Πώς να αγοράσετε Bitcoin με PayPal

Η αγορά bitcoin με PayPal δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο φαίνεται. Δεν μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin απευθείας από το Paypal (ακόμη), αλλά μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας paypal σε μερικά αρκετά καλά χρηματιστήρια. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό PayPal πρώτα. Μόλις είστε έτοιμοι, μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα σας.

Contents

Κεφάλαιο 1:

Ετόρο

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας etoro.com Αρχική σελίδα του eToro

Δημιουργήθηκε το 2007, το eToro είναι μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης πολλαπλών στοιχείων που επιτρέπει επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και μετοχές. Είναι μια μεγάλη αγορά για όσους επιθυμούν να αγοράσουν και να πουλήσουν προϊόντα, είτε πρόκειται για μετοχές, προϊόντα όπως φυσικό αέριο και πετρέλαιο, ή πραγματικό νόμισμα. Από τη δημιουργία του, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τη διαχείριση χρημάτων, ανοίγοντας τις χρηματοοικονομικές αγορές σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή το εισόδημα.

Παρεμπιπτόντως, το eToro είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε bitcoin με το PayPal. Είτε προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα, τραπεζικό έμβασμα ή PayPal και τους ανταγωνιστές του, μπορείτε να το καταθέσετε στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό σας όποτε θέλετε.

Κατά τη γνώμη μας, το eToro είναι η πλατφόρμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να επενδύσετε το bitcoin σας για να επωφεληθείτε από αυτό. Στο ίδιο πνεύμα, είναι υπέροχο για εκείνους που ίσως δεν χρειάζονται bitcoin, αλλά η ανταλλαγή που θα τα κάνει τελικά στην αγορά.

Ενώ το eToro είναι εξαιρετικό για την πληρωμή χρημάτων σε bitcoin, είναι καλύτερο να μην ανταλλάσσετε CFD στην πλατφόρμα, ειδικά αν δεν γνωρίζετε τι κάνετε. Με τόσο μεγάλο κίνδυνο απώλειας χρημάτων, είναι καλύτερο απλώς να διατηρήσουμε τις δυνατότητες ανταλλαγής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μεγάλη φήμη
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Πολύ ασφαλές
 • Άμεσες καταθέσεις και αναλήψεις
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Χαμηλές χρεώσεις

ΜΕΙΟΝ

 • Τα περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών CFD θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα αν δεν τα καταλαβαίνετε

Αγορά Bitcoin με PayPal στο eToro

 1. Εγγραφείτε / συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό στο eToro
 2. Επιλέγω Bitcoin / BTC από το αναπτυσσόμενο μενού ή χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης
 3. Κάντε κλικ Εμπορικές συναλλαγές
 4. Επιλέγω Εμπορικές συναλλαγές (τρέχουσες τιμές αγοράς, ταχύτερα) ή Σειρά (περιμένετε τις ιδανικές τιμές, πιο αργές)
 5. Εισαγωγή πόσα θέλετε να ανταλλάξετε σε bitcoin ή πόσα θέλετε να αγοράσετε
 6. Κάντε κλικ Ανοιχτό εμπόριο

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ευχάριστο

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας paxful.com Αρχική σελίδα του Paxful

Το Paxful είναι μια προσωπική αγορά που υποστηρίζει περισσότερους από 300 τρόπους πληρωμής συνολικά. Από τραπεζικές μεταφορές σε δωροκάρτες και άλλα. Ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να αγοράσετε bitcoin, το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένας επαληθευμένος λογαριασμός PayPal. Όσον αφορά τη χρήση του PayPal μαζί του, οι περισσότεροι πωλητές θέλουν να γνωρίζουν σε ποιον πωλούν είναι νόμιμο άτομο. Μόλις επαληθευτεί, η συναλλαγή είναι απλή, εύκολη και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ ασφαλές
 • Τεράστια σειρά πιθανών μεθόδων πληρωμής
 • Ποικιλία πωλητών
 • Σύστημα μεσεγγύησης
 • Χαμηλές χρεώσεις

