Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Οι καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin του 2018

Contents

Οι κορυφαίες ανταλλαγές Bitcoin

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: 0,0-0,1%; Λήψη: 0,1-0,2%

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP, JPY

Κατάθεση

 • Τραπεζικό έμβασμα

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η Bitfinex παράγει με συνέπεια τους υψηλότερους όγκους ρευστότητας USDBTC και δεν οφείλεται μόνο στους βέλτιστους λογαριασμούς spot: 3: 1. Το Bitfinex προσφέρει μια επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο, τόνους διαφορετικών κρυπτονομισμάτων που προσφέρονται και τις χαμηλότερες χρεώσεις για ανταλλαγή spot στην αγορά.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εισάγετε τα δολάρια σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Bitfinex στο Χονγκ Κονγκ, αλλά πολλοί ενεργοί έμποροι καταθέτουν απλά bitcoin. Οι αμερικανοί έμποροι δεν γίνονται δεκτοί, και η Bitfinex παραβλέπει την κάπως κοινή πρακτική της χρήσης ενός VPN για συναλλαγές.

Λόγω των τεράστιων όγκων και της σχετικά εξελιγμένης πλατφόρμας τους, οι νέοι έμποροι θα πρέπει να καταθέσουν 10.000 $ σε fiat ή crypto ισοδύναμο για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές.

Bitstamp

Η ρευστότητα της Bitstamp είναι από τις υψηλότερες στην αγορά. Αξιόπιστο, απλό και με αξιοπρεπείς χρεώσεις. Σίγουρα αξίζει μια ματιά.

 • κορυφαίες πέντε ανταλλαγές κατ ‘όγκο
 • προσφέρει υπηρεσίες στις περισσότερες χώρες
 • χαμηλές χρεώσεις και πέντε κορυφαίες κρυπτογράφηση

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Λήψη: 0,2%; Κατασκευαστής: 0,0%

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • USD, EUR

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, SEPA, χρεωστική κάρτα

Το BitStamp είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση. Πρώτον, είναι ανοιχτό σε κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και σε πολλές επιπλέον αγορές. Προσφέρει πολύ καλή ρευστότητα στα πιο σημαντικά cryptos, συγκεκριμένα το bitcoin, το ethereum, το litecoin και το riple, και οι χρεώσεις είναι χαμηλές. Η πλατφόρμα είναι πολύ γυμνή, και η διεπαφή ανταλλαγής προσεγγίζει περισσότερο μια μεσιτεία.

Καλύτερη Συνολική Ανταλλαγή Multicoin

Κάθαρση

Το Binance έχει γίνει το κορυφαίο χρηματιστήριο όσον αφορά τη ρευστότητα, τα χαμηλά τέλη και τον αριθμό των ζευγών κρυπτογράφησης. Επίσης, ακολουθούν την καινοτομία και τα πολύτιμα δώρα στους πελάτες. Κερδίστε 10% έκπτωση στις χρεώσεις συναλλαγών σας, αποκλειστικά για τους πελάτες BitReview.

 • κορυφαία ένταση σε εκατοντάδες altcoins
 • ημερήσιο όριο ανάληψης 2 bitcoin σε email
 • Τέλη από 0,05%

Κρυπτά

Αμοιβές

 • .03-0.1%

Αγορά στόχου

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Ουάου, το Binance βγήκε από το πουθενά! Το πνευματικό τέκνο του πρώην CTO Changpeng Zhao, ο Binance συγκλόνισε μια αγορά ανταλλαγής πολλαπλών κερμάτων που χρειαζόταν πάρα πολύ μια αλλαγή. Χάρη στα χαμηλότερα τέλη κατηγορίας, μια μεγάλη συλλογή νομισμάτων, ενδιαφέρουσες προσφορές και μια σταθερή πλατφόρμα, η Binance κατάφερε να εκθρονίσει το Poloniex και το Bittrex ως ανταλλαγή crypto to crypto με τον μεγαλύτερο όγκο στα περισσότερα δημοφιλή ζεύγη κρυπτογράφησης.

