Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Coinbase;

Εναλλακτική λύση στο Coinbase

Περισσότερο από 200 κρυπτονομίσματα Οι πλατφόρμες ανταλλαγής λειτουργούν επί του παρόντος σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας έσοδα αξίας 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Coinbase exchange θεωρείται μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες μεταξύ τους. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει υπηρεσίες πώλησης, αγοράς, μεταφοράς και αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών στοιχείων σε ένα κατάστημα εκτός σύνδεσης που παρέχεται από τον οργανισμό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας που απωθούν τους χρήστες. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη εναλλακτική λύση Coinbase που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τι πρέπει να εξετάσετε σε μια εναλλακτική λύση στο Coinbase?

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών Coinbase που λειτουργούν στην αγορά. Ωστόσο, δεν είναι όλα κατάλληλα για χρήση.

Δείτε τις ακόλουθες παραμέτρους για να μετρήσετε τη σκοπιμότητα της εναλλακτικής πλατφόρμας Coinbase:

  • Το πρώτο πράγμα είναι να παρατηρήσουμε τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας σε πολλές χώρες.
  • Η πολιτική ασφάλειας και οι προφυλάξεις ασφαλείας της πλατφόρμας.
  • Η φήμη διατηρείται στην αγορά και ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει.
  • Τέλη, προμήθεια, συναλλαγματική ισοτιμία κάθε κρυφή και ορατή νομισματική χρέωση.
  • Η ευκολία χρήσης και οι μέθοδοι πληρωμής που παρέχονται από την πλατφόρμα.

Η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Coinbase

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις στο Coinbase και έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τις πιο αποτελεσματικές. Όλες οι ανταλλαγές που αναφέρονται παρακάτω έχουν επιλεγεί χρησιμοποιώντας τις παραπάνω παραμέτρους.

1. Binance

Αυτή η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων υποστηρίζει περισσότερους από 150 διαφορετικούς τύπους κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα παρέχει API και άλλα διαδικτυακά εργαλεία για την υποστήριξη της διαχείρισης του λογαριασμού σας. Μαζί με αυτό, παρέχεται επίσης υποστήριξη πελατών 24/7 και μια διεπαφή ανταλλαγής εκ των προτέρων. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών είναι περίπου 54 δισεκατομμύρια δολάρια.

2. Δίδυμοι

Η ανταλλαγή Gemini έχει συμβάλει σημαντικά στη νομιμοποίηση του κρυπτονομίσματος και χρησιμεύει ως εναλλακτική λύση στο Coinbase. Αυτή η πλατφόρμα ανταλλαγής με έδρα τις ΗΠΑ είναι η πρώτη που ρυθμίζει πλήρως την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, πραγματοποιούν συναλλαγές μόνο σε Ripple, Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Zcash. Είναι γνωστοί στην αγορά για τα μέτρα ασφαλείας τους και την εξαιρετική έκπτωση έως και 0%. Ο οργανισμός χρεώνει σχεδόν 0% -1% της συνολικής επένδυσης ανάλογα με τη διάρθρωση του εμπορίου.

3. Bitfinex

Η πλατφόρμα ανταλλαγής του Bitfinex εξειδικεύεται στα Ethereum, EOS και Litecoin. Ο ιστότοπος είναι ειδικός στην παροχή χρηματοδότησης από ομοτίμους.

Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ένα γράφημα εκ των προτέρων για τη διαχείριση του λογαριασμού. Επιπλέον, είναι προσβάσιμο από το κινητό με μια ποικιλία επιλογών αναφορών για την αξιολόγηση των εμπορικών κερδών σας. Οι χρεώσεις δείκτη ξεκινούν από 0.100%.

4. Κράικεν

Κριτική ανταλλαγής Kraken

Η πιο αναγνωρίσιμη πλατφόρμα ανταλλαγής Coinbase – το Kraken ιδρύθηκε το 2011 και παρουσίασε σημαντική ανάπτυξη. Η πλατφόρμα ανταλλάσσει όλα τα μεγάλα νομίσματα και μερικά μικρά κέρματα επίσης. Λειτουργεί σε περισσότερες από 200 χώρες με εξαιρετικό ρεκόρ ασφαλείας.

Η διαπραγμάτευση περιθωρίου είναι περίπου πέντε φορές με τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης altcoins. Οι χρεώσεις δείκτη κυμαίνονται από 0% έως 0,16%. ενώ, οι χρεώσεις λήψης είναι 0,10% έως 0,26%.

5. eToro

Αναθεώρηση eToro

Το eToro αντικαθιστά το Coinbase exchange. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργήσουν ένα χαρτοφυλάκιο. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την άμεση εκτέλεση της χρηματοοικονομικής αγοράς. Ο οργανισμός διαθέτει πρωτόκολλα ασφαλείας κλάσης κλάδου και απαιτεί άδεια για κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων.

