Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσετε bitcoin αμέσως το 2019

Αγορά Bitcoin

Στο σημερινό άρθρο, θα παρουσιάσουμε μερικούς από τους πιο γρήγορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin το 2019.

Λογότυπο Bitcoin pngΟπως και Bitcoin έχει αυξηθεί στη δημοτικότητα, έχει την ευκαιρία να αγοράσει την κορυφαία κρυπτογράφηση στον κόσμο. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο για ορισμένους εμπόρους να αγοράσουν Bitcoin λόγω γεωγραφικών περιορισμών και περίπλοκων διαδικασιών, υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν εύκολα BTC μέσω πολλών μεθόδων πληρωμής.

Ποιοι είναι οι γρηγορότεροι τρόποι αγοράς Bitcoin?

Οι τρεις πιο άμεσοι τρόποι αγοράς Bitcoin είναι είτε μέσω πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, PayPal ή ATM.

Αγορά Bitcoin μέσω πιστωτικής κάρτας

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές ή υπηρεσίες πληρωμών που υποστηρίζουν άμεσες αγορές Bitcoins με πιστωτική κάρτα. Τα Coinbase, Cex.io, eToro, Coinmama, Bitpanda, Bitstamp είναι όλα ανταλλακτικά που υποστηρίζουν πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Οι αγορές όπως το LocalBitcoins και το Paxful επιτρέπουν επίσης αγορές Bitcoin με πιστωτικές κάρτες εάν τα δύο μέρη έχουν συμφωνήσει με αυτήν τη μέθοδο πληρωμής.

Νομισματική βάση

Για να αγοράσετε bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Coinbase, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε λογαριασμό. Κάντε κλικ “Δημιουργήστε λογαριασμό“, Πληκτρολογήστε τις απαιτούμενες πληροφορίες και επιβεβαιώστε το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Συνδέστε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα στο λογαριασμό σας στο Coinbase ως μέθοδο πληρωμής.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ταυτότητες φωτογραφίες σας και της κάρτας σας. Μετά την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, θα μπορείτε να αγοράσετε δωρεάν bitcoin. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά”.

Εάν είστε πελάτης των ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες, αλλά μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας για να χρησιμοποιήσετε χρεωστικές κάρτες.

Οι χρεώσεις της Coinbase για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ορίζονται σε ποσοστό 3,99%, το οποίο είναι λίγο χαμηλότερο από τα βιομηχανικά πρότυπα. Για να λάβετε υψηλότερα όρια αγοράς, θα πρέπει να παρέχετε επιπλέον έγγραφα για να επαληθευτεί ο λογαριασμός σας.

Αγοράστε Bitcoin με το Coinbase

cryptocompare.com

Κοίνμαμα


Για όσους θέλουν να αγοράσουν Bitcoin χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία επαλήθευσης, το Coinmama είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Ενώ τα όρια αγοράς είναι αρκετά χαμηλά, που ορίζονται στα 150 $, μπορείτε να αγοράσετε bitcoin αμέσως με πιστωτική κάρτα χωρίς επαλήθευση.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε το εμπόριο:

 1. Πηγαίνετε στο Coinmama και εγγραφείτε για λογαριασμό;
 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας;
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά bitcoin”.
 4. Επιλέξτε πιστωτική / χρεωστική κάρτα ως τρόπο πληρωμής.
 5. Συμπληρώστε τη διεύθυνση πορτοφολιού bitcoin σας.
 6. Καταχωρίστε τα στοιχεία χρέωσης και τη διεύθυνσή σας.
 7. Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.
 8. Επαληθεύστε τον αριθμό τηλεφώνου και το email σας.
 9. Η μεταφόρτωση της επαλήθευσης ταυτότητας μπορεί να παραλειφθεί εάν το Coinmama δεν το απαιτεί.
 10. Περιμένετε το email επιβεβαίωσης.

Αγοράστε Bitcoin με το Coinmama

Αγορά Bitcoin μέσω PayPal

Πολλές πλατφόρμες περιλαμβάνουν υπηρεσίες PayPal, αν και θα έχετε λιγότερες επιλογές σε σύγκριση με ανταλλαγές που προσφέρουν πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Τοπικά Bitcoin

Λογότυπο LocalBitcoinsΤο LocalBitcoins είναι μια διαδικτυακή αγορά που ταιριάζει με αγοραστές και πωλητές από όλο τον κόσμο για να κάνει συναλλαγές Bitcoin.

