Οι καλύτερες ανταλλαγές μελλοντικών Bitcoin του 2018

Contents

Καλύτερες ανταλλαγές μελλοντικών Bitcoin

Κρυπτά

Αμοιβές

 • .Έκπτωση 025% στον κατασκευαστή, 0,075% λήψης

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια, ΗΠΑ Δεν γίνονται δεκτές

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Η Bybit προσφέρει σχεδόν κορυφαία ρευστότητα στην αγορά BTC, ETH, XOS και XRP. Καταθέστε σε οποιοδήποτε από αυτά τα cryptos και πραγματοποιήστε συναλλαγές άμεσα και ανώνυμα – και κερδίστε έως και 90 $ σε δωρεάν κεφάλαιο συναλλαγών ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Αξιοποιεί έως και 100: 1 σε όλες αυτές τις αγορές.

Δεν υπάρχουν λήξεις στο Bybit, χρησιμοποιούν ένα διαρκές όργανο ανταλλαγής που παρακολουθεί την αγορά spot.

BitMEX

Η BitMEX έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων κρυπτογράφησης που υποστηρίζει μόχλευση έως 100: 1. Ο υψηλότερος όγκος συναλλαγών στην αγορά. Αποκτήστε αποκλειστική έκπτωση 10%.

 • Εμφανίστηκε ως κορυφαία ανταλλαγή μελλοντικών συμβολαίων στην αγορά κατά όγκο
 • έως και 100Χ μόχλευση σε μισή δωδεκάδα προϊόντων
 • κατάθεση bitcoin και ανταλλαγή άμεσα και ανώνυμα

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: -.025%; Λήψη: 0,075%

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Το Bitmex είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin και cryptocurrency στην αγορά. Το Bitmex προσφέρει τεράστιους όγκους συναλλαγών (συχνά πάνω από $ 2B ανά 24ωρο), πολύ χαμηλές χρεώσεις, πολλά ζεύγη κρυπτονομισμάτων και άμεση, ανώνυμη εγγραφή και (σχεδόν) άμεση κατάθεση. Όλες οι συναλλαγές είναι εξασφαλισμένες και διακανονίζονται σε bitcoin και όλα τα cryptos τιμολογούνται έναντι του bitcoin και όχι έναντι του fiat.

Το Bitmex προσφέρει στις αγορές τα υψηλότερα μόρια, με το bitcoin spot και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης να επιτρέπουν έως και 100Χ για τους παίκτες εκεί έξω. Φυσικά, η μόχλευση είναι ρυθμιζόμενη από 1-100, οπότε ρυθμίστε την όπου είναι άνετη. Ο υποκείμενος δείκτης βασίζεται επί του παρόντος σε διαχωρισμό 50/50 μεταξύ coinbase και bitstamp, και ένα επιτόκιο χρηματοδότησης καταβάλλεται από θετικές θέσεις σε σορτς, ή αντίστροφα, κάθε τρεις ώρες για να μπλοκάρει την τιμή παραγώγου σύμφωνα με τον δείκτη.  

Το Bitmex παρέχει εξαιρετική υποστήριξη δυτικού προσανατολισμού μέσω email ή troll box (η οποία μπορεί να είναι διασκεδαστική και συγκριτικά καλή συμπεριφορά και εκπαίδευση) και συμβάλλει στην έρευνα πολύ υψηλής ποιότητας στην αγορά. Συνιστούμε ολόψυχα το Bitmex, όχι μόνο επειδή είναι το καλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης μελλοντικής εκπλήρωσης στην αγορά, αλλά επειδή αποτελούν ένα παράδειγμα θετικής δύναμης στην κρυπτο-κοινότητα. Το Bitmex απευθύνεται σε πελάτες εκτός των ΗΠΑ και αποθαρρύνουν τη χρήση VPN.  


Ανοίξτε το λογαριασμό σας τώρα και εξοικονομήστε 10% στις χρεώσεις συναλλαγών σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση Bitmex.    

Εντάξει

Το OKCoin προσφέρει ένα από τα καλύτερα χρηματιστηριακά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στην αγορά, αλλά έχει σταθερά χαρακτηριστεί ως χειραγώγηση των μελλοντικών αγορών τους, καθώς και διόγκωση των δεδομένων συναλλαγών τους.