ΜΕΙΟΝ

 • Κίνδυνος απάτης

Αγορά Bitcoin με PayPal στο Paxful

 1. Πηγαίνετε στο Paxful
 2. Εισαγάγετε το ποσό θέλετε να πληρώσετε
 3. Κτύπημα Αναζήτηση
 4. Ελέγξτε τους πωλητές – το bitcoin σας θα βρίσκεται σε χρηματιστήριο μέχρι να το κάνετε
 5. Μόλις λάβετε το bitcoin, τραβήξτε το σε ένα πορτοφόλι bitcoin για φύλαξη – θα το εξετάσουμε αργότερα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Τοπικά Bitcoin

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας localbitcoins.com Αρχική σελίδα του LocalBitcoins

Δουλεύοντας παρόμοια με το Paxful, το LocalBitcoins είναι μια ανταλλαγή P2P που επιτρέπει σε ανθρώπους από περισσότερες από 200 χώρες να κάνουν συναλλαγές σε αυτό. Πριν από την καμπύλη fintech, το LocalBitcoins δημιουργήθηκε στη Φινλανδία το 2012. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μέσο αγοράς bitcoin και δέχεται περισσότερους από 20 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής..

Οι πωλητές LocalBitcoin ορίζουν τις δικές τους τιμές στο τοπικό τους νόμισμα. Υπάρχουν επίσης πολλά στην πλατφόρμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και οι τιμές μπορεί να λειτουργούν υπέρ σας. Μόλις βρείτε έναν πωλητή που δέχεται PayPal, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια διαδικασία που διαρκεί το πολύ 10 λεπτά.

Όπως και με την Paxful, το bitcoin κλειδώνεται σε χρηματικό έλεγχο έως ότου ο αγοραστής αποδεχτεί την πληρωμή. Με αυτόν τον τρόπο, και οι δύο πλευρές προστατεύονται από την απώλεια της πλευράς τους στο εμπόριο. Μπορείτε επίσης να κάνετε συναλλαγές ανώνυμα στην πλατφόρμα, κάτι που δεν προσφέρεται από τους άλλους. Ωστόσο, ορισμένοι πωλητές μπορεί να σας ζητήσουν επαλήθευση ταυτότητας, για να βεβαιωθείτε.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Εύκολη εγγραφή
 • Απλό στη χρήση
 • Πολλοί πωλητές
 • Ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες
 • Χρηματική εγγύηση

ΜΕΙΟΝ

 • Υψηλότερα τέλη για Paypal – αυτό
 • Λόγω των τελών του PayPal
 • Ίσως αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε τον ιδανικό πωλητή σας

Αγορά Bitcoin με PayPal σε LocalBitcoins

 1. Μεταβείτε στο LocalBitcoins
 2. Επιλέγω πόσα bitcoin θέλεις
 3. Επιλέγω Τοπικό νόμισμα
 4. Επιλέγω PayPal
 5. Κτύπημα Αναζήτηση
 6. Ελέγξτε τους πωλητές – μάθετε πόσο αξιόπιστα είναι, ποιες πληρωμές δέχονται και αν υπάρχουν χρεώσεις
 7. Μόλις το επιλέξετε, κάντε κλικ στο Αγορά
 8. Αποστολή αιτήματος συναλλαγής

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ


xCoin

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας xcoins.io Αρχική σελίδα xCoins

Το xCoins λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τις υπόλοιπες πλατφόρμες που έχουμε επιλέξει. Μια πλατφόρμα δανεισμού peer-to-peer, περιστρέφεται γύρω από τους ανθρώπους που δανείζουν Bitcoin, αντί να το πουλήσουν. Οι αγορές είναι, επομένως, μόνο για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να επιστρέψετε το bitcoin με ένα εφάπαξ ποσό, στο χρονικό πλαίσιο που συζητήσατε από εσάς και τον δανειστή.

Επειδή τα xCoins ταιριάζουν με τους δανειστές με τους αγοραστές, κάθε δάνειο είναι ασφαλές και, ως εκ τούτου, οι χρεώσεις περιλαμβάνονται στην εγγύηση για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν βρώμικες συναλλαγές. Οι χρεώσεις περιλαμβάνουν την αμοιβή του δανειστή, που είναι το 10% της κατάθεσής σας. προέλευση του δανείου, το οποίο είναι 3,5%, και τα τέλη επεξεργασίας PayPal 2,9% της κατάθεσης συν 0,30 $. Προφανώς, ο δανεισμός δεν είναι για όλους, αλλά αν είστε σε θέση και προτιμάτε, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τα χέρια σας στο bitcoin χωρίς επένδυση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Εύχρηστος
 • Απλός
 • Γρήγορη επεξεργασία