Ένα επιπλέον συστατικό για αυτήν την εκπληκτική επιτυχία είναι η υποστήριξη πολλαπλών μορφών. Το Binance διαθέτει εφαρμογές στο κατάστημα Android, με μια εφαρμογή iOS σύντομα. Σε αντίθεση με το Poloniex, είναι εύκολο να κάνετε συναλλαγές στο κινητό σας. Η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι εξίσου καλή με τον ανταγωνισμό και έχει αναπτύξει ακόμη και έναν γρήγορο πελάτη με δυνατότητα γρήγορης λήψης.

Καλύτερο Ανταλλαγή για Leveraged Trading

BitMEX

Η BitMEX έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων κρυπτογράφησης που υποστηρίζει μόχλευση έως 100: 1. Ο υψηλότερος όγκος συναλλαγών στην αγορά. Αποκτήστε μια αποκλειστική έκπτωση 10%.

 • Παρέχει τον κορυφαίο όγκο της αγοράς σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και παράγωγα
 • Χαμηλές χρεώσεις σε όλα τα cryptoassets
 • Αποκτήστε μόχλευση έως και 100Χ

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: -.025%; Λήψη: 0,075%

Νομίσματα

 • Μόνο Crypto

Κατάθεση

 • Μόνο Crypto

Το Bitmex είναι το νούμερο ένα ανταλλαγή παραγώγων κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας τεράστια μόχλευση σε διάφορα ζεύγη κρυπτονομισμάτων τόσο σε αγορές spot όσο και σε futures. Οι δείκτες είναι υψηλοί (προσαρμόσιμοι από 1,1-100Χ), οι χρεώσεις είναι μικροσκοπικές και οι όγκοι είναι απολύτως τεράστιοι.

Το Bitmex είναι 100% bitcoin. Οι καταθέσεις γίνονται μόνο σε bitcoin. Όλες οι συναλλαγές, ακόμη και παράγωγα εκτός bitcoin, είναι εξασφαλισμένες σε bitcoin. Αυτό επιτρέπει εντελώς ανώνυμους λογαριασμούς, αν και οι αμερικανοί έμποροι δεν είναι αποδεκτοί και συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε VPN. Το Bitmex είναι ένας υπεύθυνος πολίτης bitcoin, ομαδικές αναλήψεις μία φορά την ημέρα, κάτι που βοηθά τόσο από την άποψη της ασφάλειας όσο και ελαχιστοποιεί τη συμφόρηση blockchain.

Το Bitmex είναι μοναδικό στο ότι η εκθετική του ανάπτυξη δεν έχει υπονομεύσει την υποστήριξή του. Μεγάλο μέρος της υποστήριξης προσφέρεται δημόσια μέσω του trollbox, αλλά απαντώνται γρήγορα και τα email. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην μοναδική υποστήριξη της Bitmex για καταθέσεις και αναλήψεις bitcoin, η οποία ελαχιστοποιεί σημαντικά τα γενικά έξοδα συναλλαγών.

Επιλαχών: OKCoin

Καλύτερο Ανταλλαγή για P2P Trading: LocalBitcoins

Τοπικά Bitcoin

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, το LocalBitcoins θα σας συνδέσει με πωλητές bitcoin που θα ικανοποιήσουν τις τοπικές συνθήκες για να διασφαλίσουν την πιο άνετη δυνατή αγορά bitcoin..

