Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin το 2020

ο πιο γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin στο Διαδίκτυο

Καθώς το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές crypto στον κόσμο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναζητούν τον πιο γρήγορο τρόπο για να κερδίσουν Bitcoin.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin, το οποίο μπορεί να ισχύει για όλους. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο δημιουργίας Bitcoin που θα επιλέξετε, θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο, γνώση ή τη δύναμη επεξεργασίας του υπολογιστή σας.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να κερδίσετε ελάχιστα ποσά bitcoin μόνο κάνοντας αυτές τις εργασίες.

Άλλες μέθοδοι μπορεί να αποφέρουν περισσότερα κέρδη, αλλά θα απαιτήσουν είτε να επενδύσετε περισσότερους πόρους είτε επίπεδο γνώσης και εμπειρίας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε να κάνετε μικρά ποσά, καθώς με την πάροδο του χρόνου μπορούν να προστεθούν και εάν το Bitcoin συνεχίσει να εκτιμά, τα κέρδη σας θα έχουν επίσης μεγαλύτερη αξία.

Τώρα, θα σας δείξουμε ποιες είναι οι μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε BTC και πώς να κάνετε γρήγορα το Bitcoin.

Βρύσες Bitcoin

Βρύση Bitcoin

vettedwebinars.com

Οι βρύσες Bitcoin είναι διαδικτυακές πλατφόρμες που ανταμείβουν τους χρήστες στο Satoshis (0.00000001 BTC) για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών, όπως κλικ, προβολή ή αλληλεπίδραση με συγκεκριμένο περιεχόμενο στον ιστότοπο.

Οι ιστότοποι πραγματοποιούν έσοδα από τις διαφημίσεις που τοποθετούνται στις σελίδες τους και από αυτά τα έσοδα ανταμείβουν τους χρήστες που επένδυσαν χρόνο στις σελίδες τους και έφεραν επισκεψιμότητα.

Ορισμένες από τις εργασίες που θα σας ζητηθούν μπορεί να περιλαμβάνουν την απάντηση σύντομων ερωτήσεων, τη συμπλήρωση captchas ή ζαριών και ως ανταμοιβή, θα λάβετε ένα μικρό μέρος των εσόδων τους στο Satoshis. Μπορείτε να δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις βρύσες Bitcoin για να βρείτε αυτό που θέλετε να δοκιμάσετε.

Παρόμοια με τις βρύσες Bitcoin είναι ιστότοποι πληρωμών για κλικ που θα σας πληρώνουν σε Bitcoin, εάν παρακολουθείτε μια διαφήμιση ή κάνετε κλικ σε μια συγκεκριμένη σελίδα με διαφημίσεις. Λάβετε υπόψη ότι και οι δύο τύποι ιστότοπων μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin, καθώς παίρνετε πραγματικά μικρά ποσά.

Γράφοντας για το Bitcoin

Σε σύγκριση με άλλα διαδικτυακές πλατφόρμες ειδήσεων, Η κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι στα σπάργανα, και έτσι υπάρχουν πολύ λίγοι συγγραφείς που εργάζονται σε αυτό το τμήμα.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν αξιοπρεπείς συγγραφείς που έχουν επίσης υπόβαθρο ή υψηλότερο επίπεδο κατανόησης στην τεχνολογία και τον προγραμματισμό. Οι περισσότεροι συγγραφείς στο Διαδίκτυο έχουν περιορισμένη γνώση του τι είναι πραγματικά τα crypto και blockchain και βασίζονται σε άλλους δημιουργούς περιεχομένου για να πάρουν το υλικό τους.

Άτομα που καταλαβαίνουν αυτήν τη θέση και είναι σε θέση να γράψουν με ένα συναρπαστικό στυλ μπορούν να κερδίσουν το εισόδημά τους σε BTC γράφοντας για το Bitcoin (ή οδηγούς για το πώς να κάνουν γρήγορα τα Bitcoin). Ακόμα κι αν δεν μπορεί να είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin, καθώς χρειάζεστε χρόνο για να αποκτήσετε τέτοιες δεξιότητες, είναι μια από τις πιο επικερδείς επιλογές όσον αφορά την πληρωμή.

Υπάρχουν καθιερωμένοι ιστότοποι ειδήσεων κρυπτογράφησης και ανεξάρτητοι εργοδότες που αναζητούν συνεχώς το επόμενο Balzac του σύμπαντος Bitcoin.

Εμπορία

Το εμπόριο είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε Bitcoin, αλλά είναι επίσης αυτός που απαιτεί τη μεγαλύτερη δουλειά.

Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές συναλλαγών που μπορούν να εφαρμοστούν στο Bitcoin, αλλά ουσιαστικά αγοράζετε σε χαμηλή τιμή και πωλείτε σε υψηλότερη τιμή.

Ενώ αυτό ακούγεται εύκολο, θα πρέπει να έχετε εμπειρία και καλή κατανόηση των τάσεων και των προβλέψεων της αγοράς. Οι συναλλαγές θα είναι διαφορετικές και θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα για όλους, αλλά ο γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin στο διαδίκτυο μέσω συναλλαγών συνήθως περιλαμβάνει στρατηγικές συναλλαγών ημέρας.

