Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο Ledger

Στείλτε νομίσματα από το coinbase στο Ledger Δεν έχετε καθολικό ακόμη? Καθολικό Nano X

  • Οθόνη: 128 x 64 pixel
  • Συνδετήρας: USB Type-C
  • Μπαταρία: 8 ώρες σε κατάσταση αναμονής
  • Bluetooth

Πάρτε ένα εδώ! Δεν έχετε καθολικό; Πάρτε ένα εδώ!

Εάν έχετε αποκτήσει πρόσφατα ένα Καθολικό Nano S ή Συσκευή Nano X, ή σκέφτεστε να το κάνετε, ίσως αναρωτιέστε, “Πώς μπορώ να μεταφέρω το crypto από το Coinbase στο καθολικό;”

Αυτός ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, βήμα προς βήμα, για να μετακινήσετε τα νομίσματά σας από το Coinbase και στο πορτοφόλι σας.

Contents

Μεταφορά νομισμάτων από το Coinbase στο Ledger Nano S ή X

Εάν έχετε ρυθμίσει το Καθολικό Nano S συσκευή και δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Ledger Live, η μεταφορά χρημάτων από το Coinbase στο Ledger Nano S κάνει μερικά απλά βήματα:

1. Συνδέστε το καθολικό σας

Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας και εισαγάγετε την καρφίτσα σας

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Ledger Live και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης στο Ledger Live

3. Επιλέξτε “Λήψη” στο αριστερό μενού

Επιλέξτε Λήψη στο Ledger Live

4. Επιλέξτε έναν λογαριασμό

Επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε σε ποιον λογαριασμό (και σε ποιον τύπο νομίσματος) θέλετε να λάβετε κρυπτογράφηση. Επιλέξτε “Συνέχεια” μόλις επιλέξετε τον σωστό λογαριασμό.

Επιλέξτε λογαριασμό

Επιλέξτε λογαριασμό

5. Ανοίξτε τη σωστή εφαρμογή στη συσκευή σας


Στη συσκευή Ledger, επιλέξτε την αντίστοιχη εφαρμογή για το κέρμα που προσπαθείτε να λάβετε από το Coinbase. Επιλέξτε το πατώντας ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά ενώ επισημαίνεται η εφαρμογή. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το Bitcoin, επομένως ανοίγω την εφαρμογή Bitcoin. Εάν δεν έχετε την εφαρμογή που χρειάζεστε, ακολουθήστε

Σύγκριση τιμών Billfodl έναντι Cryptosteel

Περιμένετε έως ότου το Ledger Live επιβεβαιώσει ότι η συσκευή Ledger είναι συνδεδεμένη και η σωστή εφαρμογή είναι ανοιχτή στη συσκευή και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Συνέχεια” όταν είναι επιλεγμένα και τα δύο πλαίσια.

Σύγκριση τιμών Billfodl έναντι Cryptosteel

6. Επιλέξτε “Συνέχεια” στην προτροπή “Επαλήθευση διεύθυνσης στη συσκευή”.

Συνεχίστε να επαληθεύσετε τη διεύθυνση

7. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση είναι σωστή

Κοιτάξτε τη διεύθυνση που εμφανίζεται στο Ledger Live και βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει ακριβώς με τη διεύθυνση που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής σας.

Επαλήθευση διεύθυνσης

Εάν φαίνεται σωστή, επιλέξτε το κουμπί στη δεξιά πλευρά της συσκευής Ledger

Επιβεβαίωση συναλλαγής

8. Το καθολικό θα επιβεβαιώσει

Το Ledger Live θα σας ενημερώσει ότι έχετε επιβεβαιώσει με επιτυχία τη διεύθυνση. Πατήστε το κουμπί αντιγραφής ή επισημάνετε τη διεύθυνση και αντιγράψτε την. **

Επαληθεύστε ξανά τη διεύθυνση

9. Συνδεθείτε στο Coinbase

Συνδεθείτε στο Coinbase

10. Στο ταμπλό, επιλέξτε “λογαριασμοί”

Ενότητα λογαριασμών στον πίνακα ελέγχου Coinbase

11. Επιλέξτε ένα «πορτοφόλι» coinbase

Στην ενότητα λογαριασμών, επιλέξτε το πορτοφόλι από το οποίο θέλετε να στείλετε.

