Γιατί πρέπει να διαγράψετε το Coinbase

Εισαγωγή

Με την πάροδο των χρόνων, οι bitcoin δεν έχουν ερωτευτεί Νομισματική βάση. Και οι λόγοι διαγραφής των λογαριασμών τους είναι πρακτικοί και ιδεολογικοί. 

Σε όλο αυτό το άρθρο, οι δύο διαστάσεις θα λάβουν σαφείς και καλά αναφερόμενες εξηγήσεις. Και μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία διαγραφής.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Coinbase για πρακτικούς λόγους

Πρώτα απ ‘όλα, η ανταλλαγή στοχεύει να είναι ένα οικονομικό panopticon. Ναι, το Coinbase είναι αρκετά ασφαλές και έχει καλό ρεκόρ ως θεματοφύλακας. Αλλά είναι επίσης υπεύθυνο για την πρόσληψη πρώην Ομάδα πειρατείας εργαζόμενοι για ανάλυση blockchain. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το Coinbase είναι εχθρός του απορρήτου και της ευχρηστίας του Bitcoin. 

Όταν μια συναλλαγή αποστέλλεται στο πορτοφόλι Coinbase κάποιου, η προέλευση αναλύεται. Και όταν κάποιος αποσύρει νομίσματα από το Coinbase, το σύστημα παρακολούθησης τα παρακολουθεί ακόμα. Το χρηματιστήριο θέλει να μάθει τα πάντα για τα κρυπτονομίσματα των οποίων η πώληση ενδιάμεσες. 

Και αυτό είναι επικίνδυνο επειδή το Coinbase μπορεί να λογοκρίνει ορισμένες διευθύνσεις. Μπορούν να πουν στους πελάτες τους πού δεν μπορούν να στείλουν κέρματα, επομένως όσοι βασίζονται στις υπηρεσίες τους δεν είναι ποτέ δωρεάν. 

Τώρα φανταστείτε το ίδιο σενάριο με την τράπεζά σας. Θα συνεχίζατε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους εάν περιορίζουν την οικονομική σας ελευθερία; Αυτό που κάνετε με τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας δεν ανήκει στη δουλειά τους. Και δεν μπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που στέλνετε και λαμβάνετε όπως κάνει το Coinbase επειδή το fiat είναι πιο εύχρηστο. Όταν κάνετε κατάθεση σε μετρητά, δεν χρειάζεται πάντα να γνωρίζουν από πού προέρχονται τα χρήματα. Και όταν το αποσύρετε, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε με αυτό.

Με το Coinbase είναι πολύ πιο ευαίσθητο, καθώς ασχολούνται με στοιχεία ανοιχτού λογισμικού. Κάθε συναλλαγή Bitcoin καταγράφεται στο δημόσιο blockchain. Αυτό τους δίνει μεγάλη δύναμη ως θεματοφύλακας. Και ενώ άλλες ανταλλαγές έχουν επιλέξει να είναι πιο λογικές, το Coinbase είναι δρακόντειο. 

Τότε υπάρχει το επιχείρημα των τελών: Το Coinbase έχει μερικά από τα υψηλότερα τέλη στο διάστημα. Κράκεν (το οποίο έχει έναν εξίσου άψογο δίσκο) χρεώνει πολύ λιγότερο. Επίσης, ΚοινμάμαΟι χρεώσεις θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε περισσότερα νομίσματα με τον ίδιο προϋπολογισμό. Και αν θέλετε τις χαμηλότερες χρεώσεις, πρέπει να επιλέξετε Κάθισμα (αν και το αρχείο ασφαλείας τους δεν είναι τόσο καλό).

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Coinmama

Κοινμάμα

 • Λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις χώρες
 • Υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Αξιόπιστος και αξιόπιστος μεσίτης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ Λογότυπο Kraken

Κράκεν

 • Μεγάλη ρευστότητα και χαμηλές χρεώσεις
 • Υποστηρίζει τις περισσότερες χώρες
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή, ξεκίνησε το 2011

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ


Σχεδόν κάθε ανταλλαγή χρεώνει χαμηλότερα τέλη από το Coinbase. Και καμία άλλη ανταλλαγή δεν έχει ελεγχθεί τόσο πολύ για επίθεση στο Bitcoin. Αυτοί είναι δύο πρακτικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Coinbase. Υπάρχουν πολλές καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Coinbase για ιδεολογικούς λόγους

Η Coinbase έκανε τα πρώτα δισεκατομμύρια δολάρια της μόνο με την πώληση bitcoin. Αλλά κάπου στο δρόμο, έγινε πολιτικό και προσπάθησε να υπονομεύσει την αποκέντρωση του Bitcoin. Ήδη από το 2015, ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong έχει πιέσει για την υιοθέτηση μεγάλων σκληρών δικράνων.

Αρχικά, ο Άρμστρονγκ επαίνεσε BIP 101 και Bitcoin XT. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κλιμάκωσης, έδειξε επίσης υποστήριξη για το Classic και το Unlimited. Και το 2017, η Coinbase ήταν μια από τις τελευταίες εταιρείες που έχασε υποστήριξη SegWit2X.