 • Το κορυφαίο συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης στις ασιατικές αγορές
 • έως και 20Χ μόχλευση σε 3 διαφορετικά cryptos
 • Προκάλεσε λίγο στο μέτωπο υποστήριξης

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Λήψη: 0,2%; Κατασκευαστής: 0,0%

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • Δολ ΗΠΑ

Κατάθεση

 • Τραπεζικό έμβασμα

Ερχόμενοι στο νούμερο δύο είναι η ΟΚΕΧ η οποία, ενώ βρίσκεται πολύ πίσω από το Bitmex στο βιβλίο μας, είναι η δεύτερη και τελευταία ανταλλαγή προθεσμιακών συμβόλων bitcoin στο κορυφαίο eselelon. Μετά το OKEX, υπάρχει μια μεγάλη πτώση στο νούμερο τρία.

Λοιπόν, τι είναι καλό; Ίσως το καλύτερο επιχείρημα για την επιλογή του OKEX έναντι του Bitmex είναι ότι η μελλοντική αγορά κάθε διακριτικού είναι εξασφαλισμένη και διακανονισμένη σε αυτό το διακριτικό παρά στο bitcoin. Για όσους θέλουν να αντισταθμίσουν τις εκμεταλλεύσεις κρυπτογράφησης χωρίς bitcoin, αυτός μπορεί να είναι ένας πιο βολικός μηχανισμός. Και δεν θα βρείτε άλλο χρηματιστήριο που να προσφέρει υψηλότερους όγκους σε αυτά τα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία. Και ο όγκος συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, αν και ξεπέρασε τώρα από το bitmex, βρίσκεται πάνω από οποιονδήποτε άλλον στην αγορά.

Από την άλλη πλευρά, το OKEX δεν έχει πλέον ανώτερη ρευστότητα από το Bitmex, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε από τη διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού. Το OKEX είναι ένα παγκόσμιο χρηματιστήριο, αλλά σε μεγάλο βαθμό ένα προϊόν της Ανατολικής Ασίας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επαλήθευση συγκεκριμένα ή τον λογαριασμό σας γενικά, η υποστήριξη πελατών συχνά χάνεται λίγο στη μετάφραση για να το θέσει ήπια.   

Το καλύτερο από τα υπόλοιπα

Το Deribit είναι η κορυφαία πλατφόρμα επιλογών, έχει επίσης αξιοπρεπή ανταλλαγή συμβολαίων

Κάτω

Η Deribit είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών επιλογών του bitcoin, με μια σταθερή προθεσμιακή προσφορά bitcoin και επίσης μια spot spot market. Οι έμποροι των ΗΠΑ καλωσορίζουν.

 • Οι αμερικανοί έμποροι γίνονται δεκτά θερμά
 • Η Deribit διαθέτει την πιο ισχυρή πλατφόρμα επιλογών στην αγορά
 • Πρέπει να αυξηθεί ο όγκος συναλλαγών για να ανταγωνιστεί το Bitmex

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: -02% Λήψη: 0,05%. Επιλογές.04%.

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια, ΗΠΑ Δεν γίνονται δεκτές

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Το μεγάλο σημείο υπέρ του Deribit είναι ότι επιτρέπουν στους πελάτες των ΗΠΑ να ανταλλάσσουν Bitcoin Futures, οπότε δεν χρειάζεται να ιδρώνετε χρησιμοποιώντας ένα VPN. Το Deribit sports είναι πολύ ωραίο προϊόν και αποτελεί την κορυφαία ανταλλαγή που προσφέρει μια αγορά επιλογών. Αρχίζουν να παίρνουν κάποιο πραγματικό όγκο, και εάν ο ώριμος χλευασμός της αγοράς θα βρεθεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση.