Ο βασικός λόγος για τη χρήση αυτής της πλατφόρμας είναι ότι αποθηκεύει κεφάλαια σε αξιόπιστες τράπεζες για τη διασφάλιση της ασφάλειας. Ισχυρίζονται ότι χρεώνουν προμήθεια 0% για κάθε συναλλαγή.

6. CEX.IO

Το CEX.IO ασχολείται ειδικά με το Bitcoin. Μπορεί να σας υποστηρίξει στην αγορά Bitcoin μέσω MasterCard, Visa Card και ακόμη και PayPal. Τα δεδομένα και τα περιουσιακά στοιχεία προστατεύονται χρησιμοποιώντας τις στρατηγικές συναλλαγών scalping και συχνότητας. Μαζί με το Bitcoin, διευκολύνει επίσης τις συναλλαγές στο Ethereum και το Ripple.

Η κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας δεν είναι επιλογή κατά τη χρήση της. Η μόχλευση διαπραγμάτευσης είναι περίπου δέκα φορές εάν δημιουργηθεί νέος λογαριασμός. Οι αναφορές με δυνατότητα λήψης και το ιστορικό συναλλαγών είναι επίσης χαρακτηριστικά της πλατφόρμας.

7. Υγρό

Το Liquid είναι μια πλατφόρμα με έδρα την Ιαπωνία που έχει αποδώσει σημαντικά σε δύο χρόνια και έχει φτάσει τον μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών των 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Thev έχει ανταγωνιστικές προμήθειες αγοράς με περιθώρια συναλλαγών έως και 100 φορές. Η εταιρεία υποστηρίζει περισσότερα από 200 ζεύγη συναλλαγών. Ωστόσο, δεν λειτουργούν μέχρι σήμερα στην αγορά των ΗΠΑ.

8. Pionex

Το Pionex μπορεί να καταμετρηθεί σε ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια. Παρέχουν υπηρεσίες σε 12 δωρεάν bots συναλλαγών με 24/7 υπηρεσίες πελατών.

Η πλατφόρμα έχει επίσης χαρακτηριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους μεσίτες Binance. Τα τέλη συναλλαγών από την Pionex είναι μόνο 0,05% τόσο για πωλητές όσο και για αγοραστές. Παρέχουν πέντε φορές περισσότερη μόχλευση και έξυπνες εγκαταστάσεις τερματικών συναλλαγών.

9. IDEX

Το IDEX είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπάρχοντος αποκεντρωμένου Exchange που θεωρείται η κατάλληλη εναλλακτική λύση στο Coinbase. Πρόκειται για ένα σύστημα ανταλλαγής που βασίζεται στο Ethereum και υποστηρίζει τη διαπραγμάτευση ζεύγους του ERC20.

Αυτή η πλατφόρμα είναι η πιο κατάλληλη για άτομα που αναζητούν ομότιμες και ασφαλείς συναλλαγές περιβάλλοντος. Η πλατφόρμα υποστηρίζει περίπου 400+ ζεύγη κρυπτονομισμάτων και τον υψηλότερο αριθμό υγρού DEX. Η χρέωση συναλλαγών των κατασκευαστών ξεκινά από 0.10%, και το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι 20% για τους κατασκευαστές.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τη μη επιλογή του Coinbase?

Το Coinbase είναι η καλύτερη πλατφόρμα για την εκμάθηση συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Θεωρείται η πιο συνιστώμενη και βολική πλατφόρμα ανταλλαγής νομισμάτων. Μαζί με αυτά τα χαρακτηριστικά, το υψηλότερο ποσοστό κρυπτονομισμάτων είναι επίσης γεγονός.

Οι χρεώσεις της συναλλαγής για περισσότερα από 10 $ είναι 0,99 $. Για το ποσό της συναλλαγής μεγαλύτερο από 200 $, η χρέωση είναι 1,49% του συνολικού ποσού. Αυτό δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που δυσφημίζει το Coinbase. Τα υπερβολικά χαρακτηριστικά κατά της απάτης αναπτύσσουν επίσης εξάντληση και ερεθισμό μεταξύ των χρηστών.

Ακολούθησε μια επιμήκης χρονική περίοδος που απαιτείται για τη συναλλαγή και την εκκαθάριση κεφαλαίων. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν είναι ακόμη και μέχρι το σήμα. Επομένως, οι άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Coinbase για τη διεξαγωγή μελλοντικών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Ελπίζουμε ότι τα χαρακτηριστικά των ανταλλαγών που αναφέραμε παραπάνω θα είναι αρκετά για την επιλογή μιας επαρκούς εναλλακτικής λύσης Coinbase.

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Melissa Calvert εργάζεται επί του παρόντος ως αφοσιωμένος Σύμβουλος Lifestyle στο Crowd συγγραφέας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αφοσιωμένη συγγραφέας και παθιασμένες γυναίκες. Ενδιαφέρεται έντονα για μελλοντικές επενδύσεις και κέρδη από κρυπτονομίσματα.

Προτεινόμενη εικόνα: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me