Η Coinbase έχει υποστηρίξει κάθε μεγάλη πρωτοβουλία για σκληρά δίκρανα. Εάν κάποιος από αυτούς πέτυχε, η εταιρεία θα είχε αποκτήσει μεγαλύτερο έλεγχο στο δίκτυο Bitcoin. Το να είσαι κορυφαίος υποστηρικτής ενός έργου με σαφείς ηγέτες θα τους έδινε ένα πλεονέκτημα. Είναι αντίθετο με τις αρχές του Bitcoin, αλλά φαινομενικά ιδανικό για να κάνετε περισσότερα. 

Σε αντίθεση, το Coinbase δεν σκέφτηκα υποστηρίζοντας το SegWit μαλακό πιρούνι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2017. Τότε το πρόσθεσε μισό χρόνο μετά το UASF ξεκίνησε η κίνηση. Το Coinbase δεν πρωτοστάτησε στο παράδειγμα, αλλά ακολούθησε την πίεση της αγοράς.

Και η Coinbase δεν παραιτήθηκε ποτέ από την ιδέα του big block Bitcoin. Η ανταλλαγή πρόσθεσε Bitcoin Cash τον Δεκέμβριο του 2017 και ξεκίνησε μια καταιγίδα. Οι συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν έχουν εγείρει υποψίες για διαπραγμάτευση εμπιστευτικών πληροφοριών

Αφού ολοκληρωθεί η καταχώριση BCH στο υψηλό όλων των εποχών, ακολούθησε μια τεράστια χωματερή. Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong υποσχέθηκε να πραγματοποιήσει έρευνα για το θέμα. Ωστόσο, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, δεν ξέρουμε τι συνέβη. Αυτό λέει πολλά για την ακεραιότητα και την αμεροληψία της Coinbase σε σχέση με τους τακτικούς χρήστες. Μιλά επίσης πολλά για την έλλειψη υποστήριξής τους για τις αξίες του Bitcoin.

Μιλώντας για υποστηρικτικές αξίες, το Coinbase’s Πρόγραμμα Ventures δεν χρηματοδοτεί κανένα έργο ανάπτυξης Bitcoin. Υπάρχουν πολλά έργα Ethereum και altcoin που χρηματοδοτούνται, αλλά αυτό είναι. Για μια εταιρεία που έχει πουλήσει μόνο το BTC στα πρώτα πέντε χρόνια ύπαρξής του, αυτό θα πρέπει να είναι επαίσχυντο. 

Το Coinbase έχει γίνει μεγαλοπρεπής στο χώρο με την πώληση bitcoin. Όμως κάπου στο δρόμο, έγινε πιο μακρινό και αμφισβητούμενο. 

Η εστίαση της ανταλλαγής στην αποδοχή κανονισμών είναι επίσης ανησυχητική. Αντί να πιέζουν για την προστασία του Bitcoin από κυβερνητικές υπηρεσίες, υιοθέτησαν όλους τους κανονισμούς. Πολλές επιχειρήσεις στο χώρο αποφάσισαν να μην συμμορφωθούν με το BitLicense στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, η Coinbase έχει αγκαλιάσει αυτό το νομοθετικό πλαίσιο Orwellian και anti-Bitcoin.

Αυτή είναι μια πράξη προδοσίας. Είναι σαν μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων από τη δεκαετία του 1900 να συμφωνεί ότι τα αυτοκίνητα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς των αλόγων. Αν και είναι διαφορετικής φύσης, ορισμένες επιχειρήσεις φαίνεται να συνθηκολογούνται γρηγορότερα. 

Η Coinbase θα μπορούσε να προσπαθήσει να πείσει τους νομοθέτες ότι το Bitcoin αξίζει καλύτερους κανονισμούς. Μπορούσαν να μποϊκοτάρουν τους πιο δρακόντες και να κάνουν επιχειρήσεις μόνο σε φιλικές πολιτείες. Αντ ‘αυτού, προσπαθούν να πουλήσουν δεδομένα ανάλυσης blockchain στο IRS και το DEA.

Και τότε βλέπετε τον CEO Brian Armstrong προτείνω shitcoins σε έναν ψεύτικο λογαριασμό JK Rowling. Αυτές οι μικρές δράσεις επιβεβαιώνουν μόνο την ιδεολογική αποχώρηση του Coinbase. Δεν ενδιαφέρονται για υγιή χρήματα ή αποκέντρωση. Τώρα πρόκειται για τον θείο Σαμ Νομίσματα.

Ο Μπράιαν Άρμστρονγκ ρίχνει σκατά σε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter της JK Rowling

Αυτά τα επιχειρήματα χαράζουν μόνο την επιφάνεια. Υπάρχει ένα τόνος αποδεικτικών στοιχείων ότι η Coinbase είναι ηθικά χρεοκοπημένη και απρόθυμη να βελτιωθεί. Αυτή τη στιγμή, η ανταλλαγή είναι εχθρός του Bitcoin που υπέγραψε τη δήλωση πολέμου, αλλά δεν θα το παραδεχόταν.

