Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αγοράστε Bitcoin στον Καναδά

Η προτίμηση ανταλλαγής μας βασίζεται σε τέσσερις πτυχές. Το πιο σημαντικό είναι ο όγκος ανταλλαγής btc / cad, η λήψη του περισσότερου bitcoin για το buck, ακολουθούμενη από την ενοποίηση των τοπικών επιλογών πληρωμής και, τέλος, των αρχικών χρόνων επαλήθευσης.

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Maker.1% -. 2%, Taker. 2% -. 4%

Στόχος αγοράς

 • Καναδάς

Νομίσματα

 • ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, Bank Wire, interac, Flexepin

Η Coinsquare ενημέρωσε με ευγενικό τρόπο τη διεπαφή χρήστη τους στα τέλη του 2017 και βρίσκεται πάνω από το προηγούμενο προϊόν. Ο ιστότοπος έχει αιμορραγεί πελάτες για τον τελευταίο χρόνο, και η επανεκκίνηση πιθανότατα έχει προκαλέσει αιμορραγία. Το Coinsquare έχει πλέον περιορίσει τις καναδικές αγορές σε btc / cad, το οποίο έχει αρκετά αξιοπρεπή όγκο και μερικές φορές δείχνει καλύτερα spread από ό, τι έκανε το Quadriga. Θα χρεώνουν περισσότερα από την πλευρά της απόσυρσης θα πρέπει να σημειωθεί.

Ο τομέας στον οποίο είναι ανώτεροι από το Kraken και μερικές φορές το Quadriga είναι η επαλήθευσή τους, εν μέρει λόγω των πιο περιορισμένων αιτημάτων επαλήθευσης.

Contents

Διεθνή χρηματιστήρια που δέχονται καναδικές καταθέσεις

Κράκεν

Το Kraken είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια για τις ευρωπαϊκές αγορές – και θέτει ένα καλό επιχείρημα για να πάρει την πρώτη θέση. Διατίθεται καλή ρευστότητα σε ευρώ και τόνοι κρυπτογράφησης.

 • Μεγάλη πλατφόρμα και τόνοι κρυπτογράφησης
 • Έχασε τις τοπικές επιλογές κατάθεσης
 • Όγκος CAD κάτω από το Quadriga και το Coinsquare

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: 0,16-0,0%; Λήψη: 0,26-0,1%

Στόχος αγοράς

 • Καναδάς, Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος

Νομίσματα

 • ευρώ

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, Bank Wire, SEPA

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε Kraken έναντι QuadrigaCX. Πρώτον, τα τέλη συναλλαγών είναι χαμηλότερα. Αν και ο όγκος της Quadriga και εξαπλώνεται κατά τη διάρκεια των καναδικών ωρών διαπραγμάτευσης αντισταθμίζει τη διαφορά τελών συναλλαγής 0,2%, η Kraken προσφέρει μεγαλύτερη ρευστότητα κατά τις ώρες εκτός Καναδά. Αν κάνετε συναλλαγές εκείνες τις στιγμές, ίσως ο Kraken έχει νόημα.

Επιπλέον, το Kraken προσφέρει μια αγορά XRPCAD, οπότε όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο τρένο Ripple, το Kraken είναι η μόνη αγορά καναδικού δολαρίου. Δεν θεωρούμε ότι τα πρόσθετα κρυπτονομίσματα που προσφέρονται σε USD ή σε cross market είναι πολύ πλεονεκτήματα. Μόλις ανταλλάξετε τα καναδικά σας δολάρια σε bitcoin, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να ασχοληθείτε με τις μεγαλύτερες διεθνείς ανταλλαγές για την αγορά ή την εμπορία οποιουδήποτε αριθμού επιπλέον νομισμάτων. Δεν θα συνιστούσα στον Kraken αποκλειστικά, για παράδειγμα, να αγοράσετε το Monero. Θα ήταν καλύτερα να μετατρέψετε το CAD σε bitcoin στο Quadriga και να μεταφέρετε ελεύθερα το bitcoin σε διαφορετικό χρηματιστήριο που προσφέρει αγορές στο Monero.

Η αξιότιμη αναφορά αναφέρεται σε:

Νομισματική βάση

Ασφαλισμένοι λογαριασμοί, τεράστιοι όγκοι ρευστότητας και ενσωματωμένες χρεωστικές κάρτες με αμφισβητήσιμες προτεραιότητες, υπερβολική συμμόρφωση και κακή υποστήριξη. Αποκτήστε 10 $ δωρεάν στο κορυφαίο bitcoin Exchange στις ΗΠΑ.