Και αυτό είναι το πρόβλημα με το Deribit – απλά δεν έχει ακόμη την ένταση του BitMex ή του OKEX. Ωστόσο, υπάρχει κάποια ενέργεια που πρέπει να γίνει εκεί, τα τέλη είναι χαμηλά και τα spread δεν είναι μισά άσχημα. Εάν είστε έμπορος των ΗΠΑ που είναι επιφυλακτικός με τη χρήση VPN, ή θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας στις επιλογές bitcoin, το Deribit αξίζει να δείτε.  

Cryptofacilities

CryptoFacilities

Η Cryptofacilities προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, ethereum και ripple με μόχλευση έως 50: 1, σε μια πλατφόρμα εγκεκριμένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: 0; Λήψη: τόσο χαμηλό όσο.0008

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Το Cryptofacilities διαθέτει άδεια και ρυθμίζεται από το FCA του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά ελκυστικό για ορισμένους εμπόρους. Ωστόσο, αυτοί οι έμποροι θα δυσκολευτούν πραγματικά να διαπραγματευτούν, χάρη στους μικρούς όγκους Cryptofacilities. Φαίνεται ότι η γωνία FCA χρησιμοποιείται για την προσέλκυση θεσμικών χρημάτων – εάν αυτή η στρατηγική δεν λειτουργεί, το Cryptofacilities είναι καταδικασμένο καθώς δεν έχουν δημιουργήσει τον απαραίτητο τόμο.

Ένας πρόσφατος επανασχεδιασμός παρουσίασε ένα πολύ πιο όμορφο πρόσωπο στο προϊόν, και η πλατφόρμα συναλλαγών και η λογική είναι κάτι παραπάνω από επαρκές. Ωστόσο, για κάποιο λόγο οι έμποροι απλώς δεν συρρέουν στις κρυπτογραφικές δυνατότητες, και σε αντίθεση με την Deribit, δεν δέχονται πελάτες των ΗΠΑ, γεγονός που περιορίζει το είδος των κανονιστικών παραπλανητικών που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν προς όφελός τους.

Ένα πλεονέκτημα για την πλατφόρμα είναι οι Ripple αγορές τους. Οι συναλλαγές του Ripple έναντι του USD ή του BTC μπορούν να εξασφαλιστούν στο ίδιο το XRP, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό για τους εμπόρους που πήγαν στο τρένο Ripple καθώς πυροβόλησε στο φεγγάρι (έχασε και επέστρεψε σε τροχιά). Ενώ δεν είναι σχεδόν στα επίπεδα ρευστότητας της αγοράς Bitmex XRP, μόνο bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί για διαπραγμάτευση. Έτσι, μια διάκριση που μπορεί να είναι πολύτιμη για κάποιους.

Τα καλύτερα χρηματιστήρια Bitcoin Futures που λειτουργούν στις ΗΠΑ

Τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ που αναφέρονται παρακάτω προσφέρουν συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin σε ασφάλεια σε USD. Όλες αυτές οι ανταλλαγές έχουν άξια φήμης για την αριστεία στις ΗΠΑ – ωστόσο, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin είναι, κατά τη γνώμη μας, κατώτερα για διάφορους λόγους για τα προϊόντα που έχουν εξασφαλίσει τα bitcoin που περιγράφονται παραπάνω. Συγκεκριμένα, οι μόχλευση, οι ώρες διαπραγμάτευσης και οι απαιτήσεις περιθωρίου είναι απαγορευτικά περιορισμένες για όλους εκτός από θεσμικούς επενδυτές ή ιδιώτες υψηλής καθαρής αξίας. Για όσους από εμάς δεν έχουν υψηλή καθαρή αξία ή επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές με περιθώριο άνω του ~ 50%, σας συνιστούμε να πάτε με ένα από τα παραπάνω ανταλλακτικά.

Παραδοτικότητα

Παραδοτικότητα

Η Tradestation προσφέρει πρόσβαση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης CME και CBOE, με συγκριτικά χαμηλές απαιτήσεις και προμήθειες.