Πώς να διαγράψετε το Coinbase και να είστε δική σας τράπεζα

Θεωρητικά, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Coinbase είναι πολύ απλή. Στις ρυθμίσεις χρήστη, μεταβαίνετε στο μενού “Δραστηριότητα λογαριασμού”. Από εδώ, μετακινείτε προς τα κάτω έως ότου δείτε ένα κόκκινο κουμπί με την ένδειξη “Κλείσιμο λογαριασμού”. Το Coinbase θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για τελευταία φορά για επιβεβαίωση και, στη συνέχεια, είστε τελικά δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε όλα τα βήματα που εμπλέκονται σε αυτό οδηγός βίντεο.

Στην πράξη, το Coinbase χρησιμοποιεί ένα μικρό εμπόδιο εναντίον σας. Εάν έχετε σκόνη (μικρά ποσά νομισμάτων που δεν μπορείτε να μεταφέρετε λόγω υψηλών χρεώσεων), δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Ας πούμε λοιπόν ότι η χρέωση δικτύου για μια συναλλαγή BTC είναι 0,0000013 BTC (130 sats). Εάν έχετε μόνο 0,0000009 BTC (90 sats), δεν θα μπορείτε να το ανταλλάξετε ή διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο Coinbase.

Υπάρχουν δύο λύσεις σε αυτό το εμπόδιο. Ο πρώτος είναι να καταθέσετε περισσότερα BTC στο Coinbase και μετά να σαρώσετε τα χρήματα με την κατάλληλη χρέωση και να μην αφήσετε τίποτα. Αυτή η μέθοδος θα σας εξασφαλίσει όλα τα χρήματά σας, αλλά θα επηρεάσει ένα ακόμη UTXO σας που θα εκτεθεί σε ανάλυση blockchain. Μακροπρόθεσμα, η πρωτοβουλία αξίζει τον κόπο. Η δεύτερη επιλογή είναι να στείλετε μέσω email την υποστήριξη του coinbase και να τους ζητήσετε να αφαιρέσουν τη σκόνη από τον λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να την κλείσετε. Αν και αυτό σημαίνει να προσφέρουμε στο Coinbase επιπλέον Satoshis, είναι επίσης πολύ μικρότερο.

Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Coinbase, αγκαλιάστε την πλήρη οικονομική κυριαρχία. Αγοράστε ένα Πακέτο Billfodl με πορτοφόλι υλικού και απολαύστε όλα τα οφέλη από τη δική σας τράπεζα. Έχουμε επίσης έναν πλήρη οδηγό που εξηγεί πώς να μεταφέρετε κέρματα από το Coinbase στο νέο σας Trezor

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2019
 • ΤΙΜΗ: 119 $
 • BLUETOOTH:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2016
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor Model T

Trezor Model T

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2018
 • ΤΙΜΗ: 159 $
 • ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Trezor One

Trezor One

 • ΟΘΟΝΗ:
 • ΕΚΔΟΣΗ: 2013
 • ΤΙΜΗ: 59 $

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Και αν θέλετε περισσότερο απόρρητο για τα κέρματά σας, θα πρέπει να εξετάσετε το CoinJoins. Εδώ είναι το δικό μας αναλυτικός οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε τα bitcoin σας με το Wasabi.

Εάν θέλετε να αγοράσετε από ένα χρηματιστήριο που εκτιμά το απόρρητό σας και δεν διαθέτει σχεδόν το KYC που διαθέτει το coinbase, σας συνιστούμε Κοινμάμα.

Επομένως, εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Coinbase, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μπορεί να είναι βολικό να το διατηρήσετε, αλλά μακροπρόθεσμα είναι η καλύτερη απόφαση. Ο καλύτερος τρόπος για να καταργήσετε τους κακούς παράγοντες σε μια ελεύθερη αγορά είναι να σταματήσετε να συνεργάζεστε μαζί τους. Και το Coinbase δεν μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται χωρίς τα χρήματά σας. 

Τώρα που έχετε όλες τις γνώσεις και τους πόρους, προχωρήστε και #DeleteCoinbase.

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά το λογαριασμό μου στο Coinbase?

Αυτό είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζετε. Το Coinbase σας κάνει να έχετε μηδενικό υπόλοιπο πριν κλείσετε. Εάν έχει απομείνει “σκόνη” σε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να τον αφαιρέσετε. Μετά από αυτό, μεταβείτε στο κάτω μέρος της “σελίδας δραστηριότητας” και κάντε κλικ στο “κλείσιμο λογαριασμού”.

Γιατί πρέπει να διαγράψω το λογαριασμό μου στο coinbase?

Η Coinbase έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται μόνο για το δικό της κέρδος και όχι για το μεγαλύτερο οικοσύστημα Bitcoin. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Armstrong δεν αναφέρει σχεδόν ποτέ το Bitcoin παρά το γεγονός ότι έκανε την περιουσία του γύρω και έξω από αυτό. Στέλνει συνεχώς Altcoins, ακόμη και σε ψεύτικους λογαριασμούς Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map