Το Coinbase καλεί το πορτοφόλι σας Bitcoin “My Wallet”, που εμφανίζεται με το πορτοκαλί λογότυπο B.

Σε αυτήν την περίπτωση, στέλνουμε Bitcoin στο καθολικό μας, οπότε κάτω από το “Το πορτοφόλι μου” επιλέξτε “Αποστολή”

Επιλέξτε πορτοφόλι

12. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του καθολικού σας

Σε αυτό το σημείο, θα εισαγάγετε τη διεύθυνση που σας έδωσε το καθολικό στο πλαίσιο «Παραλήπτης», ακολουθούμενο από το ποσό BTC (ή άλλο νόμισμα) που θέλετε να στείλετε (ή ένα ποσό σε δολάρια αυτού του νομίσματος εάν θέλετε), και μια σημείωση αν θέλετε. **

Αυτή η σημείωση είναι για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη συναλλαγή αργότερα αν θέλετε – δεν πηγαίνει στο blockchain.

Τώρα πατήστε “Συνέχεια”.

Εισαγάγετε τη διεύθυνση Ledger

13. Όλα τελείωσαν … αν θέλετε

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να το ονομάσετε μια μέρα ή…

Κάντε κλικ στην επιλογή “Προβολή λεπτομερειών” για να βρείτε το TXID της συναλλαγής σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό της και να παρατηρείτε πόσες επιβεβαιώσεις έχει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό θα σας δώσει κάποια ιδέα για το πότε θα πρέπει να βλέπετε τα νομίσματα να εμφανίζονται στο Πορτοφόλι σας.

Επιβεβαίωση συναλλαγής

Δείτε πώς φαίνεται η οθόνη λεπτομερειών:

Σύγκριση τιμών Billfodl έναντι Cryptosteel

Εάν επιλέξετε «Προβολή συναλλαγής», θα μεταφερθείτε στον block explorer blockcypher για να παρακολουθήσετε αυτήν τη συναλλαγή.

Ωστόσο, προτιμούμε το blockstream block explorer γιατί σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε το απόρρητο των συναλλαγών σας στο μέλλον. Λάβετε υπόψη ότι ο εξερευνητής του Blockstream υποστηρίζει μόνο συναλλαγές BTC.

Μπορείς δείτε την παραπάνω συναλλαγή σε αυτόν τον εξερευνητή.

Προβολή συναλλαγής στον εξερευνητή

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η συναλλαγή έχει ήδη 29 επιβεβαιώσεις, επομένως αυτά τα χρήματα είναι σίγουρα ορατά στο καθολικό μας μέχρι τώρα. Εάν δεν έχετε ακόμη, σύντομα. πόσο καιρό εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι ένα τέλος συναλλαγής πλήρωσες.

Γιατί να αφαιρέσετε τα κέρματα από το Coinbase?

Καθώς μαθαίνετε περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα, θα αρχίσετε να βλέπετε τους κινδύνους να αφήσετε τα νομίσματά σας σε ανταλλαγή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τα χρηματιστήρια λειτουργούν ως μέλι για χάκερ που θέλουν να αποκτήσουν μεγάλες ποσότητες Bitcoin ή άλλου κρυπτονομίσματος.

Όρος Gox είναι ίσως το πιο διάσημο παράδειγμα ανταλλαγής που έχασε σχεδόν κάθε Bitcoin σε κατάθεση.

Λόγω αυτών των κινδύνων, πολλοί κυνηγούς επιλέξτε ασφαλέστερες, πιο ασφαλείς συσκευές, όπως πορτοφόλια υλικού, για να κρατήσετε τα κέρματά τους.

Οι πιο δημοφιλείς συσκευές είναι οι Καθολικό nano S και Καθολικό nano X που παρέχουν στους χρήστες πλήρη επιμέλεια των ιδιωτικών κλειδιών του πορτοφόλι.

Συχνές ερωτήσεις

Δεν βλέπω τα νομίσματά μου στο καθολικό μου. Πού είναι?