Κρυπτά

Αμοιβές

 • 1,50 $

Στόχος αγοράς

 • Ηνωμένες Πολιτείες

Νομίσματα

 • Δολ ΗΠΑ

Κατάθεση

 • Bank Wire, ACH, χρεωστική κάρτα

Από τις μεγάλες αμερικανικές διαδικτυακές χρηματιστηριακές εταιρείες που προσφέρουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, η Tradestation είναι η καλύτερη εμφάνιση. Γιατί λοιπόν υστερεί κυριολεκτικά σε κάθε ανταλλαγή futures μόνο για bitcoin; Απλώς λόγω των υψηλών απαιτήσεων περιθωρίου φρυδιών. Πρέπει να μειώσετε το 66% της ονομαστικής αξίας της θέσης σας, κάτι που νικά τον σκοπό ενός συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης κατά την κάπως αδαής γνώμη μας.  

Εάν είστε σχετικά υψηλός-καθαρός άνθρωπος που ζει στις πολιτείες και θέλετε έκθεση σε bitcoin χωρίς να ενοχλείτε να αγοράσετε το υποκείμενο μέσο, ​​αυτό θα μπορούσε να είναι για εσάς. Εάν μπορείτε να ξεπεράσετε τις απαιτήσεις περιθωρίου, το TradeStation προσφέρει πρόσβαση τόσο στις αγορές CME όσο και στις αγορές CBOE στην κορυφαία πλατφόρμα τους και με τις χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά για εκκίνηση.

Ameritrade

Ameritrade

Οι έμποροι μπορούν τώρα να ανταλλάσσουν bitcoin στη θρυλική πλατφόρμα συναλλαγών ThinkorSwim και να επωφεληθούν από την απαράμιλλη έρευνα, εργαλεία ανάλυσης και υποστήριξη πελατών που προσφέρει η Ameritrade.

Κρυπτά

Αμοιβές

 • 2,50 $

Στόχος αγοράς

 • Ηνωμένες Πολιτείες

Νομίσματα

 • Δολ ΗΠΑ

Κατάθεση

 • Bank Wire, ACH

Η Ameritrade μπορεί να είναι κορυφαία στο TradeStation εκτός από το γεγονός ότι προσφέρουν μόνο συμβόλαια CBOE. Προσωπικά θα ανταλλάξαμε την CBOE καθώς το συμβόλαιο αξίζει μόνο ένα bitcoin για τα πέντε CME, πράγμα που σημαίνει ότι η θέση σας μπορεί να είναι πολύ μικρότερη. (Παρόλο που προτιμούμε πολύ την αναμεμιγμένη τιμολόγηση του CME από τις CBOE, η οποία χρησιμοποιεί μόνο Gemini για κάποιο άγνωστο λόγο). Αυτό το όφελος αντισταθμίζεται κάπως από την ελάχιστη απαίτηση μεγέθους λογαριασμού 25.000 $ για την ανταλλαγή bitcoin, το οποίο είναι υψηλότερο από οποιοδήποτε από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη λογαριασμό συναλλαγών, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ήδη καλύψει αυτό το ελάχιστο.

Και αν έχετε αυτό το ελάχιστο όριο και είστε καλές συναλλαγές συμβάσεων CBOE, μπορείτε να το κάνετε από την εκπληκτική πλατφόρμα thinkerswim της Ameritrade, που θεωρείται ευρέως ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς. (Το Tradestation είναι επίσης φοβερό). Η διαφορά χρέωσης μεταξύ Ameritrade και Tradestation είναι επίσης αμελητέα – ένα επιπλέον συμβόλαιο 0,75c για την Ameritrade – και η απαίτηση περιθωρίου είναι η ίδια

Ηλεκτρονικό εμπόριο

e * εμπόριο

Η αμερικανική Behemoth έχει ανοίξει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin που διακανονίζονται σε USD σε πελάτες στην εξαιρετική πλατφόρμα συναλλαγών Optionshouse.