ΜΕΙΟΝ

 • Υψηλά τέλη και πολλά από αυτά
 • Όρια συναλλαγών

Αγορά Bitcoin με PayPal σε xCoins

 1. Εγγραφείτε / συνδεθείτε σε xCoins
 2. Εισαγωγή πόσα bitcoin θέλεις
 3. Κάνε το πληρωμή
 4. Λαμβάνω το bitcoin

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Κεφάλαιο 2:

Όποιος χρησιμοποιεί το PayPal με την πάροδο των ετών γνωρίζει ότι έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Είτε το έχετε χρησιμοποιήσει στο eBay είτε ως μέσο πληρωμής, έχει τόσους καλούς πόντους και δεν είναι τόσο καλός.

Πλεονεκτήματα του PayPal

Πλεονεκτήματα λέξη γραμμένη με ξύλινες πλατείες

 • Είναι μια παγκόσμια αγορά: Με το PayPal, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε νόμισμα από USD σε INR. Όπου κι αν ζείτε στον κόσμο, μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι σε κάποιον άλλο σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος. Παρόλο που έχει χρεώσεις συναλλαγματικής ισοτιμίας, δεν είναι πολύ άσχημα.
 • Είναι εύκολο στη χρήση: Σχεδόν όλοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν το PayPal, ανεξάρτητα από την ηλικία. Είναι τόσο εύκολο όσο να δώσετε σε κάποιον το όνομα ή το σύνδεσμο PayPal σας και τελειώσατε.
 • Δεν χρειάζεστε λογαριασμό PayPal για να πληρώσετε κάποιον μέσω PayPal: Αντ ‘αυτού, μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
 • Τόνοι καταστημάτων και εταιρειών χρησιμοποιούν το PayPal: Είτε Papa John’s είτε Uber, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για online αγορές σχεδόν οτιδήποτε. Το ίδιο δεν μπορεί ακόμη να ειπωθεί για τους ανταγωνιστές της.

Μειονεκτήματα του PayPal

Μειονεκτική λέξη γραμμένη με ξύλινες πλατείες

 • Τα τέλη είναι αστρονομικά: Εκτός από τα τέλη ανταλλαγής, τα τέλη PayPal μπορούν να αυξηθούν απίστευτα υψηλά. Για παράδειγμα, εάν έχετε πληρώσει ένα μεγάλο ποσό ως επιχείρηση, θα χάσετε ένα μεγάλο μέρος αυτού από την αμοιβή τους. Υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής για αποστολή ή λήψη επιχειρηματικών πληρωμών, χρεώσεις αντιστροφής χρέωσης και χρεώσεις για διεθνείς πληρωμές.
 • Μερικές φορές αναξιόπιστες: Ενώ το PayPal τείνει να λειτουργεί τόσο τακτικά όσο το ρολόι, κάθε τόσο καιρό μπορεί να εκπλαγείτε με μια πληρωμή που έχει κολλήσει κατά την επεξεργασία. Εάν περιμένετε να χτυπήσουν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό σας, είναι άσχημα νέα μέχρι να διαγραφούν.
 • Δεν λογιστικοποιείται κάθε νόμισμα: 25 νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, υπάρχουν 180 στον κόσμο.

Κεφάλαιο 3:

Πώς μπορώ να αγοράσω Bitcoin με PayPal?

Αν και αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, υπάρχουν βάσιμοι λόγοι πίσω από αυτό. Μία από τις μεγαλύτερες ελλείψεις του PayPal είναι η προστασία των αγοραστών της. Με αυτό, ένας αγοραστής προστατεύεται εάν δεν λάβει αυτό που πλήρωσε. Όσον αφορά το bitcoin, οι συναλλαγές δεν μπορούν να αντιστραφούν. Ως αποτέλεσμα, οι πολιτικές τους τελικά συγκρούονται. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί ότι ο αγοραστής δεν έλαβε την κρυπτογράφηση που αγόρασε, το PayPal δεν μπορεί να τους προστατεύσει.