 1. Μεταβείτε στο Localbitcoins και Εγγραφείτε εισάγοντας το όνομα χρήστη, το email, τον κωδικό πρόσβασής σας και δώστε το captcha.
 1. Στη συνέχεια, πρέπει να ανεβάσετε ένα έγγραφο ταυτότητας, όπως διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα και να συμπληρώσετε το προφίλ σας μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας. Οι περισσότεροι έμποροι θα αρνηθούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μαζί σας εάν έχετε ελλιπές προφίλ.
 2. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά, κάντε κλικ στο “Γρήγορη αγορά” και επιλέξτε τη χώρα σας από το αναπτυσσόμενο μενού. Δεν θα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ατόμων σε όλο τον κόσμο, καθώς η πλατφόρμα υποθέτει ότι θα αναζητήσετε μόνο τοπικούς εμπόρους για πραγματοποίηση προσωπικών συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξετε κάθε χώρα ξεχωριστά για να βρείτε όλες τις παραγγελίες που υποστηρίζουν το PayPal.
 3. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε και μεταβείτε στο αναπτυσσόμενο μενού “Όλες οι διαδικτυακές προσφορές” για να βρείτε όλους τους εμπόρους που ταιριάζουν στην επιλογή σας.
 4. Επιθεωρήστε και επιλέξτε την προσφορά που σας αρέσει και κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά” για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φήμη του πωλητή, το ιστορικό συναλλαγών, τη βαθμολογία των σχολίων και την κατάσταση της επαλήθευσης προφίλ για να αξιολογήσετε εάν είναι αξιόπιστος έμπορος. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το στάδιο, καθώς πολλοί χρήστες στην πλατφόρμα μπορούν να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν τα χρήματά σας. Λάβετε υπόψη ότι οι προσφορές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές είναι συνήθως παγίδες στις οποίες δεν θα βλέπετε κανένα BTC. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι νόμιμοι πωλητές έχουν υψηλότερες συναλλαγματικές ισοτιμίες στις προσφορές τους.
 5. Αφού βρείτε την προσφορά σας, μεταβείτε στην οθόνη συναλλαγών και συμπληρώστε τις πληροφορίες που απαιτούνται για το εμπόριο και το παράθυρο πληρωμής. Περιμένετε από ορισμένους πωλητές να αρνηθούν την συναλλαγή σας εάν είστε νέοι, καθώς θα είναι ύποπτοι για όποιον δεν έχει σταθερή φήμη στην πλατφόρμα. Αλλά αφού έχετε κάποιες συναλλαγές κάτω από τη ζώνη σας, θα βρείτε πιο εύκολα άτομα με τα οποία θα κάνετε συναλλαγές.
 6. Θυμηθείτε να αφήσετε σχόλια μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Τοπικά Bitcoin χρεώνει τέλος 1% σε όλες τις συναλλαγές που εκτελούνται, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής. Η ίδια διαδικασία ισχύει όταν αγοράζετε Bitcoin χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στην πλατφόρμα.

Ευχάριστο

Το Paxful είναι μια άλλη αγορά P2P που δέχεται αγορές Bitcoin μέσω PayPal. Σε σύγκριση με το LocalBitcoins, η πλατφόρμα είναι μικρότερη και λιγότερο γνωστή.

Η διαδικασία αγοράς BTC είναι απλή και απλή, όπως θα δείτε στις ακόλουθες οδηγίες:

Μεταβείτε στον ιστότοπο της Paxful και εγγραφείτε για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.

 1. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής, ο οποίος στην περίπτωσή μας θα είναι PayPal.
 2. Αναζητήστε έναν πωλητή. Όπως και με τα LocalBitcoins, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ποιος επιλέξατε να ασχοληθείτε με τις συναλλαγές. Όπως κάθε μέρος που περιλαμβάνει την παράδοση μεγάλων χρημάτων, θα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν.
 3. Αφού βρείτε τον έμπορό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί του μέσω μιας ζωντανής συνομιλίας για να ορίσετε τις λεπτομέρειες της συναλλαγής σας.
 4. Αφού πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας, τα Bitcoins θα αποδεσμευτούν από το escrow και στο λογαριασμό σας.

Ευχάριστη αγορά Bitcoin

Λάβετε υπόψη ότι δεν έχετε πολύ χρόνο να χάσετε αφού αποφασίσετε να ολοκληρώσετε τη συμφωνία, καθώς θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σε λιγότερο από μισή ώρα για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Εάν δεν ολοκληρώσετε τη συμφωνία σας στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, η συναλλαγή θα ακυρωθεί αυτόματα.