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Ορισμός ανά πωλητή

Στόχος αγοράς

 • Παγκόσμια

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ΖΑΡ

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, Bank Wire, ACH, SEPA, Paypal, Debit Card, interac, Cash, OKPay, Perfect Money, Crypto Only, e-transfer, Neteller, Skrill, Money Transfer

Το LocalBitcoins έχει αναμφισβήτητα κάνει περισσότερα για να διαδώσει το bitcoin σε κάθε γωνιά του πλανήτη από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση. Το μοντέλο είναι απλό: Το localbitcoins είναι μια αγορά που συνδέει άμεσα τους τοπικούς αγοραστές και πωλητές, οι οποίοι μπορούν να συναλλάσσονται ό, τι θέλουν, με τον τρόπο πληρωμής της επιλογής τους. Ενώ προσφέρουν έναν μηχανισμό escrow για online ανταλλαγές, πολλοί χρήστες συναντιούνται πραγματικά πρόσωπο με πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης φήμης Localbitcoins, το οποίο συγκεντρώνει σχόλια και τον αριθμό των συναλλαγών για κάθε μέλος για να παρέχει βαθμολογία εμπιστοσύνης.

Το όμορφο πράγμα για το Localbitcoins είναι ο τρόπος εντοπισμού των συναλλαγών. Οι πιο κοινές ή περιζήτητες επιλογές κατάθεσης σε κάθε τοποθεσία είναι γενικά διαθέσιμες, καθώς οι πωλητές bitcoin γνωρίζουν στενά τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς. Ανάλογα με την αγορά, το Localbitcoins μπορεί να είναι ακριβό, αλλά αυτό οφείλεται συχνά στην έλλειψη απτών εναλλακτικών λύσεων.

Όλες οι επιλογές κατάθεσης!

Κύβοι

Το Cubits είναι μια εξαιρετική χρηματιστηριακή μόνο για bitcoin για τις αγορές της ευρωζώνης. Πολύ διαισθητική, λογική τιμολόγηση και τόνοι επιλογών τοπικής κατάθεσης.

 • Η μεσιτεία που συχνά παραβλέπεται δέχεται τόνους καταθέσεων σε νόμισμα
 • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση με λογικές χρεώσεις
 • Διατίθενται πολλές επιλογές κατάθεσης

Κρυπτά

Αμοιβές

 • 0,9%

Στόχος αγοράς

 • Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λιχτενστάιν, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Ολλανδία, Νορβηγία , Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βενεζουέλα

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, SEPA, χρεωστική κάρτα, OKPay, Neteller, Skrill

Το Cubits είναι ένα υποτιμημένο χρηματιστήριο bitcoin που προσφέρει μια σειρά από επιλογές καταθέσεων που καλύπτουν περίπου 20+ διαφορετικές αγορές και νομίσματα. Οι Cubits ξεπερνούν τους ανταγωνιστές Coinmama και CEX όχι μόνο επειδή προσφέρουν χαμηλότερες χρεώσεις για καταθέσεις σε πιστωτικές κάρτες, αλλά λόγω της ενσωμάτωσής τους σε μια σειρά από επιλογές πληρωμής σημαντικές εκτός ΕΕ, όπως το OKPay και το Skrill.

Σε αντίθεση με το CEX, ο δείκτης τιμών Cubits είναι αρκετά κοντά στη συναίνεση της βιομηχανίας, επομένως η τιμή που αναφέρεται είναι λίγο πολύ ευρέως αποδεκτή.

Παρακολουθήστε το Cashapp

Η αμερικανική αγορά bitcoin κυριαρχείται από την Coinbase, η οποία ήρθε νωρίς στην αγορά και συγκέντρωσε τεράστιους όγκους ρευστότητας χάρη στο όμορφο και εύχρηστο προϊόν τους.

Εισαγάγετε το CashApp από το Square, το οποίο άρχισε να δοκιμάζει την επιλογή αγοράς bitcoin στην εφαρμογή. Υπάρχει τεράστιο δυναμικό αναστάτωσης εδώ. Υπάρχουν λίγες εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων στον κόσμο που προσεγγίζουν τόσο μεγάλο κοινό. Το Paypal είναι ένα. Το Square Cash είναι άλλο. Μην στοιχηματίζετε εναντίον του Τζακ Ντόρσεϊ, οπλισμένου με ανώτατο όριο αγοράς 16.000 δολαρίων της Square και απέναντι από μια εταιρεία στο Coinbase που κάνει ένα λάθος μετά το άλλο.