 • Το κλείσιμο του Vogogo ήταν αποτελεσματικό τέλος του Coinbase στον Καναδά
 • Δεν έχει δώσει προτεραιότητα σε ένα τοπικό προϊόν
 • Ακόμα μια εξαιρετική ανταλλαγή εάν είστε πρόθυμοι να μετατρέψετε σε USD

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: 0%; Λήψη: 0,25-0,1%

Στόχος αγοράς

 • Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Άγιος Μαρίνος, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, ACH, γρηγορότερες πληρωμές

Το 2016 φάνηκε ότι η Coinbase ήταν έτοιμη να κυριαρχήσει στην καναδική αγορά. Η συνεργασία με τον καναδικό επεξεργαστή πληρωμών με το κλειδί στο χέρι, Vogogo, επέτρεψε στην Coinbase να ξεπεράσει τη φήμη και το προϊόν τους και να πάρει τεράστια ποσά. Ωστόσο, η Vogogo έκλεισε και η Coinbase αποδείχθηκε απρόθυμη να διαθέσει τους απαραίτητους πόρους για τη διαχείριση μιας τοπικής καναδικής επιχείρησης. Αυτό σήμαινε ότι οι προμήθειες κατάθεσης αυξήθηκαν δραστικά, καθιστώντας μη οικονομικό να χρησιμοποιείτε την ανταλλαγή ως καναδικό δολάριο στη ράμπα. Οι χρήστες του Coinbase επιστρέφουν στο QuadrigaCX, όπου ήταν φθηνό ή δωρεάν κατάθεση ή ανάληψη.

Σύγκριση των κορυφαίων τριών ανταλλαγών Bitcoin του Καναδά

Το QuadrigaCX είχε διακριθεί οριστικά ως το νούμερο ένα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μέσω του όγκου στην καναδική αγορά και δεν είναι ιδιαίτερα κοντά. Με την πραγματικά τραγική κατάρρευση της ανταλλαγής, περιμένουμε να δούμε ποιος αναδύεται ως κορυφαίος σκύλος.

Υπήρχε μια στιγμή που ο Κράικεν φάνηκε να είναι πρόκληση για το σημείο. Το Quadriga είχε ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι του Kraken στο ότι ζει και αναπνέει την καναδική αγορά κρυπτογράφησης. Είναι πιθανό ασφαλές να πούμε ότι από την άποψη των προτεραιοτήτων του Κράικεν, μακροοικονομικά ζητήματα, όπως η σταθερότητα της πλατφόρμας, η οποία αποτελεί ανησυχία από το τέλος του χρόνου, καθώς και συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με την κορυφαία πλατφόρμα της αγοράς ευρώ, θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα έναντι των τοπικών καναδικών θεμάτων . Για αυτόν τον λόγο, για παράδειγμα, οι επιλογές τοπικής κατάθεσης που κάποτε ήταν διαθέσιμες σε πελάτες Cavirtex έχουν απενεργοποιηθεί και διατίθεται μόνο τραπεζικό έμβασμα.

Τέλη κατάθεσης

Στο CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Τέλη Ημερήσιο όριο Τέλη Ημερήσιο όριο (Βαθμίδα 3) Τέλη Ημερήσιο όριο
Interac 1,5% 4.000 $ 2,5% 3.000 $
Τραπεζικό έμβασμα 1% 500.000 $ Ελεύθερος* 25.000 $ .5% 300.000 $
Flexepin 2,5% 2.500 $ 2,5% 500 $
Πιστωτική κάρτα 7% 500 $
Τραπεζική επιταγή 2,5% 9.000 $
Εντολή χρημάτων 2,5% 1.000 $

* Ισχύουν διεθνείς τραπεζικές χρεώσεις

Τέλη ανάληψης

στο CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Τέλη Ημερήσιο όριο Τέλη Ημερήσιο όριο (Επίπεδο 3) Τέλη Ημερήσιο όριο
Τραπεζικό έμβασμα Ελεύθερος 500.000 $ Ελεύθερος 25.000 $ .5% 100.000 $
ΗΜΧ Ελεύθερος 100.000 $
Ελεγχος 1% 500.000 $
Δωροκάρτα 5,85 $ 100 $
Άμεση τραπεζική κατάθεση 2% 100.000 $ 1% 9.000 $

Λάβετε υπόψη ότι το QuadrigaCX καλύπτει το τέλος εξόρυξης κατά την ανάληψη κρυπτογράφησης.

Τέλη συναλλαγών

Ανταλλαγές
QuadrigaCX Από 0,5% έως 0,2% ανάλογα με το ζεύγος.
Coinsquare από 0,4% έως 0,1% με βάση το ζεύγος και τον διαχωριστή κατασκευαστή / λήπτη.
Κράκεν Με βάση τον όγκο, Maker από 0,16% έως 0%. Λήψη από 0,26% έως 0,1%

Καναδικό Δολάριο / Crypto Markets

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Κράκεν: Bitcoin, Ethereum, Ripple

Πλαίσιο νομισμάτων: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Doge, Dash

Ώρες επαλήθευσης

Ίσως να έχετε τύχη στο Coinsquare και να επαληθευτείτε αυτόματα από τον τρίτο επεξεργαστή KYC. Ωστόσο, εάν αυτή η διαδικασία δεν λειτουργεί, περιμένετε να περιμένετε πολύ περισσότερο χρόνο για τους μη αυτόματους ελέγχους του Coinsquare. Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο χρόνος που απαιτείται για την επαλήθευση του Kraken – μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες εάν η αγορά είναι καυτή. Σε γενικές γραμμές, το QuadrigaCX είναι το πιο αξιόπιστο, αν και το Coinsquare μπορεί να το κερδίσει αρκετά.