Συναλλαγές Bitcoin

bitcoinist.com

Διαιτησία

Το Arbitrage είναι μια εμπορική στρατηγική που περιλαμβάνει την ταυτόχρονη αγορά και πώληση κινητών αξιών, νομισμάτων ή αποθεμάτων σε διαφορετικές αγορές ή σε παράγωγες μορφές για να επωφεληθεί από τη διαφορά από την τιμή αγοράς και πώλησης του περιουσιακού στοιχείου.

Καθώς η αγορά κρυπτογράφησης κυμαίνεται σε απότομες τιμές και απρόβλεπτες στιγμές, ένας έμπορος μπορεί να είναι σε θέση να επωφεληθεί εύκολα από σημαντικές διαφορές τιμών στα χρηματιστήρια.

Εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλές ανταλλαγές και να εκτελέσετε τις συναλλαγές αρκετά γρήγορα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Μπορείτε επίσης να μπείτε στο arbitrage χρησιμοποιώντας bots arbitrage, καθώς αναζητούν δεκάδες αγορές γρηγορότερα από οποιονδήποτε άνθρωπο, και εκτελούν συναλλαγές με στιγμιαία ταχύτητα. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία λογισμικού διαπραγμάτευσης στην αγορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Συναλλαγές ημέρας

Παρόλο που το Bitcoin έχει σημειώσει σημαντική μείωση στην καθημερινή μεταβλητότητα των τιμών, μπορείτε ακόμα να πάρετε μια διαφορά αξίας εκατοντάδων δολαρίων σε μια μέρα, αν ξέρετε πότε να κάνετε τις συναλλαγές σας.

Αποδεχτείτε το Bitcoin για τα προϊόντα της επιχείρησής σας

Το Bitcoin είναι ένα νόμισμα που ακόμη και αν είναι σε ψηφιακή μορφή, εξακολουθεί να έχει μεγάλη αξία. Πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin είναι απλά να αποδεχτείτε το BTC ως πληρωμή για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην πλατφόρμα σας.

Bitcoin_αποδοχή_εδώΔεν λαμβάνετε μόνο Bitcoin, αλλά αποφεύγετε επίσης να κάνετε συναλλαγές με τράπεζες ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για επεξεργασία συναλλαγών. Εάν είστε ήδη έμπορος και έχετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε Bitcoin στη λίστα των αποδεκτών νομισμάτων. Όλο και περισσότερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου αρχίζουν να υποστηρίζουν το Bitcoin ως πληρωμή για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που πωλούν στην πλατφόρμα τους.

Μπείτε στα παράγωγα Crypto

Τα παράγωγα Crypto είναι οι νεότερες εξελίξεις στις επενδύσεις για το Bitcoin. Ο πιο βασικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επενδύσετε στο Bitcoin είναι να αγοράσετε το κέρμα σε χαμηλότερη τιμή και να περιμένετε να αυξηθεί αρκετά ώστε να μπορείτε να το πουλήσετε για να αποκομίσετε σημαντικό κέρδος.

Αλλά ένας άλλος τρόπος επένδυσης στο Bitcoin είναι η διαπραγμάτευση μέσω CFD ή η σύμβαση για διαφορά. Το CFD είναι ένα παράγωγο που βασίζεται στην τιμή ενός υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου, αλλά τα συμβόλαια δεν περιλαμβάνουν στην πραγματικότητα αγορά ή κατοχή του περιουσιακού στοιχείου.

Οι έμποροι ανοίγουν θέσεις που μιμούνται την κίνηση της τιμής ενός περιουσιακού στοιχείου με έναν μεσίτη CFD. Τα CFD συνοδεύονται από υψηλά ποσοστά μόχλευσης, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ θα έχετε πολλαπλασιαστικά κέρδη εάν τα συμβόλαιά σας αποδειχθούν σωστά, θα έχετε επίσης πολλαπλασιασμένες απώλειες εάν η τιμή του Bitcoin πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Παιχνίδια BitcoinΠαίξτε παιχνίδια για να κερδίσετε Bitcoin

Ίσως ο απλούστερος και γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin στο διαδίκτυο είναι παίζοντας παιχνίδια που σας ανταμείβουν με Bitcoin. Οι ανταμοιβές είναι πολύ μικρές, όπως αυτές που δίνονται από τις βρύσες και επίσης κερδίζουν κέρδη μέσω της διαφήμισης. Αλλά αν έχετε ήδη παίξει παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο σας, γιατί να μην κάνετε την ίδια δραστηριότητα για μερικούς Satoshis?

συμπέρασμα

Αυτός ήταν ο οδηγός μας για το πώς να κάνετε γρήγορα τα Bitcoin. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους, οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Προτεινόμενη εικόνα: crypto-news-flash.com

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 24 Νοεμβρίου 2018 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me