Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να αντισταθμίσετε τις διακρατήσεις bitcoin σας

Όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε κάτοχος, το bitcoin είναι ένα πτητικό θηρίο. Οι εντυπωσιακές αυξήσεις των τιμών μπορούν να ακολουθηθούν γρήγορα από συγκλονιστικές πτώσεις και οι περίοδοι ηρεμίας συχνά δεν είναι τίποτα περισσότερο από το μάτι της μεγάλης καταιγίδας. Με την πάροδο του χρόνου, η κατοχή έχει αποδειχθεί μια εξαιρετική στρατηγική. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που αυτό το τρενάκι σέρνεται στην κορυφή αυτού του βουνού, βλέπετε τα πρώτα αυτοκίνητα να ξεκινούν την κάθοδο τους και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι πρόκειται να επιταχύνετε προς τα κάτω με μεγάλη ταχύτητα. Όταν βρεθείτε σε μια τέτοια στιγμή, τι μπορεί να γίνει για την προστασία της επένδυσής σας?

Hedge Bitcoin χωρίς ανταλλαγή σε USD

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να πουλήσετε το bitcoin σας για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο. Τα χρηματιστήρια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin όπως το bitmex προσφέρουν απλές και αποτελεσματικές μεθόδους για τη μείωση της έκθεσής σας ή τη διατήρηση ακριβώς της ίδιας ονομαστικής αξίας του bitcoin σας κατά τη διάρκεια των αλλαγών τιμών.

Πρώτα, τα μεγάλα ups πηγαίνουν στο Flood @ThinkingUSD για να εξηγήσουν αυτήν τη μέθοδο αντιστάθμισης:

Πολλοί από εσάς μπορεί να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά εάν θέλετε να εξαλείψετε την έκθεση σε bitcoin χωρίς να περάσετε πραγματικά από τη διαδικασία μετατροπής σε fiat, μπορείτε να μετακινήσετε τα χαρτοφυλάκια σας σε συνθετικό USD https://t.co/qr49NsLQCU συντομεύοντας με μόχλευση 1x.

– Flood [Bitmex] (@ThinkingUSD) 9 Φεβρουαρίου 2018

Ας δούμε πώς ακριβώς θα λειτουργούσε. Θέλετε να αντισταθμίσετε ένα bitcoin έτσι ώστε να διατηρήσει την ίδια ακριβώς τιμή USD τις επόμενες δύο εβδομάδες, μια περίοδο κατά την οποία δεν μπορείτε να δώσετε προσοχή στην αγορά bitcoin. Επαναλάβετε τα παρακάτω βήματα και κοιμηθείτε άνετα.

  1. Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο bitmex και καταθέστε ένα bitcoin.
  2. Επιλέξτε μια μελλοντική ημερομηνία με λήξη εκτός της περιόδου αντιστάθμισης δύο εβδομάδων που έχετε επιλέξει.  

Για τους σκοπούς μας, η λήξη του Μαρτίου πέφτει εκτός της περιόδου αντιστάθμισης και είναι πολύ κοντά στην τρέχουσα τιμή spot (διαρκής στην παραπάνω εικόνα).

  1. Σύντομη 30 Μαρτίου με το 1 bitcoin σας.

Σημειώστε ότι κάθε συμβόλαιο αποτιμάται σε ένα δολάριο, πράγμα που σημαίνει ότι η επιλεγμένη ποσότητα πρέπει να είναι ίση με την αξία του bitcoin σε δολάρια. Προσέξτε επίσης ότι η μόχλευση έχει ρυθμιστεί στο ρυθμιστικό στην κάτω αριστερή πλευρά στο 1X.

Μια οριακή εντολή θα σας προσφέρει πραγματικά έκπτωση 0,025%, αλλά φυσικά αν η αγορά κινηθεί εναντίον σας ή η αξία του bitcoin πέσει, η παραγγελία σας δεν θα πληρωθεί. Μια εντολή αγοράς συνεπάγεται μια μικρή χρέωση 0,075%, ή 00075 ενός bitcoin στην παραγγελία ενός bitcoin. Εντάξει, οπότε τώρα έχετε αγοράσει σύντομα συμβόλαια αξίας USD σε ονομαστική αξία ενός bitcoin.  

