπόγεια καταστήματα θησαυροφυλακίων και κανένα άτομο δεν έχει πρόσβαση σε όλα τα ιδιωτικά κλειδιά. Ένα ζεστό πορτοφόλι που ανήκει στο Coinfloor και περιέχει μόνο νομίσματα που ανήκουν στην εταιρεία επιτρέπει άμεσες αναλήψεις έως και δύο bitcoin. Τυχόν αιτήσεις ανάληψης πάνω από αυτό το επίπεδο υποβάλλονται σε επεξεργασία μαζικά με όλα τα άλλα αιτήματα ανάληψης σε τρεις καθορισμένες ώρες ημερησίως.

Όλοι οι έμποροι καλούνται να ρυθμίσουν είτε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων είτε το Yubikey τους αμέσως μετά την εγγραφή.

Gravitas

Το Coinfloor είναι το πρώτο χρηματιστήριο που εγγράφεται στα έσοδα και τα τελωνεία της HM στο Ηνωμένο Βασίλειο, με γραφεία στην τραπεζική περιοχή του Λονδίνου. Η εκτελεστική ομάδα είναι σχετικά γνωστή στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του CTO Obi Nwosu, ο οποίος διευθύνει μια επιτυχημένη εταιρεία συμβούλων τεχνολογίας για 20 χρόνια και ο διευθύνων σύμβουλος Mike Lamb, πρώην μεσίτης bitcoin που πιστεύεται ότι είχε διαχειριστεί το 10% των βρετανικών αγορών ρευστότητα bitcoin.

Αν και δεν έχει ελεγχθεί ανεξάρτητα, η Coinfloor εκδίδει μηνιαίες αναφορές φερεγγυότητας, οι οποίες δείχνουν το συνολικό ποσό των κεφαλαίων πελατών που κατατίθενται στην Coinfloor. Η ιδιοκτησία αποδεικνύεται κρυπτογραφικά πραγματοποιώντας μια συναλλαγή για τον εαυτό του με όλα τα κρατούμενα κέρματα, τα οποία εμφανίζονται στο blockchain.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό Coinfloor

Η διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού της Coinfloor είναι σχετικά στάνταρ για την αγορά. Προσπαθούν να επαληθεύσουν τα έγγραφα εντός 24 ωρών από την παράδοση.

Ατομικός λογαριασμός Εταιρικός λογαριασμός
Επιβεβαίωση ταυτότητας Διαβατήριο ή έγκυρη άδεια οδήγησης στο ΗΒ. Αντίγραφα εμπρός και πίσω σε πλήρες χρώμα, όχι μεγαλύτερο από 4MB. Ιδιο
Επιβεβαίωση κατοικίας Τραπεζική Κατάσταση ή λογαριασμός κοινής ωφέλειας που δεν υπερβαίνει τις 90 ημέρες, ή έγκυρη άδεια ΗΒ / ΕΕ με την τρέχουσα διεύθυνση Ιδιο
Εταιρικές απαιτήσεις ΟΧΙ Πιστοποιητικό ενσωμάτωσης, έγγραφο που αναφέρει τους διευθυντές και τους πραγματικούς δικαιούχους (δηλαδή μετόχους 20% και άνω), διαβατήριο πραγματικών κατόχων και απόδειξη διεύθυνσης

Λάβετε υπόψη ότι το ίδιο έγγραφο δεν μπορεί να υποβληθεί ως απόδειξη ταυτότητας και κατοικίας. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν φωτογραφία διαβατηρίου για επιβεβαίωση ταυτότητας και άδεια οδήγησης με την τρέχουσα διεύθυνση για απόδειξη διαμονής.

Το προϊόν Coinfloor

Ο ιστότοπος είναι απλά σχεδιασμένος και εύκολος στο μάτι. Οι χρήστες κατευθύνονται μετά τη σύνδεση σε μια σελίδα πίνακα ελέγχου, η οποία εμφανίζει τα υπόλοιπα λογαριασμού, την πρόσφατη δραστηριότητα λογαριασμού και, για προχωρημένους εμπόρους, τα κλειδιά πρόσβασης για το API Coinfloor. Υπάρχουν πρόσθετες καρτέλες για κατάθεση και ανάληψη, καθώς και ενότητα συναλλαγών που αναλύει ολόκληρο το ιστορικό συναλλαγών του πελάτη.