Εάν δεν μπορείτε να δείτε καθόλου τα νομίσματά σας αφού τα έχετε μεταφέρει από το Coinbase (ή οπουδήποτε για αυτό το θέμα), πιθανότατα επειδή τα στείλατε λίγες στιγμές πριν. Αυτή η συναλλαγή χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στον κόμβο του Ledger.

Τι σημαίνει όταν το καθολικό λέει ότι η συναλλαγή είναι “Σε εκκρεμότητα”?

Όταν στείλατε τα νομίσματά σας στο Coinbase στο καθολικό σας, έλεγες στην Coinbase να μεταδώσει μια συναλλαγή (εκ μέρους σας) σε όλους τους κόμβους του δικτύου. Μέχρι ο κόμβος της Ledger να δει αυτήν τη συναλλαγή, τα κέρματά σας δεν θα εμφανίζονται καθόλου στο πορτοφόλι σας. Ωστόσο, μόλις ο κόμβος του Ledger δει τη συναλλαγή, τα νομίσματα θα εμφανίζονται ως εκκρεμείς στο πορτοφόλι σας. Δεν θα μπορείτε να ξοδέψετε τα κέρματα ακόμα και δεν θα εμφανίζονται στο υπόλοιπό σας, επειδή τεχνικά τα νομίσματα δεν βρίσκονται ακόμη στο πορτοφόλι. Ο κόμβος του Ledger γνωρίζει απλώς ότι έχετε ζητήσει να μετακινήσετε τα χρήματα και το πορτοφόλι σας σας ενημερώνει ότι αυτό έχει αναγνωριστεί.

Τι σημαίνει όταν το καθολικό λέει ότι η συναλλαγή είναι «Επιβεβαίωση»?

Το καθολικό αλλάζει την κατάσταση της συναλλαγής σας σε «επιβεβαίωση» μόλις λάβει τουλάχιστον 1 επιβεβαίωση, πράγμα που σημαίνει ότι η συναλλαγή σας έχει συμπεριληφθεί σε τουλάχιστον 1 μπλοκ.

Τι σημαίνει όταν το καθολικό λέει ότι η συναλλαγή είναι «επιβεβαιωμένη»?

Σύμφωνα με τον Ledger, «Ο ελάχιστος αριθμός επιβεβαιώσεων ποικίλλει μεταξύ των στοιχείων κρυπτογράφησης, καθώς κάθε blockchain έχει τον δικό του χρόνο αποκλεισμού. Από προεπιλογή, το Ledger Live ορίζει τον ελάχιστο αριθμό επιβεβαιώσεων στο ποσό των μπλοκ που χωρούν σε 30 λεπτά Bitcoin Blockchain προσθέτει ένα νέο μπλοκ περίπου κάθε 10 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το Ledger θα θεωρήσει την συναλλαγή σας επιβεβαιωμένη ~ 20 λεπτά μετά το πρώτο μπλοκ που συμπεριλαμβάνεται η συναλλαγή σας. Αυτό είναι ένα μέσο όρο, οπότε μην ανησυχείτε αν φαίνεται ότι διαρκεί περισσότερο από 20 ή 30 λεπτά, δεν είναι ασυνήθιστο για εκεί να είναι μια ώρα μεταξύ των μπλοκ και υπήρξαν ακόμη και ημέρες χωρίς να βρεθεί μπλοκ.

συμπέρασμα

Αυτό είναι! Μεταφέρετε με επιτυχία τα νομίσματά σας από το Coinbase στο πορτοφόλι σας.

Τώρα καταλαβαίνετε επίσης πώς λειτουργούν οι καταστάσεις συναλλαγών του Ledger και τι σημαίνουν.

Τέλος, γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα block explorer για να παρακολουθείτε την πρόοδο της συναλλαγής σας.

Καλή δουλειά και συγχαρητήρια.

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταφέρετε την ασφάλεια κρυπτογράφησης στο επόμενο επίπεδο με το Billfodl.

Το Billfodl είναι ένας τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής σας, ώστε να προστατεύεστε από φυσικές απειλές στα νομίσματά σας, όπως φωτιά και πλημμύρα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για Το Billfodl ή μπορείτε να το προσθέσετε στο καλάθι σας κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map