4. Κλείστε τη θέση στο τέλος της περιόδου αντιστάθμισης.

Εντάξει, οι δύο εβδομάδες σας έχουν τελειώσει και ανοίγετε την οθόνη του υπολογιστή σας ενδιαφερόμενη ελαφρώς για να δείτε την απόδοση του bitcoin. Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το bitcoin μειώθηκε στην τιμή, η αξία του συμβολαίου σας θα αυξανόταν στην αξία του bitcoin. Υποθέτοντας ότι η τιμή του bitcoin μειώθηκε κατά 10% κατά τη διάρκεια της αντιστάθμισης των δύο εβδομάδων, μόλις εκκαθαρίσετε τη θέση σας (η οποία μπορεί να γίνει από το μενού “θέσεις” στο κάτω μέρος της οθόνης), θα αξίζει περίπου 1,1 bitcoin, μείον τον παίκτη αμοιβή, κατά περίπτωση, και τέλος διακανονισμού 0,05%. Αυτό το 1.1 θα ήταν τότε ισοδύναμο σε αξία USD με το ονομαστικό ποσό όταν ανοίξατε την παραγγελία σας. Ιδιοφυία!

Εάν, από την άλλη πλευρά, το bitcoin εκτιμάται κατά 10% σε αξία κατά τη διάρκεια της περιόδου αντιστάθμισης δύο εβδομάδων, η αξία του συμβολαίου σας θα μειωθεί στην αξία του bitcoin. Μετά την εκκαθάριση, θα κρατούσατε περίπου 9 bitcoin (και πάλι, μείον τυχόν σχετικές χρεώσεις) που θα ήταν και πάλι ίση με την τιμή USD που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για το άνοιγμα της αρνητικής θέσης. Δεκάρα.

Χρήση μόχλευσης στην αντιστάθμιση

Με τη βοήθεια μόχλευσης δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε όλα τα bitcoin σας από την ασφάλεια της συσκευής Trezor. Τα περισσότερα χρηματιστήρια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin επιτρέπουν στους εμπόρους να ελέγχουν μια μεγάλη θέση του bitcoin με σχετικά μικρό υπόλοιπο λογαριασμού. Ας υποθέσουμε ότι, αντί να μεταφέρετε ένα ολόκληρο bitcoin στο χρηματιστήριο μελλοντικής εκπλήρωσης, μεταφέρατε. 2 bitcoin και άνοιξε μια μικρή θέση 1 bitcoin χρησιμοποιώντας μόχλευση 5: 1. Ακριβώς όπως στο προηγούμενο παράδειγμα, στη συνέχεια απομακρύνσατε το κενό δύο εβδομάδων σας, βάζοντας το bitcoin από το μυαλό σας εντελώς, ασφαλές με την πεποίθηση ότι η ονομαστική αξία USD των συμμετοχών σας θα ήταν εξίσου ασφαλής σαν να έχετε συντομεύσει 1 bitcoin σε ένα 1Χ μόχλευση, όπως περιγράφηκε προηγουμένως.

Και αυτό ισχύει, υπό την προϋπόθεση ότι η θέση σας δεν εκκαθαρίζεται. Με μόχλευση 5: 1, μια κίνηση 20% έναντι της θέσης σας θα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ολόκληρου του ποσού. Σε περίπτωση που η αγορά συνέχισε προς τη μακρά κατεύθυνση, αυτό θα ήταν πραγματικά ένα ευτυχισμένο ατύχημα για εσάς. Οι απώλειές σας θα περιοριστούν σε 2 bitcoin, ενώ τα υπόλοιπα 8 στο trezor σας θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε αξία USD. Εάν κολλήσετε ολόκληρο το bitcoin σας σε ένα 1X σύντομο, θα συνεχίσετε να χάνετε bitcoin – με την ονομαστική τιμή USD να παραμένει η ίδια.  

Από την άλλη πλευρά, εάν η θέση ρευστοποιηθεί, και τότε υπάρχει αντιστροφή, είστε έξω από αυτό. 2 bitcoin. Εάν είχατε το κοντό 1X, η θέση σας θα παραμείνει ανοιχτή και θα υποφέρετε λιγότερο από απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me