Η Coinfloor έχει δύο διαφορετικά προϊόντα διαπραγμάτευσης: ένα χρηματιστήριο και μια χρηματιστηριακή αγορά.

Το Coinfloor Exchange

Όταν πρόκειται για BTC / GBP, η ρευστότητα συναλλαγών είναι το όνομα του παιχνιδιού και το coinfloor υπερέχει από αυτή την άποψη. Το coinfloor exchange χρησιμεύει ως η αγορά για τους μεγαλύτερους μεσίτες bitcoin με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, πράγμα που σημαίνει ότι οι έμποροι λιανικής μπορούν να κάνουν piggyback στα βιβλία βαθιάς παραγγελίας και τα διαθέσιμα λεπτά spreads.

Η διεπαφή ανταλλαγής είναι απλή και διαισθητική, με το εμπορικό δελτίο να περιορίζεται στα όρια και στις εντολές αγοράς. Το ιστορικό προσφορών / ερωτήσεων παρουσιάζεται κάτω από ένα γράφημα βάθους αγοράς και οι ανοιχτές παραγγελίες και οι πρόσφατες συναλλαγές ενός εμπόρου εμφανίζονται ακριβώς κάτω από το δελτίο συναλλαγών.

Η αγορά Coinfloor

Στις 2 Ιουλίου 2015, η Coinfloor ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Coinfloor Market, «η πρώτη αγορά ανταλλακτικών peer to peer bitcoin». Η αγορά αποτελείται από 21 από τους μεγαλύτερους μεσίτες bitcoin που επικεντρώνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και όλοι υπέγραψαν μια δέσμευση, με την επισήμανση της Συμφωνίας Bitcoin Broker, για «να κάνουν την αγορά ασφαλή» για τους ανθρώπους να αγοράσουν bitcoin. Με ίσως λίγη ώθηση από τον Coinfloor, ο παράλληλος έχει σχεδιαστεί με τη συμφωνία Buttonwood που σηματοδότησε την έναρξη του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Κατά την πλοήγηση στην καρτέλα αγοράς, οι πελάτες παρουσιάζονται μια σειρά τιμών που προσφέρονται από διάφορους μεσίτες bitcoin. Εάν ένας πελάτης επιλέξει να αγοράσει bitcoin, θα τους ζητηθεί να μεταφέρει χρήματα στον τοπικό τραπεζικό λογαριασμό του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια, το bitcoin διατηρείται σε χρηματιστήριο από την Coinfloor έως ότου τα χρήματα φτάσουν στον λογαριασμό του μεσίτη.

Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι οι μεσίτες προσθέτουν ένα ασφάλιστρο περίπου 6% στις παραγγελίες, το οποίο ελπίζουμε ότι θα μειωθεί καθώς αυξάνεται η συμμετοχή των χρηματιστών. Για σχετικά μικρές παραγγελίες, η ευκολία και η ταχύτητα της επιλογής μεσίτη σε συνδυασμό με τραπεζικό έμβασμα και εξοικονόμηση τελών κατάθεσης, μπορεί να το καταστήσει μια ελκυστική επιλογή για περιστασιακούς εμπόρους λιανικής. Ωστόσο, για μεγαλύτερες παραγγελίες, δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιηθεί η ίδια η ανταλλαγή.