Η ανταλλαγή κοστουμιών και γραβάτων

Νομισματική βάση

Ασφαλισμένοι λογαριασμοί, τεράστιοι όγκοι ρευστότητας και ενσωματωμένες χρεωστικές κάρτες έναντι αμφισβητούμενων προτεραιοτήτων, υπερβολικής συμμόρφωσης και κακής υποστήριξης. Αποκτήστε 10 $ δωρεάν στο κορυφαίο bitcoin Exchange στις ΗΠΑ.

Κρυπτά

Αμοιβές

 • Κατασκευαστής: 0%; Λήψη: 0,25-0,1%

Στόχος αγοράς

 • Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Άγιος Μαρίνος, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες

Νομίσματα

 • USD, EUR, GBP

Κατάθεση

 • Πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, ACH, γρηγορότερες πληρωμές

Το Coinbase εξακολουθεί να είναι το καλύτερο χρηματιστήριο στις ΗΠΑ, αναμφισβήτητα τον κόσμο, για εμπόρους bitcoin. HOWEVA – Χρησιμοποιώ αυτήν την καλύτερη σελίδα για να μεταφέρω τα παράπονα.

Μην πειράζετε ότι η υποστήριξή τους έχει αποδειχθεί εντελώς ανεπαρκής για τη διαχείριση της αυξημένης ζήτησης. Μην πειράζετε την ενοχλητική συνήθεια του Διευθύνοντος Συμβούλου τους να δημοσιεύει μηνύματα στο twitter που ενδέχεται ή όχι να έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις της δικής του εταιρείας και να μην πειράζετε τις συνεχείς διακοπές και παγώσεις των υπηρεσιών (να βελτιωθώ πρέπει να σημειώσω).

Αυτό που πραγματικά ενοχλεί για το Coinbase είναι η αντίληψη ότι αυτοί (ή ο διευθύνων σύμβουλός τους πιο συγκεκριμένα) προσπαθούν να υπονομεύσουν το bitcoin. Ακούγεται διαισθητικό, έτσι δεν είναι; Και ακόμη:

 1. Διαμαρτύρονται για το κόστος των συναλλαγών, στο οποίο οι ίδιοι συμβάλλουν δυσανάλογα, αλλά δεν επένδυσαν δεκάρα για την ανακούφιση του προβλήματος μέχρι πολύ αργά.
 2. Χρειάστηκαν μήνες για να ενσωματώσουν το segwit και ακόμα δεν είχαν παρτίδες συναλλαγές (βλ. Σημείο 1), αλλά βρήκαν το χρόνο να κάνουν χαζά πράγματα όπως να ενσωματώσουν κρυπτογραφίες.
 3. Εκπλήσσουν την αγορά με μια ενοποίηση μετρητών bitcoin που προκάλεσε μια άνοδο χάρη στην εσωτερική συναλλαγή και στη συνέχεια μια κατάρρευση που αναμφίβολα έχασε πολλούς πελάτες τους πολλά χρήματα.
 4. Συνέχισαν να υποστηρίζουν το σκληρό πιρούνι S2X ενάντια στη συντριπτική βούληση της κοινότητας, μέχρι το σημείο που απέτυχε τεχνικά με πολύ κοινό και ταπεινωτικό τρόπο, συντρίβοντας κατά την έναρξη.
 5. Ο διευθύνων σύμβουλός τους ξεφόρτωσε το μεγαλύτερο μέρος του bitcoin του για να αγοράσει το Ethereum, και έτσι φαίνεται να υπάρχει αρκετά η σύγκρουση συμφερόντων που βοηθά να εξηγήσει όλα αυτά τα άλλα πράγματα.

Αλλά εξακολουθούν να είναι η καλύτερη ανταλλαγή bitcoin στις ΗΠΑ και η πρόσληψή τους από διευθυντές δημοσίων σχέσεων ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην αποτροπή ορισμένων από τα παραπάνω.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me