Εικονογράφηση προστασίας αγοραστή

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τρόποι να το ανατρέψετε χρησιμοποιώντας πλατφόρμες που – ή θα μπορούσαν ενδεχομένως – να αποδεχθούν πληρωμές PayPal. Πολλά άτομα αγοράζουν bitcoin με PayPal για χρόνια χάρη σε δίκτυα και ανταλλαγές τρίτων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Λογότυπο Etoro

Ετόρο

 • Ξεκινήστε γρήγορα τις συναλλαγές. υψηλά όρια
 • Εύκολος τρόπος για τους νεοεισερχόμενους να αποκτήσουν bitcoin
 • Το κεφάλαιό σας κινδυνεύει

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Δεν προωθούμε, εγκρίνουμε ή κερδίζουμε προμήθειες από συναλλαγές αξιών οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων των CFD, ωστόσο, το eToro απαιτεί να σας παρέχουμε την ακόλουθη αποποίηση ευθυνών: Τα CFD είναι σύνθετα μέσα και έχουν υψηλό κίνδυνο απώλειας χρημάτων ταχέως οφειλόμενα αξιοποιώ. Το 62% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας.

Τοπικό λογότυπο Bitcoin

Τοπικά Bitcoin

 • Υποστήριξη για σχεδόν κάθε χώρα
 • Δεκτές ευρείες γκάμες τρόπων πληρωμής
 • Αξιόπιστη ανταλλαγή από το 2012

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Πρέπει να αγοράσω Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal?

Ψηφιακή έννοια πληρωμής

Προς το παρόν, η αγορά bitcoin με PayPal δεν είναι τόσο εύκολη όσο θα χρησιμοποιούσατε παραδοσιακές πληρωμές. Είναι όμως δυνατό. Με την ιδέα του PayPal να εφαρμόζει μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο εγγύς μέλλον, είναι εύκολο να αισθάνεστε θετικοί για την ψηφιακή, εκδημοκρατισμένη εποχή.

Παρόλο που θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα τέλη του PayPal προς το παρόν, είναι τόσο βολικό, θα αισθανόμαστε λάθος να μην.

Κεφάλαιο 4:

Κάποτε το bitcoin ήταν κάτι που μόνο εκείνοι στο Διαδίκτυο μίλησαν. Ένας νέος τρόπος δαπανών και επενδύσεων. ένας τρόπος να παραμείνετε στον έλεγχο των δικών σας οικονομικών. Ωστόσο, πολλά έχουν αλλάξει από το 2009 και τώρα – μερικοί ίσως λένε τελικά – ακόμη και το PayPal εισέρχεται στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Το Bitcoin φωλιάζει σε λογαριασμούς δολαρίων

Κατά τη δημιουργία του το 2009, το bitcoin ήταν δύσκολο να αγοραστεί. Όχι μόνο πρέπει να ξέρετε πώς να το αγοράσετε, αλλά και πού να πάτε. Για χρόνια, ούτε ένα ανταλλαγή συναλλάγματος το πούλησε. Έτσι, δεν ήταν μόνο δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη ανταλλαγή, αλλά η εύρεση μιας που δέχτηκε πληρωμές «πραγματικού κόσμου» ήταν ακόμη πιο δύσκολη.

Γυναίκα που χρησιμοποιεί tablet για online αγορές

Μέχρι τη δεκαετία του 2010, είχε αρχίσει να φεύγει στο mainstream. Περισσότερες επιχειρήσεις άρχισαν να δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο και το “Fintech” ήταν η τελευταία λέξη-κλειδί. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πληρώσουν για όλα online, μέσω PayPal, Venmo, CashApp, το ονομάζετε. Είναι αυτονόητο ότι το bitcoin ήταν μαζί για τη βόλτα.

Έννοια ψηφιακών κρυπτονομισμάτων

Αυτές τις μέρες, το οικοσύστημα κρυπτογράφησης είναι τεράστιο και περίπλοκο, με 5.000 κρυπτονομίσματα υπάρχει σήμερα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν επίσης περισσότεροι τρόποι από ποτέ για να τους αγοράσετε. Από χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες έως τραπεζικές μεταφορές, το bitcoin διατίθεται ευρέως σε όποιον το θέλει. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το PayPal.