 • Ανταλλάξτε συμβόλαια CME και CBOE
 • Απαιτείται περιθώριο 80%
 • Οι συναλλαγές εξασφάλισαν σε USD

Κρυπτά

Αμοιβές

 • 2,50 $

Στόχος αγοράς

 • Ηνωμένες Πολιτείες

Νομίσματα

 • Δολ ΗΠΑ

Κατάθεση

 • Bank Wire, ACH, Επιταγή

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στοχεύει τη μαζική αγορά και έχει τεράστιο όγκο εμπόρων. Πόσοι θα βάλουν περιθώριο 80% σε ονομαστικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin δεν έχουν ακόμη δει, αλλά αυτά που μπορούν να επιλέξουν είτε από συμβόλαια CME είτε CBOE. Η χρέωση πέφτει λίγο από τη βαρύτητα σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες κριτικές μας – 2,50 $ σε αντίθεση με 2,25 $ και 1,50 $ – αλλά αν δεν μας λείπει κάτι, αυτό φαίνεται εντελώς αμελητέο σε συμβόλαια με περιθώριο 80% αξίας μεταξύ 1 και 5 bitcoin.

Εάν επρόκειτο να παραβλέψετε το περιθώριο 80%, έχετε πρόσβαση τόσο στις αγορές CME όσο και στις αγορές CBOE και το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα εξαιρετικό συνολικό προϊόν. Για όσους διαθέτουν ήδη λογαριασμό. Για όσους αναζητούν ένα νέο σπίτι μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin – και ένα σπίτι που επιτρέπει συναλλαγές με ασφάλεια σε δολάρια σε ρυθμιζόμενη μορφή – δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε τους καλούς λόγους για να επιλέξουμε το etrade έναντι του Tradestation για να είμαστε ειλικρινείς.

Διαδραστικοί μεσίτες

Διαδραστικοί μεσίτες

Λοιπόν, το εμπόριο πολύ, τα σορτς έχουν τρελές απαιτήσεις περιθωρίου. Εάν θέλετε να αγοράσετε μακροχρόνια συμβόλαια, ωστόσο, η απαίτηση περιθωρίου 50% είναι η καλύτερη στην αγορά.

 • Απαιτήσεις περιθωρίου 50% για longs
 • Το μικρό περιθώριο τους καθιστά ακατάλληλο
 • τα τέλη είναι λίγο υψηλότερα από τον ανταγωνισμό

Κρυπτά

Αμοιβές

 • 5 $ για CBOE, 10 $ για CME

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Κατάθεση

 • Bank Wire, ACH, BPay, EFT, Επιταγή

Οι Interactive Brokers φαίνεται να ενσωματώνουν προθεσμιακά συμβόλαια bitcoin. Είναι ένα από αυτά – ναι, το προσφέρουμε, αλλά πραγματικά, θέλετε πραγματικά να ανταλλάξετε αυτό το πράγμα?  

Από τη θετική πλευρά, τα longs μπορούν να ανοίξουν θέσεις με περιθώριο 50%, το οποίο είναι καλύτερο από πολλά από τα υπόλοιπα χρηματιστήρια των ΗΠΑ. Ωστόσο, τα σορτς πρέπει να παρέχουν τεράστιο περιθώριο υπέρβασης – που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχετε περισσότερο από την ονομαστική τιμή για να ανοίξετε ένα σύντομο. Αυτό δεν έχει νόημα από την άποψη ενός εμπόρου. Επιπλέον, τα τέλη είναι πολύ υψηλότερα από την υπόλοιπη αγορά στα 10 $ για συμβόλαιο CME, 5 $ για συμβόλαιο CBOE, αν και αυτό περιλαμβάνει όλες τις πρόσθετες χρεώσεις. (δεν αντισταθμίζουν τη διαφορά).  

Υποθέτω, λοιπόν, αν θέλεις να ζήσεις, οι Interactive Brokers είναι μια καλή επιλογή – αλλά αν θέλεις να μειώσεις, ή να αντισταθμίσεις τα κέρδη σου, κοιτάξτε αλλού.

Περισσότερα για το Bitcoin Futures

Τα Bitcoin Futures διαπραγματεύονται μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin διαπραγματεύονται μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά, γεγονός που αφαιρεί οποιαδήποτε θεωρητική σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ του εμπόρου και του χρηματιστηρίου. Τα μελλοντικά συμβόλαια θα λήξουν και θα διακανονιστούν σε μια τιμή που καθορίζεται από έναν δείκτη που είναι συνήθως διαφανής και αρκετά προερχόμενος. Οι τιμές δεν καθορίζονται από τη μεσιτεία, η οποία αφαιρεί τυχόν δυνατότητες χειραγώγησης των τιμών.