Όπως το LocalBitcoins, η Paxful χρεώνει επίσης 1% χρέωση. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Bitcoin στο Paxful χρησιμοποιώντας την πιστωτική και χρεωστική σας κάρτα.

eToro

Ενώ το Coinbase υποστηρίζει μόνο αναλήψεις PayPal, το eToro επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αγοράζουν bitcoin χρησιμοποιώντας την υπηρεσία πληρωμών. Είναι πιθανώς μια από τις ευκολότερες μεθόδους για να εγγραφείτε BTC στη λίστα μας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί σε αυτόν τον τύπο επιλογής πληρωμής. Παρόλο που μπορεί να μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin, δεν μπορείτε να το αποσύρετε, να το στείλετε ή να το ανταλλάξετε, καθώς μπορείτε να μετατρέψετε μόνο το BTC σε νομίσματα.

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική μόνο για όσους θέλουν απλώς να κρατήσουν το Bitcoin για να υποθέσουν την τιμή του, καθώς δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μαζί του. Ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε κάποιο κέρδος εάν αξιοποιήσετε τις διακυμάνσεις των τιμών BTC, καθώς οι μεταβολές των τιμών μπορούν να φτάσουν από εκατοντάδες σε χιλιάδες δολάρια.

Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μεταβείτε στο eToro και εγγραφείτε για λογαριασμό;
 2. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής μέσω του οποίου θα πραγματοποιήσετε την κατάθεση.
 3. Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε με και σε ποιο νόμισμα.
 4. Πραγματοποιήστε την κατάθεση και περιμένετε να πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.
 5. Κάντε κλικ στο “ανοιχτό εμπόριο” στο κάτω μέρος.
 6. Επιλέξτε πόσο BTC θέλετε να αγοράσετε.
 7. Αγορά BTC.

Αγοράστε Bitcoin στο eToro

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Bitcoin eToro χρησιμοποιώντας πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, με τη διαδικασία να έχει παρόμοια βήματα. Το τέλος eToro 25 $ για αναλήψεις και το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 50 $. τα τέλη που δημιουργούνται από το spread θα χρεώνονται όταν μια θέση είναι κλειστή.

Αγορά Bitcoin μέσω ATM

Εάν έχετε μετρητά και τι να αγοράσετε Bitcoin αμέσως, υπάρχει επίσης η επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα ATM. Το πρόβλημα είναι ότι εάν κάποιος δεν βρίσκεται στην περιοχή σας, θα πρέπει να ταξιδέψετε στον πλησιέστερο κοντά σας, τα ATM ATM συνήθως έρχονται με υψηλές χρεώσεις, χρεώνοντας από 5 έως 10 τοις εκατό της συναλλαγής σας.

1. Βρείτε ένα ATM ATM

Υπάρχουν περισσότερα από 1200 ATM ATM σε όλον τον κόσμο, και υπάρχει ένας χάρτης που σας δείχνει πού βρίσκεται ο καθένας. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα ΑΤΜ συνήθως βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις, οπότε αν βρίσκεστε σε μια μικρή πόλη, ίσως να μην έχετε τύχη να έχετε ένα κοντά σας.

Bitcoin μέσω ΑΤΜ

cnbc.com

2. Χρησιμοποιήστε το ATM

Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τον πάροχο ATM, αλλά γενικά, τα περισσότερα μηχανήματα έχουν την ίδια διαδικασία αγοράς.

 • Πατήστε στην οθόνη για να ξεκινήσει η συναλλαγή.
 • Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε πόσα Bitcoin θέλετε να αγοράσετε.
 • Ξεκινήστε την επαλήθευση εισάγοντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης κειμένου (SMS).
 • Καταχωρίστε τη διεύθυνση λήψης του πορτοφολιού σας Bitcoin.
 • Δημιουργήστε τη διεύθυνσή σας από το πορτοφόλι bitcoin σας με τη μορφή κωδικού QR που μπορεί να σαρωθεί.
 • Κρατήστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στο πορτοφόλι μέχρι το ATM και σαρώστε τον. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα σαρώνει σωστά τον κωδικό.
 • Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση στο πορτοφόλι σας – δεύτερος έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή πριν συνεχίσετε.
 • Καταθέστε τα μετρητά στο μηχάνημα. Θα πρέπει να μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό μεταξύ των καθορισμένων ελάχιστων και μέγιστων ορίων του BATM. Στην οθόνη θα πρέπει να εμφανίζεται το ποσό του Bitcoin που αγοράζετε σε τοπικό νόμισμα.
 • Ολοκληρώστε τη συναλλαγή.

Το ATM πρέπει να εκτυπώσει την απόδειξη που περιέχει τα στοιχεία της συναλλαγής. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να λάβετε το BTC κεφάλαιο στο πορτοφόλι σας.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να αγοράσει Bitcoin αμέσως. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα, όπως υψηλότερη χρέωση για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα και ATM, και σε αγορές P2P, θα πρέπει πάντα να προσέχετε τους απατεώνες.

Προτεινόμενη εικόνα: livetradingnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map