Το Bitcoin πηγαίνει στο mainstream

Σημείο νέον ειδήσεων Bircoin

Ενδεχομένως ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο της κρυπτογράφησης ήταν η αναγνώρισή του από τα κύρια καταστήματα. Για λίγο, κάποιοι πίστευαν ότι είχαν ακούσει το τελευταίο bitcoin. Αλλά σύντομα, εταιρείες fintech περιλάμβαναν υπηρεσίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση στις πλατφόρμες τους. Τώρα, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια μη συμβατική εφαρμογή χρηματοδότησης που δεν προσφέρει κάποιο είδος ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας σελίδας squareup.com Αρχική σελίδα του Squareup

Αυτή η ολοκλήρωση ήρθε αργά αλλά ξαφνικά. Οι έμποροι Bitcoin έλεγαν: “Το είπα!” ενώ εκείνοι που στο παρελθόν δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον να το προσέχουν. Ένα από τα πρώτα παραδείγματα του mainstream που αγκαλιάζει τα κρυπτονομίσματα ήρθε στα κυβερνοχώρα του διαδικτυακού μεγιστάνα πληρωμών, Square. Με την εφαρμογή Cash, είναι πλέον τόσο εύκολο να ανταλλάσσετε bitcoin μαζί τους όσο και οποιοδήποτε φυσικό νόμισμα. Κατά συνέπεια, αποδίδει πραγματικά: Τα πρόσφατα τριμηνιαία έσοδα της Square αυξήθηκαν κατά 367%.

Άτομα με λαμπερές ιδέες εικονογράφηση

Παρόλο που το PayPal είχε προηγουμένως αφαιρέσει την ιδεολογία κρυπτογράφησης, δεν χρειάζεται ένας επιστήμονας να δει γιατί αλλάζουν γνώμη. Τον Ιούνιο του 2020, βγήκε ότι το PayPal προσπαθούσε να επιτρέψει την άμεση αγορά κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα τους. Ενώ η ομάδα δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, θα χρειαζόταν ένα ειδικό είδος εταιρείας για να αγνοήσει τα κέρδη της Square. Εξάλλου, το PayPal έχει ενεργή βάση χρηστών 325 εκατομμυρίων λογαριασμών. Συγκριτικά, το Square είναι 24 εκατομμύρια.

PayPal και Bitcoin: Τι άλλαξε?

Bitcoin και σπασμένο γυαλί

Παρόλο που είχατε πάντα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το PayPal αγοράστε bitcoin μέσω τρίτων, υπάρχει κάποιο κακό αίμα εκεί. Ιστορικά, το PayPal δεν υποδέχτηκε κρυπτονομίσματα με ανοιχτές αγκάλες. Το ιδρυτικό μέλος και διευθύνων σύμβουλό του, Μπιλ Χάρις, έφτασε ακόμη και να καλέσει το bitcoin το “Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία.” Υποστηρίζοντας ότι τα κρυπτονομίσματα εξαπάτησαν τους επενδυτές τους, υποστήριξε την αξία του. Όπως λέει το παλιό ρητό, πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε. Μαντέψτε ότι το πήρε κυριολεκτικά.

Λοιπόν, τι έχει αλλάξει?

Ο άνθρωπος δείχνει αυξανόμενο γράφημα στην οθόνη

Λοιπόν, η Square έκανε τεράστιο κέρδος. Και, όσο πηγαίνουν οι επιχειρήσεις, εάν υπάρχει κέρδος, θέλουν να είναι στις τσέπες τους. Εάν μια σχετικά εξειδικευμένη πλατφόρμα πληρωμών όπως το Square θα μπορούσε να αναπτυχθεί γρηγορότερα από άλλα, όπως το Venmo, τότε σκεφτείτε τι θα μπορούσε να σημαίνει το bitcoin για το PayPal το οποίο όλοι χρησιμοποιούν.

Το PayPal κάνει το άλμα Crypto

Ψηφιακή έννοια επιχειρησιακής συμφωνίας χειραψιών

Harris, η σχέση PayPal και bitcoin δεν είναι καινούργια. Σχετικά μιλώντας, έχουν εμπλακεί για λίγο.

Το 2014, PayPal ανακοίνωσε συνεργασίες με τρεις επεξεργαστές bitcoin, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών Νομισματική βάση. Μέχρι το 2018, οι άνθρωποι στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να πληρώσουν άμεσα και να αποσύρουν το περιεχόμενο των ψηφιακών πορτοφολιών τους στον λογαριασμό τους στο PayPal. Την ίδια χρονιά, δοκίμασε τη δική του πρόγραμμα κινήτρων με βάση το blockchain για υπαλλήλους.