Καναδική ανταλλαγή p2p

Οι ανταλλαγές bitcoin P2p είναι καλές για μερικά πράγματα. Αποκεντρώνουν τη διαδικασία αγοράς και πώλησης, συνδέοντας άμεσα τον αγοραστή και τον πωλητή για κάθε συναλλαγή. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται βασικά ως εργαλείο για την προβολή προσφορών, καθώς και για λειτουργίες διαμεσολάβησης και διαιτησίας. Αυτό σημαίνει ότι τα κρυπτονομίσματα δεν αποθηκεύονται σε πορτοφόλια πλατφόρμας – αν και συχνά το νόμισμα του πωλητή θα κρατηθεί εκεί για κυκλοφορία στους αγοραστές. Συνήθως υπάρχουν περιορισμένες ή δεν απαιτούνται πληροφορίες KYC. Οι τοπικοί πωλητές p2p θα χρησιμοποιούν γενικά και τις τοπικές επιλογές πληρωμής.

Κεμπέξ

Φαίνεται να έχει καλύτερη τιμολόγηση από άλλους καναδικούς ανταγωνιστές p2p, αλλά η επαλήθευση είναι σαν ένα ταξίδι στον πρωκτολόγο. Το Quebex αφαιρεί το απόρρητο από το p2p.

 • Καλή τιμολόγηση σε σύγκριση με άλλα τοπικά χρηματιστήρια p2p
 • Οι ενοχλητικές απαιτήσεις και υποστήριξη KYC παίρνουν κακές βαθμολογίες
 • 1% προμήθεια επισημαίνεται σε όλες τις συναλλαγές σας

Κρυπτά

Αμοιβές

 • 1%

Στόχος αγοράς

 • Καναδάς

Νομίσματα

 • ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κατάθεση

 • Τραπεζικό σχέδιο, Paypal, interac

Το Quebex είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή p2p όσον αφορά τις τιμές και τις τοπικές επιλογές πληρωμής. Ωστόσο, είναι πραγματικά πιο ενοχλητικό από τα τυπικά χρηματιστήρια όταν πρόκειται για KYC και συχνά λέγεται ότι η υποστήριξη είναι ανεπαρκής. Κατά την άποψή μας, η ανταλλαγή p2p χωρίς αυξημένο επίπεδο απορρήτου δεν απαιτείται πραγματικά σε αγορές με επιλογές ανταλλαγής ποιότητας.

Τοπικά Bitcoin

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, το LocalBitcoins θα σας συνδέσει με πωλητές bitcoin που θα ικανοποιήσουν τις τοπικές συνθήκες για να διασφαλίσουν την πιο άνετη δυνατή αγορά bitcoin..

 • Συνήθως έχει ευρύτερα spread από το Quebex
 • Απαιτείται KYC μετά από έναν ορισμένο όγκο συναλλαγών
 • Δεν προστέθηκαν επιπλέον χρεώσεις

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Ορισμός ανά πωλητή

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ΖΑΡ

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, ACH, SEPA, Paypal, χρεωστική κάρτα, interac, μετρητά, OKPay, Perfect Money, Crypto Only, e-transfer, Neteller, Skrill, Money Transfer

Τα τοπικά bitcoin προσφέρουν ελαφρώς χειρότερες τιμές από το Quedex – οι διαφορές μεταξύ παραγγελιών αγοράς και πώλησης είναι συχνά ευρύτερες. Ωστόσο, η βελτιωμένη επαλήθευση είναι μόνο μια απαίτηση μετά από ένα ορισμένο ποσό συναλλαγών και η βελτιωμένη επαλήθευση δεν είναι σχεδόν τόσο ενοχλητική. Σημειώστε επίσης ότι, ενώ τα spreads είναι ευρύτερα, δεν προσθέτουν επιπλέον χρέωση, ενώ το Quedex προσθέτει ετικέτες στο 1%.

Συμπέρασμα

Είτε θέλετε να αγοράσετε και να διατηρήσετε ή να ανταλλάξετε ενεργά κρυπτονομίσματα, είναι απαραίτητο να ανοίξετε λογαριασμό σε τοπικό καναδικό χρηματιστήριο. Το Coinsquare έχει τώρα τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών με μεγάλη διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να αγοράσετε bitcoin στον Καναδά. Οι τοπικές επιλογές κατάθεσης και ανάληψης το καθιστούν εύκολο να βγάλεις τα χρήματά σου μέσα και έξω από το χρηματιστήριο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me