Τα Bitcoin Futures είναι φθηνά στο εμπόριο

Οι προμήθειες είναι εξαιρετικά χαμηλές. Το BitMex, που κατά την άποψή μας θέτει τη γραμμή για τις συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, παραιτείται τελών για τους κατασκευαστές ή προσφέρει ακόμη και έκπτωση. Αγοράστε ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης 10 bitcoin ως αγοραστής, για παράδειγμα, και θα πληρώνατε.0075 bitcoin, ενώ ένας κατασκευαστής θα λάβει το ένα τρίτο αυτού ως έκπτωση.

Δεδομένου ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι κυριολεκτικά προκαταβολή κατά την αναβαλλόμενη παράδοση ενός περιουσιακού στοιχείου, οι έμποροι δεν χρειάζεται να πληρώνουν κανένα είδος πριμοδότησης χρηματοδότησης ή επιτοκίου. Αυτή είναι μια ξεχωριστή διαφορά από τους CFD ή τους λογαριασμούς τυπικού περιθωρίου.

Αντιστάθμιση Bitcoin

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον μετριασμό του κινδύνου υπερέκθεσης. Υπάρχει μια σημαντική κατηγορία εμπόρων και πρώτων υιοθετών που έχουν συγκεντρώσει ένα δυσανάλογο ποσοστό του συνολικού πλούτου τους στο bitcoin. Οι βραχυπρόθεσμες στρατηγικές αντιστάθμισης έναντι της μεταβλητότητας και των πτωτικών τάσεων επιτρέπουν μια πιο ενεργή διαχείριση αυτού του πλούτου. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Bitcoin (και φυσικά, τα οποία θα εξετάσουμε σε επόμενο άρθρο) επιτρέπουν αυτήν την αντιστάθμιση χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να ρευστοποιήσει το bitcoin και να αγοράσει fiat.

Ίσως ένα επερχόμενο θεμελιώδες γεγονός να τρομάξει την αγορά ή να αναγνωρίσετε τεχνικά πρότυπα που προηγούνται της ύφεσης. συντομεύοντας ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης θα μαλακώσει τον αντίκτυπο στην τιμή fiat των συμμετοχών σας. Οι υψηλοί μοχλοί επιτρέπουν δυσανάλογες πληρωμές σε περίπτωση πτώσης της αγοράς, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να διατηρήσετε την πλειοψηφία του νομίσματός σας με ασφάλεια.

Bitcoin Futures Arbitrage

Σε μια κανονική αγορά, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης τιμολογούνται με ασφάλιστρο έναντι της τιμής spot, με τη διαφορά να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς πλησιάζει η ημερομηνία διακανονισμού. Για να πετάξετε σε μια δέσμη προθεσμιακών συμβολαίων, αυτή η φθίνουσα διαφορά μεταξύ της τιμής spot και της τιμής futures ονομάζεται βάση, αυτή η κανονική κατάσταση της αγοράς ονομάζεται contango και όταν πληρούνται οι τιμές spot και συμβολαίου, τις οποίες πρέπει πάντα να κάνουν κατά τον διακανονισμό, αυτό ονομάζεται σύγκλιση.

Ας υποθέσουμε ότι αγοράζετε 10 bitcoin στα 4.000 $. Ταυτόχρονα, ανοίγετε μια θέση που συντομεύει το ισοδύναμο των 10 bitcoin σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, τα οποία διαπραγματεύονται με ασφάλιστρο 5% ή 4200 $. Έχετε κλειδώσει σε αυτό το 5% ανάποδα, επειδή αγοράσατε bitcoin στα 4.000 $ και έχετε συμφωνήσει να το πουλήσετε στο μέλλον στα 4.200 $, ενώ ταυτόχρονα αντισταθμίζετε τις πτώσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κατοχή σας. Φυσικά, το ανάποδο περιορίζεται σε αυτό το 5%, αλλά αν αισθανθείτε ένα ράλι, μπορείτε να ρευστοποιήσετε τη μελλοντική σας θέση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map