Ένα σημάδι του τι θα έρθει

Φόντο blockchain με παγκόσμιο χάρτη

Από τότε που βγήκε ότι το PayPal κινείται προς την υποστήριξη της κρυπτογράφησης, οι άνθρωποι είχαν πράγματα να πουν. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί κριτικοί που βλέπουν ότι το crypto μετακινείται στο mainstream ως κακό, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Περισσότερες τιμές bitcoin σε ζήτηση θα είναι ένα ακόμη πιο ζεστό αγαθό και θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ripple και dash cryptocoins

Στην πραγματικότητα, περισσότερες πλατφόρμες πληρωμών που ενσωματώνουν ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ενδέχεται να φωτίσουν τη διασυνοριακή χρηματοδότηση. Ή, ακόμη, πώς λειτουργεί η κοινωνία, οικονομικά, στο σύνολό της. Επιπλέον, περισσότερες εταιρείες που υιοθετούν bitcoin στις τάξεις τους δημιουργούν περισσότερη έκθεση για τους τρέχοντες χρήστες του. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Ripple ή το Dash.

Ποιος ξέρει πού θα είμαστε σε ένα χρόνο, με βάση το Bitcoin, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πού πηγαίνουν όλα.

Κεφάλαιο 5:

Έτσι, είστε έτοιμοι να αγοράσετε bitcoin για πρώτη φορά και να έχετε το PayPal σας έτοιμο: Τι τώρα?

Τα P2P συνδέουν πωλητές και αγοραστές, επιτρέποντάς τους να ανταλλάσσουν συναλλαγές μεταξύ τους. Πολλά από αυτά τα άτομα χρησιμοποιούν το PayPal, μερικά δεν το χρησιμοποιούν. Με ανταλλαγές και αλυσίδες, είναι το αντίθετο. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν το bitcoin τους, αλλά οι περισσότεροι δεν σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το PayPal.

Ας ρίξουμε μια καλύτερη ματιά.

Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων

πληρωμή μέσω smartphone με τη χρήση smartphone έννοια χρημάτων

Το καλύτερο παράδειγμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι το πλέον ανενεργό VirWox. Με αυτήν τη μέθοδο, οι χρήστες θα μπορούσαν να ανταλλάξουν νομίσματα στον κυβερνοχώρο όπως το Second Life Linden Dollar σε Bitcoin. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κρυπτονομίσματά σας σε USD μέσω PayPal.

Αγορά Peer-to-Peer

Δύο άνδρες χειραψία εικονογράφηση

Οι αγορές peer-to-peer φέρνουν σε επαφή τους αγοραστές και τους πωλητές για απευθείας συναλλαγές. Αν και ψηφιακός, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό είναι πολύ πρωτόγονο μέσο διαπραγμάτευσης: Ένα άτομο πουλάει ένα πράγμα, ένα άλλο αγοράζει το πράγμα.

Πλατφόρμες δανεισμού Peer-to-Peer

διαπραγμάτευση δανείου για δανειστή και δανειολήπτη

Οι πλατφόρμες δανεισμού P2P προορίζονται για δανειστές και δανειολήπτες και όχι για αγοραστές. Είναι για άτομα που χρειάζονται βιαστικά bitcoin ή απλά προτιμούν να μην περιμένουν. Λειτουργώντας όχι σε αντίθεση με μια πλατφόρμα δανεισμού, αυτός είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος απόκτησης bitcoin.

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς δανειστές, ωστόσο, δεν θα συγκεντρώσετε ενδιαφέρον.

Κεφάλαιο 6:

Προτεινόμενα Πορτοφόλια Bitcoin

Πορτοφόλι με κοντινό πλάνο bitcoin

Μόλις αγοράσετε το Bitcoin σας μέσω Paypal, θα χρειαστείτε κάπου για να το διατηρήσετε. Αν και είναι δυνατό να το διατηρήσετε στην πλατφόρμα που το έχετε, είναι πολύ πιο ασφαλές να αναθέσετε σε τρίτους και να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις πορτοφόλια. Δυστυχώς, οτιδήποτε στο διαδίκτυο κινδυνεύει να παραβιαστεί και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι κάποιος να πάρει το bitcoin σας από εσάς.

Trezor Model T

Trezor Model T

Trezor Model T Κυκλοφόρησε το 2018 Τιμή 159 $ ΟθόνηΝαι Σύνδεση USB Type-C ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!