Coinfloor IOS και Android

Το Coinfloor δεν διαθέτει εφαρμογή iOS ή Android και ο ιστότοπος δεν είναι φιλικός προς κινητά. Είναι δυνατόν να πιέσετε και να τσιμπήσετε το δρόμο σας σε μια συναλλαγή στον ιστότοπο, αλλά θα είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Ένας τρίτος προγραμματιστής δημιούργησε το CoinFloor Connect για Android, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν το Coinfloor API και να ανταλλάξουν συναλλαγές σε περιβάλλον βελτιστοποιημένο για κινητά. Ο Mark Lamb, Διευθύνων Σύμβουλος της Coinfloor, έχει αφήσει θετικά σχόλια για την εφαρμογή, οπότε ενώ δεν αναπτύχθηκε απευθείας από την Coinfloor, η εφαρμογή απολαμβάνει τουλάχιστον σιωπηρή υποστήριξη.

Τέλη ανταλλαγής Coinfloor

Η Coinfloor έχει μια πολύ ανταγωνιστική δομή τελών κατασκευαστή / λήψης. Οι χρεώσεις κατασκευαστή εφαρμόζονται σε συναλλαγές στις οποίες προστίθεται ρευστότητα στο βιβλίο παραγγελιών, ενώ οι χρεώσεις λήψης ισχύουν όταν αφαιρείται η ρευστότητα από τα βιβλία.

Αμοιβές συναλλαγών

Τελικός όγκος 30 ημερών (σε GBP) Χρέωση κατασκευαστή
<4.500 0,15% 0,38%
<20.000 0,12% 0,36%
<50.000 0,10% 0,34%
<100.000 0,06% 0,32%
>100.000 0,00% 0,30%

Τέλη κατάθεσης και ανάληψης

Η τραπεζική συνεργασία της Coinfloor είναι με μια εσθονική τράπεζα, πράγμα που σημαίνει ότι οι έμποροι μπορούν να περιμένουν να πληρώσουν με τραπεζικό τέλος από την εξερχόμενη τράπεζά τους εκτός από τις χρεώσεις που περιγράφονται παρακάτω

Προκαταβολή Ελάχιστη κατάθεσηΕξόφληση ανάληψης Ελάχιστη ανάληψη
GBP 5,00 £ 1.000 £ 10 £ 15 £
Δολ ΗΠΑ 10 $ 1.000 £ 15 $ 20 $
PLN Ελεύθερος 1.000 PLN 1,00 PLN 5,00 PLN

Μπορεί να κοιτάξετε αλλού εάν:

Δεν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε το coinfloor εάν δεν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο – μπορείτε να συγκρίνετε ανταλλαγές bitcoin και να φιλτράρετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει επίσης να συγκρίνουν το coinfloor με τον ανταγωνισμό – ελέγξτε τις ανταλλαγές bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είστε έμπορος υψηλής συχνότητας.

Δυστυχώς, η Coinfloor δεν έχει ακόμη επιτύχει μεγάλο βάθος αγοράς. Εάν πραγματοποιείτε ημερήσιες συναλλαγές – ή ακόμα και απλώς διαπραγματεύεστε τακτικά με μεγάλα ποσά – καλύτερα να πάτε σε ένα διεθνές χρηματιστήριο.  Bitfinex είναι ίσως το καλύτερο από το μάτσο.

API Coinfloor

Το API του Coinfloor επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και να πραγματοποιούν συναλλαγές από εφαρμογές ή προγράμματα τρίτων. Για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Android Coinfloor connect, οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν το κλειδί API, το οποίο βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου.

Συμπέρασμα

Το Coinfloor exchange παρέχει μια αγορά GBP και μια πολύ ανταγωνιστική δομή χρέωσης συναλλαγών. Για εμπόρους που θέλουν να ανταλλάξουν btc / gbp, είναι coinfloor ή coinbase και ψηφίζουμε για το coinfloor. Όσον αφορά την επιλογή μεσιτείας, αναμένουμε ότι με την πάροδο του χρόνου τα ασφάλιστρα που χρεώνονται θα μειωθούν. Όπως ισχύει σήμερα, οι διαθέσιμες προσφορές είναι λίγο ακριβότερες από τις Localbitcoins. Για περιστασιακούς αγοραστές, μπορεί να προτιμήσετε ούτως ή άλλως το απλό μοντέλο ανταλλαγής του Coinfloor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me