Trezor μοντέλο Τ είναι ένα από τα πιο πολυτελή πορτοφόλια υλικού στην αγορά. Προσφέρει έγχρωμη οθόνη αφής και μαγνητική βάση σύνδεσης. Είναι επίσης κατασκευασμένο από μια από τις παλαιότερες εταιρείες Bitcoin γύρω από: Satoshi Labs.

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X

Καθολικό Nano X Κυκλοφόρησε το 2019 Τιμή 119 $ Οθόνη Ναι Αποθήκευση2MB ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!

Καθολικό nano X προσφέρει ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια υλικού με δυνατότητα Bluetooth στην αγορά. Προσφέρει επίσης μερικές άλλες ανέσεις για πλάσματα, όπως η εφαρμογή Ledger Live για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την αποστολή και λήψη νομισμάτων εύκολα – απλώς να γνωρίζετε ότι η χρήση του σημαίνει ότι το Ledger θα γνωρίζει τα περιεχόμενα του πορτοφολιού.

ColdCard

ColdCard Mk3

ColdCard Mk3 Κυκλοφόρησε το2019 Τιμή 119 $ ScreenYes StorageSD Card ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!

Με μακράν το πιο ασφαλές από τα πορτοφόλια υλικού, αυτό το πορτοφόλι υλικού μόνο για Bitcoin σας καλύπτει με τις περισσότερες δυνατότητες οποιουδήποτε στην αγορά. Είναι ένα προηγμένο πορτοφόλι, καθώς δεν υπάρχει λογισμικό πορτοφολιού ψυχρής κάρτας για να το φτιάξετε, οπότε η κατανόηση του ηλεκτροδίου και η ρύθμιση του δικού σας κόμβου είναι σημαντική.

Εάν αναζητάτε τη μέγιστη ασφάλεια για το bitcoin σας, τα πορτοφόλια υλικού είναι τα καλύτερα κρύα αποθήκευση. Συχνά μοιάζουν με USB stick, αυτές οι μικρές αλλά ισχυρές ηλεκτρονικές συσκευές δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση κρυπτονομισμάτων.

Αυτές οι λύσεις υλικού είναι πολύ ασφαλέστερες από τις εναλλακτικές λύσεις στο διαδίκτυο, καθώς πρέπει να συνδεθούν στη συσκευή σας για χρήση.

Edge – Πορτοφόλι δωρεάν λογισμικού

Στιγμιότυπο οθόνης μιας ενότητας σελίδας edge.app Αρχική σελίδα του Edge Application

Το Edge είναι μια πρακτική εφαρμογή για κινητά που διατίθεται τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store. Με την εγγραφή σας, λαμβάνετε έναν ασφαλή λογαριασμό για να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα σας σε ένα μέρος. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το Edge είναι η φήμη του. Όχι μόνο οι κριτικές του λένε ότι είναι ασφαλές, αλλά το σύστημα σύνδεσης είναι επίσης τόσο ασφαλές που άλλες εταιρείες το έχουν χρησιμοποιήσει ως ίδιο το σύστημα ελέγχου ταυτότητας.

συμπέρασμα

Σύντομα, ίσως ζούμε σε έναν κόσμο όπου η αγορά bitcoin μέσω PayPal είναι τόσο εύκολη όσο η παραγγελία μιας πίτσας.

Μέχρι τότε, αυτά τα αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αγοράσετε bitcoin για ό, τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα?

Ναι μπορείς. Όμως η όλη διαδικασία δεν μοιάζει απλώς με την επίσκεψη σε έναν ιστότοπο και την αγορά αγαθών. Πρέπει να περάσετε από μια εξειδικευμένη πλατφόρμα που ονομάζεται μεσιτεία ή ανταλλαγή. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, τα χρήματα σας θα ανταλλάσσονται με κρυπτογράφηση, σε αυτήν την περίπτωση με Bitcoin.

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με χρεωστική κάρτα?

Είναι απόλυτα ασφαλές να αγοράζετε Bitcoin με χρεωστική κάρτα, αρκεί να χρησιμοποιείτε αξιόπιστο ανταλλακτικό.

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με PayPal?

Όχι άμεσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal σε συνδυασμό με μια πλατφόρμα συναλλαγών όπως το Etoro ή μια αγορά peer-to-peer.

Το PayPal διαθέτει πορτοφόλι bitcoin?

Όχι. Δεν μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal χρησιμοποιώντας Bitcoin από το PayPal. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή όπως το Coinbase, μπορείτε να πουλάτε bitcoin στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map